+1 yılŞimdi bu çok değişken bir sorudur. Ama bence en makul cevap ki bu her zaman olmaz, özel gecelerde; yüksek topuklu ayakkabı; mini etek veya diz üstü etek (diz üstü etekse çapraz yırtmacı olacak); jartiyer olacak, güzel iç çamaşırı olacak. sütyen push up sütyen olacak. Gömlek giyecek üç düğmesi açık bırakılacak. Ordan dekolte verilecek.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yılHoş~
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşofman giysin
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet tatlı oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılgün içinde tayt, akşam ise gecelik (adı üstünde) giysin :)
28 Yorumla- +1 yıl
eteği fantazi yapacağımız zamanlar giyer :)
Soran+1 yılKatılıyorum
- +1 yıl
yalnız o tayt nedir öyle yaaa off diyorum :D
Soran+1 yılNe güzel seçmişim di mi 😄
- +1 yıl
fena :)
- +1 yıl
tüm gün hiç arkasından ayrılmam mesela bu durumda :D
Soran+1 yılO zaman tüm kadınlar evde tayt giymeli 😄
- +1 yıl
bence de :)
+1 yılne giyerse giysin kadinlik denen duygu ve yapisi yoksa semer farketmez essektir gene... yani kiyafette değil marifet onun ruhunda ve bana verebildigi hisde hazda arzuda...
244 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
yani ama bunu kimse dile gwtirmiyor kendini kandiriyor ikitarafta o an.. baskasini hayal ederek o tende oluyoruz ozaman malesef
Soran+1 yılKadın, kadınlığını bilirse itirafa gerek kalmaz.
- +1 yıl
söze bile gerek kalmaz.. gozler konusur ve tenlerin dansi başlar ruhlarin bir birini sarmasiyla... beden sadece gorevini yapar.. oysa o anki dans ruhlarin birbirini sevmesi okşamasidir.
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
yani seks sadece iki organ arasindaki iliski değildir.. sabaha kadar anlatabilirim bunu. bu bir yasam. bicimidir ruhunda olmali insanin topyekun.. ve sonuca ulastiginda sirtini donup yatacak kadar kahpece birsey asla deildir... bu bir yasamdir.
Soran+1 yılEvet seks kesinlikle muhteşem bir şey, arzulamak da öyle ama sadece gir çıktan ibaret değilse. Zaten aşkla sevişmek tabii ki daha güzeldir, daha güzel olmaması mümkün mü?
- +1 yıl
aşk hayatimizin her alanini guzel kilar.. bir yemegi yaparken aşk ile yaparsak guzel olur.. isimizi eglencemizi herseyi aşk ile yapmali insan.. sevişmek en son bedene indirgenir.. seks aslinda iki yarım ruhun birbirini tamamlamasidir ve buna en uygun ruhu hissettigin an zaten cekim baslar.. bedeni kontrolsuz birakirsin o an.. bir nefesin tenine suzulmesi seni titretiyorsa ruhun o ruhu arzuluyordur.. skişme dediğimiz evreye gecersin bedenler gorevini yapar ve aşk ile yaşarsin arzu doluca titreyerek o an bu dunyada olmamalisin olamazsin da zaten..
Soran+1 yıl...
- +1 yıl
derken 😊
Soran+1 yılBana diyecek söz bırakmadınız
- +1 yıl
olurmu.. sen bir kadinsin her zaman senin goruslerin hislerin arzularin daha onemli bana gore.. kadindir o ani yaratan yaşatan asil onemli olgu...
Soran+1 yılBaşka yerde, başka bir şekilde, başka bir zamanda tanışmayı yeğlerdim. Bir an aklımdan bu geçti o kadar.
- +1 yıl
yazarmisin mahsuru yok ise tabiki.. tanismamiz imkansiz degil ama zor bir ihtimal ama fikir uyusumu varsa guzel bir uslupla konusuruz fikirlerimizi paylasiriz. isterim yazmani
Soran+1 yılMalesef.. yazmamam benim için daha iyi olur; ama çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
sunu soyleyebilirim abaza asla degilim.. sana yazdiginda orada yurume niyetim yok sadece ayni pencereden baktigim bir arkadasim olarak fikir alisverisi yapmak isterim bu konuda israrimi mazur gör lütfen 😊 senin icin iyi olacağindan eminim.. ha memnun kalmassan engeli basarsin nbiter. lutfen kirma beni
Soran+1 yılEstağfirullah öyle bir düşüncem olmadı kesinlikle, karakterinizi de en az sizi beğendiğim kadar beğendim hatta; fakat ben aşk insanıyım, internetten bu mümkün değil, kim ne derse desin. Aşık olmayacağım bir erkekle konuşmak istemiyorum. Siz aşık olacağım bir erkeksiniz ama yer ve zaman buna uygun değil. Seveceğim adamla böyle tanışmış olmak istemem, tanışsam da devam ettiremem. Zaten 18 yaşındayım hayatımın aşkını bulmak için genç sayılırım.
- +1 yıl
kendine sans ver her zaman kisitlama engelleme bu sana sadece erteleme verir ve keşke cumleleri olusur hep
- +1 yıl
elbette aşk başka birsey iste bunlari konusalim demek istedim normal seylerde.. yaz lutfen 😊😇😇
Soran+1 yılKeşke dememek için bunu yapıyorum. Keşkelerle, flörtlerle, kalbimde birsürü insanın bıraktıklarıyla evlenmek istemem.
- +1 yıl
peki burda devam edelim sor bakalim bir soru madem illaki kendini gizli tutarak kolayciliga gidiyosun hemde boylesine cesaretli bir sorusorarak. ne guzel 😊😊 sor bakalim bir soru sohbet edelim
Soran+1 yılSoru cesaret gerektirmiyor 😄😊 insan eşine hoş gözükmez istemez mi? Sizi merak etmek istemiyorum, o yüzden soru sormamak tercihimdir
- +1 yıl
peki ben sorabilirmiyim?
Soran+1 yılBuyrun
- +1 yıl
nasil giyinmek ve nasil ne yaparak etkilemek isterdin o an partnerini evde?
Soran+1 yılHer zaman değişir bu, bazen koltukta kitap okurken bir anda kitabı fırlatıp kucağına çıkardım, öpmeye başlardım, bazen işten döndüğünde onu ne kadar özlediğimi ifade eder, aşkla öperdim, soymaya başlardım.. bazen sadece evde dolanırken ellerimi yanaklarına koyup yavaşca öperdim, sonra boynunu... bir sürü dokunuş şekli, seviş biçimi var ne de olsa. İnsanın sevdiği yanında olduktan sonra nasıl seveceğini şaşırır zaten. Süslenmiş, elbisemle, etek ve gömleğimle, geceliğimle o anda üzerimde ne varsa.
- +1 yıl
beni kapida öyle karşilayan bir kadini o an duvara yaslardim hemen ve onun yorulmasini istemezdim ellerimle ellerini tutup duvara dayayip boynunu emerdim ve ellerindeki teslimiyeti hissettigim an bana sarilmasina birakirdim hizlica soyardim ve sag bacagini elimle tutarak goguslerini de operek icine girerdim duvara dayayarak sonra diger bacaginida alip belime dolatirdim tamamen kucagimds olurdu oylece icimdeki tum atesi bedenine yayardim sertce ve arzuluca... o. an hizla zeiplatttikca boynumu emmesini isterdim...
Soran+1 yılYapma böyle...
- +1 yıl
neden?
- +1 yıl
hissettiklerim ve hissettirmek istediklerim bunlar sadece fragmani
Soran+1 yılİçim eridi çünkü
- +1 yıl
sonra kucagimdayken hic birakmadan duvardan cekip biraz kucagimda yaparken emerdim goguslerini.. ve indirip onun yine duvara dayanmasini isterdim sirti bana donuk.. yanasirdim.. titrerdi napacagimi bilmeden.. boynunu operdim sicak nefesim yayilirdi suzulerek tum tenine... ellerim ise goguslerine dokunurdu avuclarimca.. sertligim ona dokunurdu beline ve elimle tenini oksarken boynunu operken icine girerdim yine duvarla aramda ezer gibi hem sert hem aşk ile.. hizlica nefes nefese
- +1 yıl
o an nasil bir karsilik verirdin mesela sen olsaydin partnerine?
Soran+1 yıl... devam etmeyin lütfen, sizi tanıdığıma sevindim. Güzel bir ömür diliyorum tüm yüreğimle..
- +1 yıl
Şu an nefesin bile farkli hissediyorum... kalbin farkli carpiyor.. elin titriyor tum vucudun titriyor ici... islanmişsin ve oldukcada yanaklarin kizariyor.. gozlerinde bir ateş var hissediyrum... boynuna şu an opucugumu versem yapma desen bile gozlerini kapatip dudagini isirarak elinle sacimi oksardin.. boynunu emmeye basladigimda ise artik konusamayacak. kadar nefesin hizlanirdi.. ve ruhun ruhuma teslim olurdu ve bedenime.. o. an bir şomunenin karsindaki yerdeki posta uzanirdin ben iseteslim alirdim seni bedenini... icine girdigim an gozlerin gozlerime biseylwr soylerdi nefesin nefesime dokunurdu ben ise sertce senin icinde dans ederdim adeta teninde...
Soran+1 yılBana neden bunu yapıyorsun
- +1 yıl
ruhunun istedigini biliyor ruhum ve ben engel olmuyrum ruhuma sende olma.. birak ruhunu ruhuma... sadece anı yasasinlar.. gel hadi ruhuma... dans edercesine sevişsinler arzuluca ve boynuma birak en guzel. nefesini dudaginla
- +1 yıl
servest birak icindeki o kadini...
Soran+1 yılSana ömrüm demek isterdim, sevdiğim, erkeğim demek isterdim ama burada oturup masturbasyon muhabbeti ettiğim biri olmanı istemiyorum. Böyle özel şeyleri insan tek biriyle yaşamalı, herkese herşeyimi verirsem, bir gün hayatımda özel biri olduğunda ona verecek özel bir şeyim kalmaz.
- +1 yıl
kadinim... senin ömrün olacağim belkide bana bu sansi ver.. mast muhabbeti değil bu.. ikimizin birbirini Şu an cekim gucuyle cektigi arzuladigi bir andir... gel yalvarrim ayparçam...
Soran+1 yılBen sana istediklerini verebilecek biri değilim, dokunmak istersin, dokunduramam, görmek istersin, saklarım. Farklı insanlarız, bir süre sonra keyfin kaçacaktır.
- +1 yıl
asla daha fazla isterim daha fazla severim o an seni
Soran+1 yılBana gelmem için bir sebep söyle, benim ruhuma hitab edecek bir sebep.
- +1 yıl
ruhunun sesini dinlersen tum sebepleri sana soyleyecek istedigini soyleyecek yalvariyor Şu an sana benim. ruhuma gelmek icin.. gulmek mutlu olmak kendini kadin gibi hissetmek ve sana seni verebilecek bu erkegini bekletme artik ac ruhunun kapilarini ve gel... bir hayat vereyim sana
+1 yılEtek
Tayta kıl oluyorum.
Pijama daha çok tahrik ediyor beni110 Yorumla
Soran+1 yılAslında hiç şaşırmadım çünkü ben de şalvardan etkileniyorum, sebebini anlamış değilim 😄 Bunu söylemeye çekinse de sonradan itiraf eden çok kız arkadaşım oldu. Daha heybetli görünüyor. Ben eşime şalvar giydirirdim 😄
- +1 yıl
Ben trakyalıyım bizim şalvarları kadınlar giyoyor ve güllü dallı😂
Soran+1 yıl😄😄 benim de annanemler tarafı trakyalı
- +1 yıl
O şalvarlardan asla giymem😂
Soran+1 yılSana çiçeksiz giydirirler ama 😄
- +1 yıl
Olmaz banane giymicem işte
Soran+1 yılLütfen 😄❤️
- +1 yıl
Aayır dedim beyaa
Soran+1 yılGiydirecem bea 😄
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yıl1 numara Tayt.. şuna baksana ağa manzara gbi sjshahahjj :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılevde tayt.. yatarken tabii ki gecelik.. ya da sadece kolları kıvrılmış uzun bir erkek gömleği...
10 Yorumla
+1 yılTayt giymesini isterdim ya da gecelik siyirmasi daha kolay oluyor çünkü.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonra erkeklere abaza diyorlar boyle soru sorarsan onlarda istedigin cevaplar verirler bacim ;-)
12 Yorumla
Soran+1 yılBelki ben de abazayım
Cevap sahibi+1 yıltamam o zmn kardess
bu kadınların üstünde hepsi hoş bir de eşimde görmem lazım
10 Yorumla
+1 yılsabah tayt öğleyin etek çıkarması kolay olur akşam anadan uryan
10 Yorumla
+1 yılistediğini giysin ya da giymesin hoş göründükten sonra sorun olmaz :D
10 Yorumlahangisini isterse onu giysin ev ve evliyiz nasıl rahat olursa öyle olsun :D
03 Yorumla
Soran+1 yılO ayrı hangisini tercih edersin diyorum ben
Soran+1 yılO seni mutlu edince rahat ediyor 😄
Tayt bir bayana bu kadar yakışır. Fiziği düzgün bir bayan tayt nasıl taşıyor. Bakarmısınız.
00 Yorumla
+1 yılEn seksi kadin kocasina cay koyan kadindir..
11 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki : )
farketmez hergun değişik değişik giysinn nasıl olsa ben soyarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evde berabersek ya da yalnızsa nasıl rahat oluyorsa öyle dursun isterse çırılçıplak gezsin evin içinde
05 Yorumla
Soran+1 yılOk..
Soran+1 yılİtici duruyor
Kadında en beğendiğim kıyafet tayt ilk resimdeki hatun kesinlikle efsane
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Valla evde her istediğini giyebilir, hatta isterse giymez bile. :)
00 Yorumla
+1 yılbu fotoğraflara bakarsan etek giysin derim :) sonra bir bakarım evdeki etek böyle değil, hayal kırıklığı olur :)) asdfghj
00 Yorumla
+1 yılbebek olana kadar seks iç çamaşırları bebek olunca 2 3 yaşına kadar seksi gecelikler sonra ise özgür bırakırdım
00 Yorumlahepside hoş göze hitap ediyor ama bunlatr manken sende nerdeeee böyle fizik!!!
06 Yorumla
Soran+1 yılEşinde dedim zaten, eşin olmadığıma göre kafa yormana gerek yok
- +1 yıl
Hahahahhaha kız lafı fena koymuş. 👌🏻
Soran+1 yıl@Laracominatchu 😄😊😚
- +1 yıl
Kesin öyledir hahahahah kız beni güldürdü ya
Soran+1 yılAmacım laf koymak değildi sadososis'cim durumu ifade ettim sadece, kaldı ki istediğini söylemekte özgürsün.
eşim bu olsa neysede olmicağı için ne giyerse giysin
00 Yorumlagarıya bağlı her evlenen manken gibi garıyla evlenmiyo malesef :)
00 Yorumla
+1 yılGündüz tabiki tayt giyerim gece çoğu zaman gecelik yaz günü sıcak olduğu için gecelik sevmiyorum
00 Yorumla
+1 yılEşim evde etek giysin isterim
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı. Kafasına göre. İsterse pijama giysin.
10 Yorumla
+1 yılTayt giysin. Gelsin 17 cm in önünde sürtünsün
10 Yorumla
+1 yıltayt giyinsin mıncıklıyayım ara sıra :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Evde tayt giymeli mutlaka
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben giyerim o da baksırla dolaşsın o zaman.
412 Yorumla- +1 yıl
ev üretim çiftliğine döner
Cevap sahibi+1 yılyavrum ya biz günlük doğurmuyoruz. sen bilinçsizsen biz napak:)
- +1 yıl
nasıl olduğundan haberim yoksa suçlu muyum ben terbiyeli yetiştirildim daha hiç görmedim
Cevap sahibi+1 yılooo beni de gömermiş. bu sayfa küçük yakalarım bir gün kusurunu
- +1 yıl
gömmek istiyorsan gel gizli değilim hanımefendi
Cevap sahibi+1 yıldikkat et her an bulurum
- +1 yıl
karda yürür izimi belli etmem merak etme çatlayacaksın
Cevap sahibi+1 yılhıhu :)
- +1 yıl
gizlisin işte gel azıcık kızsan gelsene
Cevap sahibi+1 yılgelcem merak etme
- +1 yıl
merak ile bekliyorum
- +1 yıl
who is this
Şalvar candır ya daha tatlı görünür bence :)
10 Yorumlatayt giysin ya sıyırınca güzel oluyo
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Nasıl rahat ediyorsa öyle giyinsin.
03 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊
gecelik giymesini isterdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu fotoraflara göreyse seçim zor
10 Yorumla
+1 yılSoru tam bana gore.. tayt daha cekici
10 Yorumla
+1 yılhepsinide
41 Yorumla- +1 yıl
kişikiğii kaybolmuş
+1 yılBöyle kadın ne giyse yakışır
10 Yorumlayalnız olunca tayt ve askılı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hepsi.. hangisini isterse onu giysin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsini sırayla giysin her gün
10 Yorumla
+1 yılSonuç= diz yapmış pijama
023 Yorumla- +1 yıl
hehahah
- +1 yıl
@Thetissssss ::)
- +1 yıl
? sen niye gülüyosun ya
- +1 yıl
@Thetissssss? sanane
- +1 yıl
bana gülüyosun banane oluyo
- +1 yıl
@Thetissssss ok
- +1 yıl
annem gibisin ya aynı
- +1 yıl
@Thetissssss ee napalım
- +1 yıl
annem şu an napıyodur ki dur bir sorayım
--
---
--
-
-
.
fasülye ayıkla - +1 yıl
@Thetissssss şizofreni var sanırım sen devam et ben bir gidip geliyorum annem
- +1 yıl
ağır konusuyosun ama
- +1 yıl
@Thetissssss tamm tamm şaka yaptım
- +1 yıl
bardağı kırdıktan sonra yapıştırmaya çalışsan ne olcak
- +1 yıl
@Thetissssss yapistirmaya çalışmam ki yenisini alırım
- +1 yıl
defol git diyosun şimdi de yani
- +1 yıl
@Thetissssss Yooo öyle bisimi demişim hani
- +1 yıl
kır ya bu garibin kalbini değeri yok zaten
- +1 yıl
@Thetissssss üzülme be boşver
- +1 yıl
mesaj atsana bana bişey söyliycem
- +1 yıl
@Thetissssss söyle burda
- +1 yıl
olmaz özel ve kıymetli çünkü
- +1 yıl
ozaman bosver hadi bn kaçtım
- +1 yıl
ok kib by
+1 yılfotoğraflara bakılırsa, tayt çok daha cezbedici.
10 Yorumla
+1 yılAma yapmayın soyle seyler ://
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle eşim olursa dayak manyağı yaparım itici tipler ya
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılsevmedim
Soran+1 yılNiye ama
Cevap sahibi+1 yılkızların tipinden dolayı aşk ile baktım ilgi yok cinsellik le baktım oda yok
+1 yıleşim nasıl rahat olursa öyle gezsin :) :)
02 Yorumla
- +1 yıl
blmyorum
+1 yılİlk fotografa for asdf
10 Yorumla
+1 yılTayt
10 Yorumla
+1 yılabazalar loading...
10 Yorumla
+1 yılD.) Hepsi 😀😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPaçalı don ve basma etek favorim
10 Yorumlatayt ya da fileli çorap bence
10 YorumlaHangisinde rahat ederse onu giyebilir.
00 Yorumla
+1 yıltayt ve şort
10 Yorumla
+1 yılozel seyler bunlar sapıkmısın ya
01 Yorumla- +1 yıl
ne alaka kıyafet mi özel
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtek giysin tenine ulaşmak kolay olsun😉
10 Yorumla
+1 yılsize ne olum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. olur olur
10 YorumlaŞalvar olabilir :)
10 Yorumla