Aşk akıllı delilik hali, kendinden geçip onda boğulma hali, yüreğin yana yana yine ona kanma hali, acısı da tatlı nuru, nuru ala Nur hali. çok sevdiğim bir sözü vardır yine Hz Mevlana'nın :"Öyle bir yar sev ki evladım, elinde su tasıyla iftarı bekleyen oruçlu gibi beklesin seni"... Aşk kendi hazineyken hangi dilin gücü yeter ki onu söze dökmeye...
Genelde baktımda anlamlı konuşanlar kadınlar şuraya yaziyim o yüzden :aşk bence kontrolsüzluktür çünkü insan aşık olduğunda o duyguyu kontrol edemez uzay boşluğu gibi bişey yere basamaz bu hem çok iyi hemde çok kötü çünkü kontrol edemedigin biseyin sana ne yaptıracagını bilemezsin eğer o insanla bir birliktelik kurmuşsan bu zamanla yerini sevgiye saygıya bırakır ne zaman kaybedersin işte o an tekrar çıkar bulur seni o kontrolsüz duygu tehlikeli aynı anda göz ardı edilemeyecek kadar etkili
Eğer benim için diyosan ben zaten iliskimi herkes görsün diye yazdım ben bu yorumu güzel başlık var diye yazdım kız arkadasiminda aklindakileri yazdım hep bu düşüncede olmayın bir hata da bulunduysam ben Özür dilerim
Fantazi yapmayın arkadaş ne deliliği ne çılgınlığı. yok aşık olmak keydini kaybetmektir aşk insanı deli eder aşk hoplatır aşk zıplatır falan filan. Aşk güzel şeydir, aşk aşktır işte
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
aşk Güven, Özveri, Tecrübe ister :) gizlendim gitti :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben askı başarmıştım. O askıma ihanet etti sevdigi halde terkedebildi