- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Ya erkek milletin aklı neden bacak arasından çıkamıyor.
Biri bu soruyu detaylandırıp bir bence yapsın.
Büyük bir kısmı kendini damızlık boğa sanıyor,
Ya p*rno yıldızı olsan bile 3- 5 gün arkadaşım artık sıkılırsın bu ney.
Birazda başka şeylere zaman ayırın.
Soruya gelince, her erkek iyi şeyler ister, tabi buda bireylerin yetiştiği ortama ve aile yapısına göre çok değişkendir.
Kimi birlikte iyi vakit geçirmeyi istediği gibi, kimi de özel olarak ilgilendiği insanın kendini birey olarak görüp mutlu olduğu şeyler ile ilgilenerek te
ilişki dışında da kendine ve hobilerine zaman ayırmasını ister.
Böylece araya özlemi alarak, birlikteliğin heyecanını sürekli yüksek tutmak ister.
Ayrıca buda paylaşılan anları daha değerli yapar.
kimi de bıktırıp sonunda her gün kuru fasulye yenmez deyip yeni çiçeklere yol açar.
Kendinize ait bir yaşantınız var, onunda öyle.
ne sıkın ve gevşek bırakın.
Her zaman ilişkiniz sağlıklı olacaktır.
.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSadıksa, sevgisiyle ısıtıyorsa, yüreğiyle yakıyorsa, gülüşleriyle kavuruyorsa, bakışlarıyla bitiriyorsa, yaninda olduğumda huzur veriyorsa, halimden anlıyorsa, yanıma yakışıyorsa, tüm kalbiyle seviyorsa, Işte ozaman bırak bağlanmayı, bağımlısı olurum..
60 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey kesinlikle yok herkesin karakteri farklıdır. Herkes her düşünceyi haraketi benimsemez ve beğenmez. Bir erkek için bana göre en önemli şey doğallık masumluk ve sadakattir. Hiçbir erkek güvenmediği birisiyle ciddi adımlar atmaz ciddi şeylere yönelmez. Yani diyeceğim o ki kimse için kendinizi değiştirmeyin kendinizden ödün vermeyin sizi siz olduğunuz için sevecek olan biri vardır elbet ve her şey sevgi aşk da değil malesef ki en önemli şey saygı ve sadakattir bunlar varsa zamanla her şey olur 😌
21 Yorumla- +1 yıl
Cuckold erkekleri esine cok baglidir
+1 yılSadık olursa bağlanır bence 😂😂
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kendi ayakları üstünde durmasını bilecek
Kendi hayatını iplerini tutacak
Kararlar ala bilcek ve kararının arkasında kalcak
O yoldan devam etcek
İşte tam burda erkek cok bağlanmasada bilirki onsuzda hayatı sürdüre bircek ve ona göre değer vere bilir.
Ama kimi erkekte bu saydığımın tam terzını isteye bilir kural yok yaşamak gerek20 Yorumla
+1 yılBu devirde ilgisiz kadinlar rağbet gorüyor. Ama ben aksini düşünüyorum eşine kıymet veren hatun baş tacı edilir.
116 Yorumla- +1 yıl
Aferin
+1 yılYalnız olmaktan korkmayan, ne istediğini bilen, yaşamını kurtarabilmek için başkalarına ihtiyaç duymayan, her gün görüşmek zorunda hissetmeyen, her ilişkinin bitebilme ihtimalini düşünerek buna göre hareket eden, en önemlilerinden biriside dış görünümden daha fazlasını bekleyen, düşüncesini savunmaktan çekinmeyen, sürekli yenilenmenin değişimin peşini kovalayan, her önüne güvenilmeyeceğini bilen kadına değil bağlanmak, ölürüm biterim, kölesi dahi olurum.. daha ne olsun :)
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılKadının yanında huzur buluyorsa ve bu kadın sürekli sorun çıkaran değil de adamın sorunlarına çözüm bulmaya çalışan taraftaysa, boş konuşmuyorsa, dırdır yapmıyorsa ve adam eve geldiğinde güleryüzle karşılanıyorsa bağlanabilir.(kesin bir şey söyleyemeyiz elbette😊)
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Erkek en bastan verir kararini.. sonradn degil, en bastan etkilenir..
30 Yorumla
+1 yılÖnce yakın davran samimi ol sonra kendini geri çek biraz soğuk yap ve erkekte ki hırsı izle kendi kendine sana bağlanacak :D
11 Yorumla- +1 yıl
Kendim için sormuyorum genel
İlgi şart bence o kişinin senin için değerli olduğunu hissettirmen lazım ben erkek olsam ilgisiz davranan kıza kızı arzuluyorsam ilk başta iyi davranır yatağa atar hevesimi alır terk ederim eğer kız güzelse
24 Yorumla- +1 yıl
Acimasizca degil mi
- +1 yıl
nasil yani
- +1 yıl
Kullanip atma gibi oldu yani
+1 yılFarklı olması yeterlidir. Cinsellik diyenler olmuş alakası yok. O aklı başka yerinde olan boş adamı etkiler.
90 Yorumla
+1 yılSpesifik bir şey yapmasına gerek yok. Öyle bir yöntem olsaydı binlerce yıldır keşfedilmiş ve tüm kadınlar erkekleri kendilerine bağlamıştı. :)
30 YorumlaTen uyumu varsa kölesi bile olur
98 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkegin karsi cinsde aradigi farklidir ve eger o aradigida sende yoksa, ne yaptiginin bir onemi yok.
Su kizlarin sert ve kotu davraninca baglayacaklarini dusunmesi cok komigine gidiyor. Cunku oyle sacma bir yontemle oyle salak insanlardan baskasinda ise yaramaz ve oda anca bir sure..
Size tavsiyem samimi ve oz guvenli olun ( insani asil cekici klan seydir bu), ayrica mutlu edin ve mutlu olun ki bunu baska insanlarda aramasin. Her iki cins icinde gercerli ✌30 Yorumla
+1 yıl1-) Kendini sevdirme metodu
2-) Göster ama elletme metodu
3-) Trip atarak ilgisini çekme metodu
4-) Hayal kurarak heyecan katma metodu
5-) Kozlar senin elinde kolay gelsin20 YorumlaBir dediğini ikiletme, soru sorma, rahat bırak, biseyler isteme, kulu kölesi ol..
Yeter sanırım😒😒😒29 Yorumla- +1 yıl
Yasina göre daha tecrübeli olman gerekirdi diye düşünüyorum ama yaniliyorsun.
- +1 yıl
Sen erkegin huyuna giden seylerden bahsetmissin. Ama bir erkegin sana bagimli kalmasi icin surundurmen lazim. Bosuna dememisler s*kersen sevilirsin diye.
- +1 yıl
Ha bide soyle bisey var. Senin soylediklerin evlendikten sonra gecerli. Oda kocaya sorun cikarmama bas agritmama adina kocanin isteklerinden ibarettir. Bu tip kocalar zaten karilarina asik olmadiklari icin bunu isterler. Asik olmayan koca aksini cekemez çünkü
- +1 yıl
bir ara yaz ozelden sana senin analizini yaparim.
- +1 yıl
Bende evliyim tecrube konuşuyor
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Beni sevmesi yeterli. Bunun yürekten mi yüzeysel mi olduğunu ben anlarım. Ve ölüm hariç hiç bir şey beni ayıramaz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAğzına tükürürse bağlanır. Çünkü bu hayatta deveyi güden yaranır.
31 Yorumla- +1 yıl
@Letsq0Baby o sözün aslı deveyi güden insanı seven yaranır değil miydi? kaç erkeğin azına tükürdün
İstersn g*tunu yirt gidecek olan bağlanmaya niyeti olmayan adamin yolları çoktur
30 Yorumla
+1 yılerkek sevmedikçe bağlanmaz. . erkek severse bişey yapmana gerek kalmaz o zaten beğlanır
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bir kadın erkeği kendine bağlamak için çabaladıkça erkek başkasına kayar. Çabalamayan, hayatla zoru olan, pas vermeyen kadinlar daha çekicidir.
20 YorumlaBir kadın o bağlayacağı erkeğe denk gelene kadar ki zamanda yaptığı seçimlerle geleceğindeki erkeğinden göreceği değeri belirler. Anlık mucizeler beklemeyin yani...
25 Yorumlaimkansız olursa ya da onda yasak uyandırırsa çünkü yasak arz doğurur erkekde de kadın da da böyledir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı. Onu boşver de, erkekler kadınlara bağlanmaktan vazgeçebilirlerse kafaları çok daha rahat ve stressiz olurlar.
10 YorumlaOnu kiskanirsa sevgisini ve askini hissettirirse sözünü dinlerse (KARSILIKLI) ona hos gorunurse ve istedigini vermezse (siz anladiniz) istedigini vermezse onu almak icin hirs yapar cabalar ve aklinda hayalinde o kiz olur ☺☺☺
50 Yorumla
+1 yılBence doğal olmalı. Yani daha çok bağlansın diye işler çevirmemeli. Zaten bağlanınca ne olacak, gereksiz uğraşlar.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılher şey aşk ya da cinsel ilişki değil. erkeği hayallerine ulaştırabileceğine inandırırsa. tabi o hayalleri benimsemesi de lazım :D
10 Yorumla
+1 yılTerk eder, insan yerine koymazsa erkek daha çok bağlanır.
Erkek bu yaranılmıyor.20 Yorumlabir kadın erkeğine taparsa emin ol erkekde kadınına tapar
20 YorumlaKarakterli olup yanımda olmayı bilirse mezara kadar elini bırakmam
21 Yorumla
+1 yılSevgili hemcinslerim ne zaman anlayacaksınız birinin size bağlanması için olmadığınız biri gibi davranmanın işe yaramayacağını biri sana bağlansın diye rol yaparsan aşık olduğu kişi gerçekten senmi olursun olduğun gibi davran peşinden koşturmak zorunda değilsin geç cevap vermek zorunda değilsin bir gün rol yapmayı bırakınca ne olacak o zaman nereye gider ilişkin düşündünmü olduğun gibi davran o haline aşık oluyorsa mutluluğu buldun demektir.
20 YorumlaYemek yaparsa heralde. Ne de olsa erkegin kalbine giden yol midesinden gecermis😃
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Bağlanma zihniyetinde olanlar sevgiyi hiç anlamamıştır.
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla abartılı üzerime düşmez ise..
beni bazen kendi halime bırakırsa
evet
bağlanırım10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. bu soruyu einstein hatta profesörler çözemedi biz mi çözeceğiz :D
20 Yorumla
+1 yılGiftekini yapmazsa ;) ağırbaşlı her önüne gelenle gülüşüp sohbet etmezse.
20 Yorumla
+1 yılKıskanç olursa. Ve şu an o hoşlandığım kiza ulasamiyorum acaba bana yardımcı olur musun lütfen çok acil rica ediyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Nasıl?
- +1 yıl
Sana kullanıcı adını soyleyecem ona esaj atıp benim eski hesabıma mesaj atmasını soylemeni rica ediyorum lütfen allah rızası için ya :(
- +1 yıl
Hayır
+1 yılhiç umursamazsa erkek ona bağlanabilir. benim sevdiğim bir kız vardı beni hiç umursamadı. gamsızın tekiydi ve gün geçtikçe onu daha çok sevmeye başladım.
112 Yorumla- +1 yıl
@Bummy İnsan huyları farklı farklıdır sevgili Bummy. Şöyle düşün bir insanı sürekli görüyosun ona aşıksın ama ona açılamıyosun o seni hiç umursamıyor yüzüne dönüp bakmıyor bile bu kız seni tanıyo ama seninle konuşmuyo seni hiç umursamıyor facebooktan hal hatır soruyosun görüldü diyo ama cvp yazmıyor böyle bir insana ben daha çok bağlanırım sizi bilmiyorum Bummy cim.
- +1 yıl
@Bummy senin gibi olmadığım için ne güzel kızlar kaçırdım bummy bir bilsen. İşte aşık olmak böyle bişey ben gerçekten aşıktım herşeyiyle seviyordum onu ama artık sözlendiğini duydum ve artık onu keşke sevmeseydim diyorum.
- +1 yıl
Hee burada siz erkeklerin kızlar için söylediği laf aklıma geldi kızlar p. ç erkeklere gidiyorlar sonra üzülüyorlarmış ya sizde kev aşelere gidip sonra sevmeseydim diyorsunuz o zaman bizden hoşlanan biri oldu mu biz sen kim köpek benden hoşlanıyorsun modunda olalım umursamaz olalım belki değer görürüz
- +1 yıl
@Bummy umursamaz ol tabi. Ama zaten kızlar değer görüyo ki sen görmüyo musun?
- +1 yıl
@Bummy merak ettim işin ne acaba
- +1 yıl
@Bummy işimi görüp çıkarım dedin ya k. b ama işin ne acaba soruyorum sadece
- +1 yıl
@Bummy bence değer gorursun sağına soluna bakmani tavsiye ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin parası yok diye
Tokum diyende var yokum diyende :)20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüven sadece güven. Bağlanmak sevgi gerektirir. Sevmek için güven şart.
20 Yorumla Trip, atar, naz, kıskandırma gibi numaralar yapmazsa.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Ne yaparsa yapsın olmuyor şans be şans. Bazılarına köle oluyorlar resmen
20 Yorumla
+1 yılelimi tutarsa bana bebek yapmak istediğini söylerse :D bırakmam onuu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Mutfakta Aşçı, Sokakta Hanımefendi, Yatakta Ateşli Kadın Ve Kocasına Sadakatla Bağlı Olursa Bağlar
10 Yorumla
+1 yılKimse kimseye daha çok bağlanmaz. Bir çizgisi vardır herkesin bu konuda, ben buna inananlardanım 😊😊
20 Yorumla
+1 yılona sevgini hissettir, ilgini göster, onuda seni sevdiğinden emin ol.. seven erkek herşeyi yapar, ama sevmiyorsa da ağzında kuş tutsan başaramazsın
30 Yorumla
+1 yılkadın ne kadar kaçarsa erkeğe ne kadar köpek gibi davranırsa o kadar değer görür şimdiye dek anladığım bu
10 Yorumla
+1 yılYunus Emre ne demiş 'Girdim ilim meclisine eyledim kıldım talep. Dediler ilim geride, illa edep illa edep. Bir kız/bayanın en güzel süsüdür edep :)
20 Yorumla
+1 yılerkeğe güven ve sevgisini gösterebilmeli. en önemliside sezgileri ve duygularıyla hareket etmesi yani bilginç kadınlar hep itici olmuştur.
20 Yorumla
+1 yılDengesiz davranmayıp, yalan söylemeyip yani dürüst olup, özenti biri olmazsa ve diğer huyları da güzelse bağlanabilirim.
20 Yorumla
+1 yılDelikanlılık sadece erkeğe has birşey değildir kadının delikanlısı adamı delirtir bağlama konusuna gelince tüm kadınlar yalan söyleme konusunda master yapmıstır erkeğe yalan söylemesi ve kendini inandırsın ve güvendirsin bu yeter kardeşim
20 Yorumla
+1 yılkız ne kadar erkeği takmıyormuş gibi görünürse ve üstüne üstlük ona değer verip seviyormuş gibi yapıp belli edip sonra kanka falan derse yani sürprizli olursa erkek kızı çözmek için çok bağlanır yani ipleri eline alırsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKöpek gibi davranmak gerekiyor değer vermekten çok ne yazık ki :)
20 Yorumla
+1 yılSözleriyle Kalbini ısıtacak ve bir gülüşüyle onu bütün dertlerinden azat edecek kadar samimi ve içten olursa bir ömür bağımlısı olur.
00 YorumlaAman sakin bir kadina veya yarin yoklugu sizi uzecek seylere baglanmayin ozellikle birakip giden kizlara
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçinilesi biri olsun huysuz ve uyumsuz olmasın zaten bağlanılır ki 😉
10 Yorumla
+1 yılKararli cesretli özgür ruhlu olmasi beni cezb eder.
22 Yorumla- +1 yıl
e been
- +1 yıl
@dilarasysl_ aaa
+1 yılSüründürürse ve pislik muamelesi yaparsa üstüne bir de aldatırsa 😐 Kimseye iyilik yaramıyor 😂😂
10 Yorumla
+1 yılhunharca sevgi ve ilgi gösterirse deli gibi bağlanırım ona
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKime ait olduğunu gösterirse. Yani erkeğine sahip çıkarsa.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn sevdiğim şarkının ismini nick yapmışsın :)
+1 yılGüzel bir kız gözlerimin içine bakiarsa ve gulerse onu asla unutamam
00 Yorumla
+1 yıl:) yorumlara baktimda herkez kadin erkek uzmani olmus. Her kisilik ayridir ama be kadar deger verirsen o kadar tepene cikar ;)
00 Yorumla- Devamını Gör (181)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar