Eski sevgilimi unutamıyorum ve bu yüzden ölmek istiyorum?

evet her yanımız savaş dolu,çocuklar ölüyor, ailem desen dağılmış parçalanmış durumda. çocukken tacize uğradım, babam annemi aldattı, biz paramparçayız. Sonra tam 21 yaşında birini sevdim hem de delice. 2 sene oldu evlenmek üzereydik benden soğudu, kavgalarımdan soğudu, yaralarımı sarmaktan mutsuzluğumdan ailemden dert yanmamdan geçmişten kurtulamamdan aldığım kilodan, yemek yiyişimden her şeyden ama her şeyden soğudu, bıktı. sevmek evliliğe yetmiyor ne yazık ki diyip bıraktı. Ve hayatta en güvendiğim en sevdiğim insan, seni hiç bırakmam diyen insan çıktı gitti. O kadar şey atlattım hiç bu kadar yıkılmadım, ezilip büzülmedim. Alay etti benimle. Senin hayatta benden başka amaın yok mu istemiyorum artık seni dedi.. Yıktı geçti beni. aylar oldu hala onu düşünüyorum, hala dönsün diye bekliyorum, beni seviyor ama benle yapamıyor sanıyorum. Gururum, onurum her şeyim gitti onun uğrunda. Ben şimdi nasıl ayağa kalkıcam, nasıl güvenicem, nasıl sevicem.. Onu nasıl unutacam,özlemekten vazgeçicem? Kalbimi bir tek ona açmıştım, nasıl da süslü sözlerle kandırmış beni. Senin ailen benim demişti. Sen benimsin demişti. 2 sene neler yaşamadık ki.. Kimseye inancım kalmadı arkadaşlar. Onu hala sevdiğim için ona kızamadığım için ölmek istiyorum. Biri için böyle ezilip büzüldüğüm için ölmek istiyorum. Ben ölmek istiyorum!
Eski sevgilimi unutamıyorum ve bu yüzden ölmek istiyorum?