Gerçekten önyargıli olmamak lazımmış.. Asla büyük konuşmamalı insan.. Ben asla olmam derdim ama korktuğum başıma geldi.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılDürüst olacağım! İnsanımız maalesef herşeyin en iyisini bildiğini ce en doğrusunu yaptığını zanneden fakat sayısız hata ve sayısız mutsuzluk yaşamış insanlar. Kimi kapalı kadının giyimine laf yetiştirir kimi elektirik teknisyeninin işine burnunu sokar. İş ilişkiye gelince mutlaka herkesin fikri vardır. Herkes namus bekçisidir. Özellikle işin içine kadın girdiğinde insanımız burnunu sokmaya bayılır.
Empati ve etik değerleri içerisinde yorum yapacağım.
Bazı durumlarda insan duygularına hakim olamaz. Duygularımız beynimizle yönettiğimiz bir şey değildir. Aşk mantık dışıdır. Belirli kurallar çerçevesinde işlemez. Seni seven erkeğin çabalaması harta mutlu bir hayat sürmen aşık olmayacağın anlamına gelmez.
Unutmaman gereken en önemli nokta sevdiğin bir adam olmasına rağmen aşık olduğun ya da olduğunu sandığın (bunu sadece sen bilebilirsin) adam ile ilişki yaşadığında sonuçlarına katlanman gerektiğindir. Seni seven adamın üzülmesi hatta hayal kırıklığına uğraması ve sevdiğin kişiyi aldatmış olmak doğru ve etik bir davranış değildir.
Bazı durımlarda insanlar duygularına söz geçiremez. Aşkı yaşamak hatta sevişmek ister. Sevdiğin adamı o an unutursun. Aşkın heyecanının yanında kaçak yapmanın heyecanı ile birleşir. O güne dek yaşadığın en yüksel hazzı yaşabilir ve muhtemelen yaşarsın.
Karar vermen gereken iki nokta var!
Bu durumu sakladığını gizli yaşadığını farzedelim kocanı aldattığına pişman olacak mısın?
Ya da kocana itiraf edip sonuçlarına mı katlanacaksın?
Sevmek özellikle aşkın heyecanı ile cinsel ilişki yaşamak pek çok kez mutlunolmanı sağlasa da aşkın bitebilir ya da pişman olabilirsin. Pişman olmayacaksan durma yap. Aklının bir yerinde hep keşke yapsaydım diye kalması yerine aşık olduğun adamla doya doya aşkı yaşa. En önemli nokta ise karşındaki iyi adamı tanı! Farzedelim ki kocanı aldatacaksın aldatacağın kişinin sana herhangi bir duygu beslemeyip sadece cinsel haz için birlikte olmayi isteyip istemediği analizini iyi yap.1242 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnalizini dikkatli ve duygularına yenil düşmeden yapmalısın! Sadece seks için seni seçen admın mutluluğu kısa süre sonra bitecektir. Demek istediğim insanların seni kullanmasına izin verme.
Güçlü bir kadın ol. Verdiğin kararlardan asla pişman olma! Pişman olacağın seçimlerde bulunma! Dünyaya bir kez geleceksin! Bu hayat seninnn! Duygularına yön vermekte, sevişmekte, aşkı yaşamakta ya da hayallerinin peşinden koşup koşmamakta sana bağlı.
Üniversite yıllarımda ek gelir için fotoğraf çekmeye başlamıştım. O sıralar güzel bakımlı bir kadına aşık oldum. Bir kaç hafta sohbet ettik. Beraber gezdik eğlendik alışverişe gittik. Pek çok fotoğrafını çektim. Hatta makyöj arkadaşıma saçını makyajını yaptırarak haftalarca fotoğrafını çektim. İnsan boyunda baskısını yaparak hediye ettim. Elit, aklınaşında çekici bir kadındı. Güzelliği ile grur duyardı. Fotoğrafı çerçeveletip hediye ettikten sonra sayısız kez seviştik. Son derece keyifliydi. devem ediyorum...
Cevap sahibi+1 yılGençliğin verdiği enerji ve aşkın heyecanı ile uyumadan okula ve işe gittiğim oldu. 2buçuk yıl gezdik eğlendik. Gittiğimiz mekanlarda pek çok ke fotoğrafını çektim. Bilgisayar başında saatlerce işlemden geçirdim. 2 yıl sonunda evli olduğunu öğrendim. Kızgındım aramız açılmıştı. Fakat aşkımı kestirip atamadım. Tartışmalarımız arttı aramız bozuldu ilişkilerimiz seyrekleşti. En sonunda ayrıldık. Kocasının haberi olmadı. Kocasına söyleyemedim. İtiraf etmeye içim el vermedi. Bilmesi mi yoksa bilmemesi mi daha iyiydi hala kendime sorarım. Sevdiğim hatta aşık olduğum kadının evli olduğunu söylememesi onun karaktersizliğiydi. Sevdim, saygı gösterdim fakat bana yalan söylediği için onu hiç bir zaman affetmedim. Kocası olduğunu bilseydim ilişkiye başlarmıydım bilemiyorum. Gerçekten sevmiş hatta mutlu olmuştum. Bazı durumlarda insanın duygularına yenik düşmemesi gerektiğine inanıyorum. Yazarken çok basit olsada uygulamada maaleaef öyle olmuyor. Aşk hayatında ve evliliğinde mutluluklar.
Cevap sahibi+1 yılHangi yolu seçersen seç asla pişman olacağın bir şey yapma. Anlık ve kısacık sürecek mutluluk için hayatının mutsuzluğuna yaşama. Gizli ilişki yaşasanda yakalanma ihtimalini ya da itiraf ettiğinde yaşayacağın acı ve mutsuzluğa değecek mi? Bu soruların cevabını ben değil sadece sen verebilirsin!
İyi geceler!
Soran+1 yılYorumunuz için çok teşekkür ederim
Soran+1 yılGerçekten çok güzel bir düşünce analizi... Yazdıklarınızı tek tek düşüneceğim.. Eşime asla itiraf edemem sonucu cinayet olur.. Bilemiyorum ben kafam çok karışık.. Hoşlandığım insan bilmiyor henüz...
Cevap sahibi+1 yıl"Eşim öğrendiğinde sonucu ölüm olur" Bu cümleye istinaden ilişkiye başlamanı önermiyorum. Duydu ya da oldu da öğrendi başına gelebilecek dertler sadece boşanma olmayacağından başlamamalısın. Mutlu olabilir hatta keyif alabilirsin fakat kocan ile yaşayacağın ya da yaşama ihtimali bulunan sonuçları mıtluluğunu sağlığını hatta canını etkileyecekse doğru olmayacaktır. Başladığında bu işin geri dönüşü olma. Kopmak uzaklaşmak istesende yapamazsın bir kez aşkı tattıktan sonra beyin vazgeçmek istesede duygular vazgeçmeni engelleyecektir. Tabiki seçim senin. Kocanla isteyerek ve severek evlendiysen başlamamanı öneririm. Bir süre daha bekle bu esnada hobi edin. İlgini dağıtacak birşey birşeyler bul. Aylar sonras aynı düzeyde duygular besliyorsan kendine acı çektirme! Tek gecelik ya da bir kaç seferlik keyifli bir ilişki yaşsyabilirsin. Tabiki aklındaki adamın sana karşı kullanacağı kozu ve seni rahatsız etme ihtimali olmadığından emin ol!
Soran+1 yılO insan doktor zaten adama nasıl diyebilirim kı ben senden hoşlanıyorum diye... İlişkimiz olursa beni rahatsız edecek bir karakter değil ama yazdığın gibi bir kere ilişkiye başladıktan sonra duygularının daha da artacağı ihtimalini düşünerek... Sanırım hiçbir zaman öğrenmemesi daha iyi olacak...
Cevap sahibi+1 yılDoktor profesör ya da ünlü bir model olması güvenebileceğin anlamına gelmez. Lie to me dizisinin birinci sezon ilk bölümde insan konuşma sırasında her 10 dakikada 1 yalan söyler. Büyük ya da küçük olabilir. hoşlanıp ya da hoşlanmamakla alakalı ya da görüşe katılıp katıkmamak gibide olabilir. Sen kendine duygularına hükmedemezsen insanların %100 dürüt olmasını bekleyemezsin. Dediğim gibi bu gün ayın 20si tam üç ay sonrala yani 20nisanda daha da heyecanşı dahada aşıksan kendine acı çektirme git konuş. Olumlu ya da olumsuz yanıt alacağından dahi emin olmadığında. Git şansını dene. 3 ay içinde daha da uzaklaşmaya be kendi hobilerinle ilgilen. Yanlız saatlerce vakit geçirme. Sürekli bir uğraşın olsun! Yaş olarak 30 ve üstüsün. Olgun bilinçli ve güçlü bir kadınsın. İhtiyaçlarından ve isteklerinden eminsin. Duyguların beyinden ayrı yani istem dışı hareket ettiği için senin yağtığın bir yanlış yok! Üç ay sonra mutsuzsan lütfen düşünme git mutlu olacağın hayatı yaşa!!!
Cevap sahibi+1 yılYorumumu okumaya vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Soran+1 yılAslında ben size çok teşekkür ederim, vakit ayırıp bana en güze l şekilde yardımcı olmaya calistiniz, en önemlisi önyargısiz davrandıniz, beni yargilamadiniz
Cevap sahibi+1 yılKaba bir dille anlatmak gerekirse buraya hakaret etmeye ya da önüme gelene erkence bel altı teklifle etmek için bulunan insan parçaları gibi değilim. Kadına saygı duyan bilgimi ve fikrimi yasmaktan paylaşmaktan çekinmeyen biriyim. Herkesin seks muhabbeti yapmasından bıktım. K. bakmakma fakat insanca soru sormuş bir kadına hakeret edilmesine dayanamıyorum.
Detaylı bilgim olmadığı için yanlış yönlendirmek istemedim. Fotoğraf paylaşırken görgüsüz insanları dikkate alarak paylaşım yapmaya çalış
Cevap sahibi+1 yılK. bakmayın son yorumumu yanlışlıkla size yazdım. Diğer arkadaşın sorusuna cevap atıyordum
Soran+1 yılBen sadece samimi bir şekilde buradaki insanlarla paylaşmak istedim çünkü kafam çok karışıkti, dürüst davrandım sadece, ne igrencligim kaldı, ne midesizligim... Ben felsefe okudum ve hayata at gözlüğü ile bakmayı öğrendim, paylaşmayadabilirdim.. Ne mutlu kı sizin gibi mantıklı insanlar hala var.. Herşey gönlünce olsun..
Soran+1 yılPardon at gözlüğü ile bakmamayı yazacaktim
Cevap sahibi+1 yılOrtada sorun varsa tek bir gidişat izlemek saçma olur.
Gördüğüm tüm yolları sonuçları ile sizinle paylaşmaşıyım ki arasından en doğru kendiniz seçin. İnsan düşünen bir canlıdır. Zorla bir yolu ya da görüşü dayatmak eğitimsi insanların gerçekleştirdiği bir seçenektir. Herkes mükemmel olduğunu zannettikleri için insanları eleştirmeyi doğru buluyorlar. Eleştirdiğin konu hakkında açıklama yap savun dendiğinde İşe yaramaz boş laflar ediyorlar ya da açıklayamıyorlar. Kadına erkek hatta çocuk farketmeksizin hepsi benim için bireydir! Herkes saygı duyulmayı hak eder. Benim görüşüm sabredin sevdiğin severek evlendiğin kocanı aldatmak doğru ve etik bir davranış değildir. Felsefe okumuş biri etik konusında benden daha bilgilidir. Lütfen duygularınıza yenik düşmeyin! Eğitimli bir kadın olarak doğruyu yanlışı ayrıt edin. Aylar geçmesine rağmen acı çekmeye devam ediyorsanız söyleyin gitsin kabul etmesi bile bir ihtimal. Bu sitede felsefe okuyan birine rastlamak şaşırttı =)
Soran+1 yılAçıkçası sizin gibi derin düşünen biriyle tanışmış olmaktan ben gurur duydum, bende bu sitede sizin gibi mantıklı düşünen birine rastlamadim, herşey kitaplarda yazıldığı gibi değil, uygulamada yenik düşünce bir anda kendimi burda buldum:)
Cevap sahibi+1 yılTerzi kendi söküğünü dikemez derler. Yanlış karar vermemek ya da farklı bakış açılarından olayı anlamak için başkasına danışma ihtiyacı duyuyoruz. Arkadaşlar hatta özelini dinleyip yargılanmadan yardımcı olacak gerçek dostlar bu sebeplerden dolayı hayatımızdalar. Arkadaş edinmek kolay olsa da gerçek dostların sayısı asla bir elin parmaklarını geçmez. Sorununa çözüm için yanlış yerdesin. Empati yapmayan belkide empatinin ne olduğunu dahi bilmeyen insanların bulunduğu saygının yerlerde gezdiği bir yer burası. Benim görüşüm ne derece yarar sağlamış mıdır bilmiyorum fakat insanların birbirini boş boş eleştirmelerinden nefet ediyorum. 8 yıl ilk okul sonra lise üstüne üniversite okuyan insanların dahi cahil cahil konuşmaları işin içinde kadın varsa bilmişlik taslaması canımı sıkıyor. Arkadaşlarını iyi seç. Kimseye güvenme. Doğruların için savaş. Kimsenin seni yolundan saptırmasına izin verme! İş kadını değilde ev kadını dahi olaan bir amacın olsun. Başarmak için çaba sarfet.
Cevap sahibi+1 yılHedefler mutlu olmanı, gelişmeni sağlayan özgüvenini yükselten önemli şeylerdir.
Arkadaşlarını iyi tanı en yakın arkadaşına sırlarını açarken bir kez daha düşün! Babası kızına tecavüz ettiği bir dünyada yaşadığını unutma. Sen doğru olanı yap. Acı çekeceğin kişilerden uzak dur. Duygularına yenik düşme. Duygularına yenik düştüğünde zekanı kullanmaya çalış. Duyguların sana acı vermeye başlamışsa engelleyemiyorsan mutlu olmayı seç! Neyse çok konuştum iyi geceler! Keyifli sohbeti
Soran+1 yılBen ona söylemeye karar verdim açıkça diycem ben seni istiyorum diye.. Ne olursa olsun.. Tek gece de olsa onla olsun
Cevap sahibi+1 yılÖzelden mesaj göndermem için ne yapmalıyım? İsmimin görünmesini istemiyorum. Etik olmayan fakat katkısını olacağını inandığım görüş paylaşmak istiyorum. Diğer üyeleri rahatsız edeceğinden özelde göndermek istiyorum.
Soran+1 yılBende bu sitede yeniyim ama takip gönderme gerek galiba deniycem
Soran+1 yılMaalesef olmuyor
Soran+1 yılSenin için sorun yoksa burdan yazabilirsin
Cevap sahibi+1 yılKararından ne kadar eminsin? Geçmişi hatırladığında pişman mı olacaksın yoksa keyif dolu bir anı olarak mı kalacak?
Unutmaman gereken "Evli bir kadın olmana rağmen gerçekten aşıksın!
Aşk günden güne yiyip bitiriyor. Yakışıklı adamın seni sahiplenme düşüncesini kelimelere dökemeyecek kadar heyecanlı ve aşk dolusun. Haftalardır aklından çıkaramadığın tüm vücudunu saran hatta kalbinin daha hızlı çarpmasına neden olan erkeğe ilk adımı atmaya karar vermişsin. Sanırım geri dönüşüde yok!
Unutma Aşk sınırlandırılamaz. Aşk mantık dinlemez! "Bir gün de olsa yaşamak istiyorum" cümlen için yorumum Tutkuyu şehveti ve aşkın sıcaklığını hatta huzurunu yaşayan bir kadın asla vazgeçmeyecektir.
Erkeğin senin evli olduğun için kabul etmeme ihtimalini göz önünde bulundurmalısın!
Cevap sahibi+1 yılAklı başında, zeki, oturaklı ve muhtemelen elit bir karaktersin! Kadın olarak güzel olduğuna inanıyor. Şık kıyafet ve topuklu ayakkabı tercih eden güçlü bir kadını kolay kolay geri çevrileceğini sanmıyorum.
Olumlu yanıt aldında yaşayacaklarını gerçekleşen gerçekleşme ihtimali bulunan her sahneyi detaylıca kurgula. İtiraf ederken karşısında güçlü çekici ve ihtiras dolu kadını görmesini sağla.
Bir gece yerine bu mutluluğun ve ateşin devam edeceğini varsayarak sahneleri kurgula! Erkeğinin iyi tanı! İlk gece ya da ikinci gece asla birlikte olma ilk etapta hoş olsa da daha sonra erkeğin bilinç altında ulaşılması kolay biri olarak kalmayı istemezsin. İletişim aracı olarak asla telefon kullanma! Eşin istisna ihtimal olsa da gün içine eve geldiğinde mesajları görmesi hoş olmaz. Sebn mesajları silsen dahi karşıdan mesaj gelme ihtimali olabilir.
Cevap sahibi+1 yılEşim geldi yazacak vakte dahi sahip oladığın için konuşmayı engelleyememiş yani sıkıntıya girmiş olursun. Bunları göz önünde bulundur! Eşin çalışırken sohbet etmeye hatta buluşmaya çalışın. Erken eve gelme ihtimaline karşı kaliteli bir bahane ve ne yapıyordun neden evde değildin? sorusuna ispatlayabileceğin bir cevap hazırla! İspatlamak için alışveriş fişi ya da bir arkadaşının sözü olabilir. Tüm bunlardan sonraaa!!! Beraber değilken seni arzulamasına hatta kurduğu hayalleri paylaşmasına sebep ol! Bu taktik karşı tarafı cinsel yönden iyi tanımanı sağlayacak başarılı hamledir. Sana ulaştığında daha istekli ve daha aşk dolu olacaktır. Erkeğin gözünde cinsel obje olmamak için tedbirli davran. Ulaşılması zor fakat aşık ve ihtiras dolu kadın rolünden çıkma! Aşkı fiziksel olarak bedenlerinizde yaşayacağınız zaman ise lütfen birbirinizi sınırlamayın. Hayalini kurduğun anın keyfini sürün.
Cevap sahibi+1 yılBuluşmalarınızın vaktini dikatli ve zekice ayarlamalısın! Bu sayede yakalanma ihtimali olmadan aşkı yaşayacağınız uzun bir zamana sahip olun.
Bu yorumları yazmam doğru muydu bilemedim! Bir tane daha hayatın olmayacak! Strese girip için içini yiyeceğine kendini aşkın kollarına bırak. Kadınlığının ve içindeki duyguların keyfini doya doya çıkart!
Soran+1 yılHer gün kafamda bu dusunce beni yiyip bitiriyor.. Reddedilme ihtimali de var tabii.. Çok sasiracaginada eminim.. Ama ben onu cinsel yönden arzuluyorum, kendisi vefat eden annemin onkoloji doktoru, tek sıkıntım karşısına geçip nasıl söyleyeceğim... Sonuçta sohbetlerimiz oldu, tedavi sürecinde sizinle tanışmaktan gurur duydum demişti ama gelin güvey de olmamak lazım... Bu arada sorum diğer üyelerin görüşleri ne kapalı.. Gerek görmüyorum zaten.
Soran+1 yılEvli olduğumu bilmiyor, hastanede böyle sohbetler geçmedi hiç, sanırım kendisi de evli değil
Cevap sahibi+1 yılAnneniz için geçmiş olsun. Doktor olduğu için görüşmeniz daha kolay. Mamografi çektirip bakıp yorumlamasını isteyebilirsin. Bu sayede kendinide kontrol ettirmiş olursun. Konrtol sırasında merabalaşır biraz sohbet edebilirsiniz. Ya da annen ile ilgili bir şeyi danışmak için randevu alıp gidebilir. Karşısına dekolteli fakat asla kaliteyi düşürmeyen bir kıyafet ile çıkabilirsin. Güzel bir kadın daima erkeklerin ilgisini çekecektir. Kendini bilen eğitimli bir birey ise özellikle çalıştığı ortamda bu kadın güzelde olsa herhangi bir tepki vermeyecektir. Bu duruma iş yaşantısındaki profesyonellilk diye betimleyebiliriz. Annen ile görüş danıştıktan sonra ardından kendi yani şahsi momografi yorumun için gidebilirsin. Tercihen o gün victoria secret mağzalarından satın alınmış bir iç çamaşırı kullanmalısın. Aşırı seksi ya da günlük kullanıma aykırı kullanımdan kaçınmalısın.
Cevap sahibi+1 yıl
Göğüsünde ağrı olduğun kontrol etmesini isteyebilirsin. Annem ve çevremdeki bazı arkadaşlarımı görünce ertelemek istemedim. diyerek konuya odaklanmasına yardımcı olabilirsin. Mutlaka parfim kullanmalısın kullanacağın parfüm asla 10 metreden insanları rahatsız etmemeli. Az ve öz kullanmaya özen göster. Doktora giderken elbiseni dikkatli seçmelisin. Dekoltesi olan fakat açılması yani çıkarılması rahat olmayan bir model seçersen çıkraman için sana yardımcı olacaktır. Hoş ve çekici bir sütyen seçimi kesinlikle hoşuna gidecektir. Göğüsünde herhangi bir şey olmadığını söyleyecektir. Bir kaç dakika sonra dakika sağlıktan dağıtıp çok merak etmiş gibi özel bir soru sorabilirsin. Onu tanımak amaçlı. Konuşma sırasında mutlaka gözlerininin içine bakın dık durun ve imkanınınz varsa bacak bacak üstüne atın. Bacağınızın görünmesini sağlayın.
Cevap sahibi+1 yılGüçlü ne istediğini bilen güzel bir kadın edasıyla gözlerine bakarak ve yüz mimiklerinden mutlaka kaçınarak yani heyecanlandığını ve endişelendirdiğini belli etmeden. Ben gördüğünüz gibi sağlıklı bir kadınım. Yakışıklı bir erkeksiniz. Sizden hoşlanıyorum. Annemi getirdiğim ilk günden beri sizi aklımdan çıkartamadım. Sizi tekrar görebilmek için mamagrofi çektirdim. Sizi detaylı tanımadığım halde hoşlanmaktan kendimi alamıyorum. dedikten sonra derin iki nefes al ver. Gürültülü olmasın. Endişeli yüz ifadesi ile vereceği cevabı bekle. Yüzüne bakmamak için kafanı çevir. Olumlu ya da olumsuz tepkiyi bu sayede alacaksın. Olumsuz yanıtta yemek için vakti olup olmadığını sor. Yemeye çıkmayı teklif et. Olumlu yanıt aldığında yemek yiyebileceğiniz mutlaka ama mutlaka nezih bir mekana giderek bir saatten fazla sohbet edin. Sohbette öpüşecek kadar yakınlaştığınızda sağlıklı her erkek devamını getirir. Hal ve tavırlarıyla erkeğini arzulayan bir kadını kimse kolay kolay geri çevirmeyecektir
Soran+1 yılAyni şeyleri düşündü m:))
Cevap sahibi+1 yılBir kadından mantıklı ve akıl dolu hamlelerle ilerleyişini görmek gurur verici.
Yanlış anlama evli fakat genç ve zeki kadının haftalardır arzuladığı yakıkışklı doktorla ulaşma çabasını zekice hamlelerle ilerleyişini izlemek hayret verici!
Sen kendini tanıyan gerçek bir kadınsın. Hazı yaşamak istiyorsan yaşa! Beğendiğin arzuladığın adamı zekice hamlelerle baştan çıkar. Kadınlığın ve zekanın orantılı kullanımıyla erkeğin hem beynine hem bedenine hükmet! Kendini kollarına bıraktığında erkiğin senin isteklerini karşılayacağından emin ol!
Cevap sahibi+1 yılBunları neye göre söylediğimi merak ediyor olabilirsin. Ben evli bir kadınla evli olduğunu bilmeden senelerce birlikte oldum. Evli olduğunu öğrendiğimde ise bırakamadım! Güzel bir kadındı daima şık giynir zekice seötiği kelimeleri bir araya getirererk konuşmasına hayran bırakırdı. Asla ne istediğini söylemezdi. Anlamak durumundaydın. Elit oluşu ve erkeğini tanıması fiziksel ve beyninin isteklerine cevap berişi muazzamdı. Onun gibisine rastlamadım! Gizemli yanlarımız birbirimizde daima heyacen ve tutku uyandırdı. Cinsellikte baskın rolü ben üstlenirdim. Arka planda olmasına rağmen isteklerime cevap verebilme yeteneği muazzamdı. Cinsellik dışında ilişkiyi yöneten yoktu. Aşk ve tutkudan dolayı kadınlığının limitlerini zorluyordu. Uyumadan işe gider ertesi gece terkar uyumadan belki bir saatlik uykuyla tekrar işe giderdik...
Soran+1 yılTek dezavantajım kış aylarında olmamız yaz olsa çok daha kolay olurdu
Cevap sahibi+1 yılKadınlığını kullanmaktan keyif alan birisiydi. Yanlış anlaşılma olmasın! Sende kadınlığını kullanmaktan keyif alan içinde neşeli ve heyecan dolu bir çocuğa sahip bir kadınsın! Kafanda senoryo hazır olmasına rağmen tetiği çekmekten korkuyorsun. Sebebi ise erkeğinin beynine hükmedebilmek. İkna etmek istiyorsun. Onun rüyaları süsleyen düşündüğünde hreyecan uyandıran zeki, güzel ve bakımlı bir kadın fakat aynı zamanda seks tanrıçassı olmak için ne yapacağından hangi yöne ilerleyeceğinden emin değilsin. Sırf onu düşünerek hatta aklından çıkartamayarak geceleri kocanla daha haz dolu ilişki içerisinde olabilirsin. Hayal ederek değil gerçeğini yaşayabilmen kocan yerine yakışıklı doktorun kollarında olmak için mantıklı ve iyi düşünülmüş hamleler şart!
Cevap sahibi+1 yılHer kadının sırları vardır. Sen kadınlığını keşfetmeya başlamışsın! Keşfettiğinde hatta kadınlığının isteklerinin yönetimine yani tümüne hakim olduğund uçlarda yaşıyor olaaksın! Bulutlarda uçan yeni doğmuş bebek kadar huzurlu olacaksın!
Dediğim gibi boşver daha fazla bekleme! Ojeni sür bakımını yap buluşma gününde saçlarına vakit ayır. Alışverişe çık! Limitin olmasın. Bir kaç ayda ödeyebilecek bir kıyafet tercih et. İçindeki kadını canavarı ortaya çıkart! Tatil gibi düşün mutlu olmak için verilen paranın miktarını çoğunlukla önemsemeyiz. Hayatta bir kez gerçekleşecek bir şey için işini şansa bırakma! Bir kaç gün gez! Satın alma giy dene çıkart! Bir erkeğin isteyeceği arzulayacağı kadar güzel fakat ulaşamayacağı kadar elit ve zeki görün!
Cevap sahibi+1 yılİç çamaşırını mutlaka victoria secret mağazasındaki uzmanlardan fikir alarak seç! Eğitimini almış yani eğitimli gözün bakış açısı daha farklı olacağını unutma! Seni tanımıyorum. Hangi şehirde yaşadığını ya da kaç yaşında olduğunu bilmiyorum umursamıyorum da! Tüm bunlar senin özelin! Soru yönelttiğin için cevaplamaya çalışıyorum. Aklına takılan ne varsa sor! Mantıklı ya da mantıksız farketmez. Seni yargılayacak kimse yok! Seçimlerinde daha mantıklı yolu ve hatasız hamleyi yapabilmen için yardımcı olmaya çalışacağım!
Cevap sahibi+1 yılDürüstçe cevapla boy ortalaman nedir? Nokta atışı kesinlikle söyleme! 160-165 arası ya da 165-170 gib. Saçın uzun mu kısa mı? renginide gizilik için kesinlikle paylaşma! kıyafet için yardımcı olmaya çalışacağım
Soran+1 yılBoyum tam olarak 1.68 esmer uzun saçlıyim İst da yaşıyorum
Soran+1 yılYardımci olmaya çalıştığını biliyorum , gerçekten tüm yorumlarin için çok teşekkür ederim, sana minnettarim
Soran+1 yılBu arada özel mesaj için üyenin profiline girip mesaj gönder kismina yazmak yeterliymis
Cevap sahibi+1 yılGizli kullanıcı göründüğüm için bana mesaj atamıyorsunuz. Sizinde profiliniz mesaj atmaya kapalı. Tüm kadınların kapatması lazım. Özellikle sitede yaşına görünüşüne bakmadan hayvanca dürtülerle insanları rahatsız eden tiplerden kadın üyelerimiz pek müzdarip. şu an müsait değilim. En kısa sürede cevap yazmaya çalışacağım.
Cevap sahibi+1 yılBu kadar detaya gerek yoktu =)
Avrupa ziyaretlerim sırasında elit ve şık giyimli insanlardan kıyafetine hatta saçına önem vermeyen insanlara rastladım. Pek çok insan inceleme fırsatı yakaladım. Evde kitap okumayı sevmiyordum. Üniversite yıllarında keşfettiğim gibi kafenin bahçesinde ya da sokaktaki bankta bazen lüks bir semptte bazen vapurun otobüsün ya da metronun insanları bıraktığı ana duraklarda. Kitapları dışarıda okurken insanları incelemekten büyük bir haz aldım. İşim okulum ya da günlük yaşamımda insanlarla iç içe olduğumdan sayısız insan sayısız karakter tanıma fırsatı buldum. Bankta, cafenin bahçesinde kahvaltı sırasında cam mekana oturarak ya da öğle yemeğinde kahvemi alıp insanları seyretmeye başladım. Bu sayede karakter analizim gelişti. Kıyafet seçimleri yürüş tarzları verdiği tepkiler ya da konuşmaları. Bazen şaşırdım bazen güldüm. Hala izlemeye ve öğrenmeye devam ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılHer neyse konuyu saptırmaya ya da benim ne yaptığımın önemi yok. Özellikle avrupada şık giyimli güzel bayanlar vardı. Hemen hemen çoğu giyimine ve bakımına özen gösteriyor, parfüm kullanıyorlardı. Sarışın bayanların büyük bir kısmı şık giyiniyordu. Bazıları komik makyaj ile kendilerini gülünç duruma düşürselerde sayıları epey düşüktü. Şık giyimli bazen elit bazende seksi görünümleri ön plana çıksa da güçlü... Sanırım başarılı tabiri daha doğru olacak. Başarılı ve kendinden emin kadın imajı sergileyemiyorlardı. Esmer kadınlar elit duruşu daha rahat sergiliyorlardı. Asla zenginlik değil kaliteli ve ulaşılması zor kadın imajı yaratıyorlardı. Saç sitili özellikle hollanda ve fransada daha hoş ve enerjikti. Esmer ve sarışın kadınların kıyafet ve moda zevkleri arasındaki uçurum farkı yoktu! Saç stilleri, kıyafetleriin renk tonları mı hatta yürüyüşlerinden mi çözemesemde kesinlikle bu konuda başarılıydı. Bıdı bıdı bıdı... yine çok konuştum =)
Cevap sahibi+1 yılKısadan hisse
Esmer olduğun kesinlikle şanslısın! Esmer kadın şarışına göre cinselliği arka planda fakat isteddiklerinde ise sarışınlardan farkları yok. Genel olarak benim görüşüm bu şekilde.
168 ile 173 boy ile idal aralıkta bir bayansın. Özgüveni yüksek ve başarılı erkeklerin çoğunluğu 175 ile 185 boy aralığında olduğu düşünülürse bence olması gereken boy ölçisindesin. Sebebine gelecek olursak =) Estetik görünen ve gözü rahatsız etmeyen topuklu ayakkabı ölçisi 6cm tercihen 7cm ile 10cm arasında olduğuna göre 168boyunla topuklu ayakkabı kullanımında topuklu ayakkabı giydiğinde davranış mı bilemiyorum. 175 ile 178 aralığında olacaksın.
Cevap sahibi+1 yılErkeğin boyuna eşit ya da bir kaç santim kısa. Topuklu ayakkabı giydiğinde calf kası şişecek yani gerilecek bacağın daha estetik görünmesi nedeniyle izlemsi son derece keyifli olacaktır. Topuklu ayakkabı hoş bir seçim olsa da sadece görüntüsü değil bacak kaslarını şişirerek estetik görünüm katması duruma göre kalçayı dikleştirmesi sebebiyle başarılı bir buluş.
Bu söyleyecekleri bir kenera yaz çünkü hayatının sonuna kadar kullanacağın önemli bir kaç bigi.
İlk bilgi- Kadınları erkeklerden ayıran en büyük fark estetik kıvrıma sahip bel. Diş macununun ortadan sıkılmış versiyonu gibi diyebiliriz. Erkeğin beli daha geniş ve kalçaları ile bel kıvrımları arassındaki fark yok denecek kadar az. Kadınlar kıyafet seçimlerinde bel çizgilerini kaybettikleri için estetik olmayan gözü rahatsız eden görünüm elde etmektedirler.
Cevap sahibi+1 yılİkinci ve muhtemelen bildiğin bir tüyo ya da bilgi artık sen ne dersen. Pantolon seçimlerinde manken gibi estetik bir bacağınız yoksa kesinlikle dar paça kıyafet tercih etmeyin. Kalça bölümü sıkı olan fakat paçası yani bilek kısmı geniş paça pantolon tercih edin. Zaten zarif bir ayakkabı ile pantolon yerine elbise ya da etek tercih edileceği için problem yok!
Cevap sahibi+1 yılSoğukta dekolteli ve açık bir kıyafet tercih etmek fakat üşümek istemiyorsan atkı kullanabilir ya da s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...e8fbb88017.jpg renk olarak ve stil olarak değil belki ama boğazınıza kadar gelen ve ortadan değilde sağdan soldan kapanan palto seçebilisiniz.
Cevap sahibi+1 yılwww.theviewfinder.nl/.../IMG_5101.jpg etek kısmı küçük bir çocuğun eteği gibi geniş üst kısmı dar olsun. Yani kadınsı hatları ve neşeli karakteri ortaya çıkartsın! Enerjik ve şık görünmene sebep olurkan altındaki kıyafet seçiminle karşı tarafı baştan çıkarıp etkileyebilirsin!
Sarışın olsaydın saç renginden dolayı şal ya da atkı benzeri aksasuar tak derdim fakat koyu renkli saçı olan bir bayanın atkı şal gibi aksesuarları şaç rengi ve tonu arasında kaybetmeden uygulamak uzmanlık gerektiren bir iş. Eteği örnek verdiğim bayanın saçları kısa olduğundan atkı sırıtmamış. Çünkü yüzü açık yani yüz anatomisini rahatlıkla okuyabiliyoruz. Dikkatimiz kıyafete gitmediğinden odak noktası yüz saç ve ardından kıyafet olmuş oluyor.
Cevap sahibi+1 yılEğer zayıf bir bacak ve bel yapın yoksa kilolu değil balık etli kullanmayı tercih etmediğim betimlemesiyle zayıf değil esteik vücut hatlarına sahip fakat "dolgun" bir kadın olduğunuzu düşünüyorsanız. Hemen hemen her şık kıyafet ile çekici bir kadın olacaksınız.
Sayenizde 10 parmak klavye kulanımını geliştirdim =)
Soran+1 yılİlk resim tam benim tarzım ama dediğim gibi keşke yaz aylarında olsaydık kuaför den sonra saçım bozulacak, takside klima da makyaj akacak vs..
Cevap sahibi+1 yılMakyaj konusu son derece önemlidir. O gün için kıyafetinizi ve saçınızı yaptıktan sonra mac cosmetic mağzalarından birine giderek size uzman arkadaşalara makyajınızı yaptırabilirsiniz. Kesinlikle işlerinin son derece ehli kişiler var. Mercedes fashion week'te yabancı makenlerin önceki ve soğraki hallerini bizzat şahit olduğum için pişman olmayacaksınız. Tercihen 27 ve daha büyük birini isteyin. Bir önceki gün giderek randevu almayıda unutmayın. Akasya avm ve taksimdeki arkadaşlar bu konuda daha bilinçiler. Uzmanın yapmış olduğu makyaj kolay kolay bozlulmayacaktır.
Cevap sahibi+1 yılAraç ile gitme imkanınız olsaydı pek rahat ederdiniz. Taksi için mutlaka durağa gidin. Yoldan taksi çevirerk gitmemeye çalışın bu sayede daha düzgün bir taksi seçebilme imkanınız olur. Taksınin ısısını isteğinize göre ayarlamasını isteyebilirsiniz.
Soran+1 yılHayatımda hiçbir erkek beni reddetmesi ama nedense onun beni reddetmesi ihtimali var, gerçi ondan öncekilerin de vardı , bu arada çok merak ettim hangi üniv. mezunusunuz
Cevap sahibi+1 yılBen sanat ve tasarım fakültesi mezunuyum. Grafik tasarım okudum. Fakat okulla pek alakam yok çalışarak ve okuyarak kendimi geliştirdim.
Okulun insana pek birşey kattığına inanan birisi değilim. Bol bol gezmek yeni kültürler tanımak ve doğru arkadaş çevresi sebebiyle olduğuna inanıyorum. Görüşümüzün ve etik değerlerinin doğru yönde gelişimine katkısı oldukça büyük büyük bir rol oynıuyor.
Eğitim basit bir işlem. Kitabı eline alan, kursa giden bir insanın yapacağı gibi.
Cevap sahibi+1 yılBenim hayat felsefeme göre önemli olan insanın kültürel olarak gelişimi. Akademik eğitim ile ilgili bir anımı anlatayım. İnternet bağlantımda sık sık problem yaşadığım için, İnternet satın almış olduğum firmanın teknik ekibini defalarca çağırmama rağmen sorunumu çözemediler. Bilgisayarcıda çözüm bulamadı. 1 yıl kadar çözemediğim vaktimi çalan bu işlem için uğraştım durdum. En sonunda dayanamayarak üniversitede akedemik ders kitabı olaran okutulan ağ ve internet ile ilgili kitabı satın alıp bir kaç hafta bunu okuyarak soruumu hallettim.
Mesele Leonardo da vinci, Van gogh, Salvador dali, rembrand, Osman hamdi bey gibi büyük sanatçıların eserlerinden bir haber tiyatroya gitmemiş, şiirle alakası olmayan newton'dan teslaya kadar bilgi sahibi olmayan bir insanın hayata bakış açısının gelişmesi beklenemez
Cevap sahibi+1 yılKonuyla alakasız olacak belki fakat "12 angry man" filmini izlediniz mi?
Soran+1 yılHayır izlemedim
Cevap sahibi+1 yıl1957 yapımı ve kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden biridir. Çevremde eski ya da siyah beyaz diye izlemeyen pek çok kişi tanıyorum. Bu film sayesinde insanlara ön yargıyla yaklaşmaktan kurtuldum. İzlemediysen detay vermek istemiyorum. Kısaca demek istediğim özellikle ülkemizdeki insanlar maalesef gelişime açık değiller. Siteye sık giren birisi değilimdir. Canım sıkılınca nadiren uğrardım sayenizde sık sık bakıyorum. Yardımcı olabildiğime sevindim. Keşke herkes sizin gibi açık görüşlü olabilse. Kimi cümleleri gereksiz uzattım hatta aşırı uzun yazılarım oldu. İlk yorumumdan sonra devamını okuyacağınızı düşünmemiştim. Okumaya vakit ayırdığınız için tekrar teşekkür ederim
Soran+1 yılBen de siteye sık giren birisi değilim, açıkçası bana yardımcı olmaya çalışmanız beni onure etti
Soran+1 yılBen ona Harun Kolçak _ gitme seviyorum CD sini vericem.. Eşek değil ya anlar:)
Cevap sahibi+1 yılMüzik albümü hediye etmek hoç olabilir fakat sana o güzle bakmayabilir. Özellikle iş yerinde alışanlara karşı mesafeli olması gereklidir. Başarılı bir erkeğin yapması gereken bir davranıştır. Zır olasada ben özekkşjke gözlerinin içine bakarak yani farkında olmadan psikolojik baskı yaparak itiraf etmelisiniz. Erkek bununla grurur duyar. Annesini tedavi ederken takdir ettiğim şık giyimli güzel ve elit bir kadın gözlerimin içine baka baka beni sevdiğini itiraf etseydı kesinlikle kendimle grur duyardım. Kolay kolay geride çeviremezdim. Mesafeli olduğun insanın gözlerine bakarak konuşmak çekinmemek hatta sevdiğini itiraf etmek cesaret ve güç ister. Sende ikiside olduğunu gördüğünde zaten yapabileceği seçeceği fazla seçeneği olmayacak.
Doğruyu sylemek gerekirse eğitimli ya da eğitimsiz olması farketmeksizin erkekler kaba yaratıklar. İnce düşünsekte nazik olsakta asla kadınlar gibi olamayıyoruz. Gerçek bir kadın erkeklerden daha zeki. İnce düşünüyor.
Cevap sahibi+1 yılVerilen verilmek istenen mesajı kolayca algılayamayan canlılarız. Kadın gibi detaycı ince düşünemiyoruz. Çoğu zaman detaya şnsekta genelde inmediğimiz için bir anlamı kalmıyor. Kadınlar anne olmak için yaratılmış canlılar. Özellikleri bizimkinden daha üstün. Bir kadın bebeği karnındayken hissetmeye başlıyor. Doğruğunda ağlamasından ne istediğini neye ihtiyacı olduğunu bilior. Küçük bir kız çocuğu erkekler gibi top araba oynamıyor. Bebeklerini diziyor yemek yediriyor kıyafet giydiriyor. Çocuğuna nasıl davranması gerektiğinin ya da çocuk bakmaktan keyif aldığını daha ilk andan itibaren gösteriyor. Şefkratli ve sevgi dolu.
Anlamama ihtimali olduğundan maalesef cesaretini toplamalı kadın olduğunu hatırlamalısın. Duygunu hislerini çekinmmeden itiraf etmeli ister geceler boyu sevişmeli istersen aşkı doya doya yaşama başlamalısın. Bu yolu seçtiysen lütfen geri dönme en kısa sürede atağa geç. Zeki ve güzel bir kadının erkeğ nasıl etkileyebileceğine kendi gözlerinle şahit ol.
Cevap sahibi+1 yılAnnen için soru sormaya gittiğinde cd'yi verip ayrılabilirsin. Mamagrofi çektirdikten sonra kontole giderken daha çekici bir kadın olarak karşısına çıkarak onu sınayabilir o yönde tepki alamadığında ise atağa geçebilirsin. Unutma yaşamın sınırlı. Hayat göz açıp kapayıncaya dek geçiyor. 10 yaşındayken 20yi 20 yaşındayken 25 olduğunu dahi anlamadan geçip gitti. Kadınlar itiraf etmez. Erkeklerden beklerler gibi saçma yanılgıya girme. Amsterdamda acele adımlarla yürürken dalgınlığımdan dolayı şık giyimli bir bayana şiddettli bir şekilde çarptım cannın yandığına emimin. Suçlu ben olmama rağmen özür diledi. Aynı şekilde acelem olduğunu dikkatsiz davrandığımı söyleyerek özür diledim. Dünyaya bir kez daha gelmiyoruz. Dünyanı güzelleştirmek senin elinde. Git mutlu ol!
Soran+1 yılÖnü muzdeki hafta gideceğim, hastane oturduğum semte uzak, tek korkum hastaneden ayrılmış olması , tel var ama cesaret edemiyorum aramaya hala orda mı diye, kalbim küt küt atıyor, beni anladığını biliyorum, aklımda hep o var
Soran+1 yılBeni gerçekten anladığını biliyorum... İyilik varsın
Soran+1 yılİyiki yazacaktim.. pardon
Soran+1 yılBu arada ben annemi kaybettim 1 sene oluyor
Cevap sahibi+1 yılOoo bilmiyordum. Peki o zaman başka bir yöntem deneyelim. Anladığım kadarıyla en son bir yıl önce gördüğüne göre daha dikkatli hamlelerle ilerlemeliyiz. Zeki bir kadın olarak sevdiğin erkek karşısında komik duruma düşmeni ya da ucuz görünmeni istemiyorum. Bildirimleri elimden geldiğince sık kontrol ediyorum. Yardımcı olmaya çalışacağım. Doktorun sende uyandırdığı ya da hissetmeni sağladığı duygu ya da düşünce nedir? Onu bu kadar istiyor omlmanın sebebi nedir. Özel bir soru sordum asla yanıtlamak zorunda değilsin fakat aklıma takıldı. Bu arada yeni bir yol izlememiz gerekli. Düşüneceğim. Aklımda ondan fazla yol var. İyi analiz edip elit ve zeki kadın imajından ödün vermeyeceğin yoldan gitmeni istiyorum
Soran+1 yılYaklaşık bir yıldır onu hiç görmedim, aslında itiraf etmek gerekirse tedavi sürecinde hep aklımdaydı ama takdir edersin k annemi yaşatmaya çalısirken hep duygularımı bastirdim , tabii eşimden dolayı da.. Dün gece eşim bana çok değiştigimi, çok mutlu oldugmu, beni tatile götüreceğini söyledi, inan abartısız sabaha kadar yurtdışı tur sitelerine baktı, mutluyum , içim kıpır kıpır , çünkü aşığım... Sadece yutkundum.. Ne diyebilirim ki.. Her an aklımda o var, çok heyecanlaniyorum, kalbim çıkacak gibi...
Soran+1 yılAma neden duygularım bu kadar alevlendi... İşte onu tam bilemiyorum... Bir yıldır ne bekledim..
Cevap sahibi+1 yılSık sık müsait olamıyorum! Müsait olduğumda mutlaka yazacağım.
Sizinle fikir alışverişinizde bulunmak büyük bir zevkti.
Soruyu açarken kocasını sevmeyen bir kadın olduğunuzu düşünmüştüm. Sizi tanıdığıma inanıyorum. Kocasını seven bir kadınsın. Kocanla mutlusun. Heyecan istiyor, içindeki duygulara hakim olıyorsun. Defalarca tekrarladığım gibi düşünme sadece mutlu ol. Çikolata yemek gibi düşün anın tadını çıkart. Anneni kaybettiğin için üzüldüm. Mutlu olacağın için sevinmelisin. Annen sayesinde yakışıklı bir doktorla tanıştın. Başarılı olursak hayattan keyif almaya başlayacaksın.
Hala ilk adımda açılma taraftarı değilim. Mamagrafi ikinci etapta yapılması gereken bir şey. Özellikle göğüsünde ağrı olduğunu söyleyeceksin. Sonuçta problem görmediği için elle muayene yapacak. Hatta göğüsünüze dokunurken gözlerine bakabilirsiniz. Kadınlar göğüslerini elleyen bir adamın gözüne bakmak istemez. Sen soruları yanıtlarken gözlerinin içine bakmaya devam etmelisin.
Cevap sahibi+1 yılUzakta olduğunu, ulaşımın yaşadığın şehire uzak olduğunu belirtmişsin. Araç kiralama imkanın varsa kirala günlük 100-150 lira arasında pek çok araç bulmak mümkün. Taksi alternatifte olsa terleme ya da taksicinin bakışlarından rahatsız olma ihtimalin var. İnsanımız şık giyimli güzel kadınlara bakmayı bilmiyor. İnsanı rahatsız edercesine bakmak halk arasında epey yaygın. Üzerine uzun ve içindeki kıyafeti göstermeyen birşeyler giy.
İlk buluşmanın nasıl olması gerektiğini düşüneceğim. İkinci buluşma için düşüncelerimi paylaştım. Kurguyu kafamda tamamlayıp paylaşacağım
Cevap sahibi+1 yılBeklediğin gibi olmazsa? Hatta geceyi geçirdiğinde üzgün ayrılma ihtimali var. İyi birisi değilse? ilişki devam ederken belkide rahatsız olacaksın yapmamalıydım diyeceksin? Bunlar bir ihtimal. Olumsuz olduğunda ne olacak hiç düşündün mü?
Yanlış anlama fakat eğer eşini bu denli seviyorsan eşinle de mutlu olabilirsin. Heyecanlı bir cinsel yaşantı ya da yasak aşk içini kıpır kıpır ediyor olabilir. Hayatına farklılık yapmak için daha fazla bekleme cinsel yaamını renklendir. Cinselliğin doruk noktasına ulaşmış ergenler gibi olun. Karar vermediyseniz amsterdam ya da parise uçun. İkiside kaliteli şehirlerdir. Aşkı yaşarken kültürrel olarak gelişeceğiniz ve gezmekten insanlarından keyif alabileceğiniz yerledendir. Özellikle amsterdamda bisiklet çılgınlığı herkesin bisiklete binmesini seyretmek eğlenceli. Eşinin kıyafetlerini değiştir. Hayal ettiğin gibi giyinmesini sağla. Hoşuna gittiğini gördüğünde seve seve giyecektir.
Soran+1 yılTabiki sen müsait olunca görüşuruz, ben dikkatle tekrar tekrar okuyorum yazdıklarıni
Cevap sahibi+1 yılMutluluktan uçacakta olsan bir yıl önce gördüğün adam için kocanı aldatmak ne denli doğru? Zeki bir kadın olarak hala devam etmek istiyorsan yardım edeceğim.
Kocanla yurtdışına çıktığında iç çamaşırı giyme ya da seksi iç çamaşırı tercih et. Yemek yiyip sohbet edin. Eğitimli insanlar olduklarından kimse kimseye karışmayacaktır. Ayağını cinsel organına sürterek ereksiyona uğramasını sağle. Bunu yaparken ondan daha fazla keyif aldığını fiziksel olarak hisssettir. Ardından tuvalette kaçamak yaşayabilirsiniz. Hem heyecanlı hemde keyifli olacaktır. Yaşadığım için mutlaka öneriyorum. Özel oldu fakat anlayışla karşılayacağını düşünüyorum
Soran+1 yılNeden bu kadar onu istiyorum... Yani duygusallık ya var ama onu cinsel yönden çok arzuluyorum
Soran+1 yılKendime bile hayret ediyor um inan
Cevap sahibi+1 yılSağlıklı ve genç bir kadınsın. Doktora sahip olduğunda limitsiz sekste yaşayabilirsin hüsranda. 1 Yıldır görmediğin bir adamın nişanlı, evli ya da sevgilisinin olması ihtimalide var. Yurtdışına gideceğini söylemiştin. Eşin kabul etmeyeceği için eşine içki içirip sızmasını sağladıktan sonra işin ehli yakışıklı, elit bir jigolo ile birlikte olabilirsin. Hayatında yaşamadığın kadar haz yaşayacağındanda emin olabilirsin. Meslek olarak yaptığından işinin hakkını vermeye çalışacaktır.
Cevap sahibi+1 yılCinsellik beynine hükmediyor. Cinselliği son noktasına kadar yaşayıp yorgun düştüğünde bu hissinden kurtulacağına inanıyorum. Belki tatim oluyor olabilirsin fakat bu tatmin senin için kesinkille yetersiz. Kocanla daha uzun sürecek cinsel yaşamınız olmalı. En kısa sürede titreşim özelliğine sahip uç kısmı g noktasına baskı yacak şekilde eğimli bir dildo edinmelisin Kız arkadaşıma "gigi 2" notyourmothersplayground.com/.../ burada incelemesi mevcut ya da rabbit vibrator diye tabir edilen oyuncaklardan satın almıştım. Evde tek başınıza vakit geçirirken defalarca orgazma ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Bu sayede aklınızdaki hislerden de kurtulabilirsiniz. Tanıdığınız ve sık sık görüştüğünüz biri olsaydı durmayın derdim. Fakat %100 emin olamadığınız bir şey için aklınız karışıkta olsa vazgeçin derim.
Hala karalıysan yardımcı olmaya çalışacağım. Açık sözlü olduğum için kusura bakmayın
Soran+1 yılHala kararlıyım.. Elimde değil, reddetse de açıkça soyleyecegim.
Soran+1 yılBöylece her gün dusunmekten kurtulucam, kabul eder veya etmez, sadece cesaretimi toplama sürecindeyim, su bir gerçek ki ben sizi hasta yakını olarak tanıdım benim ahlak anlayışıma aykırı derse sadece gülüp gecicem kendimi buna hazırliyorum.
Cevap sahibi+1 yılKaralısınız! Size mutlu olmanız için elimden geldiğince yardımcı olacağım! Yazmakta zorlanıyorum akşam gibi tekrar gireceğim.
Soran+1 yılTamam görüşürüz
Soran+1 yılYa maalesef korktuğum başıma geldi tayini çıkmış Manisa'ya gitmiş şu an iyi değilim bekar olsaydım giderdim şimdi ben napicam
Soran+1 yılKafam karmakarışık oldu, bugün hastaneyi aradım , Manisa Devlet Hastanesi'ne atandı dediler, ben şimdi ne yapicam, gerçi gidilmez bir yol değil , abimle eşim gorusmuyor, agbime diye çıkabilirim, İzmir uçakla 1 saat , Manisa ya direk uçuş yok, ama ne derece doğru olur...
Soran+1 yılİnternette gezdikce şoke olmaya devam ediyorum, radyasyon onkolojisi doktoru özgür yıldırım Manisa Devlet Hastanesi'nde görevli görünüyor amaaaa birde aynı branşta doktor Sevil Güler yıldırım var, simdi bu noktada sık rastlanan soyadı olarak mı dusunmek lazım yoksa bilemiyorum... Çok canım sıkıldı
Cevap sahibi+1 yılWoow epey karmaşık bir durum. Açıkçası ne diyeceğimi bilemedim. Manisa uzak değil fakat çok çok detaylı kurgulanması gerek. Gidip o günkü mesaisine denk gelememe ihtimalinizde var. Adnan menderes yani izmirden manisaya araçla yarım saat sürüyor. Yani yolda uçak 1 buçuk araç 45 dakika gidiş dönüş 4buçuk saat sürecek. Eğer olurda buluşursanız yemek yemeye giderseniz 2 saatte o sürse yakalanma tehlikesi yüksek bir durum. İstanbul çevresinde eşiniz sizi kontol etmeyecektir. Olurda manisaya ya da izmire gittiğinizde kontol etmeye kalkarsa problem olabilir. Hastaneden ayrılmış olabilir fakat manisaya gittiğine emin olmalısın. Kocanın görme ihtimaline karçı internet geçmişini temizlemeyi lütfen unutma. Gece daha detaylı yazacağım. İş yemeğim olacak.
Uzun bir yazıyla tekrar karşınızda olcağım. Bu esnada gerçekte isteyip istemediğinzi düşünün işler epey zorlaştı. Gerçi halledilemeyecek bir durum yok =) Yardımcı olacağım. Yüzünü görmediğim halde cümle kurma biçiminden heyecanın anlaşılıyor
Soran+1 yılÇok üzgünüm
Soran+1 yılAynı hastanede aynı branşta aynı soyadı... Evlendi bence, gerçi tel no nette var, arasam mı acaba
Cevap sahibi+1 yılSakin oluun! Derin nefes alıp verin. bir gün önce yüzünüzden gülücükler eksilmeyen kadını geri istiyorum. Karşımda pes etmiş, ne yapacağını bilmeyen güçsüz kadın görmekten kesinlikle hoşlanmıyorum. Cesur ve heyecan dolu kadını geri istiyorum.
İzmir ve antalyanın nüfüs azlığı insanların daha kibar ve daha mantıklı görüşleri olmasından dolayı eğitimli bireyin bu şehirleri tercih etmesi beklenir. Manisa ise eğitim seviyesinin düşük olduğu bir il. Kaliteli insanlar varmıdır yokmudur bilemem fakat istanbula alternatif kesinlikle olamaz. Ufak bir problem nedeniyle yaşadığı şehir olan istanbulu terk etme daha küçük bir şehre yerleşme kararı almış olabiliir. İnsanın sevdiği kadın ya da adam için yaşadığı şehiri, ülkeyi hatta dini dahi değitirildiğinin örneklerini okuduk ya da gözlemledik. Bulunduğu konumdan daha üst bir hastaneye gitmediğini düşünürsek evlemiş olması ya da nişanlanması büyük bir olasılık.
Cevap sahibi+1 yılSen seven arzulayan bir kadın olarak pes etmekteyeceksin. İçinde yanan alev ve çektiğin acıdan rahatlıkla anlayabiliryorum. Evlenmiş dahi olsa ona sagip olma düşüncesi seni halen heyecandırıyor.
Kocandan bir gün uzaklaşabilmek için sebebin olmalı. Hiç beklenmedik şekilde abimi, kardeşimi ya da bir başkası bunun önemi yok durup dururken özledim ziarete gideceğim dediğinde şüphe çekebilir. Bikr kaç gün mutlusun ardından ailenden biri ile görüşmek için şehir dışına uçman ne derece mantıklı? Bir bahane yaratmalısın. Arkadaşın hastaneye yatırılmış durumu acil olabilir. Ziyaret etmen gerekebilir. Birinin cenazesi olabilir gibi. Fakat bunun gibi bahaneleri doğrulamak amacıyla ufak aramalar yapman ya da fotoğrafı çekmen gerekebilir.
Cevap sahibi+1 yılİzmire gitmeyi başardığını düşünürsek bence izmirde bir otelde kalmalı ve gitmeden önce havalimanında araç kiralama şirketi ile anlaşıp iki gün için kendinize araç ayırtarak manisaya yolculuk yapmalısınız. Sevdiğin adam için evlide olsa çabalamalısın. Unutmaman gereken nokta bu yaptığınız doğru olmayacaktır. Fakat ikinizde istedikten sonra doğru olup olmaması kimin umrunda. Git muaene ol. Sizi tanırsa konuya daha rahat girebilirsiniz. Eğer tanımazsa annenden bahsederek kendini tanıtmalısın. "Size güvendiğim ve hastanede bulamadığım için manisaya seyehat ettim" Mamagrofi muayenesinden sonra yani göğüslerini sevdiğin adamın temas etmesine neden olduktan sonra toparlanmadan bu yolu sizin için geldim...
Cevap sahibi+1 yılbu yolu sizin için geldim. 1 Yıldır sizi aklımdan çıkartamadım. Sizden hoşlanıyorum diebilirsin ya da toparlandıktan sonra kadınsı cazibenle bacak bacak üstüne atıp kollarını serbes bırakarak omzun dik şekilde karlısına geçip dekolteli elbisen ile onu sevdiğini söyleyebilirsin. Hatta cesaretin varsa onu istediğini rüyalarında birlikte olduğunu açıklayabilrisin. Kararı kendisi verecektir. Evli bile olsa güzel bakımlı ve seçtiği kelimeleri başarılı şekilde bir araya getirip etkili bkonuşan bir kadın le muayene odasında dahi sevişebilir. Kapı kitli olsa da yakalanma ses çıkartmama heyecanından dolayı kesinlikle hayat boyu unutamayacağın bir anı olacaktır.
Cevap sahibi+1 yılArama yapmayı mantıklı bulmuyorum. Ne konuşacaksın? Hangi soruları ya da cümleleri sarfedeceksin? Evliyim ya da evli değilim diye zaten kesinlikle telefonda söylemeyecektir. Tanımadığım bir kişi bana bu tarz sorular ya da sonucu oraya çıkan soru yönettiğinde cevaplamamayı tercih ederim. Sebebine gelecek olursak kimse özel yaşamını telefonda tanımadığı birina anlatmak istemez. Zaten neden sorduğuna da anlam veremez. Sadece randevu al ve git. Üçüncü ya da dördüncü hasta olmalısın. Mesaiye başlayıp işe ısındığında yanı rahat rahat çalışmaya başladığında sabah yorgunluğunu attığında karşısına çıkıp seni arzulayan kadının geldi. İstanbuldan buraya senin olmak için geldim mesajını verebilmelisin. Kabul ederse kadınlığını yaşa kabul etmezse yemek yemek için ısrar et. Buna da karşı çıkarsa yapabileceğin maalesef birşey yok. Sakın telefon numaranı verme. Zamansız gelen mesaj ile başına dert açmanı istemiyorum. Mutlu olmanı kadın olduğunun farkındalığını yaşaman için sana destek veriyorum.
Cevap sahibi+1 yılKoşuşturmalı bir gün ve iş yemeği sonrası ayamı uzatmaya fırsat bulamadan vaktimi sizin için ayırıp görüş paylaşmak yorucu olsada yazarken keyif alıyorum. Düşünmemi ve hayata farklı pencereden bakmamı sağlıyorsunuz. Teşekkür ederim. Sizinle aramızda geçen konuşmaları asla unutmayacağım
Soran+1 yılAsıl ben size çok teşekkür ederim, hiçbir zaman bu diyaloğumuzu unutmayacağım.. Yorgunsunuz, hiç sıkıntı değil, ne zaman müsait olursaniz görüşürüz, lütfen rahatiniza bakın...
Soran+1 yılEvliyse benim için konu kapanır..:( son arastirmamda aynı hastanede aynı branşta o soyadını taşıyan bayan doktor bulamadim.. Bu arada eşim agbime gitmeme onay verdi.. Sıkıntı yok, gelişme leri haberdar edicem, KiB, uykusuz kalmanı istemiyorum:)
Cevap sahibi+1 yılTatilde yorulana dek denizde yüzer kumsalda yürürüz. Bu da onun gibi şarabı kdahten yudumlayıp çakırkeyf halde hayatın keyfini çıkartmak gibi. Beden yorgundur fakat tüm vücut keif almaya devam eder. İşte ya da yolda yurt içinde ya da sabahın erken saatinde olması farketmiyor. Keyif alıyorsam her an sizinleyim. İlk kez farklı pencereden hayata bakıyorum. Bir kadının kendisini tanımasını yeniden keşfetmesini şahit olmak kelimelerle anlatılacak gibi değil Bu sebeple gecede olsa sabahte yazmaya devam edeceğim. Erkeklerle sohbet etmek asla kadınlar kadar bakış açını değiştiremiyor. Hayatımın dönüm noktalarından birindeyim. Yıllar önceydi. Evli, güçlü zeki ve elit bir kadındı. Sizin gibi bir kadınla ilişki yaşadım. ÖZür diliyorum fakat gerçek bu. şu an hayata bakış açınızı görmek düşüncelerinizi tanımak bana grur veriyor. Geçmişimi anlamamı sorgulamamı sağlarken geleceğime yön vermemi sağlıyor. Bir insana para pul verebilirsiniz fakat ulaşılması zor olan bir bilgi herşeye değer.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ediyorum. Eşiniz izin verdiğine göre sati satine herşeyi planlamalısın. Neden evliyse konu kapanır? Unutmayın sizde evlli bir kadınsınız. Kimse bilmediği taktirde heyecanlı birlikteliğiniz olabilir. Haftalarca hatta aylarca aklından çıkartamayıp bu kadar çabuk pes etmek doğru mu? BEnce hedefinize ulaşmak için çabalayın. Gerçekten sahip olmak istiyorsun. Neden bahanelerin ya da kuralların seni engellemesine izin vereceksin ki? Kurallar bize doğruyu yanlışı gösterir fakat felsefe okumuş bir kadın olarak hayatta herşey görecelidir. Herşey değişebilir. Başkası görmediği bilmediği taktirde bunu yaşayan ikş kişide doğru olduğunu düşünüyor ve istiyorsa sizce bu yanlış mıdır?
Soran+1 yılPes etmek ya da etmemek...
Cevap sahibi+1 yılAlakasız bir soru fakat evinizde küvetiniz var mı? Cevabı evetse sıcak su ile doldurup bolca köpürterek içine girip uzanmalısın. Sıcak su kaslarını rağatlatacak gevşemeni sağlayacak stress içinde düşünmek yerine keyifle düşüneceksiniz. Bu saatte dikkat çekeceği için yarın bunu deneyebilirsiniz. Bu arada kıyafetinizi gitmeden önce ayarlamayı unutmayın. İzmirde daha şık kıyafet satın alabilrsiniz fakat vaktiniz kısıtlı olduğundan kıyafet ile uğraşmak istemeyeceksiniz. Akşam saati günün yorgunluğu ve stresi ile küvete girmek kesinlikle gevşemeye ve rahatlamaya sebep oluyor =)
Soran+1 yılEvet küveti kopukle doldurup dinlenmeyi çok sevyrm:)
Cevap sahibi+1 yılKüvette rahatla ve düşün. Aklına takılan herhangi bir konuda burada olacağım.
Soran+1 yılOnun için gittiğimi bilmesi çok daha iyi değil mı? Tesadüf gibi davranmayayim
Soran+1 yılNetten hekim çalışma saatleri ne girdim liste çıkıyor ona göre herşeyi ayarlayacagim.. İzmir'e uçakla gidip oradan araç la gitmek mantıklı, iki gün izin kopardım:)
Cevap sahibi+1 yılEvliyse cevabı kesin ve net olumsuz olacaktır. Evli erkek göremdiği birine bağlanmak istemez. Seni hatırlasa bile vücudunu boyunu ya da görüşünüşünü hatırlayamacaktır.
Evli olmasaydı son derece başarılı bir hamle olurdu. Aklını karıştırıp karşısına çıkarak mükemmel bir etki yaratabilirdin. Ama evli! Çekinme rahatsız olma ihtimali epey yüksek. Evli olmama ihtimalide olabilir fakat bilemedim.
Cevap sahibi+1 yılTesadüf gibi davranmayacaksın. Onun için gitmiş olduğunu yüzüne bakarak özgüvenin yüksek şekilde söyleceksin. Bu da onun gözünde güçlü bir kadın imajı uyandıracak. Aşkının peşinden koşan güçlü bir kadın.
Soran+1 yılOraya gitmeden evli olup olmadığıni nasıl öğrenebilirim...
Soran+1 yılBu arada çok uykum geldi:) ayrıca seni de uykusuz bırakıyorum bu yüzden vicdan azabı çekiyorum
Cevap sahibi+1 yılHastaneyi arayıp doktorun ismini söyleyip eşinin ismini hatırlamadığını randevu almak istediğini söyle. Evliyse ve eşi varsa ismini vereceklerdir. Evli olmadığını söylediklerinde dünyaların senin olacağına eminim. Sabırlı ol üstesinden geleceğiz.
İstanbuldan ayrılmamış olmamasını hala istediğini biliyorum.
İstanbul'da kaldığında ne yapıp edip mutlaka onu elde eeceğine eminim. Haftada bir iki gün defa buluştuğunuzu hayal etmesi bile seni heyecanlandıracaktı. O gün vakit kısıtlıysa muayene odasında belki kıyafetini doktor önlüğünü çıkatmaya fırsat bulamadan keyfini çıkartacaktın. Bütün gün vaktiniz olduğunda ise muhtemelen onun evinde buluşacak ve asla sınır tanımayacaktınız. Köpüklüküvete ya da duşa beraber girecek belkide çıplak kahvaltı yapacaktınız kim bilebilir. şu an bunları düşünmenin sırası değil. Hedefimize odaklanmalıyız. Hayal ettiğin arzuladığın ne varsa yaşamanı istiyorum. Doktor evli dahi olsa elimize geleni ardımıza koymadan ne gerekliyse yapacağız
Cevap sahibi+1 yılİyi uykular hanımefendi =). Benim için de geç oldu. Yarın sohbete kaldığımız yerden devam ederiz.
Soran+1 yılİyi uykular:)
Cevap sahibi+1 yılİzmir için hazıtlık yapmaya başlamakısın. Unutma mutlaka oje kullanmalısın.
İzmire vardığında kiralık aracına bin ve manisaya doğru yola çık. Parfüm kullanımıda sakın unutma!
Soran+1 yılAyın 1 inden sonra gideceğim tabi randevusu göz onunde bulundurarak, bu hafta eşimin bazı işleri var, onları çozuyor, bu arada nedense esime karşı çok anlayışlı oldum, bunu bir yazıda okumuştum, aldatan insanlar eşlerine karşı çok iyi davranırlarmis! Bu arada Manisadh. gov. tr de daha önce okuduğum bayan Dradı yok, sanırım önceden calismis, ssoyisimbenzerlig
Soran+1 yıl:)) önümdeki günlerde çok güzel hazırlık yapacağım, yalnız çalışma saatlerine dikkat etmem lazım, randevu çok sıkıntı değil, beni tanıyacağina eminim
Cevap sahibi+1 yılBu durumun evliliğinize katkısı olması ne kadar güzel. Sana katacağı şeyleri anlatmaya dahi gerek yok. Hayatının sonuna kadar unutamayacağın harika bir tecrübe gerçekleştireceksin.
Aradaki fark epey uzun. Bir haftadan fazla hayallerine kavuşmak için beklemek zor gelecektir. Evli olmadığını hayal ediyorsun. Evli olmadığında kesinlikle ikna etmeme durumu olmayacaktır. Kafana koyduysan mutlaka onu elde edersin! Evli değilse cinsellikteki tüm tabu ve sınırları yıkarak mutlu olacaksın. Kocanla ilişkin daha iyiye gidecek belkide doktorun verdiği hazzı tekrar yaşamak için ufak kaçamaklar yapacaksın. Bekleyip göreceğiz.
Ayşe armanın seneler önce okuduğum makalesini paylaşmak istiyorum. Kadın kesinlikle doğru bir tespit yapmış!
www.hurriyet.com.tr/kadinlar-icin-sehvet-donemi-38-47-yas-arasi-23261442 okumalısın
Cevap sahibi+1 yılWoow haikaa! 30 yaşını geçmiş bir kadının 20 yaşındaki gibi heyecan hissetmesi harika bir şey. Kendine güvendiğin emin olduğun sürece asla senden vazgeçemeyeceğine emin olabilirsin. Başarıya ulaşmak için çabalamalısın. Manikür ve pedikür yaptır. Tırnaklarına şekil verebilmek için bir haftan olacak. Vücuduna ve yüzünede bakım yapmalısın. Hoş bir topuklu bot tercih etmelisin. Dikkat çekici ve erkeğin hayır diyemeyeceği bir iç çamaşırı tercih edebilirsin. İçine sinen hoşuna giden birşey yoksa giymemekte bir alternatif. Onu heyecanlandıracaktır. Belki o anda seninle birlikte olmayı arzulayacaktır. Bir haftan var seçimlerini dikkatli yapacağından eminim
Soran+1 yılBen bu duygularimi en yakın arkadaşlarıma dahi anlatamam, beni anlayan tek insansın!
Cevap sahibi+1 yılDoğru ya da yanlış ayrımıçerçevesinde insanlar birbirlerini yargılamaya devam ediyorlar. Kimse mantık ve sonuç odaklı ilerlemiyor. Mantık ve sonuç odaklı ilerleyen bir insan bilimsel buluş gerçekleştirecek zekaya sahip oluyor.
Ben aldatmayı onaylan bir erkek değilim!
Bakış açıma göre aldatan bir kadın evliliğini olumlu yönde etlikenecek, kocası ile daha mutlu olurken heyecanın, yabamcı bir erkek tarafından arzulanmanın hatta kadınlığını doruklarda yaşayacaksa yakalanmadan sonuna kadar aldatmasını destekliyorum.
Cevap sahibi+1 yılÇocukça cevapla karşılaşmış olsaydım ilk yorumumun ardından konuşmayı kesecektim. Zeki, elit ve vücudunu yani hislerine hakim bir kadın olduğun için konuşmaya devam ettim. Kesinlikle sen mutlu olana dek yazmaktan vazgeçmeyeceğim. Pembe eteğini giymiş saçları yapılı küçük bir kız çocuğu gibi heyecanlı, kıpıkıpır ve mutlu olduğunu bilmek harika. Hedefine ulaşmanı arzularını hayallerini içinde yaşamanı sağlayacağım.
Hata yapmanı istemiyorum. Düşüncelerin gibi fiziğinin yani dış görünüşününde kusursuz olmasını istiyorum. Strese girmeni çaresiz kaldığını görmeyi istemiyorum. Vücun kadar beynin de haz alması için doğru hamle yapmalıyız. Açık sözlü olduğum için kusura bakma fakat bedeninin orgazm olması kadar beyninde hazza yani orgazma ulaşması benim için çok önemli. Seni anladığımı biliyorum. Anlamaya da devam edeceğim. isteklerini elde edip sonuca ulaştığında ağzından tek kelime çıkmayacak...
Cevap sahibi+1 yılGünlerce mutluluktan uçacaksın. Bir kadında bunu hissetmek ya da görmek pahalı bir spor arabadan lüks bir yattan daha önemli!
Yazmaya devam ettiğin sürece sana yardımcı olacak, seni anlamaya devam edeceğim.
Soran+1 yılHazırlanmak için zamanımız var, en iyi şekilde degerlendirecegiz
Soran+1 yılKalbim küt küt atıyor, heyecandan kıpır kıpırim, harika bir his
Soran+1 yılTabii isim biraz zorlaştı, şehir dışı , kuaför vs.. Evli olduğundan emin olsam dediğin gibi reddetme ihtimali yüksek olacağından gitmzdim ama emin değilim.. Aşk herşeyi göze almaktır
Cevap sahibi+1 yılYıllardır monoton bir hayat yaşayan kadının küçük bir çocuk gibi heycanlaması harika!
Geceleri gözüne uyku girmez aklına geldiğinde cinsel ve duygusal olarak max seviyeye ulaşırsın. Oraya gideceğini bilmek hayallerini süslüyor. Akışına bırakmayacağız.
İzmire kadar uçacak ve bir kaç saat içinde hayallerine kavuşacaksın! Sadace bir hafta kaldı.
Cevap sahibi+1 yılDoktor belki muayene odasında ilk hamleyi haparak seninle arzulu bir birliktelik yaşar. Mesai bitiminden sonra ise yemeği erkenden halledip eve evine gidersiniz. Heyacan o denli yüksektir ki senin bacaklarını sayreder aklı başında değildir. Yolun bitmesini beklemeden birbirinizi öpmeye öpüşmeye başlarsınız. Sen iç çamaşırını araçta çıkartır ona heyecanlandırmak için bir elini oraya koymasını sağlarsın. Aracı nasıl parkettiğinizi eve ne süratle geçtiğini kimse hatırlamaz. Eve girer girmez kapının eşiğinde başlar ve o gece sabaha dek uyumaz ara vermez birbirinizi arzularyıp her orgazmda başka mutluluk yaşarsınız. O gece uyumamış olmanıza rağmen asla yorgunluk hissetmezsin. Sabaha karşı bir kaç saatliğine daldarsınız. Sen heyecandan uyuyamazsın Bir saat geçmeden sabaha karşı doktorunu oral yapamaya başlar kısa sürede uyandırır ve hızlı heyecanlı bir ilişki yaşarsınız.
Cevap sahibi+1 yılSabret şu an için ikl öncelik sensin. Seni göz kamaştırıcı bir kadın yapmalıyız. Elit görünümün altında küçük bir seks tanrıçası yatmalı. Doktorun seni geri çevirmesini bırak elde edebilmek için çılgına döndüğünü seyretmelisin
Manisaya gittiğinde yeniden doğacaksın. Kadınlığını ve huzuru hissedeceksin =)
Cevap sahibi+1 yılErkeğin sana saygı duyduğu kadar seksi ve güzel bulmalı. şu an uzat ayaklarını hayal et. Keyfini çıkart. Evde ne kadar ışık varsa kapat. Masa lambanız ya da salonda loş ışık veren birşeyiniz varsa yak. Loş ortamda derin düşüncelere dal. Bir daha dünyaya gelmeyeceğini bilerek adım at. Seni kullanmalarına izin verme. Seni arzulamalarına bu kadına sahip olabilmek için çılgına dönmelerini seyret. Kadınlığının zekanın ve güzel vücuda sahip olmanın hazzını yaşa. Bir hafta sonra çılgınlar gibi sevişeceksin. Hayal ettiğin erkeğe hükmedecek onun seni daha ateşli arzulamasını sağlayacak şiddetli orgazmlar yaşayacaksın. Sabırlı ol! =))
Cevap sahibi+1 yılEvli dahi olsa bu kadar mutluyken vazgeçmek isteyeceğini samıyorum. Tüm alev bedenini sarmış. Boşanmış olma ihtimalinide göz önünde bulundurmalısın. Bunun gibi bir ihtimalimizde var. Kardeşinin telefon numarası kocanda yoksa kardeşine geleceğini söyleme önce işlerini hallet eğer o gece evde erkeğinle kalmazsan abinlere gidebilirsin. Büyük bir risk alıyoruz fakat bunu deneyimlediğinde kadın olduğunun yeniden doğduğunun farkına varacaksın
Cevap sahibi+1 yılMakyajını yapmaları için mac cosmatic mağzasına uğra. Kıyafet ve saçını hallet ve yola çık. Mümkünse seni kocanın bırakmasına izin verme taksi ile git. Saç ve makyaj problem olacaksa tüm bu işleri izmirde yapmalısın. Kocanın dikkatini çekmeyecektir.
Soran+1 yılEşim bana sonsuz güvenir, abimle gorusmemesi çok büyük bir avantaj, tel no yok eminim.
Soran+1 yılBu arada abim İst da yaşıyor ama bizim bulunduğumuz semte çok uzak, eşim ben gelmem dedi, gelmez zaten, araları hiç yok, bu de abim hasta, hiç sevmem hasta bir insan üzerinden prim yapmayı ama mecburum, bu duygulari herkese karşı hissetmiyorum, biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılTamam unutma sen güçlü ve zeki bir kadınsın. Öncelikle sakin olmalısın. Yapacağımız hamleleri çok iyi analiz etmeliyiz. abin izmirde yaşamıyorsa gece rahatlıkla sevdiğin adam ile geçirebilirsin. Düşüncelerini paylaşıp rahatlayabilirsin. Fakat öncelikle sakinleş. Halledeceğiz. Heyecanlanmana ya da yanlıi yapıyorum endişesine kapılırsan hata yaparsın.
Soran+1 yılBen sizin için geldim, buraları hiç bilmiyorum desem?
Soran+1 yılİnan çok rahat hissediyorum, sende yanimdasin, büyü k güç aliyorum
Cevap sahibi+1 yılOnun için geldiğini zaten söyleyeceğiz fakat hiç bir erkek karşısında güzel ve ondan hoşlanan kadının bulunduğu şehri tanıyıp tanımasına bakmaz. Zaten onun için geldiğini konuşmandan uzun araştırma yaptığını anlatmandan anlayacaktır =)
Cevap sahibi+1 yılİyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum fakat kesinlikle hayallerine kavuşmanı istiyorum. Evli olman bunun olmasına engel değil. Önceki mesajımda dediğim gibi mutluluğu yaşamayı hak ediyorsunuz durmayın yaşayın. İnsanların öyragıları olmadan eleştiriler olmadan kadın olduğunuzu sevildiğinizi hala genç olduğunuzu tekrardan hissedin. Bu denli karışık duygular içinde olmana rağmen pes etmememli ve vermiş olduğun karara uymalısın.
Cevap sahibi+1 yılDüşüncelerini ve duygularını açıkça anlatabilirsin. Bu seni olumlu yönde etkileyecektir. Rahatlmanı sağladığı gibi elimden geldiğince fikir vermemda bana da yardımcı olacak. Hata yapmamalıyız! Hata yapmamalsın! Dikattli ve emin adımlarla ilerlemelisin.
Soran+1 yılDuygularımi açıkça söylemek istiyorum ona ayrıca Manisa'yi gerçekten bilmiyorum, biraz emri vaki de olsa ona hiçbir yeri bilmediğimi, gidecek yerim olmadığını soyleyecegim, en kotu ihtimal otele bırakır ki o zaman isim çok kolaylaşır, bir bira teklif ederim
Soran+1 yılBu arada bir erkeğe çiçek verilir mı çünkü ona birşey vermek istiyorum ama ne olur bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılMuayenede seninle ilgilenmediği hissedersen yardımcı olmasını isteyebilirsin. Bu açıdan bakmamıştım. Bak bu mantıklı olabilir. Açıkçaçı erkeğin çiçek tercih edeceğini sanmıyorum. Doktor olduğu için cross ya da parker gibi şık bir kalem hediye edebilirsin. İçinde de ömür boyu garantili olduğunu yazan kağıdı koydurduğunda hoşuna gidecektir. İlk buluşma için kalem harici hediye aklıma gelmedi açıkçası
Soran+1 yılÖzgür Bey çevresinde çok anlayışlı biri olarak tanınır, bu kadar anlayışli birinin onun için İstanbul'dan giden güzel bir bayanı reddetmesi çok zor geliyor bana.. Ayrıca annem için çok mücadele etmistim yani geçmişe yönelik az ve sıkıntılı da olsa bir muhabbetimiz var
Cevap sahibi+1 yılKaliteli bir erkekse sizi geri çevirmeyecektir. Onun için hazırlandığınızı hatta istanbuldan kalkıp bu kadar yol gelmiş olmanızdan dolayı yardımcı olacağını düşünüyorum. Bu kadar yol sarfettiğin yabancısı olduğun şehire hele ki onun için gelmişse kalacak yerine kadar yardım edebilir
Cevap sahibi+1 yılBu kadar düşünmenize gerek yok. Rahatlayın lütfen. Dediğiniz gibi iyi bir insansa kibarlığından ödün vermeyecek hatta sizi geri çevirmeyecektir. Önemli olan kocanın seni arayıp işi batırmaması. Sonuçta senin evli olduğunu bilmiyor. Akşam yemekte kocan ararsa problem olabilir. Dikkatli olmalısın
Soran+1 yılSevilen kişi erkekse çiçek verilir mı? Çok güzel bir buket yaptırmayı düşünüyorum, bu arada eşimin aramasını bir ölçüde engelleyebiliriz, zaten şimdiden ben hasta abimle ilgileneceğim, her zaman cvp veremeyebilirim dedim
Cevap sahibi+1 yılBana çiçek verilseydi özelliklede beni unutmamış onca yol kat etmiş bir bayan tarafından verilseydi grur duyardım. Bazı erkekler çiçekten hoşlanmazlar. Fakat muayeneye giderken çiçek dikkat çekecektir. Doktor yani eğitimli olduğunu düşünürsek çiçek almak hoşuna gideceğini düşünüyorum
Soran+1 yılBakalım bu işin sonu nereye varacak... Olacakları düşünerek uyumaya çalışacağım, herşey için tekrar teşekkür ederim, yarın görüşürüz:) seni seviyorum, benim tek dostum, içimden geldi, yazdim
Cevap sahibi+1 yılİyi uykular =)
Cevap sahibi+1 yılGünaydınn! Bir haftalık hava durumuna göre epey soğuyacak görünüyor. Kıyafetinin içinde güzel olabilirsin fakat hasta olmanı istemem. Kıyafet seçiminde dikkatli davranmalısın. Hoş ve dikkat çekici kıyafetin üzerine sıcak tutacak kalın fakat mıdaya uygun seçimler yapmamız gerek. Alışverişe çıkarken görüntü arka planda olsun sıkı giyinmeni istiyorum.
Soran+1 yılGünaydin, bende günlük Manisa'nin hava durumunu takip ediyorum, günler yaklaştıkça karnım ağrılar giriyor, onun güzel gözlerine bakmak, çiçek vermek, Allah'ım heyecandan kalbim duracak, koridorda o endamlı yürüyüşü, nazik konuşmaları geliyor aklıma, bu arada işin acayibi eşimle aram umdugumdan çok daha iyi oldu, eskiden çok tartışırdik, şimdi ben ona o da bana bebek gibi bakıyoruz ama tüm bunlar onu unutmama veya duygularımi yenmeme yetmiyor...
Soran+1 yılOnu seviyorum, ben bekarken bile şıpsevdi bir insan olmadım, ilişkilerim tek gecelikte olmadı, demek istediğim hislerimden emin olmasam çoktan vazgeçerim ama herşeye rağmen onu görmek istiyorum, belki hayatımda hiçbir zaman gidemeyeceğim, bilemiyorum ama o herşeye değer, cevabi olumsuz bile olsa...
Soran+1 yılKendimi her ihtimale karşı hazırliyorum aslında bu heyecan ve bekleyiş harika bir duygu, ben heyecana da aşığım..
Cevap sahibi+1 yılEşinle aranızı mutlu olması ne kadar güzel. Seçimlerine doğru kararı verdiğinden bir kez daha emin olabilirsin.
Yıllar geçmesine rağmen seni heyecanlandıran içini kıpır kıpır eden doktor ile tanışman grur verici.
Senin kalitesiz tek gecelik bir kadın olmadığının farkındayım. Her konuşmamızda saygı ve kalite var. Sen ulaşılması zor, zeki ve eminim ki kesinlikle güzel bir kadınsın!
İçinde kocaman boşluk yaşıyorsun. Bazen bu heyecan bu boşluk yerini cinsel arzuya bırakıyor. Onu bu kadar çok istemenin nedenide bu. bazen kocaman bir alev hissi uyanıyor.
Cevap sahibi+1 yılSen şanslı bir kadınsın! Doktor yakııklı, kariyer sahibi ve zeki! Doktor karşısında heyecanlı fakat elit bir kadının koridorda topuklu ayakkabısıyla ona doğru ilerlemesine hayran kalacaktır. Amacının sadece sevişmek olmadığının farkındayım. İçindeki duygulara söz geçiremiyorsun. Doktoru sevmeye doyamadığın ne yapacağını bilmediğin için içinde istiyorsun. Doktora sahip olma duygusu seni yiyip bitiriyor. Karşısında hamle yapmayacağını kendini onun sevgisine ve kollarına bırakacaksın. Uzun zamandır hayalini kurduğun adamı açık sözlü tabirle içinde hissetmek erkeğinin sevgisini yaşarken haz aldığını görmek hoşuna gidecek.
Cevap sahibi+1 yılHeyecanın daha da artmalı isteğin daha da artmalı orada seni bekleyen yakışıklı kaliteli bir doktor var. Sen bu ulaşılması imkansız adamı elde edecek güce sahip bir kadınsın! Doktor güzelliğine hayran hayran bakarken hiç bir şey yapamayacak. Aşk sevmek yetmiyorsa bırak en son noktasını yaşa. Eşinle de mutluluğun keyfini çıkart hatta heyecanlı olduğun için geceleri daha mutlu olacağına eminim. Şık ve seksi kıyafet giy. Eşin işten geldiğinde onu baştan çıkart ve doktoru hayal ederek mutlu ol. Eşin mutluluğunu görünce daha istekli olacaktır.
Soran+1 yılGece görüşuruz müsait olursan, senin yanimda odugunu bilmek çok güzel
Cevap sahibi+1 yılTamam. Hadi iyi vakit geçir.
Soran+1 yılPeki odasında başka doktor veya hemşire varsa?
Soran+1 yılDışarı çıkmasını mı bekleyecegim
Cevap sahibi+1 yılOdasında hemşire ya da başka biri varsa doktor bey ile özel konuşabilirmiyim diyerek çıkmasını isteyebilirsin. Genellikle bir doktorun odasında hemşire olmuyor. Doktor ihtiyaç dahilinde çağırıyor diye biliyorum. Manisda ve özellikle devlet hastanesinde sıra almak problem olurken hemşire bulabileceğini sanmıyorum. Güçlü ve kararlı olmalısın. Doktor beyi etkilemelisin.
Cevap sahibi+1 yılşu an için en son problem odasında birinin olması olsun. Hele sen karşısına çık herşey kendiliğinden gelişecektir.
Soran+1 yılDilerim herşey söylediğin gibi kendiliğinden rahat bir şekilde gelişir:)
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaş edinşrkende ayrılırkende epey sıkıntı çektim. Yanlış yapmamak için çok düşündüm. Fakat düşündükçe acı çekmeye stress olamaya devam ettim. Bu sebeple çok düşünüp kafaya takmaya yani kendini strese sokmana gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılBende kusursuz hayat yaşamıyorum. Hayatımızda inişlerimiz çıkışlarımız olacaktır. Kocanla problemler yaşarken şu an mutluluk içindesin. Sen elinden geleni yap. Stess ve mutsuzluk yaşayacak kadar kendine problem etme. Şık ve güzel bir kadın olarak yıllar sonra karşısına çıkabilmek her erkek için gurur vericidir. Şehir değiştirmiş bir erkek ise kesinlikle ne yaparsan yap gibi umursamaz davranmaz hatta davranamaz
Soran+1 yılBende umursamaz davranacağını düşünmüyorum ama insan çözülmesi zor bir varlıktir, kesin birşey diyemiyorum
Soran+1 yılSadece kendimi ne olursa olsun küçük duruma düşürmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen zeki bir kadınsın. Kesinlikle mantıklı hamlelerle onu elde etmeyi başsracaksın. Planımızı iyi yaptık. Şimdi kıyafet makyaj ve heyecanını belli etmeme kalıyor
Cevap sahibi+1 yılVakit azalıyor. Heyecanın arttığına eminim. Eşinin yanında nasıl davranıyorsun bilmiyorum fakat aşırı dikkat çekmektrn kaçınmalısın.
Soran+1 yılHeyecan yapmamaya calisiyorum, anlaması imkansız
Soran+1 yılEsime çok iyi davranıyorum, yapısı gereği iltifat sever, her dedigimi yapıyor:)
Soran+1 yılBu arada ben havaalanına uzakta oturuyorum, havaalanı yolu, uçak yolu, Manisa yolu baya uzatacak, acaba otogardan direk binsem mı ,5 saat sürüyor
Soran+1 yılAyrıca yengeme küpe alalım filan dedim tabii iyi olur dedi
Cevap sahibi+1 yılKüpeyi nasıl teslim etmeyi düşünüyosun? İzmirden sonra abinle uğramayı düşünüyor musun? Aklındaki nedir
Cevap sahibi+1 yılOtobüs yorulmana neden olacağı gibi havasızlıktan ve virajlardan yol sıkıcı geçecektir. Evden havalimanı 1 saatten uzun değilse mutlaka uçak tercih etmelisin. Boşuna saatlerce yolda vakit harvamayın. Uçakta rahat ve huzurlu hatta kıyafet ve makyajın bozulmadan yolculuk yapabilirsin. Çok heyecanlı olduğunu görüyorum =))
Cevap sahibi+1 yılSonucu gerçekten merak ediyorum. Uçak daha uzun sürmeyecekse mutlaka uçakla gitmelisin. Sıcaklık ya da uçakla karşılaştırıldığında daha sıkışık otobüsler stres yaratabilir. Abine mutlaka dönüşte uğramalısın. Her ihtimale karşı mutlaka önlem alman için gerekli.
Soran+1 yılİnan bende çok merak ediyorum , umarım değer
Soran+1 yılBulunduğum semte havaalanı 1,5 saat uzaklikta
Soran+1 yılKüpeyi abimlere gittigime kesin olarak inanması için alacağım, eşim tamamen ikna olacak
Cevap sahibi+1 yılUçak 1saat sürüyor. Ama manisa yerine izmire gideceksin. İzmir manisa arası 45 dakia 1saat sürmekte. Araç kiralama ile uğraşmam diyorsan uçakla gitmenin mantığı yok. İçindr şüphe ve tedirginlik varsa vaz geçebilirsin. Tüm bunları gerçekleştirmek epey zahmetli. Otobüs ile gideceksen kesinlikle kaliteli bir firma seç. Metro gibi rezil firmalardan uzak dur
Cevap sahibi+1 yılGöğüsünü muayene ettirmeyi düşünüyorsan mamagrafi çektirmemelisin. Sonuca bakıp herhangi problem yok diyerek muayene etmeyebilir. Mamagrafi çektirmediğinde kesinlikle elle muayene etmek durumunda kalacaktır.
Soran+1 yılBen sizinle ve annenizle tanışmaktan gurur duyuyorum demisti! Aklıma bu cümlesi geldi
Soran+1 yılİçimde yolla ilgili uzaklıktan dolayı sıkıntı var ama sabah erken hastane randevum var, ordan abimegecicem diyip erken yola cikarim otogardan direk giderim, vazgeçmek asla yok
Cevap sahibi+1 yılHayallerinin peşinden koştuğunu görmek gurur verici. Yarın hava daha da soğumadan alışverişe çıkın. Heyecanın dorukta olması, uzun yolculuk süreci ve sonunda doktorun seni gördüğüne gözlerinin içindeki şaşkınlık... Tüm bunları yaşamalısın.
Cevap sahibi+1 yılOlumlu yanıt alırsan ve gerçekte onu arzuluyorsan lütfen hayatının sonuna dek unutamayacağın bir ilişki yaşa! Saatlerce gidilen yola aylarca aklından çıkartamamana değsin. Benim merak içinde olduğum konu acaba evli ya da nişanlı mı? Herşeyi göze alarak ben geldim karşındayım seni unutamadım gibi bir cümle ile karşısına çıktığında eli ayağı birbirine dolanacaktır.
Soran+1 yılEvli olup olmadığından emin değilim ama evli ise bilemiyorum
Soran+1 yılÇok üzülürum
Cevap sahibi+1 yılDoğada kadın daima üstündür. Arılar kraliçeleri için çabalar. Karıncalar kraliçeleri için çalışırlar. Aslandan geyiğe kadar erkekler dişileri için mücadele eder. İnsanlar için özellikle avrupa haricinde kadına önem verilmez. Bana göre kadın daima erkekten üstündür. Üstün olmalıdır. Kadının mutluluğu için çabalamak hayallerinin peşinden koştuğunu görmek çok hoşuma gidiyor. Evli ya da değil önemi olmaksızın beğendiği hoşlandığı hatta arzuladığı erkekle birlikte olmak onun hakkı. İnsanlara mzelini açmadığı ve gizli yaptığı sürece keyfini sürmelidir. Ben evli bir kadınla birlikte okurken daima saygı duydum. Kendimden önce onun mutlu olması için çaba sarfettim. Asla üstüne düşmedim. Kesinlikle sınırlamadım.
Cevap sahibi+1 yılSabah benimle akşam kocası ile ilişkiye girdiğini bilmeme rağmen saygı duydum. Hayatına müdahalede bulunarak onu mutsuz etme hakkına sahip değildim. İkibuçuk sene memnuniyetle gururla yanında bulundum. Gözlerimin içine bakarak bana kadın olduğumu hissettirdin. İlk defa kadın olduğumdan bu denli mutluyum demişti. Yazıyı yazmamın sebebi topluma göre yanlış bir şey yapmana rağmen doğa kanunlarına göre doğru olanı yapıyoruz. Sen.. yaşında bir kadınsın. Üniversite okudun erkek arkadaşların oldu buna rağmen ilk defa kadın olduğunu yeni farkettin.
Cevap sahibi+1 yılLütfen düşünme hatta pişman dahi olma. Bir başkası bilmediği sürece doğru olanı yapıyorsun. Heyecanlısın şaşkınsın hatta benimle tanıştıktan sonra daha da mutlusun. Aylardır içinde sakladığın duyguları çekinmeden anlatabiliyorsun. Kocan sana bağlandı. Belkide tekrar aşkın heyecanını yaşıyor. Diğer yandan seni bekleyen erkek var. Sen bir defa görsem yeterli diyorsun. Duyguların ne diyecek hatta cinsel olarak tatmin olduğunda hayatın nasıl değişecek. Doktor annesini tedavi ettiği kadına tutulmuş vasiyette ayda bir jaç kez istanbula mı gelecek acaba? Hepsi zamanla belli olacak. =)
Cevap sahibi+1 yılEvli olsa bile devam etmeyi düşünmeyecek misin? Aynı soyadı taşıyan bir kadın o hastanede çalışmışsa ayrılık ihtimali yüksek. Boşanmış olduğunu düşünüyorum. Çok düşük ihtimal evli ise belki ilişki devam etmeyecek ama tek seferlik küçül bir kaçamak yaşanabilir. İtiraf eder konuşursun. Sonrasında kendini ona kavuşmanın huzuruna bırakırsın.
Cevap sahibi+1 yılUykundan olmanı istemiyorum. Göz altında morluk olan bir bayan hiç hoş değil. Şaka bir yana kendine dikkat etmeni istiyorum. Duygusal ya da fiziksel zarar görmeni değil daima mutlu huzurlu olduğunı bilmek için çabalıyorum. Lütfen her konuda çok dikkatli ol. Sana özelden bir şekilde ulaşıp mesaj atmamamın tek sebebi eğer olurda kocan hesabına denk gelirse kişisel yazışmalarımızı okumaması. Sorulara girip okumayı akıl etmeyecektir. Kadınlarla ilgili bir site gibi düşünebilir. Sayende bende mutluyum. Teşekkür ederim =))
Soran+1 yılAllah'ım kalbim duracak
Cevap sahibi+1 yılSanırım sana bu denli hassas mesajlar göndermemeliyim. Heyecandan pot kıracaksın =)) Boşuna çabalamadığımı görmek harika. Sonunda mutlusun heyecanlısın ne kadar harikaa.
Soran+1 yılSamimiyetle gönderdiğin her mesajın benim için çok değerli, içimdeki heyecanı daha da alevlendiriyor, sanki bulutların üzerinde uçuyorum, artık ben gittikten sonra reddetse de sıkıntı olmaz, öyle güzel duygular ve heyecan yaşadım ki adeta gitmiş gibi oldum
Soran+1 yılYorgun bir günün ardından seni daha da uykusuz bırakmak istemiyorum. Eminim ki gönlünun prensesi çok şanslı, iyi uykular...
Cevap sahibi+1 yılTamam hadi iyi uykular çılgın aşık =))
Cevap sahibi+1 yılBeni gelişmelerden haberdar et. Alışveriş makyaj ve kuaför işinde ne gibi gelişme kaydettiğini öğrenirsem ya da arasında kaldığın elbise konusunda yardımcı olabilirim
Soran+1 yılBirkaç gün sonra saçımı boyatacagim, Manisa'yi bilseydim saçlarımı orda yaptırırdim ama hastaneye yakın bir kuaför illaki vardır bu arada eşimle aram gene bozuk, ayrı eve çıkmayı düşünüyorum
Soran+1 yılHatta bir ev sahibi ile görüştüm kiralık eşyali daire için aslında problem yok ama sıkıldim artık, keşke evlenmedim , bekarlık en guzeli
Soran+1 yılSenin sinirlerin bozuk birkaç gün abinlerde kal seni seviyorum, ayrı evi düşünme sakın dedi:)
Cevap sahibi+1 yılSen ciddimisin! Yaşananlara üzüldüm. Mantıklı hatta eğlenceli bir kadınsın. Eşinin kafa yapısını anlamak zor!
Doktora gitmek isteyişine bir kez daha hak verdim.
Monoton bir hayat yaşamaktan sıkılmış hatta kısıtlamalar ve anlaşılmamaktan bunalmış bir kadınsın. Hayatını huzurlu yaşamayı istiyorsun. Mutluluk, ufak heyecanlar ve kadınlığından grurur duymak. Keşke karlında kadınını anlamaya çalışan değer veren bir erkek olsaydı. Üzücü bir durum. Sen ne hayaller kurarak hayatuna ilerle hatta evliliğe adım at fakat evlendiğin adam seni anlamasın hatta utanmadan sürekli mutsuz olmanı sağlasın. Olacak iş değil
Cevap sahibi+1 yılSen ciddimisin! Yaşananlara üzüldüm. Mantıklı hatta eğlenceli bir kadınsın. Eşinin kafa yapısını anlamak zor!
Doktora gitmek isteyişine bir kez daha hak verdim.
Monoton bir hayat yaşamaktan sıkılmış hatta kısıtlamalar ve anlaşılmamaktan bunalmış bir kadınsın. Hayatını huzurlu yaşamayı istiyorsun. Mutluluk, ufak heyecanlar ve kadınlığından grurur duymak. Keşke karlında kadınını anlamaya çalışan değer veren bir erkek olsaydı. Üzücü bir durum. Sen ne hayaller kurarak hayatuna ilerle hatta evliliğe adım at fakat evlendiğin adam seni anlamasın hatta utanmadan sürekli mutsuz olmanı sağlasın.
Bu denli bunaldığına ayrılmak istediğine eminmisin? Ayrıldığında çalışıp gelir getirecek bir işin var mı? Felsefe okumuş bir kadın olarak ufak bir çalışma ile dershanede ya da özel okulda felsefe öğretebilir ya da felsefe ile ilgili özel ders verebilirsin. Lütfen surat asma sana saygı duyuyorum.
Cevap sahibi+1 yılSohbetinden düşünce tarzından keyif alıyorum. Öz güveninin yüksek olması ve hayata karşı dik durabilmen bilemiyorum ancak sen çok farklısın. Kesinlikle kendini tanıyan istekleri doğrultusunda hareket eden birisin. Kesinlikle üzülmene göz yumamam. Asla ama asla üzüldüğünü görmek istemiyorum. Tüm duygularını anlat rahatla. Bir erkek evlendiği kanadının mükemmel olduğunu bile bile üzmesi akıl alır davranış değil. Mutlu olması hatta heyecanlı evlilik için çabalayacağına yaptığına bak. Lanet olsun ya ben seni mutlu olduğunu görmek için yolda işte sabah akşam hatta uyumadan çabalıyorum. Duygularını düşüncelerini anlamaya çalışıyorum fakat kocan olacak adamın seni üzdüğünü görmek sinirlerimi bozuyor
Soran+1 yılEşim bana yemek yaptirmaz, her konuda çok yardımcıdır, kendi yemek sorununu çözer zaten restauranti var, ben aslında çok rahatim, bekar hayatı gibi yaşıyorum ama kalbim artık başkasının, ayrı ev konusunda emin değilim, zamanla çözülecek bir konu , belki bilinçaltı doktordan dolayı bunları dusunuyorum
Soran+1 yılİngilizce özel ders verebilirim, ayrılsam bile gelirim olur, o konuda rahatim
Cevap sahibi+1 yılLütfen sakin ol. Üzülmeni mutsuz olmaı istemiyorum. Doktorun karakterini dahi bilmiyorsun. Kacan anlayışlı saygılı bir adamsa stress olma lütfen. Herşey olacağına varır. Tanımadığın bilmediğin adam için kendini mahvetmeye kalkma. Mutlu olacağının dahi garantisi yok. Kısa süreli mutlu olsanda uzun süreli sıkıntı çıkarsa ne yapacaksın. Seni sevenlerden vazgeçme. Hem kocan seni her konuda destekliyor. İstiyorsan mutlu ol gel. Sen zeki bir kadınsın doğru yolu bulacaksın
Cevap sahibi+1 yılAyrılmak için soru ssormuşsun fakat bence bir daha düşün. Yaşadığın hayattan vazgeçmek mantıklı mı? Bir süre daha bekleyebilirsin. Hatta manisada bir kaç gün kalıp aşkının sevdiğin adamla vakit geçirmenin keyfine varabilirsin. Fakat seni olduğun gibi sevmiş sana güvenen adamdan vazgeçmemeni öneriririm. Kararını verdin ve bu için dönüşü olmadığını düşünüyorsan yapacak birşey yok. Yinede sabirlı ol bir ay kadar hhatta iki ay kadar bekle hala mutsuzsan dilediğin hayata adım atmalısın.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun, aslında eşim üstüme titriyor , varlığımdan habersiz bir insan için yuvami bırakamam, zamana ve şartlara göre hareket edeceğim, ilk adımı Manisa'ya giderek atacağım.
Cevap sahibi+1 yılSakin ol sen mantıklı ve zeki kadınsın hepsini halledeceksin. Sabert az kaldı. Bakalım yakında ne maceralar gerçekleşecek =))
Soran+1 yılManisa'ya giderken yolda da desteğine ihtiyacim olacak, beni mesajlarınla yalniz bırakmazsan çok sevinirim, senden güç aliyorum
Cevap sahibi+1 yılBu gün büyük bir proje ile uğraştığımdan sık sık yazamadım. Sen istediğin sürece yazmaya devam edeceğim. Asla seni yanlız bırakmayacağım. Bu konuda endişen olmasın. Seni anlamak ve mutlu edebilmek son derece keyifli.
Cevap sahibi+1 yılÇok kadın tanıdım. Çok insan gördüm. Elit ikadınlar tanıdım. Zeki kadınlar, güzelliğin limitlerine ulaşmış mankenler, gece hayatı yaşayanlar, şehvet düşkünü olanlar, dünyayı gezenler, başarının limitlerinde yaşayan kadınlar...
Sen tanıdığım kadınlardan farklısın. Yüzyüze konuşmadan zeki olduğunu daima hissettirdin. Özgüvenin her zaman fazlaydı. Güçlü ve erkeklerdende daha cesur olduğunu seni taıyınca anladım. Üzgün olmandan asla hoşlanmadım. Mutlu olman için çabaladım. Sen mutlu olduğunda etrafına neşe ve mutluluk saçan bir kadınsın.
Bu arada kocan ile aran bozuksa evden çıkarken ben bir hafta abimlerde kalıp kafa dinlemek istiyorum diyebilirsin. Son iki gün abinlere gidersin. Geri kalan tüm vaktini manisada erkeğinin yanında geçirirsin. Beraber yemek yer sohbet eder gezersiniz. Güzelliğine ve zekan hayran kalan adamı baştan çıkarttığında kocanı düşünmeden manisada her gece sevişin. Bir kadın olarak onu tekrar gördiğinde doktora sahip olduğunda mutlaka birlikte olmalısın!
Cevap sahibi+1 yılKocanın sinrini stresini sevdiğin erkeğin kolları arasında at. Kıyyafetin saşların makyajın hatta vücudun onu tahrik etsin. Seni gördüğünde şaşkınlıktan dili tutulsun. meme muayenesi yaparken keyif alsın. Sen bir kadınsın! Planını iyi yaptın! Manisaya gidecek ve bu adamı elde edeceksin. Muayene istasyonunda ilişkiye giremeseniz bile seni arzuladığını anladığında fermuarını indir masasına oturt mutlaka başarılı oral ile onu kendi odasında orgazma ulaştır. Bu seni son derece rahat ve zinde hissettirecektir. Her hormonun harekete geçecektir. Acaba evinde neler olacak. Sonuçta o bir doktor sende onun için istanbuldan gelen kadınısın! Beyfendi doktorun sana yapacağı uçuk fantezileri düşünerek uyu bu gece. Kocanı boşver manisada ona sahip olacaksın. Gerisini boşver. Hayatının dönüm noktasına az kaldı!
Soran+1 yılBeni yalnız bırakmayacağını biliyorum, senin desteğin bana büyük güç veriyor
Cevap sahibi+1 yılLütfen uykusuz kalma! Güzelce yat dinlen. Vücudundaki tüm tüyleri temizle ayağına eline ve yüzüne bakım yap. Saçının şeklini ve stilini bilmediğim için boyatma demeyeceğim. Unutmadan durex marka kayganlaştırıcı jel satın al. Tekrar kadın olmanın keyfini çıkart! Lütfen cesur ve etkileyici bir kadın olduğunu unutma! Sen felsefe okumuş yabacı dil bilen bir kadın olarak 8 sene okumuş bir adamı elini sallayarak elde edeceksin. Pes etme! Planını güzel yap. Kocan ile aranı düzelmek istemiyorsan düzeltme bu sayede bir hafta onun olabileceksin. Hasretle saatlerce sohbet edecek aşkı yeniden yaşayıp liseli aşıklar gibi sevişeceksiniz. Karşındaki adam doktor olduğundan yani vücudu iyi tanıdığından onun olmaya gelen kadına kendini cennette gibi hissettireceğine eminim!
Soran+1 yılGuzel hayallerle uyuyacağım, herşey çok güzel olacak:) yarın görüşürüz.. Bu arada eşim bisküvi pastası yaptı, barıştık , benimle hiç küs kalamiyor
Soran+1 yılMutlulugum senin güzel mesajlarınla arttı, bana kadın olduğumu hissettirdin , hep cesaret verdin, bu beni inanılmaz heyecanlı yaptı ve yapıyor... İyi uykular:)
Cevap sahibi+1 yılSence kocandan uzaklaşmak iyi gelecek mi? Bir gün yerine bir hafta onunla olmak? Seninde isteyeceğin bir şey olduğuna eminim! Bu arada güzel topuklu ayakkabı satın al. Evin içinde giymek için mini etek ve dar dekolteli ve karın bölgesi açık kıyafet tercih et. Mutlaka ciddi yani elit görünüme sahip güçlü bir kadının daha doğrusu hakimiyet kuran bir kadının giyeceği topuklu ayakkabı satın al. Bir hafta süreceği için evdede oyunlar oynayabilirsiniz. Bazı erkekler topuklu ayakkabıdan hoşlanır. Her erkek mini etekli kadına bakmaktan haz alır. Evde sohbet ederken bile sana bakarak haz almasını sağlayabilirsin!
Soran+1 yılBence kocamdan uzak kalmak çok iyi geceler, hem sevdiğim adamla olma imkanım hem de eşime karşı duygularımi ölçme şansım olacak
Soran+1 yılBu hafta alışverişe çıkacağım dediğin gibi şık bir topuklu ayakkabı alacağım, saçımı boyatmam lazım, Manisa'da alışveriş filan yaparak vakit kaybedemem. Bazen onun hastaneden çıkması 21 gibi o saatte gidicem
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi yanına üç kıyafet al. Seni soğuktan koruması için üstüne kalın şık birşey ve ilk karşılaşma için dekolteli hoş bir elbise!
Akşam için kısa bir etek, göbeği açık dar ve dekolteli bir kıyafette olabilir daracık kısa bşr şortun üstüne genç kız gibi göbeği açık dekolteli kıyafette giyebilirsin.
İlişkide kullanacağın kıyafetler farklı görüşme için farklı olmalı. Ayrıca güçlü bir topuklu ayakkabı almalısın. Kısaca hakimiyet sende olmalı. Bu ulaşılması zor bir adamın vazgeçemeğceği bir şeydir.
Kaç gün kalmaya karar verdin?
Soran+1 yılGünaydın dün gece uyumuşum, yazamadim, eğer herşey olumlu giderse max bir hafta kalabilirim ama olumsuz olursa yapacak birşey yok, dönüp geleceğim
Cevap sahibi+1 yılLütfen kendini mtsuz edecek olumsuzlukları düşünmemeye çalış. Kabul etmeme ihtimali çok düşük. Tüm hazırlığımızı ve planımızı ona göre yaptık. Bu gün heyecanlı olduğunu adım gibi eminim. Kıyafet seçiminde acaba ne seçsem diye düşünüyorsun. En güzeli olmak isteme duygunu anlıyorum. Doktor karşısındaki kadını gördüğüde beğeneceğini heyecanlanacağını şimdden görür gibiyim. Sen bir gece kalıp kalmama konusunda endişeliydin. şu an bir hafta kalabilirim diyorsun. Bir hafta ne demek farkındamısın? Her gün beraber geçireceğiniz saatler demek. HEr gece ya da her sabah yaşayacağınız heyecanlı cinsel birleşeler akşam başbaşa pek çok kez yemek yemek demek. Karşındaki adam doktor. Evde başbaşa otururken sohbet esnasında ayağını kucağına uzat ve masaj yapmasını iste. Uzun konuşmalar heyecalı birleşmeler yaşayacaksın
Cevap sahibi+1 yılHayalindeki adamla bir gün değil bir hafta birlikte olacaksın. Sabah onun yanında gözlerini açacak gece beraber yatağa gireceksin. Tüm bunlar yaparken kadın olduğun için bir kez daha kendinle gurur duyacaksın. Alışverişte eğlenmeni istiyorum. Sadece doktor için değil kendin için alışveriş yap. Artık dolabında beğenmediğin içine sinmeyen birbiri ile uyumsuz olduğunu düşündüğün hiç bir kıyafeti kullanmanı isemiyorum. Günlük yaşantanda dahi mutlu şık ve kaliteli yani elit bir kadın olmanı istiyorum. İçindeki gücü ve zekayı ortaya koy. Bu kadını güzelleştir. Maddi yönden problemin olmadığı için sık sık kıyafet satın al. Kandini güzel bir kadın olarak hisset.
Keyifli alışverişler! Mutlu olarak dön olur mu =)
Soran+1 yılAlışveristeyim Torium'da:)
Cevap sahibi+1 yılHeyecanlı ve mutlu olduğunu bilmek harika =)) gezmenin keyfini çıkart. Şık bir mekanda kahveni al dinlenirken hayatın geleceğini planla. Doktoru manisayı düşün =)) hazırlıklar tamam. Acaba doktorunu kendine aşık edebilecekmisin? Kendini fazla yorma alışverişin keyfini çıkart
Soran+1 yılÇok güzel kıyafetler aldım, harika bir de şapka, çok heyecanlıyım cook
Soran+1 yılSaçlarım dalgalı fönlu , şapkalı , çok güzel makyajlı ve kocaman çiçekle çıkacağım karsisina... Off gecsin zaman, aşkımı göreyim...
Cevap sahibi+1 yılWoow! Hayal edince ben bile kıskandım. Doktor senin gibi bir kadına sahip olacağı için çok şanslı. Yorulmuşsun fakat yorulduğuna değmiş. Şapkalı fönlü saçınla elit ve tam bir hanımefendi gibi göründüğüne eminim. Doktorun aklını başından alacaksın =))
Cevap sahibi+1 yılKızlı erkekli arkadaşlar ile toplandık. Sohbet ortamı olduğu için sık sık yazamıyorum kusurq bakma. Telafi edeceğim. Yazmak istediğim o kadar çok şey var ki. Okuduğunda mutlu olacaksın. Bana mail adresi verebilirmisin? Adım soyadının olmadığı mail adresin yoksa açabilirsin. 1000 karakter sınırı olduğu için yazmakta zorlanıyorum.
Soran+1 yılTabiki veririm taselnecile@yahoo. com
Soran+1 yılSende arkadaşlarinla keyfine bak iyi eğlenceler:)
Cevap sahibi+1 yılYeni yazma fırsatı bulabildim
Cevap sahibi+1 yılOkuman gereken ufak bir yazı mevcut! vakit ayırıp yargılamadan okursan sevinirim
- +1 yıl
Son dört güne kadar yazdıklarınızı okudum. Hayretle hem de.. hayatını monoton yaşayan bir kadının unuttuğu bir duyguyu tekrar hatırlaması ve bu duyguyu alevlendirmeye çalışan körük misali bir adam.. belki ynılıyorumdur normalde okur geçerim ama yine de yazmadan duramadım bu sefer. Öncelikle sevdiğinizi daha çok da arzuladığınızı söylediğiniz bir adamın açık bir şekilde ismini ve çalıştığı yerin adını vermişsiniz burada sizden önce birileri arayıp adamı başına gelecekler konusunda uyarsa belki de o adam için en iyisini ypmış olur. Akıllı mantıklı bir kadın en önemlisi seven bir kadın sevdiğinin adını sanını uluorta zikretmez. Ki ben hala sevmekten ziyade heyecan arayan biri olarak görüyorum sizi. Yanılıyorumdur belki de bilmiyorum. Beyfendiye gelince aklım şaştı, tek kelime dahi edemiyorum yazdıkları ve detaylandığı şeyler.. aklıma sadece şeytanın avukatı sözü geldi.. sizi yüreklendirerek belki de kendi egosunu tatmin ediyor, bilinmez.. ama burada bir yanlış ve bundan etkilenecek
- +1 yıl
İki adam var.. sizi saymıyorum bile çünkü eşiniz öğrense ölü bir kadın olacaksınız.. abiniz İstanbul'da yaşıyormuş siz yokken İstanbul'da karşılaşsalar ne olur? Dünya küçük ve şstanbul sadece ufacık bir şehir dünyada... ve gittiğiniz yerdeki kişi sizi bir sene önce görmüş, annesini kaybettikten sonra farklı arayışlara giren bir kadın belki de bir zavallı olarak görecek sizi.. yazacak çok şey var belki ama acaba iki kişinin kurguladığı bir konuşma metni miydi bu diye düşünmeden de edemiyorum... internet ortmında hele de uluorta isminizi, mail adresinizi, yaşadığınız yeri, numaranızı vermeyin.. insanlar size güvenilir gelse de insanlara hele de hiç görmediğiniz bir insana çok fazla güvenmeyin.. başkasının adını verdiğiniz için sizi şikayet bile edebilir adını verdiğiniz kişi.. benden bu kadar..
Soran+1 yıl@Zifiri_Karanlık ben akıllı bir kadın değilim sevdiğim adamin adini ilan ettim ayrıca bir zavallı yım annem öldü tek kaldım... Sözün bittiği yerdeyim. hoscakal
Soran+1 yılDemek ki onu uyarsalar en iyisini yapmış olurlar öyle mı hiç durma ara bence , evet insanlara güvenmemek en iyisi, güvenilir tek bir insan kalmamış zaten
Cevap sahibi+1 yılSevdiğin insanı hatta ailen birini kaybetmek gerçekten acı verici. Aylarca boşluukta sıkıntı içinde yaşadığını düşünüyorum. Üzücü bir durum. Kocan seninle ilgilenmesine rağmen acını bastırmaya çalıştın. Acıyan tarafını hayatta yaşadığın zorlukları bu adama aşık olacak kapattın. Keşke hiçç acı ya da mutsuzluk yaşamamış olsaydın. Aklıbaşında olup olmama meseselesi değil. Dünyadaki her insan yalan söyler. Bu sebeple her zaman insanlara bir adım geri durudum. Acı çeken mutsuz olan bir kadına yapılan hakaretler sonucu dayanamayarak yazdım. Aldatmayı kesinlkle doğru bulmuyorum. Eşinin anlayamayacağı yani haberinin olmayacağının garantisi varsa olabilir. Çünkü aldatmak insanın heyecan yaşamasına mutlu olmasına sebep olur. Cinsel ya da sevgi olsun hiç farketmeksizin biri ile vakit geçirip tekrar değerli olduğunu hissedip yeni heyecanlar yaşamak son derece keyif vericidir. Aldattı diyelim. Evlilik daha mutlu daha neşeli ve eskisinden eğlenceli olmaya başladıysa bence gerçekleşmesi gerekli
En İyi Cevaplar
+1 yılbir iki kere yiyip hevesini al geçer başka türlü iflah olmazsin zaten ne desek boş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olduğuna emin misin canım benim? Sadece duygularından emin ol. Eşini bırakmaya değecek mi bu kişi?
Bir ara ben de böyle bir duyguya kapılmıştım. Eşimin maddi sıkıntılar dolayısı ile bana aşırı ilgisiz davrandığı, birbirimizden uzaklaştığımız bir dönemde; gititğimiz bir barda şarkı söyleyen, gidip gelirken çok samimi olduğumuz birine aşık olduğumu sandım.
İyice oturdum düşündüm, tarttım kendimi. Sonradan sadece ilgi arayışında olduğum kanaatine vardım. Eşimle aramı düzeltmeye çalıştım ve çok şükür şu an çok iyiyiz. Yine de insanoğluyuz, ne olur ne olmaz o adamla çok sık karşılaşmamaya çalışıyorum.
Sen de olabildiğince o insandan uzak durmaya ve eşine ısınmaya çalış, eğer ki ayrılmak istemiyorsan..52 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için çok teşekkür ederim
Soran+1 yılBiz eşimle severek evlendikten çok sıkıntıli günlerimiz oldu, daha yeni maddi manevi rahata kavuştuk, ben aslında olumsuz yorumları anliyorum , ama herkes ne yaşadığını kendi bilir, sanki vicdan azabı çeker gibiyim, ve düşün o kişi henüz bilmiyor bile...
+1 yılMadem kocana aşık değildin neden evlendin ki yapamam diyorsanda boşan en iyisi bu olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAşıktım.. ama kavgalardan dolayı çok yıprandım.. Sandığımız gibi hoşlandığım şahısla yatak iliskim asla yok sadece duygularım var.. Zaten bilmiyor.. Yani eşime ihanet etmedim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
35Cevap
İmtihanın çok zormuş.. İnşallah yanlış yapmadan geçer bu durum Allah yardımcınız olsun.. Kınamıyorum asla..
40 Yorumla
+1 yılSeni yarğılayamam ama Durumun zor.. aşık oldğn doktr üstelik. Geneli dktrların azılı çapkın, zampara olur dikkat et derim..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. evet büyük konusan bunu yasamadan ölmezmiş eski eşimde ayni böyle bisey yaşadı
10 Yorumlagecmis olsun Mehmet Rauf Eylül romanını oku senin duruma yakin bisey var.
20 YorumlaGercekten iğrençsiniz tiksiniyorum sizden
26 Yorumla
Soran+1 yılNiye tiksiniyorsunuz anlamadım, evlendim diye duygularımı aldirmadim
Soran+1 yılAyrıca düşündüğüz gibi o kişiyle yatmadım, o daha bilmiyor bile.. Sadece içimde hislerim var o kadar..
Soran+1 yılAllah Allah yaa nedir bu öfke anlamadım.. Evli erkeklerin hepsi aldatıyor.. Siz nerede yaşıyorsunuz.. Dürüstlük mı kötü...
- +1 yıl
Hepsi aldatiyor? Sunu unutma aldatan aldatilir. Durust oldugun surece Rabbim karsina durust insanlar cikarir kocanin arkasindan gizli seyler yaparsan buna iesinlikle inan o da senin arkandan gizli isler cevirir. Cocuk degilsiniz yasiniz ortada bana bunlari sizin de meniz lazim birkac gunluk fani bir dunya icin ahiretini heba etme yazik edersin. Allah lanetlemistir bu tur iliskileri iyi dusunun. Ve sunu da soylemek istiyorm baskalarinin yaptigi yanlis seyler uzerinden hicbir zaman kendinizi hakli cikarmayin onlarin yaptiklati yanlislara ortak olmayin.
- Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılAşık olduğun kişiden uzak dur. Evlilik, bunu gerektirir.
20 Yorumla
+1 yılAşık olmak gerçekten modern geri kafalılık oldu valla
00 Yorumlahiç bulaşma derim peki neden aşık oldun eşin ilgisizmi
00 Yorumla
+1 yılbence söyle ve kabul ederse seviş.
110 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi o.. Yapmiycaktim ama milletin bu öfke nöbeti den sonra en iyisi bu...
- +1 yıl
ben olsam beni seven birisine evli bile olsam asla hayır demem ve sevişmek istersede hamile kalmamak şartı ile sevişirdim. yaş farkı o bu umrumda olmazdı. o yeterki mutlu olsuna bakardım
Soran+1 yılDürüst oldum millet nefret etti ne bu öfke yaa.. Bende dediği bu yapicamm.. Hayret yaaa
- +1 yıl
insanlar her haltı yer ve bunu gizler sen ise yazdığında kendilerine bakıp hatalarını pişmanlıklarını salaklıklarını sana kin kusarak temizlemek isterler. sen öylelerini gerçekten takma. sen sevdiğin adamın peşinden git. mutlu olmak en doğal hakkın. ben olsam diye örnek verdim ya inşallah sevdiğin seni kabul eder ve mutlu eder.
Soran+1 yılNihayet bir kişi anladı... Takmıyorum zaten dürüst olmak suç olmuş.. Boşver..
- +1 yıl
benim ne bir arkadaşım ne bir dostum var yeri geliyor annem babam bile anlamıyor beni. bu yüzden kendi iç dünyanda yaşa herşeyini. kafana yattı mı git konuş yap herşeyi. ama kendine sor bunu millete değil. hani bir söz var ya bir deli kuyuya 40 taş atmış 1 akıllı çıkaramamış diye ya da biri camdan atlamış herkes peşinden atlamış diye o hesap. bırak onları kendini sen bilir tanırsın. mutlu ol ve bunun için yaşa sadece
Soran+1 yılBravo sana.. Hakikaten at gözlüğü ile bakmayan insanlarda varmış.. Çok teşekkür ederim
Soran+1 yılNe midesizligim kaldı ne igrencliyim... Sadece evli olup başkasından hoşlandım diye.. Nerdeyse idam edecekler
- +1 yıl
aaa rica ederim ne demek. mesaj kutun kapalı olmasaydı tanışmak için yazacaktım ama yazamadım
- +1 yıl
onu diyenler kendilerine baksınlar. evlisin ama başkası olamaz mı
belkide onunla mutlu olup boşanacaksın. evlendin diye onun kulu köpeği değilsin sonuçta
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen zevklere ve nefslere sahip çıkmak lazım bence irade meselesi silkelen kendine gel
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah bizleri sizin gibilerden korusun inşallah, bu çok acı bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşan ne halt yiyeceksen ye. Evli olduğun adamı bari rezil etme.
10 Yorumla
+1 yılbu nasıl bir midesizlik hem evli olup hem bir erkeğe nasıl ilgi duyabilir bii insan eşinizin suçu ne? boşanın ondan sonra ne halt yiyosanız yiyin.
16 Yorumla
Soran+1 yılSadece hoşlandım diyorum niye herkes bu kadar kızdı...
- +1 yıl
acaba niye?
- +1 yıl
Yav arkadaş baskasindan hoşlanması sadece eksiğin onda oldugnu göstermez eşinde de eksik var ki ilgisi azalmış ki kadının aklı bunu doğru bulmus niue yargılıyorsunuz bu şekilde
- +1 yıl
bunun arkasina gizlenmek. tek aldatmanin tek tarafli olmadigni savnuyorm. aldatmanin guzel oldugnu degl
Önce hislerinden emin ol ondan sonra eğer hislerin kesince karına anlat
00 Yorumla
+1 yılunutma evlilerde sevebilir
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyi ne olacak şimdi çoluk çocuk yüzlerine nasıl bakacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım çoluk çocuğum yok ayrıca olsaydı rahatlıkla bakardım çünkü utanılacak bir şey yapmadım eşimi aldatmadım sadece başkasından hoslandimmmm
Uzak dur dusunmemeye calis unutmaya valis yaparsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Geçicidir.. heves sadece.
00 Yorumla
+1 yılIyi yapmissin sonucunada katlanmaya hazirmisin?
00 Yorumla
+1 yılKafama sıkmak istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılAh caninaaa ver ismini cöpcatanlik yapalim
00 Yorumlanasıl oldun? evliyken başka erkekle mi konuştun?
03 Yorumla
Soran+1 yılYa doktoruma karşı birşeyler hissediyorum onun haberi bile yok
+1 yılHayırlısı teyze olmamış yapacak bir şey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne diyelim biz şimdi yani ne bekliyorsun?
00 Yorumla
+1 yılCinsel yonden boşluk var o zmn
10 Yorumlaozaman cocuk yoksa ayrıl ikinizede yazık etme
00 Yorumla
+1 yılteyze 38 yasındasın evıne falan sahıp çık bence
00 Yorumlabaşına büyük şeyler gelecek daha sen merak etme
00 Yorumla
+1 yılAllah Sabır Versin Kolaylık Versn
00 Yorumla
+1 yılteyze taşın ordan taşın
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun.
10 Yorumla
+1 yılhoşlanmissindir aşık olma değil o
00 YorumlaYapmayin ya
00 YorumlaKötü olmus aklini basina al. silkelen
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun...
02 Yorumla- +1 yıl
altıngül ne yaptın sorduğun soruyla alakalı?
- +1 yıl
merhaba.. rahatsız ediyorum kusuruma bakma ne oldu bir işiniz vardı hallede bildiniz mi?
Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı. O kisi evlimi peki
00 Yorumla
+1 yılUnutmalısın.
10 Yorumla
+1 yılEşinin hakkına girme
00 YorumlaHayırlısı teyzem
00 Yorumla
+1 yılsonuç peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim ki
06 Yorumla
Soran+1 yılDoktorum