1) ne zaman başlıyor konuşmaya 1 gün 2 gün 1 hafta önce vs...
2) Ne konuşur yani neler anlatır ve nasıl anlatır? Çok merak
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer artik gerek varmidir ki o yengelere? her neyse sanirim ben kiz kardesimin yengesi olmustum bir donem :) benden 2.5 yas kiz kardesim evlenirken henuz 21 dim ben de, salak gibi konusmaya calismistim, ee tek ailesiyiz ya, anne baba yenge her neyse olmaya calismistim :) en azindan bir kiz arkadasim geldi de o sapsal durumdan beni kurtarmisti. artik pek gerek yok dugun oncesi konusmaya sanirim, zaten herkes her seyi biliyor, kimse de leylek masalina inanmiyor :)
yok yok ben sadece merak ettiğim e duyduğum için yazdım eğlenceli geliyor bilgi sonuçta. hani herhangi birine anlatsanız neler derdiniz diye sordum bu sanırım bazı yerlerde gelenek olduğu için anlatılan şeylerin de aynı olduğunu düşündüm ondan emrak ettim yoksa özelden yazardım maksat bilgilenelim öğrenelim
eğer cinsel konularda bilgi verecekse önce annenden o olmazsa abla-kızkardeş vs, o da olmazsa kademe kademe alie dışına çıkmalısın(teyze, hala...).
öyle annen varken yabancılarla mahrem konulara girme bence.
eğer cinsel konularda ders verecekse tabi.
Ama bakarsın damat tarafının örf adet gelenekleriyle ilgili bilgi verecektir, o zaman problem yok.
düğün mü var?
daha geçen aynı soru sorulmuştu
hala yengemi kaldı kızlar yengeye ders verir bu zamanda
Hiç güleceğim yokken kahkaha attırdın ya bana teşekkürler..:)
Yengene sormalsın..
Düğün günü sana neler olcagından falan bahseder herhalde. hamile falan kalma der:)
Cevap
11Cevap
İlk defa duyuyorum..ve bende merak ettim vala...
Tahmin edeyim: Eskilerden Kızlar çok küçük yaşlarda evlendirilirlerdi. EEeee bugünkü gibi Google dede de olmadığından Cinsel bilgiler konusunda gerdek öncesi bilgilendirme gibi bişidir herhalde. Yoksa düşünsenize Düğün günü Gelin hanım Regle oluyor, Gerdekte şenlik olur valaaa...Kih..kih..kih..
Sen de erkek tarafından olmadık şeyler iste...
Akrabalarından birisi damada gidip 'Bizde Damadın rampada çekişine bakarız' desin...
Sen çekınıyorsan O da çekınmeli..
Pozisyonlar hakkında bilgi verir herhalde. Evlen biriyle sana da anlatsınlar :)
Doğrudur eğreti gelin muhabbeti varken bunu garipsemem..
:D söyle vericen böyle vericen ya eskiden di onlar artık herkez her seyı bılıyor
nebilim ben be bana kimse bişey anlatmadı evlenmedim daha.
ne anlatıyormuş sorimmiii ama yenge kalmadı be hepsi gittiiiiii.
Seni biri kandırmış bence böyle birşeyi ilk defa duyuyorum.
evet biliyorum hala var benim çevremde ilişkiyi anlatıyolar kan gelmezse şöyle yap flan filan işte ..
evet dedigin gibi yatış şekillerini anlatıyolar bacanı şöyle aç böyle davran kan gelmezse oturur gibi yap falan filan işte bana anlatılmadı ama yakındır:)
valla ilk defa duyuyorum, köyde ritueli filandır allahbilir.
valla bende merak ettim şimdi neymiş bu :D
Artık google amca var , yenge de kimmiş :))
ilişkiye girmek dinimizce yasak ve günah.
Maç kaç kaç bitti diye sorar
İlk senden duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar