Sevgilimin erkek arkadaşlarıyla konuşması?

Merhaba arkadaşlar hemen konuya girelim yaklaşık 5 ay dir cikiyoruz bir ara ayrıldık kavga ettik oda bitirelim dedi bende tamam dedim aradan 2 hafta geçti beni aradi sensiz olmuyor seni çok seviyorum falan bende sevdiğim için barıştık bana dediki bundan sonra senin sözünden çıkmayacam dedi buda benim hosuma gitti ilk 1 hafta güzeldi sonra üniversiteye gidiyor kendisi bölümünden dolayi çok erkek var arkadaş gruplari var kızlı erkekli hep whatsapp onlarla konusuyor son zamanlarda okuldan çıkınca hep kafeye falan gitmeler ben buluşalim diyince haftaya bir gün ayarlariz diyo geçen bilgisayarda isi varmis benim bilgisayarda yaparmiyiz dedi bende evet dedim hemen 3 gün sonra bulustuk normalde haftaya bulusuruz demisti yani arkadaşlarına çok önem veriyor bir kac defa sa soyledim ama ben bir cok kişiye tanismak bir çok yerde bulunmak zorundayim falan sonrada isi guvene vuruyor hatta bana bir ara biz yakın arkadaş olarak devam edelim çok canımli cicimli konusmayi sevmiyorum dedi bende öyle bişey olmaz dedim sen benim sevgilimsin ne yakın arkadaşı o zaman sevgili olmaz onun adi dedim sustu ama hep arkadaslariyla sohbet için buda beni sinir ediyor sizde ne yapmaliyim
Sevgilimin erkek arkadaşlarıyla konuşması?