- +1 yıl
.
İki anlamı var bu sorunun, eşsiz olur mu diyorsunuz.
İlk cevap asla olmaz, yaratılışımıza aykırı, ayrıca biz içinde bulunduğumuz toplumun bir parçasıyız.
İkinci cevap
Her koyun kendi bacağından asılır derler ya,
Hristiyan dininden çıkma bir cümledir.
Ancak hiç öyle olmaz,
koyunu kendi bacağından asılır ancak koktuğunda tüm mahalle kokar.
Toplum geleceği için evliği kültürümüze uygun olarak yapmayı düşünebilirsiniz.
.02 Yorumla- Soran+1 yıl
Haklisinda sevdigime vermio annem napiyim bende onun dedikleri ile evlenmeyecegim
- +1 yıl
.
Zor bir durum.
Umarım her şey gönlünüzce olur.
.
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
evlenirsin çocukların olur bez parası mama parası biberon, su kabı parası 2 ya da 3 tane olur belki :D 3kat daha masraf ilerde 8. sınıf falan olunca 1 kaynak 50tl :D maddi durumdan çok sıkıntı yşaarsın ama iyi para kazanıyorsan tamam ama bebekken zırlaması çok fena bizde 2 kardeşim var biri 4 biri 2 yaşında erkek ve kız evi yıktılar
02 Yorumla- +1 yıl
bide ilerde yalnız kalırsın yaşlanınca eşin yok çocukların yok tanıdığında yoksa kim bakacak seni? eşin olsa emekli olurdu çocukların zaten sen yaşlanana kadar çoktan askerliğini bile yapmı olur :)
- Soran+1 yıl
Annem. sevdigimle evlenmeme izin verse calistiktan sonra hepsi olur du napayim yanliz kaldim bende
Evlenen insanin imanının yarisi tamamlanir. Ayrica evlenin cogalin diyor peygamber efendimiz. Ama su da var hersey nasip. Eger nasibinde varsa evlenirsin. Kotu de bir sey degil ayrica. Sanirim ilerki yaslarda keskeler cekebilir ya da anne olma arzusu gelebilir. Hayirlisi ya 😊😊
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Valla iyi hos dion annemde namazli niyazli ama sevdigim gencle evlenmeme izin vermio bende baskasiyla evlenmiom hayallerim vardi benimde yuvam olsum cocugum olsun
her şey yaşında güzel oluyor 40 yaşından sonra evlenmeye karar verirsen gelinlik bile yakışmaz emanet durur üstünde, dün bir çift gördüm 45 yaşlarındalar yaklaşık çocukları 3-4 yaşlarında sanki dene-nine leri gibi duruyorlar. yaşın geçmeden düşün derim gerçi bu işler nasiptir.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Annem sevdigim cocukla evlenmeme izin vermiyor o olmayacaksa hic evlenmem dedim ondan sordum evlenmesem hic napayim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- +1 yıl
Olmaz, kendi tercihin. Herkes evlenmek zorunda değil. Çocuk istiyorsan, aile olmak istiyorsan evlenirsin. Senin bileceğin şey. Toplumu dinleme, elalem önemsiz.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Anne babayla yasayinca oyle olmuo kafan sisio
- +1 yıl
Bilemem kötü olur mu olmaz mı.. Kişiden kişiye değişir bu durum.. Ama şu kesin... Sırf kötü olmasın diye evlenirsen işte o zaman herşey harbiden çok kötü olur... Kötü olmasın diye evlenilmez... Evlilik öyle bir şey değil...
00 Yorumla - +1 yıl
yanlız ölürsun arkandan bir ağlayan bir dua eden olmaz hatta öldügunu bili iki üç gün sonra farkederler
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Tek duam annemden once ölmek cunku annem beni sevdigimle evlenmeme izin vermio ya onya hic dedim napayim
- +1 yıl
oo daha küçüksun ben de öyle derdim inan ölenle ölünmuyormus
- +1 yıl
Evet birgun gelir sagnda solunda kimse olmaz sabah gunaydin diyen bir ses cayini karistiran bir el gormek iser insan.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Sevdigim adami annem istemio napayim o olmayacaksa olmayacak
- +1 yıl
Evlenmek sart degil zaten uygun birini bulamayanlar bakire ölurse cennette cok buyuk mukafat varmis bil istedim
00 Yorumla - +1 yıl
Neden kötü olsun istemiyorsan evlenmezsin evlenenlerin başının göğe erdiğini görmedim hiç
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Benim istedigimi annem istemio annemin istedigini ben
- +1 yıl
O hep olur toplumumuzun büyükleri sanki kendileri evlenecek gibi hareket ederler
- Soran+1 yıl
aynen nedense kendılerıne secıyor gıbı bırakın ben bı ömur gecırecegım bu adamla ama anlamıyorlar
evlenip mutsuz da olabilirsin ama günümüzde ask yalan herkesin derdi para olunca evlilik anlamsız. Ama gerçekten aşık olursan evlenmek tabi
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Sevdigim var annem istemio annemin istediklerimide ben
- +1 yıl
1 numara 10 yıldız olur.. evlenme zaten kisitlanmak falan en iyisi bekar kalmak
10 Yorumla cok mantikli bir soru... bazen ben de oyle dusunuyorum cok alistim yalnizliga...
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Kendi evim ayri olsa belki bende mutlu olurum yanliz
- +1 yıl
evlilik bir tabu zaten. müham olan evlenmeden mutlu ve huzurlu hayat sürebilmek.
00 Yorumla - +1 yıl
Hiç yoktan belli bir yaştan sonra insan kendisine bir arkadaş arar en azından bunu düşün
010 Yorumla- Soran+1 yıl
Iyide sevdigime vermio annem sevmedigim adami napayim
- +1 yıl
Sevdiğine kaç o zaman?
- Soran+1 yıl
Rezil olurum herkese buralarda kacmak iyi bisey degil
- +1 yıl
Aileni ikna etmen gerek öyleyse sevdiğin kişiye istet kendini
- Soran+1 yıl
Eve kabul etmiyor annem istemeye geleceklerde
- +1 yıl
Seni vermek istedikleri çok mu zengin ne özelliği var
- Soran+1 yıl
Bu cocugu niye istemiyorsun diyorum istemiyorum diyor sebeb ne diyorum elektirik alamamis maddi durumlari cok iyo degil daha iyi yerlerden dunur varmis onlara varckmisim
- +1 yıl
Mutsuz olacağını vs düzgün bir dille anlat parayla olacak iş olmadığına ikna etmen lazım
- Soran+1 yıl
Konuşulmuyor ki bagirio burnumdan alio dayanacak gucumde kalmadi gücüm aglamaya yetio
- +1 yıl
Kaçacaksın o zaman hayatını niye hiç edesin bırak kim ne derse desin
- +1 yıl
Yaşın 60 olduğunda pişman olursun aile çocuk çok başka birşey inanki
02 Yorumla- Soran+1 yıl
O konuda haklisin
- +1 yıl
Tamam eşinden ayrıldın Allah göstermesin evlendiğini düşün yanında iki tane yol arkadssin olur en azından hayatta mücadele etmenin gerekn benim dediğin iki elinden tutan arkadaşlarn yani iyi düşün iyi olsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Elbette kötü olur kadın erkeksiz erkek kadinsiz olmaz
00 YorumlaBen de öyle düşünüyorum ama bilmiyorum valla çok uzun süre yaşayıp yalnız kalmak da istemem. 😕
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Kendi evim olsa ayri ozamn belki rahat ve huzurla yaşarım ama ben anne babmla yasiom
- +1 yıl
Olmaz canm 45 ine kadar evde cay ic.. brak askı baskaları yaşasın 😉
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Demi evim ayri olsaydi belki hizuru bulurdum
- +1 yıl
Yani.. gibi gibi
Kötü olur hep eksik yaşarsın. ..
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Annem sevdigimle evlenmemi istemiyor napiyim ya o ya hic dedim annemde ozaman bekar kal dedi
- +1 yıl
Yoo niye kotu olsun kendi tercihin
00 Yorumla - +1 yıl
Bir ömür yalnız geçermi hiç...
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Gecmez belki ama sevdigime vermio annem napayim
Bir ömür öyle geçer mi?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Iste bende onu dusunuyorum bir bayan icin bekar olmak daha zor sanirim cevresel ailesel
Ben hiç evlenmedim kötü de olmadı
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bayan icin aileden ayri yasayamiyorsun hic bir özgurlugun yok simdi 30lu yaslara tirmanioz 40li yaslara cikinca ne halin varsa gor derlermi acaba
Yanlız kalırsın yaşlanınca
00 Yorumla- +1 yıl
Kuruyup gidersin yapma kendine bunu
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Ölesim var birak kurumayi
- +1 yıl
İnsan ölmeyi niçin ister
- Soran+1 yıl
hiç bır özgurlugu olmazsa hıc bır ıstedıgı kabul edılmezse ister kurtulus olarak görür
- +1 yıl
Ölümü bir kurtuluş olarak görmek acı. İnsanın bu duruma düşmesi kötü birşey
Olur yalnızlıktan geberriz
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Olabilir
İyi olmaz evlenelim bence
00 Yorumla- +1 yıl
bence en iyisi bu günümüzde
00 Yorumla - +1 yıl
Neden kötü olsun?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Aile ve cevre baskisi kafa ütuler die
- +1 yıl
Sırf aile ve mahalle baskısı yüzünden evlenirsen o kafa ütülenmesini mumla ararsın.
- +1 yıl
Neden kotu olsun
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Aile ve cevre baskisi
- +1 yıl
olmaz niye olsun
00 Yorumla - +1 yıl
Neden kötü olsun
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Anne ve babayla yasadigim icin galiba kötü
fareler yer
01 Yorumla- Soran+1 yıl