Ben yengec kadınıyım sevdıgım şse Koç erkegi.. ben daha duygusalım o bıraz daha gulup gecıyo olaylara.. bı kac gundur memleket te aılesjnın yanına gıttı. Pek arayıp sormuyo sızce soğumuşmudur?
Ben bir koc erkeği olayak şöyle diyebilirim kesinlikle kötü düşünme bence ilk fırsatta arıyacaktır. Ailesiyle vakit geçirmeyi sever ama sevdiğinide unutmaz mutlaka arar. Gönlünü alır.
Sımdı tasınma ıslerı falan var. Memleket te ondan sanırım degılmı.. hem benı ıkı gundur fazl aramıyo hemde ben gunaydın yazmadım dıye trıp atıyo cozemedım yaaa
Ya koclar biraz farklı çok ilgiyide sevmez ilgisizliğide sevmez sen günaydın yaz merak etme mutlaka dönüş yapar bide fazla sms işini sevmez ama mesajına mutlaka cvp verir çok sabır ister koçla ugrasmak ama emin ol o yapılan iyi ya da kötü hiç bişeyi unutmaz şart koyarsan tam tersini yapar ama tatlı dille anlatırsan seni dinler. Cok krışık bir burç. Kendimce yorumum bu kadar daha bska bişey istersen sorabilirsin
valla simdi her insan der burcla ne alakasi var her insan farklidir ama ben burca inaniom karakterleri yansitiyo dogulan zamanlar.. anlasamama konularim.. ben cok ilgili bir koc erkegiydim yengec kizlari ise aglamakli ya da narin oluo.. en ufak seyleri cok buyutuolardi falan.. ne bileyim oyle kotu seylerde olmadi aramizda inanki.. sadece bir zaman sonra hevesler kaciyodu ne kadar sevsende olmadi yani
Yok ben oyle dwgılım yengecler normalde cok ıcıne kapanıktır falan ama ben delı doluyum zevklerımız aynı monoton sevmem oda sevmez ama mesela o da duygusaldır aslında benı cok koruyo kolluyo sahıplenıyo
bende duygusal cok koruyan kollayandim.. yengec manitalarimin biri evcimen biri disarda takilan gezen tozan deli dolusuydu ama ortak nokta biyerden sonra vazgecme oldu karsilikli..1 yil da surmus olsa.. uyum kisa surdu yani
her erkek bir sekilde istemesede aldatir.. kizlarda bu devirde aldatiyor tabi hemen hemen hepsi.. erkekler isteginden dolayi bazen kendine engel olamayabilio
fotolardaki sizmisiniz... erkekte aldatcak potansiyel yok.. ama cevresinde ona anlatiolardir bence acik sacik seyler.. yani sunu soyle yapcan diye.. cunku uysal birine benzio.. genelde o tip erkeklere cevresindekiler etki edio
yanlis anlama ama sen guzelsn sevgilin biraz sana gore pasif tip olarak pek uygun bulmadim.. yanlis anlama tabi.. yani bu ilersi icin ne gosterir bilemem
cocuk temiz saf kalpli iyi birine benzio gibi ama iste sadece bunlarda yetermi bilemem gorunus olarak ben pek yakistirmadim uyum olarak yanls anlama tabi bu benim gorusum
Yo ben surdururuö ya enerjık bırıyım.. kımısıde yoruma sey yazmıs gozu dısarda olur herkesı keser sen yokken gozlerıyle koc erkegı hakkında demıste sende mı oylesın
yok be sen millete bakma simdi sen kizsin ya sana yavsamak icinde yazarlar kotulerler falan filan herkese bakma bence. burda menfaatci cok firsatci var gordugum kadariyla.. enerjik olmakta ne derece yeter bilmiom. yanliz yengec kizlarinin bir bakisi oluo o cok hosuma gidio. gercekten bu burcla alakali.. duygusal guzel bakisiniz oluo
zor biraz içine kapanıktır senin doğru kilimi olduğunu bekler çünki hayal kırıklığına uğramamak için 1 kere uğradımı hayal kırıklığına soğur insanlarda n
Yengeç de biraz huysuzdur kendimden biliyorum ama o da sevdimi tam sever. Belki belli etmez ama içinde fırtınalar kopar. Ne güzel seni seven senin sevdiğin birini bulmuşsun. Benimde vardı ama o beni sevmiyordu...
Yok ben cok bellı ederım ya yukselenım farklı sanırım evcımenım falan ona ılgı de asırı gosterıyorum ama yükselen ım akrep benım cok kıskanıyorum onu. Benımde yoktu yıllar sonra oldu ıste ılk defa boyle asık oldum hıc boyle sadık degıldım ben
Medyum olan cevaplasin o zaman ben değilim :@ içimizden medyum çıkacağınida sanmiyorum herkez birşeyler yazicaktir ama ne kadar güvenilir sonucta Jüpiter surekli dolanıyor
hayatımı ona göre yaşamam ki dogru olabilir bende balık ama hepsi var diye adım atmam karşımdaki kişiye bakar güzel ahlaklı mı imanlı mı namazında niyazında mı diye kişiligine bakarım
burç hikaye yani kişilerin yasam tarzları farklı oldugundan inanmıyorum yanı iki kişi aynı burclu ama yasam tarzları ortamları farklı oldugundsn kisilikleride farklı
olsun bizim dinimiz yolumuz inancimız belli demi ama fazla böyle şeylere takma derim karşı cins seni sen için imanıyla sevsin yeter uyumlu olunca o evde kavga kıskançlık huzur mutluluk sevgi olmuyor mu yani hepsi oluyor o yüzden aile yaşantısı geçmîşine bak ki geleceğide üç aşağı beş yukarı belli olur insanin
Sureklı ılgılıyım ben ona karsı bu kadar ılgıye de odun olcak degıl tabıkı cıcım ayı olayına ınanmam pek bı bayanın ıcınde olmalı tutku ask ruhu ölmüş herkesın sımdıden
sevse böyle buralara yazar mıydın sen. adam demek ki sevmiyor kafasında başka birisi var. vay arkadaş ya hep mi böyle olur neden böyle evliliği mutluluğu hakeden kadınlar kendilerini üzenleri sever
abartacak bişey yok gerçeği söylüyorum. tam hayallerimdeki evleneceğim kişisin. elinden tutup deli gibi gezdirilecek kişisin. yurt içi yurt dışı deliler gibi gezilecek mutlu edilecek kadınsın ama sen mutsuzluğu seçmişsin
sen dalgami geciosun!!! git kendine baska oyuncak bul baska tatmin edecek bisey bul!!! hem diosunki arayip sormuo sogumusmu hemde diosun hergun ario !!! cik bu siteden yalancilarin isi yok olamaz burda zaten sildiriorum profilini birazdn
En İyi Cevaplar