Onu çokkk sevdiğimi anlatan bir paragraf yazmama yardım edebilecek birileri var mı? lütfen bu benim için çok önemli yoksa böyle birşey istemez kendim yazmaya çalışırdım..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen tek istediğim nefesini hissetmek , sadece kalp atışlarını duyabileceğim karanlık bir ortam. İşte o anı dondurmak sadece seni hissetmek isterdim.Konuşmadan,bozmadan,acele etmeden,sessiz,sakin ve dingince seni duymak,tatmak isterdim...Gözlerinin ışıkta ve sadece sokak ışıklarının vurduğu hafif karanlık ortamda nasıl parıldadığını ezberlemek isterdim , unutmamak için saatlerce konuşmadan bakmak,seni o şekilde anlamak isterdim.Bazen tek istediğim sana bakınca yaşadığım o doygunluğu,senin de hissedebilmen...O eşsiz duyguyu ama belki de aşkı güzel kılan şey,algılarımızın farklı olması.Benim sana duyduğum bu hadsiz özlemin nasıl bir şey olduğunu bir tek benim anlayabilmemin öznelliği ve eşsizliği...Bazen sırf bu duygu için yaşıyorum,beni özel kılan bir kalkan ya da bir taç varmış gibi. Sanki senin sevgin beni prenses yapmış ama kimse bilmiyor ne kadar özel biri olduğumu.Bir tek ben hissediyorum sevginin bendeki yerini.Şanslı hissediyorum,umarım sen de şanslı hissediyorsundur.Umarım sen de her geçen gün benimle ilgili farklı bir nokta yakalamak ve o noktada kaybolmak istiyorsundur.Kızışlarımda,gülüşlerimde,sana bakışlarımda,kaprislerimde,uzaklara uzun uzun bakıp iç çekişlerimde kaybolmak...Beni bazen anlamak , bazense anlayamamanın verdiği kafa karışıklığında boğulmak ve boşvermek...Bunun tadını böyle çıkarmak,umarım bunları istiyorsundur.
113 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzell çok tesekkür ederim çok çok beğendim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim,:)
- +1 yıl
Vay be. Seni alan yasadı valla..
En İyi Cevaplar
+1 yılseni o kadar çok seviyorum ki sevgilim ilk gördüğümde aşık oldum sana biliyorum zor imkansızdı hep başkalarıyla çıktın ama benden öncen ben oldum sonran olmasın sevgilim aşkım bitanem seni alnıma yazdılar kaderimde sen yaşamımda gözyaşlarımı bile sana değer kıldıysam eğer ne mutlu bana sevgilim seni hep sevicem seni seviyorum aşkım bana aşkı öğrettiğin için teşekkürler hayatım, neşem, kaderim kederim derdim sırdaşım dostum aşkımın güneşindeki son ışığım gecemin son ayı yanan odunum benim... sonsuzluğa varım seninle <3
BU NASIL215 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel aşağılara doğru olan kısm daha çok uyuyor emeğine sağlık :)
- +1 yıl
bende aşkımı söyleyemiyorum çocuğa :(
Soran+1 yılNeden ki kabul etmeyeceğini mi düşünüyorsun :/
- +1 yıl
evet en azından kafası baya bir karışır :(
Soran+1 yılHadi ya ama yakınlaşmaya çalış arkadaşınız falan yok mu ortak
- +1 yıl
var çok ama yakınlaşamıyorum okulda da utangacım napacağımı bilmiyorum
Soran+1 yılUtanma ya en fazla seni arkadaşım olarak görüyorum der ama iyisi de olabilir eskidir ama iyi bir yöntemdir mektup yaz :)
- +1 yıl
arkadaşlarına gösterip alay eder
Soran+1 yılDoğru :/ konuşsan da anlatabilir.En iyisi hoşlandığını belli edecek cümleler kur.Mesajlaş,kıskandığını hissettir sonrada ben senin neyin oluyorum da karışıyorum ki demi ya falan de zaten cevabından ne hissettiğini anlarsın
- +1 yıl
yok ya zaten safım dedi sonra kızdan hoşlanıyormuş ama aşığım hala
Soran+1 yılO zman bir süre yapacak bişeyin yok malesef :(
- +1 yıl
ne kadar mesela
Soran+1 yılZaman içinde ne olacağı belli olmaz ya o cocuk o kızı unutur senin varlığının farkına varır ya da sen kendin için doğru insanı bulursun bunun için sabırlı olup akışına bırakman lazım.Yasadığın durum çok zordur bilirim,bu süreçte ondan kopmamanı iyi bir dostu olabilmeyi başarman gerekiyo sonrası dediğim gibi
- +1 yıl
haklısın bana istek atsana konuşalım gerçekten ihtiyacım var
Soran+1 yılTamam yardımcı olmaya calışırım
+1 yılNeden bilmiyorum…gözlerim gözlerine yalan söyleyemiyor…
Benim için çok önemlisin…
Tahmin ettiğinden de çok…
Öyle çok ki korkuyorum…
Bir daha yaşam amacım olmayacağına…
Bir köşeye atılıp, fırlatılacağıma…
Karşılık bile değil…saygı bulamayacağıma…
Herşey birkaç kelimede gizli…
Ve onlar senin…
Sadece…
Senin…
Benim olansa …
Senle geçirdiğim zamanlar..
Seni dinlediğim …anlar…
Hayata inanışımın…insan olduğumuzu….
Anladığım anlar…
Sen çok şey kanıtladın bana….
Mesela yaşadığımı…
Saçların, gözlerin, ellerin aslında…
Ne kadarda güzel olduklarını…
Doğru insandayken…
Çok şey öğrettin bana…
Mesela yaşamayı…
Amaçları gösterdin…
Zordu ama sendin…onlar…
Sadece…
Sendin…
Bana korku nedir…öğrettin…
Kaybetmenin acısının ne büyük olacağını…
Çaresizliği…
Hiçbir şey yapamamayı…
Ağlamayı…çaresizce…
Bağlı olmayı…bağlanmayı…
Yitirince güvensiz kalmayı…
Her insanın sevgiye layık olmadığını…
Acıya karşı en korunmasız olduğum zamanın…
Sevdiğim zaman olduğunu…
En çaresiz olduğum zamanın ise…
Seni yitirdiğim zamanın olacağını…81 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Keşke benim olsan da sana sevgilim diyebilsem.İstediğim zaman sarılıp öpebilsem.Uyuma konuşalım diyebilsem.İstediğin çikolatadan alsam.Beraber aptal aptal fotoğraflar çektirsek.Sokakların altını üstüne getirsek.Yanımda olmasan da benim olmasan da sarılıp öpemesemde ben seni özlüyorum.Aklıma geldiğinde beni mutlu ediyorsun. Allah'ın belası seni çok seviyorum.Seni seviyorum çünkü nedenini bilmediğim bir şekilde bağlandım sana, seni seviyorum çünkü her gözlerine baktığımda kendime geliyorum.Her şeyim oldun sabahım, akşamım, uykum, uyanınca aklıma gelen, konuşmayınca aklımdan hiç çıkmayan, kokusunu unutamadığım, şimdi nerede ne yapıyor diye düşündüğüm kişi.Benim olsaydın saçlarını okşasaydım, gezip eğlenseydik, seni başkasıyla gördüğüm zaman kıskançlıktan delirseydim, her gece durmadan mesajlaşsaydık, sana hep sevgimi hatırlatsaydım, omzumda uyuklasaydın, birbirimizin kokusuna bulansaydık, dedikodu yapsaydık, beraber pes oynasaydık, soğuk günlerde üstümü çıkarıp sana kendim giydirebilseydim. gözlerine saatlerce baksaydım ne olurdu yani?Seni istiyorum ben.Yanımda ol istiyorum.Benim ol istiyorum.Kadınım ol istiyorum.
94 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel yazmışsn gerçekten bunlari yaşamak istediğin biri varsa umarım yaşarsınız :)
Soran+1 yılİnşallah :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
44Cevap
İnsan sevdiğini en iyi kendisi anlatır.
en iyi ben severim derim ben, kimse benim kadar sevemez derim. Ancak aslına bakarsan kendi hayatıma, kendim dışında bir başkasını koymaya yerim yoktur. O kadar meşgulüm sanırsın. O derece sığırımdır ki sevgim hakkında konuşmayı beceremem. Ağzımdan, o istenilen lafları duyamazsın. Yapamam ben bunu.
An olur, bir arkadaş ortamında bir kafede falan oturursun. Sevdiğin de o ortamdadır. ve bir an sevdiğine takılır gözün , ufak bir göz hareketi, ya da bir yudum içecek alır ve yahut kocaman bir kahkaha atar başkasının o an anlattığına. Benim nefesim çıkmaz işte. Gözlerim sabitlenir, hareketlerim donar. Ona sarılsam kemiklerini kıracağımdan korkarım, öpsem bir daha bırakamayacağımdan onu.. Bir an gelir göz göze gelirsin, tam sırası işte, seni seviyorum diye haykırmam gereken o an, yapamam da gider önümdeki poğaçaya uzanırım, çaydan bir yudum daha almanın derdine düşerim.
Sana bir şey söyleyeyim mi? en çok ben severim. Ben severim ama hoş şeyler çok duyamazsın benden. inanmam o sözlere, ya da içini layıkıyla dolduracak en samimi ses titreşimlerine sahip değilimdir, bilemem ben bunu, yalan söylemekten korkarım işte. sevgim hep bende saklı bu yüzden, bencilim ben, bu yüzden sevdiğimi kendimin bir parçası addediyorum ben, bundandır onu da kendim gibi düşünüşüm. Herkesin sevgisi kendine özeldir, herkes farklı sever ama herkes benim gibi sevemez. Ben başkaları gibi sevemem çünkü. Hastalıklı bir sevgi bu. Bazen de az seviyorum. sevdiğimi, herkesin sevdiğini sevdiği gibi sevemiyorum, kendim gibi seviyorum ben. insanların bir kısmı anlıyor ama çoğu anlamıyor. başkası da ölümüne sever, sen belki deli gibi seversin ama kimse benim gibi sevemez işte. Seni en çok ben seviyorum anlıyor musun?62 Yorumla- +1 yıl
sen çok güzel bir detaysın..
+1 yılaslında insan aşk ile ilgili duygularını ancak aşık olursa yazabilir. yani siz kime aşıksanız o na göre yazabilirsiniz. örnek ben aşkı sadece ayrılık ve acı üzerine yazabilirim çünkü o modtayım.
acısı derin hüznü sonsuz doğmayan güneşi bekleyen geceler gibi karanlık her yer kalbimde. ümitsiz ve çaresiz hasret sancısını beklerim bir umut doğacak diye, ne senden haber var ne senden haberi olanlardan bir işaret. beklemem gerek ölümü ki acılarım bitsin ama korkarım ya ölümün kendisi sen olacaksan işte o zaman ne yaparım. kısa bir ömür dayanamazken acılara ya ebedi acılarla kalırsam senin yerine...görüyormusun korkudan ölümü bile dileyemiyorum. ve her şeye rağmen hala seni seviyorum...12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah mıtluluk moduna girersiniz teşekkürler :)
- +1 yıl
teşekkür ederim ama ben trenimi çoktan kaçırdım. iyi dileğiniz için teşekkür ederim
Bence sevdığını anlatıcak şey yaşadıklarınız ve senın ona farkettirmeden hıssettıklerın uzerine birşey yazarsan oldukça başarılı olur bence gereksiz sevgi sözcüklerine gömülmene gerek yok sadece sen ve onun için mantıklı olan okuduğunda yüzünü güldürecek harbiden de ne eglenmiştik demek orda boyle boyle hıssetmıs ve bana hiç çaktırmamış demek bu kadar seviyormus da bunları bunları yapmış şeklinde sorular sormasını sağlıyacak şeyler yazmalısın tabi bütün bunları yeterince vakit geçirdiğinizi düşünerek söylüyorum bence güzel bir paragraf için kabul edilebilir bir anafikir.
14 Yorumla
Soran+1 yılTabi doğru söylüyorsun tesekkür ederim :)
- +1 yıl
Kırıcı olucam belki biliyorum ama onu çok sevdiğini düşünüyorsun ama bence kendini kandırıyorsun emin ol çok sevsen bunu anlatmak için tek bir bakış tek bir hareket yeter ve ayrıca şuan gerçekten fikir almak kendinde burdaki her yorumdan kat ve daha kat kaliteli bir ürün çıkarabilceğin kanaatindeyim..
Soran+1 yılSevmediğim adamla 3 senemi geçiremezdim sadece kendimi ifade edemiyorum size teşekkür ediyorum iyi geceler.
- +1 yıl
+1
Etkileyici birkaç aşk satırları ; benden sana hediye
Ey Vahşi aslan gibi duran yiğidim
Ahırdan kaçan dana gibi sana gelirim
Sen yeter ki ayrılmamaya yemin edelim
Senin için her daim çifteni yerim
Biricik sevdiğim..114 Yorumla
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
Kahkaha attım bu saatte ya süpermiş helal :D:D
- +1 yıl
amk =)) süper lan
Varsın, ucu yanık mektup gibi, yanı başı azıcık kırık, imlası dökük, kağıdı sökük olsun..
Varsın, en güzel şiirlerin yanından değil geçmek, aşkın her bir edebiyatından bihaber olsun.
Varsın yarışmasın, sınıfın en zeki kızı Mukadder'in son aşkı Ali'ye yazdığı o malum mektupla,
Her ne yazılmış ise o paragrafta, Aşk' ın kalbine saldığı yüce kuvvet, kalemine can olsun ..
...
Elbet güzel olur..Yeter ki içine iyi kulak ver kızım..Dinlemeyi bilmeyen, yazmayı da bilemez!12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :(
" Hayatım boyunca insanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim. Bu yuzden yokluğunda her sabah bozuk bir günaydın attım çocukluğumdan kalma eski kumbarama. Geldiğinde sana güzel bir hoşgeldin almayı planlıyorum. "
Hoş geldin sen ömrümün misafiri ...12 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş sağo :)
+1 yılbence cool ol gerek yok tantanaya zaten bir görüşe göre çoğu erkek odun öyle birşey yazsan güler geçer ki haklıda valla ne yalan sölim sevgilim bana arada yazıyor okurken kahkaha atıyorum ama çok beğendimisölüyorum tabi kalbi kırılmasın diye senden çok hoşlanıyorum veya seviyorum yaz gitsin hacı :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınn sağol :)
yaw bendede hep ayrılık şiirleri var bunuda zar zor buldum Özlüyorum seni içimde, senli dünyanın sensiz şehrinde sensiz güne başlamanın yalnızlığı, ulaşamıyorum sana elim yetiyor ama tutamıyorum.. Yüreğimde katran karası, sevdanın yaktığı kor ile bir mecal kalmış umut kırıntıları ile sana sesleniyorum ey yar.. SEVDAN YÜREĞİMDE, hasretin canıma, vuslatın ömrüme, bedel olsada, sen benim sabrımın sonu, KALBİMİN yolusun...ÖMRÜM ÖMRÜNE FEDA OLSUNNN.
24 Yorumla- +1 yıl
Seni ne kadar çok sevdiğimi anlatacak
cümlelerin peşindeyim kaç gündür
Sana öyle bir şey yazmak istiyorum ki;
şimdiye kadar kimse yazamamış olsun
böylesine güzel böylesine gerçek
Ve sana öyle çok anlatmak istiyorum ki
... seni ne çok sevdiğimi yazıp yazıp siliyorum Olmuyor
hiçbir cümle anlatmıyor sana olan sevgimi...
Soran+1 yılYazdıklarının hepsi çok güzel çok teşekkür ederim :)
+1 yılAşka en yakın olduğun zaman, kalbini birine koşulsuzca açtığın zamandır. Karşılık vermese bile, bir gün onun da sana aşık olabileceğini umarak sabırla beklediğin zamandır. Birlikte olabilme ihtimalin yoktur. Aşka kural işlemez ama bazen elin kolun bağlı kalır, sen çabalarsın o durur. Dursa bile, senin için hiçbir şey yapmasa bile bıkmadan, usanmadan çabalamaya devam ettiğin zamandır.
41 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
Gözlerim, işte herşey orada başladı. Tek görgü şahidim. Her şeyi tek bilen. O gördüğün ufacık ama çok derin gözler.
Yeni bir milat başladı oralarda. Manidar bir söz değil, manidar bir yürek var en derinlerinde. Sana özel, her yeri sen olan.
Bitmeyen bir film döner orada, gece gündüz kopmayan. Yer yer tutku dolar, bir bakmışım heyecan patlar. Bazense sarhoş olurum senlerle kalbim bile atmayı unutur.
devamı sende :)12 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel çok tesekkür ederim sağolun :)
+1 yılKendi içinden geçenleri yaz..Bizim içimizden geçenler kendi sevgilimize olan aşkımızdandır..Senin sevgiline olan duygularınla örtüşmesi imkansızdır. Doğal olarak saçma bir istek k.bkma ama..
Turgut Uyar - Göğe Bakma Durağı'nı yaz ne diyim bilemedim :D
En son böyle bir şeyle lisedeki arkadaşlarımda denk gelmiştim benden bişey yazmamı istemişti:D11 Yorumla
Soran+1 yılPeki sağol :D
+1 yılTUTKUYA DAVET
bana sevmeyi öğretme
sonu bir türlü zikrolmayan
bir masal gibi aşkı dinletme
merakıma mucip olan
bir hayal vaad etme
yalnızca gözlerimi seyret
arsız bir heves harelerinde
bende sırra kadem masumiyet
tebessümündeki cazibete bir hayat vaad et
suya indir yelkenlerini
mahrem duygularımı keşfet
yüreğinden hecele bu sözlerimi
varlığın alenen tutkuya davet22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederm
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim sevdiğime karsı kendi duygularımı eğer söyleyebilseydim ya da ona bşy karalayacak olsaydım çok ama çok özlediğimi demek isterdim ama diyemem ki zaten dememeliyim de hep aynı seyi düşünüyorum acaba onu bir kez daha görebilecek miyim bir kez daha bakabilecek miyim yüzüne çok özledim çünkü görmeyince o kadar özlüyorum ki :(
12 Yorumla
Soran+1 yılÜzülme ya inşallah mutlu olursun :(
+1 yılKalbinin sesini dinle onu etkilemeye okuyunca düşünceklerine diğilde içinden gelen güzel şeylere konsantre ol.Olabilenin eniyisi olur.Yada boşver sözü mözü ya bu öküzcüklere hiç yüz rmiycen o sana yazsın.yazsın dursun.
12 Yorumla
Soran+1 yıl:) peki sağol
- +1 yıl
dengesız
- Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılseni o kadar çok seviyorumki kızlarsoruyor adlı sitede seni cok sevdigimi anlatan cumleler yazmak konusunda yardım istiyorum cunku ben seni ne kadar sevecegimi tarif edemiyorum :)) bizim askimizi gormuyen insanlar benim sana olan sevgimi cok daha guzel anlatıp yazabilirlerr off ne buyuk ask bee:)))
61 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılözlediğimi söylesem.. bir daha yalnız bırakma desem.. sensiz saatler geçmiyor desem.. bir daha gidermisin? sarılsam boynuna.. bırakmasam ellerini.. gözlerinde kaybolsam.. yine de gidermisin? dön desem sana.. bir görsen şu halimi.. dursan karşımda,ağlasam yanında.. yinede bırakırmısın beni..
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. yazılarım : link
incele istersen üslubum veyahut yazı biçimim hoşuna giderse yardımcı olurum.14 Yorumla
Soran+1 yılSen baya biliyorsun bu işi yazılar çok hoşuma gitti bir kişiye özel olrak mı yazdın :)
Soran+1 yılKendi içinde acı yasamaktansa kağıtla kalemle arkadaş olmak insanı daha bir rahatlatır her zaman 3 sene kısa bir süre değil allah sabır versin :/
+1 yılYazı tarzı birsey mi istiyorsun siir tarzı mı? Senin icin birseyler uydurabilirim..
En azından yazdıklarımı dogum günü pastasındakileri okudugun gibi okumazsın..120 Yorumla
Soran+1 yılDüz yazı şeklinde olursa daha iyi olur :)
- +1 yıl
Askın celikten yapılmıs bir kafes oldugunu söylerler hani.
Icine zor düsersin, düstümü de zor kurtulursun o kafesten.
Benim icin sorun degildi kafesin icine düsmek.
Benim icin tek sorun aynı manzaraya bakmaktı..
Neyse ki geldi birgün beyaz bir güvercin.
Yakısıklı mı yakısıklı, asil mi asil..
Tuttu beni ayak penceleriyle, yukarı cıkardı kafesi..
Sırf ben yeni dünyalar görebileyim diye..
Benim icin kanat cırpıyor hala,
Benim beyaz asilim.
Göklerde süzülüyorum onun sayesinde.
- +1 yıl
Tesekkür ederim.
Benim cesur asilim.
Sonunu da böyle bagladım ama pek güzel olmadı..
Biraz da siir seklinde oldu, ama düz yazı bu aslında.
Begenmedim bunu, baska bir tane daha düsüneyim.
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın sağol emeğine uğraşına :)
Soran+1 yılİnsanda yetenek olunca güzel olanı da beğenmiyo demek ki :)
- +1 yıl
Bak kızlardan biri ismini ver akrostis yazayım sana demis. Ben de öyle birseyler yapabilirm belki. Isim ne sevgilinin? Daha hos olur bence o. Senin yazdıgını düsünür yani..
Soran+1 yılAlttaki çok güzel olmuş ben ordan kendime göre bişeyler çıkartırım emeğin için tekrardan çok çok sağol :)
- +1 yıl
Peki, sen bilirsin.. :)) Anladıgım kadarıyla böyle ufaktan cümleler toplayıp kendi duygularınla yazacaksın onları?
Ben yine düsünüp yazarım birkac sey daha, merak etme sen. Severim böyle seyleri düsünmeyi.. :)
Soran+1 yılTabi öyle yapıcam çünkü bana uymayan şeyleri sırf gönlü olsun diye yazacak halim de yok hani benim ha işte ben tam da bunu hissediyorum ya dediğim cümleleri alıcam biraz da kendim eklerim :) çok sağol ya pek iyi karşılanmıyor bu tür sorular ama ilgilendin baya :)
- +1 yıl
Bana el ele tutusup Eiffel kulesinin tepesinden atlayacagız desen, seni seviyorum der kendimi bırakırım rüzgara karsı. Havada süzüldügümüz o 3 4 saniyede, gözlerindeki aska bakarım senin.
Beni ne kadar sevdigini birkez daha anlarım dünyaya carparken. Benim icin sorun degil atlamak.
Ne de olsa biliyorum; Sonsuzlugu yasayacagız diger tarafta. Seninle birlikte..
Seninle birlikte yıllara meydan okumaya hazırım ben,
Seninle birlikte sonsuzlugu yasamaya razıyım ben..
Düz yazı bu. Unutma, :)
Soran+1 yılAy işte bu çok iyiii :) bide böyle hayaller kuruyodk biz tam oldu bak gerçekten çok sağol ya :)
- +1 yıl
Cuk oturdu diyorsun yani? :D Vay be. Eiffel kulesi hangi asklara kadir görüyor musun sen?
Baska yazmama gerek var mı, zorlayayım mı biraz daha? :))
Gerci artık cıkarsa siir seklinde cıkar benden ama, yine de düz yazıya ceviririm onu..
Soran+1 yılSen bilirsin okumak eğlenceli ama yazmak seni sıktığında bırak ama senin bir sorun olduğunda buraya yazarsan elimden geldiğince yardım ederim :)
- +1 yıl
Ya bir aralar yine siteden birine günaydın mesajı yazmıstım. Sevgilisi icin.. Iclerinden birtanesi güzeldi ama bulamam onu simdi. Sana uyarlayayım onu, pek uymayacak ama olsun..
Üste yazacagim onu bekle, :) - +1 yıl
Rüyaların gercek olmadıgını söylerler.
Oysa ki hayatımızın 3`te 1`i gercek saydıgımız rüyalarda gecer bizim.
Onlarda hayat buluruz biz, uyandıgımızda da yok olur o hayatlar.
Sana bir hayat sunacagım simdi sevgilim. Rüyanı gercek kılacak kadar hayat dolu.
Gözlerini sımsıkı kapat.
Ve beni düsün rüyanda.
Yasadıklarımızı, ilklerimizi, gelecegimizi..
Sana rüyanı gercek kılacagımı söylemistim.
Simdi ac gözlerini.
Cünkü karsında ben olacagım..
Bunun gibi sacma birsey iste.. :D
Soran+1 yılYa sebin sevgilin varsa çok sanslı be olacak olan da sanslı :) hepsi birbirinden güzel olduu :)
- +1 yıl
Hahaha.. Bu satırlar veya bu düsünceler benimle birlikte topraga gömülecek, cünkü benim sevgilim falan filan olmayacak. Olamaz da zaten.. Hic olmadı da zaten. :))
O yüzden öyle sanslı biri de olmayacak.
Begendigine sevindim gercekten. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..
Benim icin bir zevkti güzelim.. :)
Soran+1 yılBi duygu yasamadan yazmak daha büyük basarı olmalı,kesinlikle yarıcak işime sağolasın :)
- +1 yıl
En büyük duygular yasanmamıs asklardan cıkar. Bunu unutma. :))
Rica ederim, ne demek..
Dedigim gibi, benim icin bir zevkti..
Soran+1 yıl:) anladım
+1 yılBir ömrün en ıssız yerindeydim, sonra birden sen geldin. Geldin ve bildiğim her şeyi değiştirdin. İçinde umut olan bir yolculuğun başlangıcıydın benim için ve seninle sanki yeniden dünyaya geldim.
210 Yorumla
Soran+1 yılDoğum günü mektubunda okumuştum bunu güzel sağol :)
- +1 yıl
ups yakalandık mı ne =) teşekkür =)
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
Sence o mektubu yazmalımıyım ? =)
- +1 yıl
Bu arada diger kızların yorumlarına aldanma siz kızlar güzel sözleri sevdiginiz kişiden duymaya ne kadar muhtaçsanız biz erkeklerdee sevdigimiz kadından güzel şeyler duymaya o kadar muhtacız belki size umrumuzda degilmiş gibi görünebilir ama inan ki gerçekten çok güzel bir his benim sevgilim bana yazar falan hoşuma gider genellikle ben ona söylerim onunda hoşuna gider yani işte herşey karşılıklıdır ne kadar ilgi o kadar sevgi ;)
Soran+1 yılBence sen onu yazma,evet güzel fikir ama sözleri yazarsa google a trip atar sonra :) fazla olmamak kaydıyla herkesin ruhunun oksanması gerekir tabi ki :)
- +1 yıl
Çok yogunum bu aralar yarın sınavım da war hiç birşey gelmiyo aklıma bir mektup yazmak istiyorum güzel olsun ama işte problem şu ki aklıma güzel şey gelmiyo yarın da onun dogum günü bir sürü şey işte :/
Soran+1 yılSana bir kaç link vereyim onlara bak istersen :)
- +1 yıl
olur güzel olur =)
Soran+1 yılEkledim ben beğendiğim yazıları not etmiştim onlara bakıp toparlarsın sonra istersen yardım ederim :)
+1 yılO zaman benim hislerimi yazmış olursun. Bence sevgiline kalbinden geçeni yaz Yerinde ve zamanında söylenen " Seni seviyorum" Cümlesi, bir erkek için bazen tüm şiirlere, Mısralara, aşklara bedeldir.
41 Yorumla
Soran+1 yılSağol
sözcüklerim varmiyor uzaklarina
birer birer düsüyor bütün öpmelerim
agir yenilgiler alarak …
adresinde yoklugunu kiyamet bilerek
sadece susarak özlüyorum seni
hiç tanimadan, ne garip …53 Yorumla- +1 yıl
+1 Ahmet Aslan!
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yıl
Gül hadi, Eller kıskansın.
Gülyüzün Ağustosu anımsatsın.
Hiçkimse yerini alamaz , bu kalem şahit!
İzin verde aşkımız en azından şu kağıtlarda kalsın..11 Yorumla
Soran+1 yıl:) güzel olmuş sağol
Sen sevgilim, gönlümde tükenmiş sandığım duyguların yeni yetme heyecanısın.
Sen sevgilim, 'iyi ki'lerimin adamısın, 'keşke'lerimin idamı
Sen sevgilim, bir devrimsin çocuk yüreğimde, tüm varlığımla gelişim sana...12 Yorumla- +1 yıl
buna inanmadım :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılfikrimce öyle basit internet üzerinde yazılan klişe paraglardan ziyade tamamen kendi durumunu kendi duygularını ifade eden sade aynı zamanda etkileyici bir paragraf yazman en iyisi olucaktır. burda başkalarından ancak nasıl başlamaşıyım nasıl izah etmeliyim diye yardım alabilirsin . kimse karşı tarafı ve senin duygularını senden iyi bilemezki
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılAşktan yana yaşadıklarımı bilseydin eğer,halen sevebiliyor oluşuma aşık olurdun
32 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler
- +1 yıl
nedemek rica
bu gece gokyuzundeki butun yildizlar sahidim olsun ki asla birakmayacagimm seni :) dersin her zaman etkilidir
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet güzel sağol :)
yine bir gece..yine senszlk var bu gece..ben her gece dua edermmm sadece sen sadece sen sev beni diye...
12 Yorumla- +1 yıl
:) amin allah kabul etsin
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Bazen duygularım öyle depreşir ki ağzımı açsam ayık adam sarhoş olur sağlam adam hasta olur.Ne yazık ki depreşik bir günde değilim :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTüh sansım yokmus :) olsun sağol yinede :)
+1 yılBen yardım ederim ama içinde nelerden bahsetmem gerektiğini söylemen gerekiyor.yani biraz detay vermen lazım
16 Yorumla
Soran+1 yılBen ona anlatmam hiç sevgimi ama sevmiyorum zannetmeye başladı işte biraz gönlünü hoş edecek sevgimi anlayabileceği bişeyler,aslında benim yazmam lazım çünkü benim sevgimi benden iyi kimse bilemez ama kuramıyorum o cümleleri :)
- +1 yıl
Dur sana arkadaşlık isteği yollayacağım mesajdan konuşalım :)
- +1 yıl
.Ben hayatın boyunca yanında olmak ve seni mutlu etmek istiyorum.Seni dinlemek,dertlerine çözüm olmak sana bir dost,bir sırdaş olmak istiyorum.Ben seninle mutlu olmak istiyorum.Eğer mutsuz olacaksam da birlikte mutsuz olalım istiyorm.Herşeyi birlikte yapalım istiyorum.Bazen çocuk gibi pamuk şeker yemek,lunaparka gidip dönme dolaba binmek istiyorum.
Gibi bir şey yazabilirsin.Onla yapmak istediklerini yazabilirsin
Soran+1 yılÇok güzel çok sağol :) bişeye ihtiyacın olursa buraya yazarsn bende sana yardımcı olmak isterim :)
- +1 yıl
çok teşekkürler :) eğer bir şey olursa eklemen yeterli.
kullanıcı adım : dersimizaşk
Soran+1 yılTamam eklerim :)
+1 yılben o tür işleri pek beceremem ama öyle havalı cümlelere falan gerek yok bence. onu çokk sevdiğini sözlerinle değil davranışlarınla belli etmelisin. onun dışında sadece duygularını anlatan sade bir paragraf etkileyici olur:)
13 Yorumla
- +1 yıl
bişey diyil:) onu seviyorsan ve oda seni seviyorsa ne yazdığının önemi yok zaten:)
Soran+1 yılTabi ki :)
seviyorum ama kimi
en tatlı birisini
nasıl anlatsam sana
ilk harfine baksana... not: çok uğraştım.31 Yorumla
Soran+1 yılkesin uğraşmışndr :D
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoluduğum havanın bir önemi varsa artık, tepemde beni kavuran güneşe aldırmıyorsam şimdiler de, Yediğim içtiğim her şeyin tadı daha bir başka geliyorsa, bu sen hayatıma girdiğin saniyeden itibaren olmaya başladı...
20 Yorumla
+1 yıl2 tane şiir kitabım var yayınlanmamış cok güzel agrostij yapabilirm elimden geldiğince yardım ederim:)
11 Yorumla
Soran+1 yılİsmi çok kısa oduğu iççin akroştis güzel olmuyo :) çok sağol ilgin için :)
+1 yılKısa olacak ama işe yarar bu satırlar
Seni sevmek kadar ne güzel,
Sen, seni sevmekten de güzelsin,
Keşke beni sevsen,
Ben, beni seven seni sevsem,
Senle beraber güzelleşsem...12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılHer ne kadar saçma şeyler olduğunu düşünsende kendin yazmayı denemelisin.. En anlamlsı bu olur ama yazıya giriş hakkında bir kaç ipucu istersen yardımcı olabilirim.
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Bişey değil.
erkeklere odun dıyoruz ama yorumlara baktım bız kzılar daha odunmuşuz aynen benden de çıkmıyor böyle şeyller:D:D
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen demiyelim bari bidaha :D
+1 yıliç sesine kulak ver gönlüne kulak ver onlar sana doğru cümleleri elbet sunacaktır.
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol :)
senin onu ne çok sevdiğini bizmi anlatıcaz... sen sevgini anlatamıyorsan biz hiç anlatamayız.. hee buradaki arkadaşlar yazarlar bir kaç cümle ama bu senin ona hislerin değilll yazanların kendi hisleri olur... sen böyle birşeyi karşı tarafa verip gönlün rahat edicekse kusura bakma ama sevmiyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı. Kendi yüreğinden gelmeyen, başkalarının samimiyetsiz sözlerini gönderme bence... yaratici ol ne geciyorsa onu söyle hic degilse gerçek duygularin olacak, sana ait olacak... :(
20 YorumlaGözler ki birer parçasıdır sende İlahın
Gözler ki senin en katı zulmün ve silahın
Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin;
Sen vuruyorken de öldürüyorkende güzelsin..
hüseyin nihal atsız ın ruh adam kitabından dı heralde11 Yorumla
Soran+1 yılSağol
akrostiş şiir yazıyorum istersen yardımcı olabilirim ?
12 Yorumla
Soran+1 yılİsmi kısa olduğu için pek iyi olmuyor :) sağol yinede
Gizli Üye(30-35)+1 yılSensiz yaşayamam...herşeyimsin , benimsin... De bu tarz cümlelere kimse dayanamaz ayrıca paragraf kadar etkili sözler bence
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın sağol :)
Cevap sahibi+1 yılSeninim ve senin olarakda kalacagım da diyebilirsin.erkekler güçlü olmayı havalanmayı severler çünkü;)
Cevap sahibi+1 yıl;);)
+1 yılAşk seni tanımadan önce bilimyordum seni cok seviyorum falan iyiki varsın hep yanımda kal :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yıltamam uleyyn yardım ederım bugun sagımdan kalktım :):)
110 Yorumla
Soran+1 yıl:D ett o zamann
- +1 yıl
su yollayan senmısın ?
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
bı sn
Soran+1 yıl:) peki
- +1 yıl
hee ne tarz bır sey ıstıyorsun sekkerım :D
Soran+1 yılSevdiğimi belli edemiyorum işte kelimelerle ne söylersem etkilenir sen erkeksin daha iyi bilirsin ona göre bişey :)
- +1 yıl
senı sevıyorum de yeter gerısı bos yoksa g*tu kalkar..
Soran+1 yılBelkide ..
- +1 yıl
ne belkısı layyyyyyyyn kesın ve en temızı ıcten bı senı sevıyorumdur :)
Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı. Deprem gibi girdin gönlüme ,Fay hattı çizdin yüreğime, Enkazlar bıraktın üzerimde Sevilmektesin 8.4 Şiddetinde...
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol
google dan bak daha hızlı olur btilkntikbiktbtlk4i
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok kroca şeyler çıkıyo orda :D
- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılayrılırsanız haber ver. çok etkileyici aşk acısı paragrafları yazabiliyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
aynen :)
mecnun değilim dost; lakin cağırırsan çöllere gelirim !
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol
onu çokkk sevdiğini anlatan paragrafı biz mi yazacaz ya :D çok önemli. yoksa kendin yazmaya çalışırdın :D hımmmmmm
10 Yorumlaseni tuz kadar seviyorum
çünkü hayatıma tat veren sensin
kısa ve öz20 YorumlaAşk ı bu kadar küçük görme lütfen,bizim yaşadıklarımız sonucu ortaya çıkanları neden senin sevdiğin okusun,madem sen seviyon ona özel olanı ona sen ver
Ama İğneleyici birşeyler istiyorsan onu zevk için yapabilirim bak ))10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. şiirlerden alıntı yap.
tavanı kadar sokağın, dibi kadar cehennemin.
gibi.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşiir olmaz mı? yazılmış ama.
biyerlerden alsan ya da?önerebileceğim yazilar var da23 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılAskin Gozyaslari Kimya Hatun kitabinda, Kimyanin Semse olan askini anlatirken yazdigi cok guzel cumleler var.
Soran+1 yılTamam bakıcam tesekkür ederim
ben şairim sana yardımc ıolabılırım.
25 Yorumla
Soran+1 yılPeki beklerim yardım :)
Soran+1 yılGüzel olmuş çok teşekkür ederim :)
Soran+1 yılTabi :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla ben yazarim senin icin :))
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol :))
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben ederim, tam benim işim :)
16 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel doğru yerdeyim o zaman :)
Soran+1 yılPeki istiyorum o zaman sorudaki gibi :) bende başka konularda yardımcı olmaya çalışırım her zman :)
Soran+1 yılSen nasıl istersen hiç farketmez :)
+1 yılederiz bitanem konu nedir?
15 Yorumla
Soran+1 yılKonu benden güzel sözler bekleyen bir adam işte yazamadığım için bozuluyor o çok iyi ifade ediyor kendi sevgisini sanırım benden de bekliyor
- +1 yıl
:) ama sorun şu senn hislern yoğn olmadığndanmı söyleyemyrsn yosa ruhun bunamı müsait değil ayrca hissederk söyledğn çok küçk bir cümlede önemli illa can yücel gibi olması gerekmyor o kişiden biraz zaman isteyevblrsn duyglrnı ifade etmek için mesela
Soran+1 yılBen böyleyim sanırım bunlarıı sorun etmeden 4. Yılımıza girdik ama belkide bunu kabullenmesi daha doğrudur bilmiyorum ki :/
- +1 yıl
muhakkak ama sende biraz çabalayablsn 4 yıl az değil şiir kitapları oku yıkmaz erdoğan can yücel özdemir asaf necip fazıl tavsiye edebilirim
Soran+1 yılEvet okumak iyi gelir sağol :)
+1 yılTek kişilik miydi ki bu şehir ? Sen gidince bomboş kaldı...
10 Yorumla
+1 yılhiç anlamam tatlım böyle şeylerden ...
17 Yorumla- +1 yıl
aşık olup olmamak değil mesele canım sadece süslü laflardan pek anlamam ..
aşk süslü cümlelerle ifade edilecek birşey değildir o anı yaşamaktır hissettirmektir.
başkalarının cümleleriyle dile getirilmez aşk. - +1 yıl
nasıl diorsan canım...
Soran+1 yılTeşekkür ederim yinede :)
- +1 yıl
bnden de mi bşeler kapamadın :sss
- +1 yıl
;) ehhh işteee...
- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Etkileyici aşk paragrafları yazmaya katkım olur diyen var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler