Neden bu kadar güzel ve yalnızım. Sizce neden? Erkekler sorum size
Cevabın nedir?
Bende yakışıklıyım yanlızım, sende güzelsin yanlızsın fakat bu durum şimdilik yarın sen birini ben birini sonra birileri birilerini bulacak. Hayat bu sürekli parasız paralı , sürekli aç tok , sürekli güzel çirkin , sürekli şanlı şansız , sürekli mutlu mutsuz olunurmu. Ara ara hepsinden azar azar olacak. Olmazsa gücenme olursa en iyisi olsun ulan çakal hayat diyip bas tokatı hayata sakince bekle. İpin ucunu kaçırmada sonra tribe giriyorsunuz evde kaldık diye.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendini güzel görüp beklentin yüksek olduğun için bence..
Kendine kolay kolay kimseyi beğendiremiyirsun.
Kafan da, hayallerinde bir beklentin var ama o da olmuyor..
O nedenle yalnızsın..
Bir de taliplerinde çok fakat bu sefer de hep gözüne batan sebepler çıkıyor ve bir turlu olmuyor..
Diye düşünüyorum..00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bacakların şeytan çıkarmaya maruz kalmış gibi durduğu için olabilir abla
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
64Cevap
güzellik-başarı-çekicilik-sekssapalite-olgunluk-zenginlik-kariyer sahibi.. vs. gibi krietleri var. her bir kriterti tamamladıgında etrafında kısı sayısı azalır. bu yuzden BIZLER YALNIZIZ ARAMIZDA HOSGELDIN
00 YorumlaKişilik karakterini bilemem belki egondan dolayı belki yalnizlik daha kaliteli geliyodur belki icine kpaniksindir belki bazi seyler sahte geliyodur ama emin ol gonlune gore biri cikar emin ol
00 Yorumla
+1 yılKibirli olduğun her halinden belli ondan olabilir..
02 Yorumla- +1 yıl
Değilim
- +1 yıl
Doğrudur kardeşim. İyi geceler.
+1 yılEgondan yüreğinde sevgi kırıntısına yer kalmadığındandır dert etme.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. demekkı kaderıne yazılan kışı daha karsına cıkmamış hayırlısı ınşallah
00 Yorumla
+1 yılYaw şimdi yalan yok, yüz tamam saç ta tamam, o bacaklar hakikaten ne ya?
00 YorumlaNe zaman kapican hesabı acaba düşmez böyle sana diyim.
00 YorumlaGüzeller hep yalnizdir ama sen güzel olduğun için yalnız olduğuna emin misin? Merak ettim.
00 Yorumla
+1 yılEgo kasıp hesabı kapatacak. abazan çok ne de olsa 😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılparti kur oy atalım
fabrika kur işçin olalım
tarikat kur müridin olalım
kredi çek kefilin olayım
otobüs şoförü ol, sen söylemeden arkaya ilerleyelim
bal deresi sat, stokları tüketelim
Türkiye kupası ol, 30 yıl bekleyelim20 Yorumlabende yalnızım ama napalım isyan etsek bir çaresi var mı hayat bu yaşamaya devam ediyoruz
00 Yorumla
+1 yılçünkü dış görünüş olarak biraz tipim değilsin duruşu var sende bence o yüzden bide o kız bana bakmaz dediklerinden birisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsu resmdeki sensen kusura bakma sevilecek kiz degl eglenileck kizsin bu yuzden de yalniz kalmaya mahkumsun
40 Yorumla
+1 yılhavalı duruyorsundur. o yuzden erkekeler yaklasamıyordur. yaksalan erkeklerde bellıdır zaten
10 Yorumlaher erkeğe gülüyosundur belkide bir ilişki icin sadece güzellik yetmezki
00 Yorumlaöz güvenin yerinde nasıl yalnız oluyorsun bilöf yapma
00 Yorumla
+1 yılAllah'in yarattigi hersey güzeldir bence. Ama kibirli olan kisi çirkindir.
10 Yorumla
+1 yılInsanlara karsi on yargilisin pek sans vermiyorsun belki de
00 Yorumlagüzellik göreceli bir kavramdır tıpkı yalnızlık gibi
kime göre güzelsin?10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazel kafama sıkasım geliyor şu orantısız egolarınıza 👍😉😄😃😀😅🙊🙉🙈
00 Yorumla
+1 yılAradığın kişi karşına çıkmamıştır. Abaza olarak düşünme kendi açımdan bende sen gibi düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü zirve tek kişiliktir desem kaç saniyede kalkar?
00 YorumlaHayat zor be harun abi
12 Yorumla- +1 yıl
Hele ki bir markette süt ve yumurta reyonunda müşteri bekleyen peynir ürünü gibi isen (!)
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. exper 1 ve fakesin moruk 😂😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere sor belki yalnızlığını giderirler
11 Yorumla- +1 yıl
Cikar hemen 😊
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Güzel olan hiçbir kiz yalnız değildir.
00 YorumlaHem güzelsin hem yalnızsın öyle Mi?
00 Yorumlainişe ne zaman geçiyoruz pilot hanım
00 Yorumla
+1 yılyalnız olmaya mahkumuz sanırsam.. :(
00 Yorumlagüzel değilsin ciddiyim
03 Yorumla- +1 yıl
Üzdün
- +1 yıl
Olabilir 😂😂😂
+1 yılSen bunu bir düşün o zaman.
00 Yorumla
+1 yıllan sen kendini guzelmi saniyosun 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer memesi olan güzel olsaydı :/
00 Yorumla
+1 yılSen bana fazlasin dedikleri icindir
00 YorumlaNerede güzellik göremedik? Şizofren misin yoksa
02 Yorumla- +1 yıl
Profilde
+1 yılGüzel olduğunu sanıyorsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. güzeller yalnız kalmak için yaratılmış
10 YorumlaHem çirkin olup hem yalnız olanlar napsın_?
00 YorumlaMükemmelliyetçi olduğun için
00 Yorumla
+1 yılGüzelsin evet ama onu bilmek zor
00 Yorumla
+1 yılBiri sana yalan soylemis
00 Yorumla
+1 yılEgon ile doğru orantılı olabilir mi?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSeninde işin zor moruk
00 Yorumla
+1 yılBunu senin bilmen lazım
00 Yorumlaneye göre güzel kime göre güzel
00 Yorumla
+1 yılGel bitirelim mi yalnızlığını
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen güzelse sen de guzelsindir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBana faydası Yok ondan
00 Yorumla sen istemediginden :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. bende yalnızım güzel bayan izidivaca ne dersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen guzel deilsin ki banvit tavuk gibisin
565 Yorumla- +1 yıl
İhihihhi :)))))
- +1 yıl
piliç gibi mi mesela
- +1 yıl
@ingilizce_ogretmeni biraz piliçlik var gibi 😂
Cevap sahibi+1 yıl@ingilizce_ogretmeni pilic ile tavugu ayirt edemiyosan derhal terk et burayi
Cevap sahibi+1 yıl@ErayCsrr frestylera baglayacam simdi😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Ingilizce öğretmeni sana talibim
Cevap sahibi+1 yıl@ingilizce_ogretmeni once yasina gore konus comez birincisi kimse bana gaz vermedi sen gaza gelmisin ki dingil gecmis teker gibi donuyorsun ben kiza tavuk diorum sen pilic diorsun bende sana pilic ve tavuk ayni sey degil diyorum ki abaza sensin bnce kiza gevsemenden belli
Cevap sahibi+1 yıl@ingilizce_ogretmeni arkani kolla dostum harun abi seni kestane kebab yemesi sevap yapacak yoksa abla tavsiyesi
- +1 yıl
@Monaroza_ Üzgünüm, dijigo jenerasyonu muhafaza etmek istediğimiz için Boğaziçi mezunu olman ön koşul
- +1 yıl
@KaininKalbi etiket sanaydı. Yanlış kişiyi etiketledim. Kahretsin hayatta çok az yanlış yaparım. 1 milyon soru çözdüm zamanında hey gidi günler
Cevap sahibi+1 yıl@ingilizce_ogretmeni afferin sana 23 nisanda gel makam koltuguma oturtacam seni bu arada nerde okursan oku ne is yaparsan yap oturacagin yer herzaman kendi kicinin ustudur
- +1 yıl
Ingilizce m sana aşık oldum ben
Cevap sahibi+1 yıl@ingilizce_ogretmeni gizliye gectim rahat soveyim die birincisi ben kadinim otursam oturzam karsi cinsten bir sevgilimolur onun kine otururum ama sen harunun abinin kine oturunce i. pne olum iste sorun orda sonra etke giyer benle ayni kuafore gelirsin
- +1 yıl
Yonsei University mezunuyum
- +1 yıl
@KaininKalbi Yonsei nerenin köyü afedersin ama. Neyse o da iyi. Küçük bir araştırma yapıyım oranın mezunları napıyo bakalım. Şu gizli kullanıcıya geçmiş sövmek için, ona ne demek lazım bilmiyorum. Herhalde xPer kasıp editör olacak vah yavrucak, burdan kendini tatmin etmeye çalışıyor. @ErayCsrr hoşt oğlum hoşt!! koş yakala. hoşt
- +1 yıl
Kore dili ve edebiyatı mezunuyum
- +1 yıl
İngilizcem bakale beni al hele tercümanum Busanda
- +1 yıl
@KaininKalbi kıge saşirieyo? Midıl su obso :O
Cevap sahibi+1 yıl@ingilizce_ogretmeni ferrari tekeri gibisin mubarek asvalti. Aglattin resmen rahat sovmek icin giiye gectim xper kasip mastir olmama gerekyok sana laf giydirip fenomen olmak daha iyi olur
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/5L3bGR.jpg Ben direkt kaldırıp sokuyorum böyle. Laftan daha etkili
- +1 yıl
İngilizce öğretmeni yani kocama laf demeyin hele
- +1 yıl
Eray sende 2. kocamsın
Cevap sahibi+1 yıl@ingilizce_ogretmeni afferin diego sana da bu kadarmi acidi bak acele etme ben bukadar lafi nasil alacam die sabah ve aksam yemeklerden once 1 bardak suyla al ki hazmi kolay olsun 😉
- +1 yıl
Gizli kullanıcı kız biseksüelüm sende eraya kuma ol
Cevap sahibi+1 yılYok harun abi i. bnelerle isimolmaz
- +1 yıl
- +1 yıl
Hangisiniz zenginsiniz hele ben size talibim fake değilim insta veririm numarada
Cevap sahibi+1 yıl@ingilizce_ogretmeni bak simdi dote giren semsiye acilmaz bunu bekleme madem bukdar iyisin ks de isin ne hayal dunyasi dimi birazda benim hatam bukadar hizli cakmamaliydim sana
- +1 yıl
Biz de böyle böyle zengin olduk. Birileri fakirlesin ki biz zengin olalım. Sadece kiraya 4.5 bin lira veriyorum. Senin ve ailenin anlayabileceği yaşam tarzı değil. Bizi dizilerden takip etmeye devam edin
- +1 yıl
Görgüsüz seni skskdkdkksks
- +1 yıl
Bana verin bari nznsns Öğrenciyim ben
Cevap sahibi+1 yıl@ErayCsrr hic affetmem hemde
Cevap sahibi+1 yıl@ingilizce_ogretmeni erayi kendinle karistrma 10 yas buyugum ondan cunku ki oda oyle bisi yapmadi ya bagir bsk ahh de ohhh de oo yeeaaah de acini disa vur yani boyle sacmalayinva gecmez acisi
Cevap sahibi+1 yıl@ingilizce_ogretmeni harunabiye bile yazdin oglum hic konusma sn
- +1 yıl
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@ingilizce_ogretmeni ya sana yurek yedirmemiz lazim ya sana bisi diyimmo senle sokak dovusu yapsak inan seni doverim ben buna eminim artik
Cevap sahibi+1 yıl@ingilizce_ogretmeni bogaz icili angara havasi dinliyormus bak bak ironiye bak ulan varya babanin limon tarlasi var bunu anladim😂
Cevap sahibi+1 yıl@ErayCsrr vuruyorum kirbaci banamisin demiyor en iyi si uyuyalim harun abiyle takilsin o 😂
- +1 yıl
Yuhhh.. konu ne olmuş öyle... 😀 Kasıp kavurmuşsunuz...
Gizli Üye(36-45)+1 yılo ayaklar ne öyle ya. öğk
00 YorumlaTüh vah
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yani
00 Yorumla guzellerin sansi olmazmis;)
00 Yorumla
+1 yılHarun abi selam
00 Yorumla
+1 yılaynı benim gibi ya
00 Yorumla
+1 yılah ahmet abi ah
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılucuzsunda ondan
10 YorumlaGüzel?
00 Yorumla- Devamını Gör (16)