Bir avusturyali Erkek nasil Elde edilir?

merhaba arkadaslar ben avustuyada yasiyorum ve bir avusturyali erkege asik oldum o Kisi abimin sınıf arkadaşı ve sürekli bizim eve gelip ders çalışıyorlardı bende onlara güzel tatlılar ve yemekler yapıyırdum. bir cok kez beni sevdiğini hissettim. onun da beni sevdigini düsünüyorum ama bu zamana Kadar sadece hayatinda bir kiz arkadasi olkdugununu biliyorum ve ondan sonra bir daha hic bir kizla bir sürü teklif almasina ragmen kontak kurmadigini uzak durdugunu biliyorum onunla bir cok kez uzun bakismalarimiz oldu. beni sevdigini hissediyorum ama bazi nedenlerden dolayi benden uzak durdugunu düsününüyorum. ve bir gün cesaretimi toplayip ona asik oldugumu itiraf ettim ve bana bunu abine yapamam. bunu ailelerimiz kabul etmez ve Aramızda 9 yas var yas ve kültür farklılığı gibi sebeplerden beni reddetti asil soru olarak sizden ricam ne yapmaliyim onu kazanmak icin onunla sevgili olabilmek icin onu 2 senedir cok seviyorum ona sürekli sms yazıyorum ama cevap yazmıyor :( ona ne desem beni tanıma fırsatı verir ya da ne yapsam bana asık olur lütfen yardim edin bir akil verin..:(
Bir avusturyali Erkek nasil Elde edilir?