Erkekler (uzun dönem) askerde sevgililerine karşı nasıl olurlar? 6-7 yıllık bir ilişki söz konusu ise, yine de soğuyup ayrılırlar mı? ya da aksine her gece sevgilisini düşünerek bağlanırlar mı?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
İnsanın sevdiği insanı unutması sadece askerlik deneyimine değil, ilişki esnasında yaşadığı diğer deneyimlere de dayanır.
İlk olması ya da daha öncekinden daha tutkulu olması da yine aynı sonucu değiştirmez, geçirdiği süreçler, insanların yaklaşımları insanı bir yandan değiştirirken bir yandan geliştirir.
Ama bunların en önemlisi gelişim sürecinde ailenin yetiştirme tarzıdır.
Çünkü insan birey olmaya aileden başlar.
Ailesinden ruhsal ve toplumsal tepkileri öğrenerek kişiliğini oluşturur.
Buda gelecekteki davranışlarının temelini oluşturur.
Yani sizin soru için çocukluğa inmek gerekiyor.
.
.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eski kız arkadaşım; ''askerlik en odununu bile romantiğe çeviriyor, her erkek yapmalı'' derdi :) Seven erkek, askerde kız arkadaşına daha çok bağlanır.
44 Yorumla- +1 yıl
Aldatma durumu hakkında ne diyorsunuz peki? askerde her erkek aldatır mı?
- +1 yıl
keşke herkes sizin gibi olsa.. dediğim gibi ilişkimiz 7 yıldır devam ediyor. Buradaki cevapları okuya okuya psikolojim alt üst oldu, oysa ki hiç zerre şüphem yoktu. size de helal olsun. o kadar çok aldatan varmış ki..
benim erkek arkadaşım asker. yanına ziyarete bile gittim hiç sebepsiz konuşmayı kesti bitti bile demedi pskolojik olduğunu düşünüyorum.. hatayı hep kendimde arıyorum ve bekliyorum çok zor bir durum umarım yaşamazsın canım
14 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ediyorum, umarım yaşamam. senin adına çok üzüldüm. ama diğer kızlar gibi ayrılmak yerine beklemeyi tercih etmişsin helal olsun. peki kaç aydır asker nerede yapıyor? acaba sırf askerlik psikolojisi ile mi ayrıldı, bir söz bile etmedi mi?
- +1 yıl
5 aylık asker, Erzurumda yapıyor.. ayrılığı tahmin edemeyeceğim kadar mükemmel bir ilişkimiz vardı beni çok sevdiğinden adım kadar eminim neden böyle yaptığını hiç anlayamadım bir tartışma sonucu irtibatı kesti. aradığımda açamam arama lütfen gibi cevaplar aldım ayrılık lafı bile etmedi ama arayıp sormuyor :(
- +1 yıl
asker psikolojisi kesin. buradaki binlerce asker sorusunu ve cevaplarını okudum çünkü. sende bir hata olmadığına göre, eminim bir süre sonra seni arayacaktır. kaç yıldır sevgilisiniz peki?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
40Cevap
aksıne daha cok bağlanırlar ve oranın yanlızlıgı karanlıgı daha cok sarıp sarmalar hep onun olmasını ıster yanında :)
12 Yorumla- +1 yıl
aldatma durumu peki? her asker aldatır diyorlar.
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. saçmalama tabiki bağlanırlar. özlerler. hayaller kurarlar. sende onunla konuştuğun o zaman o hayallerin ucundan tutarsan o zaman gerçekten içleri rahat ederler.
13 Yorumla- +1 yıl
Diğer cevaplar hep "ayrılır, soğur" yönünde. neden onlar öyle söylüyor peki? siz içimi rahatlattınız teşekkür ediyorum
Öncelikle beni değerli sorunuza çağırdığınız için çok teşekkürler sevgili @turuncucurtma yalnız askerliğimi yapmamış olmamdan mütevellit bu sorunuzu cevapsız bırakmak durumundayım başka sorularda görüşmek üzere esen kalın.
20 Yorumlasen soğuyormusun? başka birinemi kaptırdın yoksa gönlünü ufakdanda soğumak için bahanemi arıyorsun acık ve net konuşki duygularını anlayıp yorum yapabileyim
119 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki soğumadım. 7 yıldır birlikteyiz, biz birlikte büyüdük. Her anımızda yan yanaydık. Ben bu yedi yıl içerisinde başka normal bir erkek arkadaş bile edinmedim, başka erkekle konuşmadım. Aksine onu çok sevdiğim için, ve buradaki tüm asker sorularını okuyup cevapları görünce psikolojim epey bozulduğu için bir kez daha size sormak istedim.. çünkü %85 aldatır ve soğur diyor erkekler..
- +1 yıl
Arkadaşın mı aldatmıştı? Her asker böyle mi yapıyor ya hu, gerçekten seven bir insan nasıl böyle şeyler yapabilir sırf askerde diye.. aklım almıyor
- +1 yıl
ha özür diliyorum. anlamamışım. ne kadar karaktersiz bir kızmış. bir anlık gaflete düşmüş demek ki.. peki sizce erkek soğur mu askerde iken? ya da aldatma gibi bir durum söz konusu olur mu? 7 yıllık bir ilişki..
- +1 yıl
çarşı izninde aldatıyorlarmış. sizde görmüşsünüz diğer asker sorularına böyle cevaplar veriliyor. ya da facebooktan başka ve o tür kadınlarla uygunsuz konuşan, arayanlar dahi varmış. bunları okudukça gerçekten psikolojim bozuldu. oysa ki hiçbir zerre şüphem yoktu. herkes soğur demiş neredeyse, keşke sizin dediğiniz gibi olsa.. çok sağ olun vallahi, içim rahatladı sayenizde
- +1 yıl
keşke herkes sizin gibi düşünse.. ona çok güveniyorum ama dediğim gibi keşke buraları okumasaydım aklım bulandı iyice. ☺️
- +1 yıl
Soğumaz diyorsunuz değil mi? bir kız arkadaş yazmış şimdi, sevgilim aramıyor ses vermiyor diye. karakter meselesi galiba sanırım biraz da
- +1 yıl
Daha gitmedi, 15 gün sonra gidiyor. Ankara Etimesgut zırhlı birlik tankçı olarak
- +1 yıl
Kendisi namaz kılan birisi.. ama işte yine de insan bilemiyor iyice çöktüm psikolojikmen
- +1 yıl
öyle birisi.. gözü dışarıda olmadı hiç. ama dediğiniz gibi arkadaşlara takılıp gider mi aklını çelerler mi bilemiyorum 😔
- +1 yıl
Bir de ruhum duymaz en kötüsü bu
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. askerde kadınlar olmadığına göre ondan bir sorun cıkmazda sen bir sorun cıkarma
16 Yorumla- +1 yıl
Çarşı izninde seni aldatır ruhun duymaz diyorlar. İyice psikolojim bozuldu.
- +1 yıl
Diğerleri neden o tarz yorumlar yapıyor peki? Bende 100 kişiden 80i aldatır ve soğur diyor. yalan mı söylüyorlar? sizin yorumunuzu okuyunca içim rahatladı çok sağ olun gerçekten
- +1 yıl
ya minnettarım size.. içim rahatladı. yan çizmem o kadar şeref yoksunu ve adi bir kız değilim. çok sağolun gerçekten çok teşekkür ediyorum inşallah dediğiniz gibi olur
Bu bugün davet edildiğim ikinci askerde ki sevgili sorusu..
Bilemeyiz her adam ayni mantikda paralelde düşünrmez. sen sevgilini bizdeniyi taniyorsun. cevabi sende. ne desem olmaz tek bildiğim askerdeki adamin hormon seviyesi yüksektir. teknik bir durum bu..00 YorumlaHerşey sende bitiyor sen istemezsen bitmez onun hayatı biraz sıkıntıya girecek destek olursan bişey olmaz
10 Yorumla
+1 yılgergin olurlar, özlem duydukları için her gün olmasa da genelde düşünürler.
10 Yorumla
+1 yılBağlanırlar tabiikide daha fazla düşünecek zaman bulurlar daha olgun ve geniş düşünürler biran önce bitsede kavuşsam derler
10 Yorumla
+1 yıladamına göre, sevgi derecesine göre, askerdeyken senin ona karşı tavrına göre değişir.
10 Yorumla
+1 yılo kadar sene varsa ayrılmazlar.
daha da bağlanması lazım mantıken10 Yorumla
+1 yılbende askerim ister istemez bunalıma giriyon daha fazla ilgi istiyon tartışmak istemiyon sizin durumunuzu bilemem benim de ilişkim vardı bitti
06 Yorumla- +1 yıl
Sen mi ayrıldın?
- +1 yıl
ben ayrıldım lakin haklıydım
- +1 yıl
Sebep neydi acaba?
- +1 yıl
söz verip sözünde durmamak buda güvenimi sarsti
- +1 yıl
Ne gibi bir sözdü bu? Özelse yazmayın tabi ki.. ama bileyim bende yapmayım diye soruyorum
- +1 yıl
o kdr ayrıntı gerekmez
Kişiden kişiye değişir. soğuyacağını zannetmiyorum. olabildiğince alttan alırsan iyi olur. senin desteğine ihtiyacı olucaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Askerdeyken baskasi sevgiliyi beceriyor mu diye şüphe duyarlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Askerde erkekler sevgilisine güvenmiyor mu? Bunu söylemek de düşünmek de ağır çünkü
+1 yılben Şu an askerdeyim. 4 senelik iliskim bitti atarsaaa 100 baskada yokk
06 Yorumla- +1 yıl
sen mi ayrıldın? sen ayrıldıysan sebebi nedir?
- +1 yıl
bn ayrildim psikolojisi bozuluyo insanin burda. sizlerde cekemiyonuz tabi
- +1 yıl
4 senelik bir ilişkiyi nasıl hemen bitirebildin, hem de kız seni bekliyormuş? daha ne istiyorsun?
- +1 yıl
kizla beraber aldigimiz ortak karar. anlamiyosun galiba artik bekleyemiyosunuz onceden gitme dedigimiz yerlere gidiyosunuz yapma diyoruz yapiyosunuz kisa ve net askere gonderdigin cocugu unut. zaten unutursunda..
- +1 yıl
Biz 7 yıldır sevgiliyiz. Bazı durumlardan ötürü zaten biz 1 yıl görüşemedik. Bunu bana mı söylüyorsun? 7 yıldır sadık kaldıysam bir 1 yılda onu beklerim değil mi? senin kız arkadaşın da sorun varmış maalesef. seven her kız bekler sonucu ne olursa olsun.
- +1 yıl
eee bekle o zamnn
kuzenimden örnek veriyim 2 senelik ilişkisi vardı askere gitti geldi ayrıldılar.. kısacası kısmette kaderde ne varsa o olur.
04 Yorumla- +1 yıl
Adam askerde telefondan bilgisayardan uzak kalınca doğru düşünmeyi öğrenmiş belli ki kader denemez
- +1 yıl
Her asker ayrılıyor mu gerçekten ya bu? tüm moralim bozuldu.
- +1 yıl
Çocuk beyinli salak kızları normal sanan erkekler askere gidince hayatı daha doğru yorumladıkları için dönüşte ilk iş onlardan kurtuluyorlar olay bu demekki neymiş dakka başı nerdesin aşkım burdayım aşkım yapılmamalıymış salak triplere girilmemeliymiş
- +1 yıl
bu konuda haklısın. bende öyle kızları tasvip etmiyorum. bizim ilişkimiz 7 yıldır devam ediyor. çocuksu davranışlar olmadı hiç, fakat yine de öyle düşünüp ayrılır mı sizce?
+1 yıliş kızda bitiyor gönül ister bağlı klasın ama herkes bağlı kalamıyor hatta çoğunluk kalamıyor
00 Yorumla
+1 yılCasanoValı kardeşime katılıyorum aynen seviyorsa zaten her türlü gerisi gelir..
00 Yorumla
+1 yılAskerdeyken çok ilgili olur ama konuşmalar biraz cinselliğe kayar söylemiş olayım malum ortalık hep erkek
00 YorumlaAyrılma işi olmaz sanmıyorum :D
14 Yorumla- +1 yıl
ay sağ olun ya. %85 ayrılır diyor.
- +1 yıl
Buradaki diğer asker sorularındaki cevapları okudukça iyice psikolojim bozuldu. oysa ki hiçbir şüphem yoktu. umarım dediğin gibidir, çok teşekkür ediyorum
+1 yılayrilmaz daha cok mesaj atar o kadar erkegon arasında anlarsin ya:)))
02 Yorumla- +1 yıl
Sırf o sebepten ötürü mü mesaj atar?
- +1 yıl
yok seviyorsa sevdigi icin atar merak eder guzel sozler soyler ama konuyu hep oraya cekiyorsa o yuzdendir
+1 yılDaha fazla bağlanırlar genelde..
Sana bağlı tabi bu durum..10 YorumlaSon cümlene katılıyorum. Bence relaks ol. Biraz aksi olurlar ama sen de sabretmelisin.
00 Yorumla
+1 yılFazla hassas olunur
Üzerine gitme çok ama kendinide unutturma..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. yeter da sürekli davet yollama yani söyledik bir kere
05 Yorumla- +1 yıl
Ben ilk defa soru soruyorum, neyden bahsediyorsunuz?
- +1 yıl
bu soruyu soran kişiyi tanımıyorum. ayrıca cevaplamak zorunda değildiniz, okuyup geçerdiniz. ya da engellerdiniz. bu da garip.
- +1 yıl
zaten tüm asker sorularını okuyarak böyle bir soru sordum. belirttim diğer bir arkadaşa da.
+1 yılHer gece dusunur baglanir
14 Yorumla- +1 yıl
Ya valla çok sağ olun. böyle diyen çok az kişi var onlardan birisisiniz. %85 ayrılır soğur aldatır diyorlar buradakiler. hangisi doğru anlayamadım
- +1 yıl
Askerde sartlar cok zor. orda sevdiginin kokusunu sesini arar. daha cok ozler. daha cok sevdigini anlar
- +1 yıl
Dediğiniz gibi deyip yani askerlik zor şartlar zor olduğundan aramazlar düşünmeye fırsat bile kalmaz aldatırlar zaten diyorlar. umarım sizin dediğiniz doğrudur çok teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Dusunmeye firsat olmayan aldatmayi nasil dusunecek 😃 gercekten seven adam illaki dusunur. ozler
+1 yılDüşünür ortam ve abazalık durumu patlar sinir olur alttan Alman önemli
00 Yorumla
+1 yıl6 7 yıllık diyon kardeşim 6 7 günlük değil
17 Yorumla- +1 yıl
Herkes ayrılır aldatır diyor. Gerçekten bir haftadır şuradaki tüm asker sorularını okudum. %85i "aldatır, ayrılır ve soğur" demişler. psikolojim iyice bozuldu.
- +1 yıl
Aldatırsa dünyanın sonumu her insan aynı karakterde değildir kafan rahat olsun öncelikle
- +1 yıl
Dünyanın sonu değil fakat 7 yılımı geçirdiğim birlikte büyüdüğüm bir insan. Yıkımım olur.
- +1 yıl
Bir de aldatırsa ve ruhum duymazsa bu en kötüsü.
- +1 yıl
Merak etme mazlumun yanında allah var sana çektirdiyse 2 katını çeker sadece senin haberin olmaz
- +1 yıl
Haklısınız. çok sağolun vakit ayırıp yazdığınız için
- +1 yıl
Rica ederim Takma böyle şeyleri kafana öyle bişey olursa zaten sana ilgisini keser anlarsın yüz ifadesinden konuşmasından
+1 yılbir turuyle üstesinden gelirsiniz, sıkma canını.
10 Yorumladüşünürler bence askerde daha çok bağlanır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu sorabiliyorsan yakında ayrılırsınız
03 Yorumla- +1 yıl
neden öyle dediniz?
- +1 yıl
İkileme düşmüşsün
- +1 yıl
ikileme düşmemiştim fakat buradaki birçok asker sorusunu okuyunca endişelendim. çünkü hepsi askerde ayrılır, aldatır ve soğur gibi cevaplar yazmışlar.
her gece düşünür bekler ister arzular..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBelki evet belki hayır
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsa aslanlar gibi yapr gelir yuzugu taakr.
00 Yorumla
+1 yılherkes aynı değil değişir
00 Yorumlaadamlık meselesi.
10 YorumlaSeviyorsa olur her şekilde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılkarakter meselesi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsoğuma söz konusu olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Neden?
+1 yılcildirir askerde ☺
00 Yorumla
+1 yılher şey olur
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz