Kız arkadaşım görüşme günlerini azalttı sizce amacı ne? Kuralları kendi belirliyor?

Kız arkadaşımla her gün 8 saat görüşüyorduk. Okul çıkışı onu alıyordum bazen 5-6 saat görüşüyorduk sonra onu eve bırakıyordum. Hafta sonları daha uzun görüşüyorduk. Şimdi bu yıl üniversiteye hazırlanıyor ve iyice değişmeye başladı. Görüşmeleri azalttı. Haftanın her günü görüşüyorduk sonra onu 4 güne düşürdü. Pazartesi, salı, cumartesi, pazar görüşücez dedi. Dün de yeni bir karar vermiş, hafta içi görüşmek yok dedi.

Sadece cumartesi görüşelim dedi. Ben de olmaz öyle şey dedim. İyi pazar da görüşelim ama pazar günü sadece 4 saat görüşebilirim ben üniversiteye hazırlanıyorum ve seninle görüşmem bana engel oluyor kusura bakma dedi. O kadar ya abartma hafta içi de görüşelim diye yalvardım, ne söylediğin umrumda değil dedi. Ben onu hafta içi görmeden duramayan adamım, her gün görüşürdük şimdi hafta içi görüşmek yok diyor. Hem de hiç. Ben de o zaman sen de görüşmediğimiz zaman dışarı falan çıkmayacaksın ders çalışacaksın dedim. Zaten kısıtlama koymasan şaşarım dedi. Moralim bozuldu. İnsan özlemez mi ya... Sizce ne yapabilirim? Bütün kararları o veriyor. Ben yalvardım resmen.. Kuralları hep o koyuyor.
Kız arkadaşım görüşme günlerini azalttı sizce amacı ne? Kuralları kendi belirliyor?