Nişanlımın amacı nedir anlamıyorum?

Merhaba dün bu konuyu açmıştım hatırlayanlar vardır belki. ben 25 yaşındayım nişanlımda 25. Eylül ayında nişanlandık. nişanlanmadan 3 gün önce eski konuştugu kızla konuşmaya başlamış. sonra konuşmaları kesildi. Fakat kız aşık benim nişanlıma. yaşı çok küçük 18-19 yaşında. Yani kıza mesaj atamıyorum yaşı küçük. Ben konuşmalarını okudum habersiz 1 aydır konuşuyolarmış nişanlım ona bitanem, güzelim, herşeyim diye hitap ediyor. Seni tekrar üzmekten çok korkuyorum yazmış kıza... Sürekli kızı merak ediyor onun için endişe ediyor kıskanıyor. Deliricem artıık!!! Aralarında cinsel bişey geçtiğini geçicegini düşünmüyorum kızın yaşı küçük oldugundan nişanlım kesinlikle böyle bişey yapmaz. çünkü konuşmalarda sanki bir aşk var gibi Arada aile oldugu için sesimi çıkaramıyorum. Kız İstanbul'da yaşıyor biz ankarada. Ama biz çok nadiren görüşüyoruz. İkisinin yazlıktan tanıştıgını biliyorum sadece. ben mutasıp bir ailenin kızıyım. O kızı da gördüm fotoğraflarını ve çok üzüldüm güzel bir kız İstanbul kızlarından.. Nolur sizce? benden ayrılır mı? O kızı seviyor mu? Neden kendinden 6 yaş küçük bir kızla konuşuyor?
Nişanlımın amacı nedir anlamıyorum?