AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Evliliğimin bitmesini istemiyorsam, elbette istemem.
hyr bu daha cok uzaklastirir baska tarafa yonelir erkek ara vermk yanlstr sensizlige alisir
Ayrılık bitiş demektir. İletişim kesilirse sorun. Dikkat edin.
hayır asla. ama eğer çok büyük aşılmayacak bir konu bir kavgadan geçtiysek evet
Bu düşünme zamanında başka erkek veya kadın olcaksa ne tuhaf bir evlilikmiş bu derim
Ne kadar bir süre? 3 günden sonrası işleri sakatlar
Evlilik sorumluluk ve çiledir. Evlenmem ben. Düşünmeye de gerek yok bu yüzden.
Bunun yerine 2 günluk tatile gidip herşeyden uzaklaşip evliliği yenilemek daha iyi değilmi evlilik kolay kolay bitmemeli ya da doktora gidilsin uzman falan evlilik uzmanı
Hayır tabii ki, ne kadar kavga edersek edelim yatak bile ayrılmayacak.
Tabi ki evet sinirler yatisana kadar bu cok iyi ama aldatiyosa bilemem
direkt herşeyimi toplar giderim kafamda bitmiştir kalbimdede bitirmeye çalışırım
kabul ederim ama en fazla 1 hafta 8. gün dava açarım
Boşanmamak şartıyla ve kış döneminden yaz dönemine kadar evet derdim. Malum yazın sevap işleme belirtileri kışa nazaran daha fazla oluyor. 😁 yazın kavuşma isteği artacağından olumlu bakardım.
Bir süreden kasıt ne mesela? Birkaç saat çıkıp dolaşabilir ya da bir kaç gün annesinin evinde kalabilir
Bu olayı kadın ister sebebi tek şudur. Yeni birilerini bulmuştur. Biraz rahat kosturmak istee serbest piyasada. Adama biraz ayrı kalalım sonra devam ederiz evlilige der. Aslında bidaha dönmez bu calışmak için baganedir
Bilim adamlarinin yaptigi arastirmaya gore her evli cift senede en az 15 gun ayri kalmalidirlar. Bu evliliklerin surdurulebilirliginde onemli bir olay
O yuvanin içinde çözülmeli her şey.. evlilikte yatağın ayrılması çok yanlış..
ben izin verirdim kafasini dinlesin ve dusunsun diye bence zman gerekli
Kabul ederim çok kötü gidiyosa biter hatta düşünmeye bile gerek yok
Bekara koca boşamak kolay ama ederim galiba. Edilmeli sanırım yani çoğu aile terapistinin ilk önerdiği şey evlilik gibi yaşamayın flört gibi yaşayın 2 3 ay diyolar. bir bildikleri vardır herhalde 😃
ne bu futbol maçı mı ara alacak? iyi günde kötü günde diye söz vermediniz mi siz? kötü zamanda mola sizi ayırıncaya kadar mı dediniz? !
kalalım kalmasına da ben pek düşünecek vakit bulacağımı sanmıyorum. değişik şeyler olabilir, riskli bir durumdur
Ayrı kalmayı uygun bulmuyorum araya başka kişiler girer ara bozmaya çalışır soğukluk girer sakin olup çözüm bulmaya çalışmalı ayrı kalmak çözüm değil
Ayrı yaşamaktan bahsediyorsa zaten bitmiştir benim için zaten ayrı yaşamak başka bir kadına sempati duymak demektir , eger yüzüne bakmak dahi istemiyorsa o adam kesin biri vardır ve o evlilik bitmiştir, gururumla boşarım hiç beklemem evli olsam
öyle sacmalikmi olur ya mutluyken bir arada olan kavga edincede bir arada olur baska yolu yok bunun...
Hayır istemem konusarek cozulemeyen seyler ayri kalinca nasil cozulsun daha da sogukluk girer araya.
Sana şiddet uygulamiyorsa kabul etme ama iliskiyide detayli bilmek lazim onun nasil biri oldugu cok onemli burda
hayir etmem esimi seviyosam o sorunu konusrk cözneye calisirim ve birz altan almaya calisirim iki cambaz bir ipte oynamaz :)
Sanki benim sorumdan esinlenilmiş :D Her neyse, kabul ederim
Sorun neydi? :D Kendi durumumu sordum..
İlişkide her şey monotonlaştığı zaman ilişkinin geleceği için ara vermek doğru bir adım mı?
Bizim sebep kıskançlık. Ve bence doğru bir adım..
ben öylesine sormuştum :)
Belki bazı şeyler için yalnız kalmak iyi bir yöntem olabilir...
İzın vermem o süre icerisinde birbiirimizden daha cok soğuyabiliriz
Olabilir mantıklı bir düşünce, belkide kısa ayrılıktan sonra birbirimizin eksiklerini anlayabilir. Ve daha farklı başlangıç yapabiliriz.
O ayrilikta araya sadece ozlem girmez.. Ayse girer, melisa girer, merve girer.
Bunu teklif eden taraf sevgilisiyle bir müddet rahat rahat fındık kırmak istiyordur..
Sonra da hiç bir şey olmamış gibi evine dönecek.. Oldu canım..
Güncellemede yazdıklarına bakılırsa foyan ortaya çıktı diye epey kızmışsın. :D
Kesinlikle.. bu durumu duzeltmez aksine evliligi bitirir. Ozellikle erkekler 'bekarlik sultanlik' deyip geri donmezler
hayir evlilikte mumkun degil.. istedigin kadar tartisabilirsin ama yataga kabga girmemeli her gece yatarken o gun tartisildiysa unutulmali
Evli olsam ve eşim bana bunu söylemiş olsa.. Uzun bir süre eve gelmezdim, O çağırsa bile hatta telefonumu kapatır öyle giderdim.
eğer evli olsam bu teklifle gelse ileride daha kötü olacağına belki iki tarafada bu iyi gelebilir
ayrlik kafandaki düşünceleri netlestirir aslinda. bir süre ayrı kalmak daha mantikli
Kafalar uyuşmayınca çok zor oluyor. Fazla zaman geçmeme şartıyla.
Bence kabul edilebilir bir yanı yok. Ya ayrı yaşamak daha mutlu ederse?
onun yerine bosanip istedigimiz şekilde istediğimizi düşünelim derim
ayri yaşamaya başlarsak donüşü olmaz ayrılırız muhtemelen
Nasıl olsa biteceği için direkt olarak bitsin derdim
Etmem. Tamamen ayrılırım onlamı uğraşacağım. Çok istiyorsa kanepede 2-3 gün yatabilir.
Bide şoyle dusun o ayrilikta iki tarafta hatasini kabul edip kirmamaya calisabilr. Ama birlesicekseniz tabi yeniden deneyin derim ama yok beni hayatindan cikartir dersen de ben sensiz yasayamam de
Teklif etmem birşeyi bahane eder evden uzaklaşırım...
ayri yasamak mi tarkanin bir sarkisi varya sen coktan gitmissin o bitirmistir kafasinda
Ayrı yaşamaya gelmişse iş boşanmaya kadar da gelmiştir.
Araya daha fazla soğukluk girer.
Ayrı yaşamak istiyorsa bitirmeyi tercih ederim kople.
Evet derim.
Hazır evden çıkmışken adliyeyede uğrasın bir . Boşanma falan ugraşamam hiç 😜
ederim hanımefendi evden giderim o evde kalır onun düzenini bozmam onu sokağa atmam yani
evet kabul ederim cunku bu ikimizede iyi gelir nasil olsa birlikteligimiz olmadan nasiliz yasayabiliyormuyuz bunu anlariz
Çok sıkıntı bir olay biliyorum ama cidden ilişkinin sürmesini istiyor ise iki tarafta böyle aralar iyi gelir diye düşünüyorum.
Oracıkta boşarım 🙄 iyi günde kötü günde demedik mi lan biz, ne demek o öyle
Kıyamet gününü bekleyecek değiliz ya direk boşanalım patladı mı dikiş tutmaz derim ki dedim...
evlenmeyi düşünmediğim için aklıma gelmedi. sevgili olarak dersek ara verene yol veririm. çocuk oyuncağı değil.
aynen kabul ederim hatta valizimi alir ceker giderim fazla kavgaya gerek yok
Kadın ya da erkek farketmez böyle bişey isterse başka birini bulmuş demektir
kesinlikle dogru ne demek ara vermek😄
Kimilerinin zoruna gider işte arkadaşım. Herşey ortada kim yararı olsun diye ara verdi. Sonuçta evlenirken iyi günde kötü günde denildi. Amaç belli ara verirken...
amac belli katiliyorum olene kadar o eli brakmicaksin uymayacaksin seytana helalin varken neden harama goz yumarlar ya
Hiç bir fikrim yok kardeşim takmayanlar belli zaten zorlarına gidiyor. Görünen köy kılavuz istemez. Allah yaşatmasın ama bir gün şahit olur ya da yaşarlar.
evet kesinlikle
Ayrı kalmayı göze alan biri...
biten bir evlilik profili demektir.