şu an bir sevgilim var fakat eski sevgilim rahatsız ediyor?

bundan 2 yıl önce internet üzerinden biriyle konuşmuştum ikimiz farklı şehirlerdeydik. bu çocuğun bir sorunu vardı ben onu dinledim ve moral vermeye çalıştım derken birbirimizden biraz hoşlandık çıkmaya başladık ama hiç buluşmadık, buluşacaktık. ilişki tam hatırlamıyorum yaklaşık 2 ay kadar sürdü. ben düşündüm kendimi sorguladım bu çocuğu sevmediğimi gecici olarak hoşlanmışım bunu farkettim ayrılma kararı aldım. bana defalarca yalvardı neden diye sordu istemiyorum seni sevmediğimi anladım gecici bir hoşlantıydı ne hissediyorsam aynısını söyledim. o günden bu güne kadar peşimi bırakmadı gerek whatsap gerek mesaj gerek arama hep rahatsız etti numramı ezberlemiş. sapık gibi peşime yapıştı. arkadaşlar ona kaç defa insanca dedim beni rahatsız etme gerçek sevgi bu değil ben sana dönmeyeceğim kendini kandırma bana eziyet etme. bana dediği şey yok rüyamda gördüm yok çok sorunlarım var sürekli seni unutamadım gibi saçma sapan şeyler söylüyor bir kurtulamadım. heryerden engelledim. ama telefonda engelleme işi işe yaramıyor dün gece yine mesaj atmış mesaj bana ulaştı. benim şu an bir ilişkim var herşey yolunda sürekli yanyanayız. sevgilim bana eskiden sevgilim olup olmadığını sorduğumda bu cocuktan bahsetmedim. eğer şimdi öğrenirse hem yalancı durumuna düşerim hem ayrılırız. üstelik aynı okuldayız ilişkimiz güze, ben bitmesini istemiyorum arkadaşlar bana güzel bir fikir verebilecek olan var mı lütfen. benim kafamda alternatif 1 yöntem var oda numaramı değiştirmek bu kolay olmayacak. hem ailem soracak neden değiştirdiğimi hem sevgilim ne yapacağımı bilmiyorum.. hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.. ve ayrıca size bir sözüm var : lütfen bu devirde kiminle çıktığınıza nasıl bir insanla birlikte olduğunuza dikkat edin ve siz siz olun asla birşeyleri saklamayın... ben aklımı başıma aldım eğer olurda şuanki sevgilimden ayrılırsam bu verdiğim nasihati kendim çok iyi tecrübe etmiş olacağım. ve son söz : hiçkimse ve hiçbirşey için acı çekmeye değmez insanoğlu nankördür.
şu an bir sevgilim var fakat eski sevgilim rahatsız ediyor?