Cok kötüyüm napıcam bilmiyorum aklımdan hiç çıkmıyor

sevgilim internet cafedeyken bir anda içeri girdim bilgisayara baktım ve ekranda çıplak kadnlar vardı ya resmen mahvoldum. ben gelnce kapattı. bu ne dedim aniden reklam çıkıyor ya o işte dedi reklammış yani. hemen internet geçmişine baktım gerçektende öyle bişey yok. ama gördüm çok ktü oldum ya . inanamıyorum bi yandan ya. onu öyle görmek migdemi bulandırdı masum sevgimi aldı gitti sanki . en üzücü tarafı bunu benim görmem.. hiç aklımdan çıkmaz ki artık ona dokunabiliceğimi bile sanmıyorum. çünkü öyle iğrenç kadnlara bakıpta neoluyor. bu bana saygısızlık değilmi.. bakıyordum diyor ama bilmiyorum. ayrılmadım da.. sizce hatamı ettim. ya ona artık eski masumluğumla bakamıyorum masum sevdiğimi göremiyorum bakınca. hayatnda ben varken çıplak kadınlara nasıl bakar nasıl. tamam biz yaşamıyoruz öyle şeyler ama iğrenç bir durum bu. eski masumlukla beni çok sevdiğini düşünerek bakamıycam artık ona elimde değil en çok buna üzülüyorum. ya birde benle buluştuktan sonra gitmişti internet cafeye benle buluştuktan hemen snra bakıyor olması daha da kötuben başka erkeğe bakamam o nasl bakıyor başka kadınlara ya çok iğrenç değilmi bu napiçam ben. gerckten bakıyomuydu bilmiyorum ama bu durumu görmem çok kötü oldu. eski sevdiğim adam değil artık sanki bişeyler yıkıldı gitti... bunu yapan neler yapmaz ki
Güncellemeler
+1 yıl
yaşım 21 .
Güncellemeler
+1 yıl
cafeye çıktı almaya gitmişti bende geçiyordum içeri girdim
Güncellemeler
+1 yıl
onu öyle gördüm ya canımı yakan bu yoksa illaki bakıyordur ama görmeseydim keşke bilmeseydim
Cok kötüyüm napıcam bilmiyorum aklımdan hiç çıkmıyor