Eski sevgilim hayatımı sikti artık yeter diyorum onsuz olmuyor her an mutsuzum her an sıkılıyorum?

Hayatımı mahvetti onun gidişi ben hiç bir bok yapamiyorum bana karşı çok acımasız her yerden engelledi kafayı yicem... hiç bu şey yapamaz odaklanamaz bile oldum hayatım kahroldu onun yüzünden :( yardım biz iliskimizde çok kavga ederdik 2 sene çıktık hatta bir ara beni biktirdi bile ama olsun onu sevmekten vazgecmedim benimle kavga yaptı beni hatam vardı ama ben hayatımda ilk defa peşinde koşmadim mk çünkü hep ben acı çeken taraf oluyordum bana hep trip gereksiz kapris atıyordu ama ikimizde birbirimizi çok seviyordik ya abi ben öyle bir sinir oldum ki bu kıza ya ayrıldık işte bir olay oldu sonra 1 ay ayrı kaldık başka bir kız benimle flortlesmek istedi bende bu benim hatun bana yazmiyor nasıl kuduruyorum var ya benim istemediğim yerlere gitmiş istemediğim şeyleri yapmis Allahım ben kafayı yicem bende bu kizla iş arkadaşıyla takıldim ama duygu felan yok öylesine zaman öldürmek için neyse aradan zaman geçti biz konuşmaya başladık hatun ile bu öğrenince bu iş yerinde ki arkakadsal takılmami hatta sms ler duruyor du o kızla bana sen beni aldattin diyip bastı gitti sikti hayatımı su an nefes bile alamiyorum... ya abi çok kötüyüm. Ya ne bok yicem ygs ye az kaldı kafayı yicem mk
Eski sevgilim hayatımı sikti artık yeter diyorum onsuz olmuyor her an mutsuzum her an sıkılıyorum?