Sadece kadın-erkek ilişkilerinde olunca sinir bozmuyor bu durum.
Geçenlerde bir profesöre bir konu hakkında uzun bir mail yazdım. Hatta "acaba bloguma da koysam mı bu yazıyı?" diye düşündüm ama adamdan gelecek cevabı bekleyip yazıyı revize edip öyle koymayı düşündüm.
Belki vakti yoktu pek ama gelen cevap "haklısın" oldu. Halbuki ben özellikle belirtmiştim "eğer yanlış veya göze batan yerleri varsa belirtirseniz sevinirim" diye. Açıkçası sanki okumuş gibi yapmış da ayıp olmasın diye cevap atmış gibi hissettim.
Karşındakini böyle bir şeyle suçlamak doğru mu sizce? Kimse hiçbir şey yapmak zorunda değil. Sevgiliniz dahi olsa. Biraz da kendimize bakmalıyız bu zihniyete sahipsek eğer. Ben neden uzun yazıyorum diye kendine sormalısın eğer bu zihniyetteysen. Diğer türlü umrunda bile olmamalı. Çok rahatsızsan hayatından çıkmak da senin elinde.
Ben mesaj yazarken sevgilimin tepkisini ve yazacağı şeyleri de hayal ederek mesajı yazarım. İstemsizce suratımda tebessüm olur. Ama upuzun mesajımın karşılığında sadece "ok" yazısını görürsem hem değersiz hissederim hem de bütün suratım düşer. Ayrılma sebebi.
mesajı kime yazdığım ve konusu önemli. Bazen bende arkadaşa ok yazmasamda "tamam olur" gibi şeyler yazıyorum. Yazıyı 1 dk da anca okumuşum cevap 1 saniye bile sürmüyor :D
Bu yüzden konu ve içerik önemli;
"ben şu an beşiktaştayım oradan eminönüne geçip bir yere uğrayacağım saat 15 ya da 15 30 gibi orada olacağım ona göre oraya gelirsin ama oraya gelirken bla bla bla falan filan fulun"
demiş ise ne diyeceğim şimdi tamam diyorum tabi :D
O kadar sinirleniyorum ki dusunuyorsun anlatmaya calisiyorsun yanlis anlasilmamak icin kimseden duyamayacagi kelimelerle edebiyat yapiyorsun resmen bir de bakiyorsun ok. Insan biraz nazik olur ya terbiyesizlik hic hoslanmiyorum sende destan yaz denilmiyor zaten ama ok nedir 😒😑
Roman gibi yazarım.. Bayağı... Zamanında sevgilim bununla ilgili bir caps atmıştı.. Oda kısa yazardı :) Harrynin mahkeme salonu gibi bir yerde olduğu.. bir resim konuşması'da şöyle birşeydi..
"Neden dövdün sevgilini.." "321 kelimelik mesajıma Ok yazdığı için"
Bulabilirsem atıcam o caps ı tam yerinde atmıştı onu bana oda farkındaydı.
Abi mantıksız bir şey yazmışımdır ok yazmıştır düşünsene şimdi sana manasız uzun bir şey yazıyorum hani bence görüldü bırakmaktansa ok yazmak daha iyi. Siz kızlarıda ben anlammıyorum ok yazsalar suç görüldü bıraksalar suç 🌺
O an gözüm dönüyor. Çıldırıyorum ya. Benimki genelde canım dersteyim sonra okuyayım diyor. Bu bile beni delirtmeye yetiyor. Sonra gelsin hakaretler gelsin sövmeler 😀
(: Kardeş Gılgamış destanı dedin komiğime gitti. Sana ok cevabı vermişse zaten sonuç ortada, bu sana kalmış yani daha fazla üzerine gidersen ne olacağını da biliyorsun çekilirsen nolucağını da o yüzden inancın doğrultusunda hareket et neyin olacağına inanıyorsan o yönde ilerle.
Bence pes etmektir yazdığını kabulenistir olumsuz olumlu ne yorum yaparsa yapsın sen o bir çarşaf gilgamiş destanindan wazgecmiyeceksin demek oluyor o ok (o) okudum (k) kabul demek
ne olur bılıyor musun bır daha o mesaj ona gıtmez olacagı bu umrumda olmaz. Ama ok mesajına ragmen hala ona aynı mesaj atmada ısrar edılıyorsa her turlu davranısı hakedıyor o kısı demektır
Derin bir mevzuyu anlatmıyorsam, durduk yere destan yazmam, ama öyle bir mesaja öyle bir cevapta konuşmak istemediğini düşünürüm sen müsait olunca konuşuruz derim.
öyle durumda bişeylerin ters gittiği aşikar :) herzamankinden daha fazla ilgi gösterip neyinin olduğunu keyfinin neden kaçmış olduğunu öğrenmeye çalışırım :)
yazıyor.. yazıyor.. yazıyor.. yazıyor.. yazıyor.. yazıyor.. yazıyor.. yazıyor.. yazıyor.. yazıyor.. yazıyor.. yazıyor diye beklersin cevap ok olur. Hep yaşadığım olay engelliyorum acımadan
Yanılıyorsun bak mesela ben birine bişi anlatıyorum ama o anlattığımı anlamadığı için kendi haklı sanıyor ve haklılığını ispatlamak için destan yazıyor 10 satır ama değişen bişy yok anlatattığımı anlamıorki kaz kafalı sende mecbur ok yazacan
Kısa ne net , yolu veririm. Sen kimsinde 2 saat uğraştığım mesaja beni önemsemeyerek "ok" yazarsın. Saldırın kızlar. Valla wsp grubunda ne kadar kız varsa salarım üstüne beni sinr etmesin.
Öyle bir mesaj yazmam,, hiç uğraşamam yani... Kısa cevabıma ok diye cevap verildi üzerinden düşünürsek? Bir daha kısa mesaj da yazmam :D çoh ta tınnnnnn
Odunla mesajlaştığının göstergesi değildir. Ok yazan işi ya konuşma becerisi yoktur, çekingendir ya da o kişiyle konuşmak istemiyordur. O kadar uzun mesaj yazan boşa kürek sallıyordur. Bu kadar basit.
Ok çok iticiddi bir kelime odlu ya değil uzun kısa yazdığıma bile ok dese olay çıkar yani ok demek takmıyorum seni demek gibi bişey onun yerine tamam yazsa sorun yok aslinda
En İyi Cevaplar