Soru okadar basit, buyurun arkadaslar, cevaplarinizi bekliyorum..
:)
:)
Tabii ki Fransız öpücüğü. Uzun süren bir öpüşmeden fazlasıdır. Tutkuludur. Yalnız dilinizi partnerinizin dudaklarına ve diline değdirirken aceleci davranmayın. Ama tavsiye edeceğim bir kaç şey daha var.
Biriniz soğuk bir dondurma yerken diğeriniz sıcak bir kahve içsin. Ardından öpüşmeye başlayın. Sıcaklık farkı size harika bir öpüşme deneyimi sağlar!
İkinci su altında öpüşmek. Doğal olarak yazın daha kolay uygulanabilecek bu öpüşme çeşidi farklı bir deneyim olmasının yanında, baştan savma bir öpüşme gibi yapılmaya çalışılırsa su yutulmasına sebep olur. Su altında öpüşmek kesinlikle eşsiz ve tutkulu bir deneyim olacaktır.
Örümcek adam gibi tersten öpüşme metodu da diğer bir yöntem. Bu öpüşme için illa birinizin tavana asılması gerekmiyor tabiki. Partneriniz uzanırken yapabilirsiniz.
herkesin iyi bildiği bir öpüşme sahnesini örnek verebilirim. ibrahim tatlıses ve hülya avşar. ibo dudak ve bıyıkları aracılığı ile hülya avşarın dudaklarını resmen kaybediyor. bence örnek öpüşmedir...
Ne ornek ama :D
link bu cevabı veresim geldi...
bu ne şimdi? :))
bu linkte video felan yok cadiiii
var var iyi bak...
Yok
sana yok o zaman senden ötürü...
hahah :D sagol.
Cevap
14Cevap
Aklıma antik Hindu-Malay-Çin düşüncelerinde ki, seks öğretileri geliyor... Yani öpüşme stilinden çok öncesinde/sırasında ve sonrasında kurulan iletişim daha önemli.
Onu da evleneceğim kadına saklayayım.
ortama göre :) mekan bir sinema flansa soluma alırım ona karşı dönerim sol elimden boynundan sarılırım sağ elim vücunda :)
İbrahim Tatlıses'den özel ders aldım. İddaalıyım! :D
https://www.youtube.com/watch?v=VxI2ouZgCiwserbest bırakılmış ve gevşemiş yumuşak dudakları emerek öpmekten çok zevk alırım.
Partnerin belinin bir kol ile kavrandığı
bir elin ise göğsün hemen üstüne konulduğu ve dilin tamamen karşı tarafa verilerek ateşli bir şekilde öpüşülmesinden yanayım:)
Yumusak ıslak ve uzun uzun hıssederek yasayarak cat cut kıtlenmeyı sevmıyorum
French kiss i boykot ediyoruz.
kendi tarzım tabiside:D
öpüşmenin çeşitleri mi varmış ya..?
Oo ayipsin
senden duyuyorum ilk defa..:))
:))
uzun ve yavaş birazda ısırık
uzun uzun yavaş yavaş french kiss
ateşli ve derin öpücük
Yanaktan dudak değmeden muah sesi çıkartılması.
islak sicak simsiki sarilarak french kiss:)
ıslak ıslak hayvan gibi
ortaya karışık seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar