bende seni koruyodum herkese, kendine iyi bak, senden igreniyorum dedi ve kalktı masadan.
Erasmusta sevgilimi aldattım.Ne yapmalıyım?
bende seni koruyodum herkese, kendine iyi bak, senden igreniyorum dedi ve kalktı masadan.
bisi yapmamis gibi davranican normal hayatina devam edeceksin.. kek gibi gidip pompa yaptim denirmi? sevgilin senle yatiyormu? cevap hayirsa sucun sifir..!
yatmadı hiç kimseyle benle de dahil. çok utangaç biri zaten.
söyleyemem zaten terketmesini istemiyorum
lan sen benden daha iğrenç çıktın lan defol
bakire diye geziyonuz sonra başka şey istiyonuz sevgilime de aptal aptal şeyler diyon alttan alttan sus kapa çeneni
lan hadi ordan git
zihniyetine tüküreyim senin
sırf cinsellik yaşamak için biriyle beraber olunmaz ve aldatmanın bahanesi olmaz. belliki aynı pisliği yemişsin kendince haklı çıkarmaya çalışıyorsun
nasıl ınsansınız bak ben 1 tane olsa bna bir gulumsese dunyalar benım olur olene kdar severım onu ama siz var bokunu cıkarıyonuz aradas rahatlık batıyo
Madem biliyorsun neden aldatıyorsun? Sevsen yapmazdın. Normalmiş gibi defalarca yazmış. Defalarca senden tiksinince görürsün.
hayır çok aşığım
Yokıyod şöyle şeyler beni ya. Diyecek bir şe bulamıyorum ya. Yazıklar olsun. Yerine koydum gözlerim doldu, kalbim acıdı ua.
benimde kalbim çok acıyo inan çok pişmanım
Empati yapsana, onun bunları yaptığını. Benzeri olay yaşadım. O kadar acı vericiki anlatamam. Birisi sevdiği adamın gelişini özlemle beklesin, sadık kalışını bozmasın, bunları hissettiği adam zevki sefa içerisinde zaman geçirsin. İhanet etsin. Yalanlar söylesin. Ooff of. Neden yapıyorsunuz bunu bize ya. Öğrendikten sonra asla unutamayavak ve paramparça olacak. Bak uzun süre geçti ama senin sorun o zamanı bana tekrar yaşattı. Haketmiyorsunuz. Bizim bu saf sevgimizi haketmiyorsunuz. Diyecek söz bulamıyorum size.
Cevap
9Cevap
İnş sen eramustayken oda seni defalarca aldatmıştır
aldatmadı hep bana anlattı herşeyini.
Kimbilir inş yapmıştır
orrrosspuluk yapan sensin bırakta başkalarıyla görüşsün kız şerrefsiz
lan çok seviyorum istemiyorum ayrılmak
Biliyon gotunun huyunu niye iciyon üzüm suyunu demezler mi adama
Karaktersiz pislik namussuz serefsiz ahlaksiz defol git
daha fazla o kızın hayatında bulunma bari o kadarcık yüzün olsun.
eğer biraz vicdanın ve de karakterin varsa konuşursun
konuşursam terkeder. bir daha merhaba bile demez bana.
çok üzülürüm
bilmiyorum inan
Kendi pisliğinde boğul anlatta bari günahına günah katma
Ee uckununa sahip olamazsın bence sen o kızı hak etmiyor sun
Takma kafaya çok buyutuyosun kafanda kim bilecek. Kimse sutten çıkmış ak kaşık değil inan bana.
benim sevgilim sütten çıkmış ak kaşık işte benim *aq
konuşmak istemiyorum terkeder yoksa
Turkiyede dogmadim yasamiyorum o yuzden alismak zorunda degilim :D :D :D
Turk erkegi cogu tipsiz olur resme gerek yok.
:D yalanciya bak. Yurtdisinda yasayan benim. Ayrica niye sikayet ettin. Gercekler zoruna gitti degil mi?
Gercekler yine zoruna gitmis :)))
MADDE 12. - (1) Bir yabancı, 13 üncü maddede yazılı suçlar dışında, Türk kanunlarına göre aşağı sınırı en az bir yıl hapis cezasını gerektiren bir suçu yabancı ülkede Türkiye'nin zararına işlediği ve kendisi Türkiye'de bulunduğu takdirde, Türk kanunlarına göre cezalandırılır. Yargılama yapılması Adalet Bakanının istemine bağlıdır.
(2) Yukarıdaki fıkrada belirtilen suçun bir Türk vatandaşının veya Türk kanunlarına göre kurulmuş özel hukuk tüzel kişisinin zararına işlenmesi ve failin Türkiye'de bulunması hâlinde, bu suçtan dolayı yabancı ülkede hüküm verilmemiş olması koşulu ile suçtan zarar görenin şikâyeti üzerine fail, Türk kanunlarına göre cezalandırılır
benim kimsenin şahsına yönelik hakaretin bulunmamaktadir. Madde 12.2. bendi derki
(2) Yukarıdaki fıkrada belirtilen suçun bir Türk vatandaşının veya Türk kanunlarına göre kurulmuş özel hukuk tüzel kişisinin zararına işlenmesi ve failin Türkiye'de bulunması hâlinde, bu suçtan dolayı yabancı ülkede hüküm verilmemiş olması koşulu ile suçtan zarar görenin şikâyeti üzerine fail, Türk kanunlarına göre cezalandırılır.
(2) Yukarıdaki fıkrada belirtilen suçun bir Türk vatandaşının veya Türk kanunlarına göre kurulmuş özel hukuk tüzel kişisinin zararına işlenmesi ve failin Türkiye'de bulunması hâlinde, bu suçtan dolayı yabancı ülkede hüküm verilmemiş olması koşulu ile suçtan zarar görenin şikâyeti üzerine fail, Türk kanunlarına göre cezalandırılır.
Demek ki sen tipsizin tekisin kızın gitmesinden korkuyorsun
tipsiz falan değilim ama kız arkadaşıma aşığım o yüzden istemiyorum gitsin.
ben erasmustayken bile sevgilinden ayrıldın mı diye mesaj atanlar olmuş tetikte bekliyorlar sanki ya , sevgilim de bana bunları haber veriyodu mesajla benim de ya
Usta pişmansan ve bidaha yapmıyacağıma eminim diyosan o olay erasmusta kalmıştır. Fakat ben yaparım bidaha tutatamam uçkurumu diyosan kıza yazık etme git anlat.
abi çok pişmanım döndüğümde bu konu açıldı erasmusa giden aldatıyor muhabbeti falan ben bir gerildim tabi kız arkadaşım ya bir kere benim sevgilim öyle biri değil falan dedi bide koruyor bide beni hala telefon çalmış gibi yaptım çıktım kafeden. çok kötüyüm. pişmanım.
O zaman orda kalmıştır. Ama kendine mukayet ol gözünü seviyim, anlattığına göre kız üstüne titreyen biri. Kaybetme onu.
annemden görmediğim sevgiyi ondan gördüm. kaybetmek istemiyorum. dikkat edicem artık çok
Tamamdır o zaman, dikkatli :D
Sende affet o zaman hadi. Kesin kizi gebertirsin.
@MinyonCadııı o beni hiç aldatmadı
Aldatsaydi?
Ben cok safmisim onu fsrketrim
niye?
Degil baska kiz yatmak sevgilim olunca baska kizla arama otomatikmen mesafe koyuyorum istemsiz
abi böyle devam et çok kötü vicdan azabı çekiyon sonra
Kizlarla ponciklesirken dusuncektin onu😡
ölmeli senin gibi karaktersiz zayif varliklar
O zaman onu çok mutlu et ve bir daha yapma
Yapmadan önce düsüneceksin.
Allah yanına bırakmaz inş
erasmusta olan erasmusta kalır kuralı var alla
Tipsiz
Serefsiz ahlaksiz namussuz pislik!
Tipik Turk erkegi hem tipsiz hem serefsiz
lan ne kavga ediyonuz gerizekalılar zaten derdim büyük
Hadi oradan pislik aldatmaya devam edersiniz siz pislikler.
s. tr et olan olmus. Devam 👍
Anlatma. Ama o hatayıda tekrarlama
seviyor musun onu
çok
peki çok seviyorsan nasıl başkasıyla birlikte olabildin ki bana pek mümkün gibi gelmiyor
iyi yapmış
İyi halt yedin 😂😂
Seni döverim
itiraf et pislak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar