Beğenmediğim için değil ama "ideal"i olsun diye yaptırmayı düşünüyorum zaten. Sağlık için burun ameliyatı olmam gerek zaten, onu yaptırmışken estetik de yaptırayım diyorum ve dişçiler büyük bir sorun görmüyor ama ben yine de gülüş tasarımı gibi bir şey yaptırmayı düşünüyorum mesela. Sevgilim/Eşim beğenmediği bir yerim için ya da daha iyi olmasını istediği bir yerim için estetik yaptırmamı isterse, eğer benim de aklıma yatıyorsa yaptırırım ama bunu sadece söyleyip geçmeli yani bu konuda hassas olduğunu anlarsam ben de bunalacağım için direk şu aklıma gelir:"Sevseydi, bende olan her şeyi severdi zaten yani gözü görmezdi bile. Demek ki sevmiyor ki bu kadar ikna etmeye çalışıyor."Bunu düşündüğüm anda da ayrılmak aklıma gelir ve eğer bu soğukluk devam ederse de ayrılırız zaten. -Gecen bol olsun.-
Duruma gore. Gercekten benide rahatsiz eden birseyse dillendirebilir sonucta hayat ortak. Hayvan gibi hi burunsa o sozkonusu burun, duzelttirmek hayat kalitemizi artiracaksa neden saygusizlik olarakgoreyim bunu?
Şu an sevfilim bana cilt gerdirttir dese hakli. Demiyor ama demeye hakki var. Ha ama popona silikon taktir dese haddini asmis olur bence.
Katiyyen pazarlığa girmeyeceğim bir konu. Saçımın rengini beğenmese dahi boyatmam. Çünkü ben beğeniyorum. O beğensin diye ben her aynaya baktığımda çingeneye mi benzeteyim yani, ağzımı burnumu mu yırtayım? Şimdi çirkeflik bir yana, insan kendi ile barışık ve özgüven sahibi olmalı. Ben bir erkeğin lafıyla dudağımın şeklinden, bedenimden, saçımın renginden vazgeçeceksem, bu nasıl bir kölelik içgüdüsüdür? Kınamamak için zor tutuyorum kendimi.
Gitsin kendi aklına yaptırsın o estetiği. Şimdiye kadar böyle beğenmiş de şimdi mi beğenmemeye başlamış. Beni olduğum gibi beğenmiyorsa sorun var demektir.. Ki böyle birşeyi en başında söylemeliydi ki tekmeyi basayım ;)
objektif konuştum yoksa benimki böyle bişi demez :D
Benimki tam tersi estetiğe karşı ama öyle bir teklifte bulunsa zorla tutmuyoruz kapı orda ha çok istiyorsan masraflar senden canıma minnet derim bunu isteyen adam yanındaki kızı sevmiyordur gönül kimi sevse ona o dünya güzeli
Ben kendimi beğendiğim sürece gerisi önemli değil. Başkası için yaşamıyorum ben. Yaptıracaksam kendim istiyorum diye yaptırırım ya da sağlık sorunu yüzünden olur.
Kendim istersem yaptırırım ki yaptırdım sevgilim kötü birşey Yok demesine rağmen. Sonra da ayrıldık zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sevgili olmadan görmedimi ozaman bende onda kusur bulurum. ayrıl git derim. ama şu olabilir bakım konusunda eksik görürse ya da giyim uyarsın desinde hoşuma gider
Beni de rahatsız ediyorsa yaptırırdım mesela burnumdan hiç memnun değildim gittim estetik yaptırdım çok uzun süre önce Güncel Öztürk'te eğer yaptırmamış olsam ve eşim böyle bir şey istese kabul ederim niye etmeyeyim
En İyi Cevaplar