İlk buluşmada ellerin titremesini karşı taraf nasıl karşılar? Mesela bir cafede buluştunuz ve sen bir yudum almak için kahve bardağını kaldırdın ve bu arada elin titredi ve belki üzerine döküldü?
İlk buluşmada ellerin titremesini karşı taraf nasıl karşılar?
Genellikle kendisinden etkilendiğini heyecanlandıgini falan düşünürler ama herkeste öyle olmuyor... Sağlık sorunları yüzünden elleri titreyen bir arkadaşım var genellikle yanlış anlaşılıyor birisiyle konusurken bile...
haha heyecan yapma kank ya hepimiz insanız, heyecanlanılacak birşey yok, soğuk kanlılığını koru her zaman ;) Nazlı kank bir gün geleceğim sizin oralara, haberleşelim bir kahve içelim sana biraz ders vereyim, heyecanını yen :D
bir sey soracağım, ya ben turkce iyi kotu yazıyorum ama sive çok kötü :( türkiyeye gecen 2 sene önce gitim, kucucuk kıza teyze dedım, butun herkes kahkaha atdı, utandım kotu oldum. senın sıven nasıl, turkce guzel konusuyor musun?
oooo araba öğreniyoruz ha :) hiç heycan yapma, direksiyon milimetriktir bunu hiç unutma :) ani davranma ve aracın burnuna bakma heyecan yapma, başaracağını görürsün.
Bir kızdan beklenir ama bir erkekten çok ummam ama olursa bile tebessüm ederim yargılamam. Erkek olsaydım hoşlanırdım heyecanlanmış işte ne güzel yine bir tebessüm..
Çok doğal bir olay özellikle ilk buluşmalarda titremeler falan olur çok normaldir. Karşı tarafta anlar bunu zaten o titremese bile yine iyi olarak karşılar sıkıntı olmaz :)
En İyi Cevaplar