Saclarımı bir ay önce kuaförde boyattım, sonra 4 gün önce falan da evde boyadım ama sacı acma işlemi yaptırmadım hiç. saclarımı actırırsam mavi toz acıcıyla yanar mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar saclarım yanar mı lütfen bir yardımcı olun !
Saçlarım yanar mı? daha önce sacı yanan varsa sebebini yazabilir mi?
Açtıktan sonra sacımı küllü boya sürücem tam bir küllü kumral olması için acıcı kullanmadan uygulayınca turunculuk vs oluyor ve tam küllü kumral olmuyor scının önce açılması gerekiyor kuaföre de sormak ıınstagranda kaliteli bir kuaföre
30 dk bekleticem yanar mı? Saclarımın cok acık olmasına gerek yok ayrıca saclarım cok koyu renk değil hem dogal hali hemde suanki hali yanı cabuk acılır o yuzden 30 dk bekliycem bu daha mı az zarar verir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hangi renge boyadın?
Küllü kumral kuaförde , evrede küllü kumrala boyadım ama hiç yıpranmadı nedense
Sence aksam yanar mı
"Evde "
Sonunda ne renge ulaşmak istiyorsun
Açtıktan sonra sacımı küllü boya sürücem tam bir küllü kumral olması için acıcı kullanmadan uygulayınca turunculuk vs oluyor ve tam küllü kumral olmuyor scının önce açılması gerekiyor kuaföre de sormak ıınstagranda kaliteli bir kuaföre
Sence yanar mı
Vallah şimdi bilmiyorum çünkü sacını görmüyorum... saçın açıldığı mı ne renk veriyor Onur'a bilmiyorum onun için söylemek zor böyle...(kuaförüm)
En fazla 50 dakika tutabilirsiniz saçında onu bak nasıl açılıyor hep kontrol et
Eldiven tak yoksa hep ellerin kabarır
Şakın gözüne veya giysilerinin üstüne gelmesin yoksa hemen rengini Acar
30 dk bekleticem yanar mı? Saclarımın cok acık olmasına gerek yok ayrıca saclarım cok koyu renk değil hem dogal hali hemde suanki hali yanı cabuk acılır o yuzden 30 dk bekliycem bu daha mı az zarar verir
Bana özelden foto atarmısın saçını görim sakıncası yoksa tabi
Tamam
yanar sakin evde öyle bir işlem yapma
Yanar
Niye ki hiç artırmadım daha önce