Erkek arkadaşıma tahammül edemiyorum?

8 aylık bir ilişkimiz var bir kaç ay önce periscope , İnstagram vb yerlerden farklı kızları takip ettiğini ve izlediğini yakaladım ama gerçekte aldatmadığını biliyorum çok eminin Nasıl eminsin derseniz her dakika yanında olduğumu düşünün bir nevi normalde hiç saf ayağına yatan salak bir kız olmadım olduğundan daha mantıklı ve olduğundan daha iyisi olması için çaba sarf ettim geçmiş tecrübelerimden yola çıkarak ama bunda ilk başlarda iyi olsakta şimdi her söylediği söze inanasım gelmiyor batıyor ne biliyim bir şey tarif ediyorum Nasıl yanı nerden lan ak anlatıyoruz bir daha soruyor anlamıyorum benimi tedavi ediyor diğer bir örnek veriyim
'tamam askım ya o gun öyle yapalım ' diyor o gün geldiğinde farklı söylüyor Adam net değil hiç bir şeyde yav ne bu ben anlamadım fıtık olursunuz
bir diğeri hiç bir an bile aldatıp başkasında gözüm olmadı ama o Zaman'ı geldiğinde çalışma mı bile istemiyormuş bak bak tamam zar zor hallediyorum böyle şeyleri kabul ettirtiyorum ama zar zor baskın karakter olduğumdan birinin benim üzerimdeki medeniyetini sevmiyorum ne yapıcam ya söyleyin
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca ona karşı sevmekle boşluk arasındayım sevmesem her anında yardım etmem maddi manevi eee sevsem neden sanki içim boşmuş duygusuzum gibi hissediyorum kendimi de anlamıyorum
Erkek arkadaşıma tahammül edemiyorum?