Sevgilimi dövdüm?

arkadaslar dün gece plan yapıyorduk fdalan tartıstık bu uyudu ben bunun instadan eskiden konustugunu yakaladıgım ve spor hocam diye yalan soledigi cocugun engelini kaldırıp ekledim sonra cocuk yazdı caktırmadım bir baktım konusmuslar 5 gun once ben ayrıldım duzgunce sabahj evimi bastı surekli yapıyor vve ailemle yasadıgım icin artık dayanamadım dısarı cıkarttım ustume saldırdı surekli vuruyodu inkar ediyodu oyun oynadık sana diye bende tuttum falan vurdu baya en son bende vurdum yere dustu tokat attım 2 3 tane sonra beni eve hapsetti aksama kadar ayrılmıcaz diye ben gitmek istedikce bırakmadı inkar etti dayanamadım 2 3 tane daha vurdum sonra itiraf etti konustugunu ve hala bana vuruyor bende eve geldim bıraktım sımdı mail atmıs (heryerden engelli) yuzumu gormek istemiyodun ya hani al bu yuzum sana anı olsun diye morarmıs gibi sizce yanlıs mı yaptım biliyorum kızlara asla el kaldırmam ama benimle oynamasıu yuzume baka baka yalanm solemesi ve hala yuzsuz gibi barısma pesinde olması beni kitlemesi etkiledi tabi
Güncellemeler
+1 yıl
Senin gercek yuzun hangisiydi biliyo musun o bana vururken soyledigin sozlerdi seninle hayatim boyunca unutmayacagim guzel anilarim olucak saniyodum sen bugun bana en unutulmazlari yasattin sende daha ani istersen baska yerlerimi de cekip yollayabilirim ama bu seferkiler diger fotograflarim kadar hosuna gitmeyebilir o yuzden ozurun de sana kalsin ozur dileyince hicbisey gecmiyo cunku

son maili
Sevgilimi dövdüm?