Sevgilim başak burcu, bende boğa burcuyum. 20 yaşındayız. Ders konusunda çok takıntılı. Ortalama kasıyo hep. Bu burcun değişik huyları var mı? Sevgilisi başak olan bayan ya da kendisi başak olan bayları bekliyorum yoruma..
Cevabın nedir?
+1 yılBaşak burcuyum. Evet en ufak şeylere takılırız ve saatlerce kafamızı o şeye takarız ve bu bazen hata yapmamıza neden oluyor, Temizlik titizlik tabi başta geliyor. Pek sıkıştırılmaya gelmeyiz falan filanlar
013 Yorumla
Soran+1 yılPeki bir ilişkide çok bağlanmanız için çok mutlu olmanız için ne yapmalıyız :)
- +1 yıl
Zaten kolay sevmeyiz ama sevdiğimiz zaman da adam gibi severiz. Fazla sıkboğaz etme çok sıkıştırma temizlik titizlik konusunu unutma, her zaman rahatı severiz kendi haline bırak arada :)
Soran+1 yılYapıyorum bunları çok sağol :) ama mesela o ilk yıldönümümüzü kutlamadı. Hep böyle odun musunuz :( ben biraz sürpriz de istiyorum
- +1 yıl
Aynen de öyleyiz hediye falan işinden hiç anlamayız ama genel de önemli tarihleri unutmamak için bir yere not ederiz. Ama ben biraz ufak süprizleri severim, severdim mesela iş yerine kalpli kutuda çikolata çakıl taşı arada çiçekler falan ama genel de odunuz :D
Soran+1 yılOoh sevgilin çok şanslı yinede :)
- +1 yıl
Olmayan kişi :D
- +1 yıl
Dedim ya kolay kolay sevmeyiz 2 yıl olacak kimseyi sevemiyorum ya da bakmıyorlar :D
Soran+1 yılÇok mu seviyodun eski sevgilini unutamadın mı acaba? Ondan mı böyle oldu, bence evlilik yaşın geliyo yavaş yavaş :)
- +1 yıl
Yoo evet çok seviyordum ama gerçekten unuttum :) Bunu demeseydin işte yaa herkes söylüyordu zaten bir sen kalmıştın bacı :( Önce görevime başlıcam 30 da belki görev aşkı bende her şeyin önüne geçiyor <3
Soran+1 yılMesleğin ne ki :) yani çok geciktirme geç baba olma :) peki bir soru daha, çok seviyodum dedin. Gerçekten sevdiğin aşık olduğun kadını unutmak nasıl bir duygu? Başkasıyla olsan bile anıların aklına gelir mi? Özler misin arar mısın yoksa tamamen unuttun mu. Yani aşk bitebilen bişey mi
- +1 yıl
Uzman çavuşum ama göreve başlamayı bekliyorum atama yani. Aşk öyle bir şey ki unuttum dersin anılar hatırlatır mesela onunla gittiğin bir mekana gidersin vay be onla da gelmiştim falan dersin ilk öptüğü yer falan, ilk elini tuttuğu yer.. Yıllar geçse de anılar hatırlatıyor. Ben aşık olunca adam gibi seviyorum o da gidince kaç yıl kimseyi istemiyorum şimdi en son 2 yıl önce tamamen aşkı unuttum ve ne yalan söyleyeyim inanmamaya başladım.
Soran+1 yılBenim sevgilim de öyle söylüyo. Senden ayrılırsam bidaha kimseyle olmam bekar kalırım aşka inancımı kaybederim diye. Ama bana inandırıcı gelmiyo bu sözler. Çünkü çoğu kişi ilk aşkıyla evlenemiyo belki bidaha aşık olamıyo ama evleniyo. Eşini de seviyo özellikle çocuğu olunca hiç hatırlamıyo eskiyi. Tabi bazıları da var çocuğunun adına bile eski sevgilisinin ismini veren. Yani kişiden kişiye değişir aşk ama bence herkesi aşka yeniden inandıracak biri çıkar
- +1 yıl
Çıksa bile unutamaz ya bak. Ben inancımı kaybediyorum ama evlilik de aşk ta bana göre değil. :D
En İyi Cevaplar
+1 yılilgi çekmeyi başarır.. inat var, bazen düşünmeden konuşa biliriz. ama mantıklıyızdır.
bakımlıyızdır.. bendeki uyumluluık bunlar :)06 Yorumla
Soran+1 yılÇook mantıklısınız bu beni yoruyo :) teşekkür ederim :)
- +1 yıl
o doğruu.. inşallah kullağı çınlamıştır.. daha yormaz seni... ilişkiniz su gibi berrak güzel olıur :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim inşallah :) kıymetimi bilsin yani 😂
- +1 yıl
inşallah bilsin tabii dua ettim bilir artık.. üzülme :)
Soran+1 yılYa çok sağol :) inşallah senin de kıymetini bilirler :)
- +1 yıl
rica ederim.. amin :)
Benim Başak burcu erkek arkadaşım askerde benimle konuşmuyo arıyorum açmıyo. inatçı bir burç sanırımm ya :) bide içine atıyor herşeyi.. kapalı kutu.
012 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar zor ya sevdiğini askere göndermek ve onun da böyle yapması.. canım benim askerde erkekler normal olmuyo psikolojileri alt üst oluyo biliyosundur. İdare et sen onu bisüre, üstüne gitme sonra intikamın alırsın gelince :) şafak kaç
Soran+1 yılCanım hepimiz yaşayacaz o dönemi gerçekten çok zor. İnşallah herkes sorunsuz güzel atlatır bu dönemi. Ama bak 4 ay geçmiş bile, inan zaman hızlı geçecek :) ne zamandır berabersiniz
Soran+1 yılBizde öyleyiz :) 1 yıl arkadaştık seviyoduk ama ben istemiyodum ilişki. Sonra beraber olduk 1.5 yıldır da beraberiz :)
Soran+1 yılAllah kavuştursun canım benim
Soran+1 yılAmin canım inşallah. Çok tatlısın kaçırmasın seni :)
Soran+1 yılAnlar tabi canım gelsin bir askerden sen o zaman gösterirsin ona :) şimdi alttan al.. herşey gönlünce olsun :)
Soran+1 yıl💕💕💕
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
+1 yılArkadaşım başak burcu dediklerinle gram alakası yok. Şu aptal burçları insanlarla özdeşleştirmeyin. Herkes farklıdır. Mesela bizde 20 yaşındayız sevgilisi var ama çocuk ingilizcedende kaldı bilimsel yöntemdende kaldı :D
10 Yorumla
+1 yılBaşak takıntılı olur. Hep en iyisini ister, bazen başarır onun dışında da dibe batar. Hayatı irdeleyerek geçirir. Sorumsuzluk yoktur pek. Rahat batar. Balık mesela en ufak işe kalkışmaz bazen
00 Yorumla
+1 yılTakıntıMatic başak erkeği :) dikkat et derim.. boğa kadınıda amma hırslı ya ölesi bölesi yok ;)
00 YorumlaEski sevgilm başaktı çok inatçı pis huyluydu rahmetli
00 YorumlaBaşak ım
Soru sor cevaplayayım o tarz seviyorum ben hepsini tek tek yazmak istemiyorum03 Yorumla
Soran+1 yılGörmedim kusura bakma. Tamam teşekkür ederim sorayım :) müsait misin şu an
- +1 yıl
@Pireneler başak burcu erkeği sevgilisinden ne bekler, nasıl bir kız olmalı, ona nasıl davranmalı
+1 yılBen varım dikkat et başağa çok sıkıntıyız ama sevdikmi sonuna kadar severiz ölene kadar yani
019 Yorumla
Soran+1 yılAyy evet o da öyle çok seviyo 1.5 yıldır beraberiz :) ama onu daha da iyi anlamak istiyorum. Olgun güzel bir ilişkimiz olsun bana çook bağlansın istiyorum bu yüzden neler yapmalıyım diye sormak istedim bu soruyu. En çok neye kızarsınız ya da en çok neye sevinirsiniz sürprizleri sever misiniz :)
- +1 yıl
Kendimden örnek vereyim olgun ben akıllı davran sürpriz severiz aptal insanlardan nefret ederiz sevgi konusunda için rahat olsun mesela benim sevdiğim hiçbirkız beni sevmedi beni sevenide ben sevemedim eğer seviyorsa seni o zaten maximumdur kalbini şakın kırma hiç unutmaz çok takıntılıdır ona çok güvenebilirsiniz iradesi zayıftır falan filan
Soran+1 yılGerçekten çok seviyo gözü başka bişey görmüyo çok şükür ama ben bazen çocuklaşıyorum. Çok cilve yaparım mesela sence yapmamalı mıyım. Bide kıskanç biri değil kıskanması için ne yapmalıyım.. bana çok güveniyomuş
Soran+1 yılBir de yazın bir ayrılık yaşamıştık ben devamlı mesaj atmıştım o zaman kendini çok ağırdan almıştı ama barışmıştık. Geçen ay bidaha ayrıldık. Bu sefer ben kesin vazgeçtim hiiç önemsemedim. Unutmuş gibi davrandım ama gerçekten unutmaya çalışıyodum. Sonra o mesaj attı ilgilendi tekrar istedi. Sanırım zoru seviyosunuz öyle mi
- +1 yıl
Yok zor değil sadece seni denemiş sen mesaj atmasan o kesin atar ama gururlu versiyonlarımızda mevcut siz başbaşayken çocuklaş ama toplum içinde yapma sonracıma aşırı kıskanç ama sana belli etmemiş ya da elinden birşey gelmediği için sana öyle demiş Başak erkekği bulursan kaçırma azıcık araştırırsan en iyi özelliklere sahibiyiz kötü yanlar çok aşk acısı çeker çok takar bazı şeyleri kafaya ama tersi terstir dikkatli ol
Soran+1 yılHuzursuzluğu hiç sevmiyo belki de ondan kıskançlığını belli etmiyo :) çok teşekkür ederim yorumların çok iyi geldi. Bide sevgilim hep der ki bir ilişki çok kavgalı gidiyosa çok aşık olsam da bitiririm. Huzursuz olacağıma aşk acısı çekerim der çok mantıkçı yani
- +1 yıl
Yok be o Bile bilmiyor sevdiği için canını verir kavga falan hikaye
- +1 yıl
Şanslı seninkisi ya da ben bahtsızım
Soran+1 yılÖyle mi diyosun :) çok aşık cidden çok seviyo ilk ilişkim benim zaten. Onun da ilk aşkıyım. Üstüme titrer ama çok romantik değil sürpriz hiç yapmaz çiçek almaz özel günleri çok kutlamaz. Bunları çok sorun etmiyorum artık ama bensiz yapamasın istiyorum. Sen olmazsan asla kimseyle evlenmem dedi hep sence doğru mudur yoksa ayrılsak başkasını böyle sevebilir mi beni unutur mu tüm yaşananları
Soran+1 yılNeden şanslı dedin ki
- +1 yıl
Unutamaz kendimden biliyorum zamanla öğrenir ince süprizler yapmayı
Soran+1 yılSenin biteli ne kadar oldu ki
- +1 yıl
Biteli derken anlamadım?
Soran+1 yılSon ilişkin biteli ne kadar oldu yani
Soran+1 yılKendimden biliyorum unutamaz dedin ya o yüzden sordum
- +1 yıl
Benim hiçbir ilişkim sevdiğim kişilerle olmadı en uzunu 2 ay ilkimdi 17 yaşındaydım onu unutmam 4 senemi aldı sonra Adanalı vardı birtane onu hala unutamadım hiçbir ilişkim de sevdiğim yoktu beni sevenler oldu o yüzden şanslı seninkisi
Soran+1 yılPeki sevmiyosan neden unutamadın
- +1 yıl
Yok söylediklerimin haricindekileri sevmiyordum yüzlerce sevgilim oldu sadece o ikisi unutamadığım onları unutmak için çok kızla birlikte oldum işe yaramadı
Soran+1 yılOnları diyebiliyosan zaten ikisine de aşık değilsin demektir. Aşk tek kişide güzeldir :) bence hayatına bakmaya devam et gerçek sevgiyi aşkı bulacaksın insanlar neleri atlatıyo unutuyo
+1 yılbasak burcuyum ben derslerimi kafaya takmiyor degilim cok tezcanliyim
011 Yorumla
Soran+1 yılBaşka ne gibi özelliklerin var en çok sinirlendiğin ya da en mutlu olduğun şeyler ne :)
- +1 yıl
en mutlu oldufum seyler hoslandigim ya da sevdigim kisinin bana ilgi duymasi gercekten cok hosuma gidiyor ben pek sinirlenmem sinirlensem dahi sakin kalirim yani ses yukseltmeye felan gitmem sevdigim insanin yaninda konusmalarim gercekten secicidir baya dusunerek konusurum arkadaslarimla konusmalarimla tamamen ayri bir boyuttur.
Soran+1 yılBenimki çok iyidir hoştur ama beni hiç kıskanmaz. Bende kıskanmasını istiyorum ama bana çok güveniyomuş. sanırım başaklar için mantık çok önemli duygudan öte ve kıskanç değilsiniz :(
- +1 yıl
o seninkine ozgu birsey sanirim ben baya kiskancim
- +1 yıl
bide cok dobrayimya mesela bir hareket yapiyorsun onu direk yuzune karsi soylerim kirilacagini bazen tahmin edemem
Soran+1 yılAyy evet o da öyle. Kavga edeceğimizi biliyo inadına o görüşü savunuyo. Hayır söyleme yani yok inadına söylüyo 😂 içinizde tutamıyosunuz
- +1 yıl
aynen ama durustuzdur en azindan 👍
Soran+1 yılEvet yalan söylemeyeceğini kandırmayacağını biliyorum bu çok güzel :) ama geçen azcık karıştım kısıtladım. Dedi ki başkası olsa yalan söyler yapar yani kısıtlama beni dedi. Aklından o mu geçti sence. Yani ben kısıtlasam onu gizleyecek mi yoksa 😫
- +1 yıl
bilemiyorum inatciliktan kaynakli olarak yapabilir
Soran+1 yılTamam çok teşekkürler yorumların için :)
- +1 yıl
önemli değil :)
+1 yılahahah sevgilim başak burcu bende boğayımmm 😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılYaa 😂 nasıl anlaşıyosunuz canım, huyu nasıl
- +1 yıl
tersi cok kotu kiziyor bazen o zaman alttan aliyorum korkuyorum onun disinda uyum yakaladık iyi anlaşıyoruz ilk baslarda cok mesafeliydik
Soran+1 yılAnladım canım sağol mutluluklar :)
Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. bence gördüğün yerde kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen Başağim..
çok yorulacaksin :(021 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 yıllık bir ilişki aslında onu çok iyi tanıyorum. Sadece genel özelliklerini öğrenmek istiyorum ona nasıl yaklaşmalıyım, bide ciddi ilişkimiz var artık. Sorunsuz gitmesi için ne yapmalıyım gibi.. bana biraz kendini anlatabilir misin huylarını özelliklerini. En çok kızdığın şeyleri en mutlu olduğun şeyleri :)
Cevap sahibi+1 yılyeminle anlatırsam kitap yazarim okadar manyak bir insanlarıiz biz başaklar.. ama zor ve biraz şizofreni..! manyaklarız.. tanıyorum deme başaklari 50 sene sonra bile tanimak için yetmez.. derin insanlar ve içe kapanık biraz.. sinirli bazen ama temiz kalpli ve titiz insanlar.. temizlik manyaği ayni zamanda.. detayci.. huzur seven ve sanatçi insanlar sakin ayni zamanda da evet bazende içlerinde kendi kendileriyle savaşiyorlar daha doğrusu herzaman yani genellikle böyle... kızdiğim şeylerse... lafimin duyulmamasi.. umursamamzlik yapildiği an çildiririm.. herzaman ilgiye muhtaç bu burç insanlar unutma bunu yani o yeri ona hissettirmelisin.. YALANDAN nefret ederiz daha 4 ay önce 4 senelik delilerce aşka aşkimiza sevgilime ve ilişkime son verdim sirf yalan yüzünden.. ben mutlu eden şeylerse huzur ve ilgi acayip ilgi göstermek lazim bu burç insanlarıiina.. ama ne kadar azarsam inan ki Başak burcu insanlari anlatmak çok zor bBENCE.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :) evet biraz huzur delisi. Yani hep bana diyo ki bir ilişki çok kavgalı gidiyosa sıkıntılıysa çok büyük aşk olsa bile bitmeli. Huzursuz ilişki yaşayacağıma hiç yaşamayım diyo. Yani çok mantıkçı. Bide hiç kıskanç değil kıskanması için ne yapsam :)
Soran+1 yılBide biz yazın ayrıldık ben ona hep yazdım o pek istekli değilmiş gibi davrandı sonra barıştık bikaç ay önce yine ayrıldık. Bu sefer ben unutmaya çalıştım hiiç yazmadım cevap vermedim. Sonra o uğraşmaya başladı sanırım zoru seviyosunuz
Cevap sahibi+1 yılRica ederim..
evet huzur ile söylediğin şeyler doğrudur.. çok önemli.. ama işte ayrılıp dönerken bunu birkaç sefer yaptıysanız o aşk yıpranıyor artık bizim gözümüzde.. bir söze çok inaniriz herzaman 'bişey 1 sefer olmuyorsa olmuyor ve hiçbirzaman olmayacaktır demek ' bize göre bu yüzden dikkatli ol eğer Başak bir erkeğe aşıksan..
çok zor seviyoruzla söylediğin sözde çok doğru.. seçiciyiz acayip şekilde.. yani kisacasi Başak burcu erkeği ya da kadinini anlamak zordur bence çünkü zor ve kapali içine dönük insanlarla genellikle...
kıskanmaklada ilgili sevgilin neden kıskanmıyor dediğin gerçekten bende anlayamadıim!!! çünkü ben bu konuda manyağim.. öyle ki dünyadan kopariyorum bana sevgili olan insani.. yani bu konuda tartişmak bile yok.
Soran+1 yılAyrılıklarımız sinirle oldu 2 kez ayrıldık. İlk ayrılıktan sonra barışınca bidaha asla ayrılmayız ama eğer ayrılırsak da tamamen biter gibi konuşuyodu çünkü dediğin gibi ona da ters ayrılıp barışmalar ama ağlaya ağlaya geldi :) aşk işte.. kıskançlık da sanırım ailesinden böyle görmüş. Yani kıskanç elbette ama kısıtlar mesela. Ben biraz alımlı bir bayanım. Bana bakan birini duyunca çok sinirlenmesini bekliyorum mesela ama o çok üstünde durmuyo yapısı böyle sanırım :) çok teşekkürler gerçekten
Cevap sahibi+1 yılrica ederim mutluluklar dilerim :) .. vakit erkenken koş kurtar kendini diyecektim BAŞAK burcundan :) ama... mutluluklar herikiniz için diliyorum :)
Soran+1 yılBaşaklar severse de tam sever.. o kadar çok sevsin de beni bazı huylarına katlanırız napalım :) sende hep mutlu ol ne kadar iyisin :) senin sevgilin var mı
Cevap sahibi+1 yılçok sağol çok teşekkür ederim :) .. aynen ya.. gerçekten çözmüşsün bizleri bravo.. sevsek tam severiz söylediğin.. :) .. bu konuda bişey diyemiyorum gerçekten.. sevgilimle işte en son ayrilmiştim masal gibi bir aşk hikayemiz vardi kendimden daha fazla sevdiğim insan evet işte artik sevgilim yok.
Soran+1 yılHıı karışmış orası. Anlatmak ister misin neden bitti ne yalanı söyledi affedilmez bişey miydi
Cevap sahibi+1 yılafedilmez çok yalanlarini affettim ki biz başaklar için yanlişi Kabul etmek çok zordur.. herşeyi derinden yaşiyoruz ve malesef bu aciyida kapsiyor.. 4 sene canimi feda verdim ona o da beni çok seviyordu.. ya da öyle söylüyordu diyelim.. bu sözü kullaniyorum çünkü seven insan sevgilisine aci vermez ki bana her yalan söylediğinde aci Verdi.. hayatinin çok kötü bir döneminde ona kucak açmiştim ve o gün söz vermiştim elini bırakmıyacam diye yaninda oldum her derdine derman oldum çok fedakarlik ettim uğruna.. karşilik olarak tek bunu yapma dedim ona oda bana asla yalan söyleme ne kadar ufakta olsa birtek bunu istedim ve üzerinde durdum hep.. olduğumuz süreçe hep söyledi affettim yinede aşk uğruna ve verdiğim söz uğruna. ama artık fazlasini kaldiramadim en son uyarima ragmen yaptiğini yapti yine bir yalan işte o an artik ondan sonrasini olmayacik diye kendi kendimle anladim. öylece başarlar diledi onun hayatinda.
Soran+1 yılPeki neden yalan söyleme ihtiyacı hissediyodu acaba senden mi çekiniyodu. ya da yanlış şeyler yapıp sana mı söyleyemiyodu. Yani seni sevdiği halde ısrarla bunu yapmasının altında illaki bişey vardır. Ne zaman bitti ilişkiniz unutamıyo musun ve başka birini düşünmüyo musun
Cevap sahibi+1 yılevet tıbkı seninde söylediğin gibi benden çekiniyormuş söyleyemiyormuş kızacağimdan korktuğu için.. ama ben zaten hep afettim ve hepte uyardim yani herneyaparsa birtek onu yapmamalıydı çünkü yemin bile ettim bu seferki yalaninla sonumuzu yazacaksin diye yinede defalarcada döndüm.. yani bir kiza böyle söylenirse ve o kiz gerçekten o insani seviyorsa ve istiyorsa birdaha herhangi bir yalani ağzina alirimi..! her ne olursa olsun o kadar uyaridan sonar..! o da zaten yavaş yavaş ona karşi olduğu büyük aşkımı öldürdü gün begün .. işte bu yüzden aşktan usandim açıkcasi ve Aşkin bir yalan olduğun fikri oluştu kafamda.. birdaha severmiyim onu gerçekten bende bilmiyorum. ama hayat devam ediyor.. ve etmeli
Soran+1 yılYani bu kadar ısrarla söylediği yalanlar neydi ki? Dışarı mı çıkıyodu yalan söyleyip? Sevmiştir illa ki seni ama kendini biraz değiştirmeliydi bence ya. Ben eskiden asla kabul etmem dediğim şeyleri sevgilimle kabul ediyorum. Çünkü aşk sevgi emek fedakarlık ister. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Aşk duygusunu hep yaşayalım o heyecan hep bizimle olsun inşallah. Çünkü aşk çok güzel bişey. Keşke terapiste gitseydiniz kızın belki sorunları vardır kendince. Vazgeçmeseydiniz keşke ama olan olmuş. Senin yüreğin çok temiz ben inanıyorum yeniden birini seveceğine aşık olacağına. Zaten ilk aşkıyla evlenen insan çok nadir. Hatta derler ki, ikinci aşk ilk aşktan her zaman daha değerlidir. İlk aşk zaten var olduğuna inandığın aşkı sana tattırır. Ama ikinci aşk, tam aşktan umudunu kesmişken seni yeniden aşka inandırır. O kişiyi bekle :) ne zaman ayrıldınız acaba?
Cevap sahibi+1 yılne kadar güzel söylüyorsun Allah hep mutlu etsin seni inşallah sağol seninde kalbin temizdir ve güzel insansin eminim bundan Başaklar hassas insanlardir birde ve gerçektan buna inanityorum seninde kalbin altin değerinde..
evet aşk söylediğin gibi bütün o güzel anlattiklarindir.. hep ona muhtaç oldum hayatimda inan ki ve inaniyorum aşk mucizeler yaratir.. fakat ''seni seviyorum '' söyleyip bu kadar aci çekmeme neden olanin ne aşkidir bu.. seven o kelimenin hakkini vermeli çok zor bişey değil bu sadece doğruyu yapmak ama işte bunu anlayacak insan nerde.. laflarin merham gibi yaraya rabbimden dileğim gönlün aci görmesin.. o insan nerde artik hayatima yeniden doğan ve beni hayata tekrardan doğduran.. nerdeyse 4 aydan daha fazla oldu ayrilali evet.
Soran+1 yılÇol teşekkür ederim o senin kalbinin güzelliği temizliği :) amiin inşallah sende bende hep mutlu oluruz iyi insanlar çıkar karşımıza :) bak ben şöyle düşünürüm. Aşık oldun ve o kişiyle berabersin diyelim aşkın yüceliğine güzelliğine inan ama ilişkin bittiğinde şunu bil ki, çoğu aşk bitiyo ve geriye sadece acıları kalıyo. O acıları yoketmek için yeniden seveceğimize inandırmamız gerekiyo kendimizi. Karşımızdaki insan dediğin gibi haketmiyodur belki. ya da gerçekten sevmemiştir yaptığı hareketlerle. Ama yaşadığın her olay bir tecrübedir. Ve bigün çocuklarının annesiyle güzel huzurlu aşk dolu bir yuvan olacak inan bana. Daha 4 ay olmuş çok yeni biraz aman geçsin çok iyi anlayacaksın beni :)
Cevap sahibi+1 yılbir insanin hayatinda senin gibi insanlar olsa laflariyla ve o güzel kalbiyle ki hayata dolu dolu bakan ve karşisindakinin yükü ve acisi ne kadarda ağir olsa onunla yaninda taşıyacak ve taşimasini destekleyecek birisi olsun artik insan ne ister.. her zorluğa karşi durur atlatir.. bütün sözlerin doğrudur eminim öyledir bu hayat.. bir insani sevmen için 1 tek sebep yeterli olmuyor bakiyorsun o insanda 1-2-3-4 ... . ve birkaç şeylerini seviyorsun ve o şeyleri toplayip seni o kişiye aşik ediyor.. aşk benim içinde bu.. fakat o sevgilim tek tek gözümden düşürdü o şeyleri ve birbaktim ortada bişey kalmadi ve seveceğim bişeyde kalmadi en büyüğüde YALAN işte ki en son herşeyi bitiren.. artik baktim aşk kalmadi ve o biçimdede devam etmek zor ayni zamandada o kişiye haksizlik yapmiş olurum ne kadar hakkimda haksizlik yaptiğina rağmen. üzüntüm şu ki benim aşki kaybettiğim için değil ama haketmedim ben bunu. ve hayata üzülüyorum.
Soran+1 yılşu an sen beni değil kendini anlattın :) o güzel sözler güzel gören insana ait olabilir ancak. Herkes için aşk kavramı farklıdır ama bence ayrılık acısı çeken insanlar hayata her zaman daha sıkı tutunur. Daha güçlü olur. Aynı hataları bidaha yapmaz. Sonra tekrar birini sever bu sefer aklı başında başlar ilişkiye. Daha yavaş ve emin atar adımlarını. Ayağı yere sağlam basar yani. Bu yüzden de belki o kişiye eski sevgilisinden çok aşık olduğu halde, daha çok sevdiği halde aşık değilmiş gibi hisseder kendini. Çünkü biz aşkı yanlış tanımlıyoruz. O heyecana mutluluğa ondan başka hiçbişey düşünmemeye aşk diyoruz. E tabi olgun başlayınca bunları yaşamıyoruz bu yüzden aşık olmadığımızı sanıyoruz. Ama bence tam tersi. O acıyı yaşadığın için insanları daha kolay anlarsın daha kolay tanırsın daha güçlü farklı davranırsın. Ve bir ilişkideki en kötü duygu kaybetme korkusudur. Sen o kaybetmeyi bir kez yaşadığın için bundan sonra öyle bir korkun çok fazla olmaz. Çünkü o korku sana koymaz
Soran+1 yılVe korkusuz ilişki yaşamanın tadı başkadır emin ol. Arkadaşlarım bana çok güçlüsün der. Allah bize hep böyle güçlü olmayı nasip etsin. Bak diyosun ya ben bunları haketmedim diye
Soran+1 yılSen o kızın sayesinde şu an daha güçlüsün daha mantıkçısın. Biriyle başladığında hata yapmayacaksın. Korkun olmayacak. Aslında o kız sana kötülük yapmamış seni değiştirmiş. Olumlu bak olaylara :) bunu bikaç ay sonra anlayacaksın şu an henüz erken. Sadece biraz sabret
Cevap sahibi+1 yılçok sağol çok teşekkür ediyorum bugün rüyamda küçücük bir kiz görmüştüm inanır mısın.. ve o rüyada ben çok üzüntülüydüm ve yorgundum omzumdada ağir bir çanta vardı fakat o aslında tek kız değildi iki küçücük kız arkadaşlardı el ele geziyorlardi ve biranda gördüm birsi beni avutmaya çalışıyordu mutlu etmeye melek gibi uçuşuyordu etrafımda :) .. genellikle rüyalarim kabus hep fakat ve öyle rüyalar görömem.. birde bu siteye haftalardir girmiyorum akşam girmiştim ve seninle güzel bu sohbetimiz oldu :) Allah rüyalarimizda yaşayacaklarimizi birşekilde bizlere gösterir.. sağol güzel sözlerin için öyle zaman ayrip yazdiğin için bütün sözlerin için elimden tek gelen sevdiklerim için dilediğim dilekleri senin içinde dilemek.. mutluluk.. huzur.. ve neşe dolu bir hayat.. kalbin ve gözlerin aci görmesin yüce rabbime emanet ediyorum seni o seni herşeyden en iyi şekilde korur bundan şübhem yok
+1 yılBaşak burcuyumda burçlara inanmıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılyok oyle bisey
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem