+1 yılAyri kalmak uygun olmayabilir sonuçta evlilik danismanlari bile esinizle tartistiginizda yataklarinizi bile ayirmayin diye uyariyolar cunku kötü sonuçlar dogurabilir (eslerin birbirlerinden uzaklasmasi, bosanma, vs..) Bunun yerine birlikte tatile gitmeyi deneyebilirsiniz? bulundugunuz ortamdan uzaklasirsaniz belki bu size iyi gelebilir, ve birde ilk tanistiginizda yaptiginiz seyleri tekrar yapmayi deneyebilirsiniz, birbirinizi evlilik için neden sectiginizi karsilikli sorgulayabilirsiniz, nelerin degistigini, nelerin keyfinizi rahatinizi bozdugunu karsilikli konusarak sorgulayip bir çözûme varabilirsiniz, ikinizde anlayisli bir sekilde karsinizdakinin size söylediklerini alinmadan gücenmeden dikkate alirsaniz evliliginizin daha iyiye gidecegine eminim, yani insallah öyle olur.
25 Yorumla
Soran+1 yılMeselemiz kıskançlığı. Bu yollarla çözemedik. Teşekkür ederim..
- +1 yıl
elle tutulur gözle görûlür bir kanit var mı esinizin? yani kendinizide sorgulayabilirsiniz neler yapiyorumda beni bukadar kiskanmasina sebebiyet veriyorum? diye, ya da : benim yaptigim seyleri o yapsa benim tepkim ne olurdu? kendinize karsi dürüst olarak cevaplarsaniz bu isinize yarayacaktir. Eger "samimi" olaraktan hareketlerinizin yanlis olmadigini düsünüyorsaniz, esinizle oturup bu durumu konusmayi deneyebilirsiniz, ve sizin sorguladiginiz tum bu seyleri onunda sorgulamasina yardimci olabilirsiniz va hala ise yaramiyorsa onun davrandigi gibi sizde ona davranabilirsiniz dozunu kaçirmadan tabikide.
Soran+1 yıl4 yıllık evlilik. Hiçbirşeyle itham edemez beni. Çünkü ikimiz de biliyoruz yanlışım olmadığını. Eşim paranoyak. Seviyorum ama yürümüyor
- +1 yıl
ozaman kiskançligini dizginlemesi gerektigini bu durumun sizi rahatsiz ettigini ve bu sartlarda daha fazla yurutemeyeceginizi uygun bir dille ona anlatabilirsiniz, kendinize zaman verin.. Iyi düsünün Yuva kurmak zor is ama yikmak çok kolay.. Insallah hakkinizda hayirlisi olur.
Soran+1 yılKonuşmalar çare olmayınca bunu denemeye karar verdim. Çok teşekkürler
En İyi Cevaplar
Anlaması çok güç. Bazı görüşleri okudum. Ne kadar kolay tanımadıkları birinin iffetine dil uzatmak. Yazık..
Soruna gelince, bence etkili bir çözüm olabilir. İlişkiye dışardan bakma şansı olur çiftin. Daha sakin, yenilenmiş olarak bir araya geldiklerinde büyük sorunlar gözlerine daha önemsiz görünür.
Umarım evliliğini kurtarmak için doğru adımdır..20 Yorumla
+1 yılSadece evlilik içerisinde değil, her hangi bir konuda bu şekilde atılan bir adım sonun başlangıcıdır. İnsanlar birbirlerine tahammül edemiyorlarsa sonu belli olan bir oyun sahneleniyor demektir.
Bu noktada şöyle bir farkı dile getireceğim. Karşımdaki kişinin aklını kenara koyup öfkeyle konuştuğunu anlarsam her ikimizin de geri çekilmesi gerektiğini ve daha sakin bir anda tekrar konuşmamız gerektiğini dile getiririm. Bunu ayrı yaşamak olarak değil bir mola vermek olarak nitelendiriyorum. Bir süre ayrı yaşamak boşanmanın provasıdır.
Bir tartışma anında düşünmeden konuşan kişilerle, karşısındakini dinlemeden, analiz etmeden konuşanlarla devam etmem. O an için o konu buzdolabına girmeli. Aklıselim düşünme yeteneğini kazandığı zaman konuşmak en doğrusu.42 Yorumla
Soran+1 yılSakin konuşmalar bir yere varmadı. Sevgi bitmemesine rağmen bu noktadayız. Dediğin gibi boşanma provası olacak biraz..
- +1 yıl
"Sonu belli olan oyun" demiştim. Bunun gerçekleştiğini görmek üzücü.
Sevginin yetmediği durumlara bir örnek. Umarım bir gün bu süreç sona ermeden bu dünyada sevginin çok zor bulunduğunu ve bir kere kaybedildiğinde ise lanetlenenler kulübüne katılacağınızı fark edersiniz.
+1 yılÇok iyi bir teklif..
Özlem şart..
Ben, babamla anneme teklif etmiştim şiddetli tartıştıkları zamanda..
Annem, memlekete gitti.. Süresiz..
Ben üniversiteye..
Babam eve gelip sıcak çorba bulamayıp, elbiselerini kırışık giyince aklı başına geldi..
Bir daha "boşanma" kelimesi ağızlarından çıkmadı..
#Vesselam211 Yorumla
Soran+1 yılHarikaymış. Seni dinlemeleri çok hoş..
- +1 yıl
Çünkü ben gurbetteydim..
İnsan ayrı kalınca kıymeti anlaşılıyor..
Bunun kıymetini en iyi bilenlerdenim..
Gurbette her imkanım varken bile "yalnız bir pazar kahvaltısı" insanı düşünmeye sevk ediyor..
Soran+1 yılBen de yaşadım. Çok iyi anlıyorum..
- +1 yıl
Eyvallah
- +1 yıl
Özlem değil saf çıkarcılık
- +1 yıl
@Kırgıngece gene geldi maddiyatçı filozof 😏
"Her şeyi maddiyatta arayanların akılları gözlerindedir.. Göz ise maneviyatta kördür!"
- +1 yıl
Psikolojide babanızın durumu saf çıkarcılık. Beni çok iyi takip ediyormuşsunuz:)
- +1 yıl
@Kırgıngece seni ne takip edicem..
Senim gibi maddiyatçı kimseyle karşılaşmadım ki..
Robot gibi yaşamaya devam et..
Eğer birgün -ki çok yakında- bu fikirlerini, okuduğun o saçma kitaplarını yırtıp attığında bu nickimi hatırla..
Selametle..
İnsanı hayvandan ayıran özelliği duygularıdır.. - +1 yıl
Değildir. Aklıdır. Aklı olan maddiyatlı yaşar. Su maddiyattır. Yeme içme maddiyattır para olmasa nasıl yiyip içiçeniz. Saf çıkarcılık dedim çünkü kadındır gömlek ütüleyen ve yemek yapan kısaca hizmetçi muamelesi gören.
- +1 yıl
@Kırgıngece Hayvanların da aklı var..
Hatta çoğu insandan daha akıllı olanları bile var.. Özellikle maymunlar..
Fakat, duyguları yoktur..
Maneviyatı yoktur..
Korku, endişe, huzur, mutluluk gibi kavramları yoktur..
Hayvanın ne geçmişten üzüntüsü, ne gelecek endişesi yoktur.. Anı yaşarlar..
Fakat insanın geçmişi üzdüğü gibi geleceği de karanlıklı ve endişelidir..
Hayvanlar bunu anlayamaz.. - +1 yıl
Hayvanlarda duygu vardır bilimsel adı içgüdü yavrusunu beslemesi hatta kuşlarda bile eşi ölünce üzülürler muhabbet kuşları hayvanlar sadakat duygusunu bilirler misal köpekler. Aynı şekilde hayvanlarda zeka vardır bir maymunun zekası yedi yaşındaki çocukla eşit seviyede hayvanlarda akıl yoktur. Müslüman takılıyorsunuz ama dinimizin kitabı demez mi ey akıl sahipleri diye seslenmez mi insanlarda ve çimlerde akıl mevcuttur sizin dininize göre bakınıx müslüman değilim ama sizin dininizi sizden iyi tanıyorum. Zira benim iddam değil sizin tanrınızın söylemi akıl sadece cinler ve insanlarda vardır. Umarım sizde okursunuz zira bende önceden bu sitede değerli vaktimi bir zamanlar öldürüyordum. Okumak kaybettirmez çok şey kazandırır. Ve ben okudıkça cahilliğimi görmekteyim iyi geceler size!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
+1 yılEvliliyin tadı tuzu kavgadır. Tabii ki. uzun süreli bir evlilik istiyorsak. bir damla da olsa eşimize aşkımız. saygımız varsa. ihanetden. yalandan bir de aileler arası sorunları büyütmekten vaz geçilmelidir ölüme kadar. Çok kavga olur her ailede ben ayrılmam. ayrı yaşamam. eşim beni anlamıyor diye sinirlenir. en fazla 2-3gün kırgın gezerim. yatak ayırmak en nefret etdiğimiz şey evliliyi yıpratır.
12 Yorumla- +1 yıl
İhanet zaten saygının ölüme giden en kısa yolu. bu yazdıklarım kavga için. kendi adımdan söylemiş bulunayım da ben:) biliyorum benim yorumumu kasd etmediniz.
Soran+1 yıl:) Evet değildi. O ucuz görüşler direkt ayırt ediliyor zaten..
+1 yılUlan eşimden ayrı kalamam ki. Köpek gibi seviyorken ne demek ayrı evlerde düşünelim. Ayrı odalarda bir süre düşünür daha sakin bir şekilde sohbet ederiz ona okey de böyle ayrı evlerde olmaz. Yatak odasına küs giremem. Eşime doya doya sarılmadan uyku uyuyamam. Bana gelmez.
63 Yorumla- +1 yıl
Keşke benim kocam da sarılıp uyumak isteseydi siz gbi 😢
- +1 yıl
@KediCihatunn Annemle aramız çok iyiydi. Bana sarılarak ve bana sarılarak uyumayı çok severdi. O yüzden eşim olursa onunla sarılarak uyumayı hayal ediyorum. Hayırlısı nasip olsun. Sizin evliliğinizde güzel noktalara gelsin İNŞAALLAH.
- +1 yıl
İnşallah
Bir süre ne kadar süre olduğuna bağlı. Hadi bir hün kafa dinleyelim dese neyse de bu günlere haftalara yansırsa işte o zaman sıkıntı başlar. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur demişler. Durumu toparlayalım derken araya soğukluk girerse o ilişki bir daha eski düzenine oturamaz.
20 YorumlaAslında isteği mantikli olmasi gereken de bu zaten. Su an bir arada kalsaniz bile eger o ayrilmaya karar vericekse gene vericek. Rahat bırak bir sure bence. Ama bu ayri kalma surecinin baslangicinda onu ne kadar sevdiğini deger verdigini soyle
211 Yorumla
Soran+1 yılTeklif eden benim
- +1 yıl
O zaman soyle ceviriyim. Ben cift ve aile terapisi dersi almis biri olarak soyluyorum. bir arada kalıp birbirinizi kirmaktansa birazcik sakinlestiginiz zaman oturup sorununuzu sakince konusmaniz daha guzel olur. Dogru dusunmussun. Yine o ayri kalma surecinin basinda sevgini goster. bir de bana kalirsa ne kadar sureyle olucagini bastan birlikte kararlastirin yanlis yerlere gitmesin konu
Soran+1 yılMantıklı. Konuşmakla çözemiyoruz ama. Denedik. Bu son çaremdi
Soran+1 yılKıskançlığı
Soran+1 yılSoruyu sorarken konuşmamıştım. Şimdi teklif ettim. İkna oldu sayılır
Soran+1 yılBaşta tepki verdi ama sonra seni kaybetmek istemiyorum iyi gelecekse tamam git dedi.
Soran+1 yılÇok teşekkürler :) umarım..
+1 yılBarışmaya gönlüm yoksa kabul ederdim ama barışmak istiyorsam ondan iyisini mi bulacağım sanki diyorsam yasanmişliklari bir kalemde silip atamiyorsam kesinlikle kabul etmezdim ayrı kalmayi. Ne kadar çok beraber olursak o kadar iyi olurdu o kadar iyi hatirlanirdik. Hem ben küs kalamam ki hemen sebeklik yaparim
10 Yorumla
+1 yılEvliliğinizin kötü gittiği bir dönemse eger bu dönemi iyi kullanıp evliliğiniz için çaba göstermeli, mücadele etmeli.. eger bir süre ayrı kalalım diyorsa ayrılık sinyali veriyor dikkat derim, siz altında birşey aramayın diye güncelleme yapmışsınız ama şunu bilin uzun yıllar evliyim ve yaşamadıgım birşey kalmadı aldatılmak dahil... kimseye güvenmemeyi çok acı tecrübe ederek yaşadım... umarım evliliğiniz yoluna girer, selamlar...
10 Yorumla
+1 yılAsla izin verme eğer uzaklaşmasına izin verirsen çok zor toparlarsın bazen baskın olmak gerek yani masaya yumruğu vurmak gerek onunda anladığı bir dil vardır ilk adıımı sen at bir yuva kolay kurulmuyor ama çok kolay yıkılıyor buna izin verme bence Allah mutlu mesut etsin sizi ☺
10 Yorumla
+1 yılbnce kadın evinde kalıp kocasının uzaklaşıp kendini toparlayıp eve gelmesi ve kadın etkileyici bir şekilde eşine süprizler yapması erkekge şu düşünceyi düşündürür karım benim kadınım iyi ki var ve iyi ki benim karım ne olursa olsn bna guveniyo ve bni seviyo iyiki uzaklasip onu secmisim der eger kadin giderse erkek duşunur ki karm bni sevmiyo bni evde bklemek yerine bnmle sorunlarini czmk yerine kolaya kacp gidiyo diye dusunur bnce bna gore boyle yani
112 Yorumla
Soran+1 yılBence hiç adil bakmıyosun. Evden ben ayrılacağım bir süre..
- +1 yıl
evden uzaklaşman daha kötü olur erkekgi boş bırakmaya gelmez
- +1 yıl
bu aranızı daha çok açar
Soran+1 yılÜstüme çok geldi. İhtiyacım var buna
- +1 yıl
istersn o ozlde anlat niye ustune geldigini bnde sana anlatrm yardmci olmaya calsrm ama evdn uzaklasmayi ckar aklndan
Soran+1 yılMesele kıskançlığı. Düzelmiyor ne yapsak. Çarem kalmadı..
- +1 yıl
kıskançlık güzel bişey bu aşrıya kaçtımı kötü tabi ama bence ayrılma evden uzlaşmya çalışın neyine karışıyo ki bukadar
- +1 yıl
hayata herşey olur zoruda çıkar karşına kolayıda bu senin elinde deeki güzel bir kadınsın demeki eşinde kîskanç normal bu esini biraz altan alip onun dediklerine kulak ver eminim sevdiginden boyle yapiyo sen simdi evdn uzaklascn bu sefer daha cok ustune gelr senn bnce biraz onu altan al umarim duzelir kocan
Soran+1 yılDediğin gibi alttan aldım olmadı. Tartıştık yine olmadı. Çok teşekkürler..
- +1 yıl
sende umursama
Soran+1 yılYaşamadan anlayamazsın. Sana sürekli müdahale edilirken umursamama şansın yok
- +1 yıl
valaha ediycemi şaşırdım senin icin allah yardım cın olsun
+1 yılen güzeli bu iki bireyinde yalnız kalarak sağlıklı düşünüp sonra ortak karar almaları ve sorunun çözümüne gitmeleri
110 Yorumla
Soran+1 yılBen de aynen böyle düşünüyorum.
- +1 yıl
ona bunu söyle anlat güzel bir dille biraz kafanızı dağıtın sonra kendiniz sağlıklı bir şekilde düşünün sorun özel değilse söylermisin
Soran+1 yılKıskançlık.
- +1 yıl
belkide eşinde geçmişten gelen güven sorunu vardır bu yüzdende olabilir
Soran+1 yılÖnemi yok ki. Ben haketmediğim muamele görüyorum..
- +1 yıl
allah sabır versin doktora gidin birde öyle deneyin belki faydası olur ya da al karşına konuş
Soran+1 yılKonuşmayla çözemedik
- +1 yıl
bırak bir hafta kafasını toplasın sende topla oda düşünsün sende olmadı doktora gidin belki faydası olur inşallah
Soran+1 yılTeşekkürler..
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBilmiyorum bunu çok iyi bir dille anlatmalısınki yanlış anlamasın ve çok ayrı kalmanızıda tavsiye etmem birbirinizden soğursunuz alışırsınız bence başka bir yöntem bul ilişikinizi uçuruma atmak istemiyorsan içerisinden sağ çıkmak mümkün olmayabilir.
10 Yorumla
+1 yılEvet, biraz sakinleşmeye iyi gelebilir. Zira öfke çok tehlikelidir ve kötü sonuçlar doğurur. Ama uzun süre ayrılık olursa araya soğuklukta girebilir. Her iki sonucu da doğurabilir. Bilmiyorum. Allah yaşatmasın :) Sağlıklı bir evlilik nasip etsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Amin inşallah herkese
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKabul etmem ayrı yaşamayı, soğukluk girer araya daha kötü olur. kavga da edeceksek yanımda olsun isterim hatta odaları ayırmak bile doğru değil. konuşarak aşılır sorunlar, uzak kalmak sorunları ancak daha da büyütür.
10 Yorumla Büyük konuşmayayım ama yıllarca beklediğim kadınımı idare edemiyorsam yazıklar olsun bana. El üstünde tutarım O nu. Allah (C. C) katında çok kötü bir şey yapmamışsa ve bana.
21 Yorumla
+1 yıleğer ki öfke sinirden sonra o yatağa beraber girilmiyor kur yapıp sevişilmiyorsa uyunmuyorsa bir sonraki güne güzel başlanmıyorsa boşanma kaçınılmaz olur
30 Yorumlabir ilişkiye ayrılık lafı girdimi o ilişkiden hayır gelmiyor.. aşk varsa bu kişiler birbirini bunaltıyorsa burda araya ayrılık değil de kendinizi sorgulayacağınız ve profesyonel yapıcı eleştirileri olan kişileri devreye sokmakda anlatmakda ve dinlemekde fayda var. tabiki herşey karşılıklı olmak kaydıyla sadece 1 tarafın çabalaması ilişkileri kurtarmaz.
10 YorumlaBir yuvanın hemen dağılmasındansa zaman ayırmak iyi olur. Aldaima aklımın ucundan bile geçmemişti ama güncelde görünce tabiki kavga aldatmadan değilse.
Yuva dağıtacağız kurtarmaya bakmak gerek10 Yorumla
+1 yılHayır ben karşıyım bu düşünceye, iyi günde yanında olup destek verebiliyorsam kötü günde de yanında olup destek vermek isterim, hiç bir şartta onu yanlız bırakmak istemem...
10 YorumlaGayet kabul edilebilir. Ustune gidip isleri daha berbat etmek direkt ayriliga yol acar ama boyle hic olmazsa mantikli kararlar alinir iyice dusunulerek
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle kabul ederim. O süreçte birbirimizi özleyip özlemediğimizi test eder, evliliğin sağlam olup olmadığını iyice anlarız. Aldatılırsa boşanılır, özlenilirse barışılır.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı. su an o durumdayım ailelerimize musait bir zamanda durumu anlatacagız baya geniş bir ara verecez
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım her şey yoluna girer
+1 yılEger seviyrsam bir muddet ayri yasamayi kabul ederdim birbirmzin degerini hala anlamiyrsak ve birbirmzi alttan alamayacak kadar iliskimiz kotyse tamamen ayrilirm
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,3b cevap paylaştı. Hayır sakın. Bir süre tartıştığınız konuları rafa kaldırın. Zamanla teker teker ele alın. Ve asla sen bana bunu yaptın ben sana bunu yaptım. Şu tarihte şöyle oldu falan sakın. Grçmiş geçmiştir geleceğe bakın
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kabul etme uzaklasmayin birbirimizden sonra donusu olmayan bir yola girersiniz..
121 Yorumla
Soran+1 yılBen teklif ettim
Soran+1 yılYuh! İnsaf.. Kadın anca bu sebepten mi ister bunu?
Soran+1 yılEşimi seviyorum. Alnım ak. Sadece sebepsiz kıskançlıkları bunalttı
Soran+1 yılUmrumda değil neye inandığın. Ama merak ettiğim bişey var. Çok mu aldatıldın?
Soran+1 yılBen mi yanaşıyorum?
Soran+1 yılUmarım tedavin vardır..
Soran+1 yılHmm muattap alınmaya hiç değmezsin yani.. iyi akşamlar..
- +1 yıl
Sarhoslarin klasik lafı olabilir ama beni böyle yargilama çakırkeyif isem beni içki duskunu olarak yargilayamazssin yalnis bisey soyledigimi zannetmiyorum yanlız bunu bil ben yanlış bisey yapmıyorum sana aldatma konusunda başarılar beni anlamani beklemiyorum lakin beni muhattap olarak gormemen kötü bisey alindim..
Soran+1 yılSenin bana iftira atman kadar değil
Soran+1 yılÇakırkeyf olduğunu ben uydurmadım. Sen yazdın. Bilmiyorsan namusumla ilgili atıp tutmamayı dene
- +1 yıl
Cakirkeyif oldugumu, Uydurdugunu ima etmedim ayrıca senin namusundan bana ne istersen 100 kişiyle yat 101 ci kişiyle yatarken çığlık at bana saldırdı de herkesi topla namuslu oldugun kanıtla ya da başka bir memlekete git bisey yapmadığını surece namuslusundur yani namuslu olmak toplumda kolaydır ama ruhun namussuz olduktan sonra vicdanın varsa her yerde namussuzsundur..
Soran+1 yılMesele bunlar değil. Mesele senin tanımıyorum dediğin bir kadını bununla itham etmen. Benim seni çakırkeyfsin diye muhattap almamama alınıyorsun. Ama sen beni öyle hassas bir konuda aşağılamakta sakınca görmüyorsun ki dediğin gibi seni ilgilendirmez
Soran+1 yılSoru benim. Sen kes..
- Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılBüyüklerin şöyle bir sözü vardır: Aranızda ne yaşanırsa yaşansın ayrı yatmamalısınız, yataklar ayrılmamalı.
Düşünüyüm, biraz ayrı kalalım gibi konuşmalar geçiyorsa ve uygulanıyorsa o evlilikten bir daha da hayır gelmez10 Yorumla
+1 yılKabul etmem. Eş ile herne kadar kavga edersem ediyim o yatak ayrılmıcak.
Ha tabi kavga ( Şiddet'e ) dönerse onu o an terk ederim. Ama öyle eften püften şeyler için hele ki ayrı yaşamak olamaz10 Yorumla
+1 yılMesafe girer araya biriniz ateş iken digeriniz su olsun kırmayın birbirinizi hayat kısa sevin sevebildiginiz kadar
20 Yorumla
+1 yılKadın soğuyunca bir daha ısınması zor oluyo sanki ben hep böyle görüyorum, baska çaren kalmadiysa dene bence
20 Yorumla
+1 yılaraya daha fazla sogukluk girer
ara vermek dedikleri şey ayrılığa hazırlanmaktır bir nevi bence
sonu belli
boşanma20 YorumlaHayır yapıcılıktan yanayım, araya mesafe sokmanın ruhların arasına mesafe sokmaktan farkı yoktur benim için.
20 YorumlaHayır izin vermem, otursun evde ben giderim
#DünyaSizinOlsunHuzurBenim30 Yorumla
+1 yılTabiki de hayır. O daha cok yıpratır yanında olurum sakinleştiririrm iliskinin daha iyiye gitmesi için uğraşıyorum mutlu ederim her türlü
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 330 cevap paylaştı. Ben uygun görürüm isterse annesinin yanında duraun istersede ben gideyim bir yere, ikisinide kabul ederim, yeterki sağlıklı düşünebilsin
10 YorumlaKavga et, tepin, ne yapiyorsan yap ama gecesinde yataga yattigininda her sey bitmis olmali. Öyle uzaklasalim vs bana ters...
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayrı kalınmalı ve iki tarafında kendisini dinlemesi gerekir çok fazla birliktelikten oluyo bunların hepsi
20 YorumlaOnu sıkmamak için kabul ederdim ama gercekten kritik bir dönem olmalı ki bir anlamı olsun, tabi sonra viran olurdum o ayrı
10 Yorumlahayır yani oturup konuşup düzeltme durumu varsa halletmek lazım araya soğukluk girmesinden yana değilim
10 YorumlaBeraber çözememiz gerekli kavgalar kırılmalar sevinmeler mutluluklar Evliliğe dahil. Ayrılık hiç birşeye dahil değil.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ayrı yaşamakmi o nedemek öyle
Öyle bişey söz konusu olamaz ya temelli biter
ya da aynı çatı altında aynı yatakta yastıkta
Herşey yoluna girer girmiyorsa şayet ozaman herşey biter10 YorumlaÇok mantıklı. o süre zarfında başkasıyla birlikte olsa bile kızmam. değerimi anlasın ki gelsin yalvarsın 😂😂
10 Yorumla
+1 yılBence saçma. Sevgili olsan neyse ama evli biri ayrı yaşarsa olumlu sonuç çıkmaz gibi
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılBen izin vermem çünkü problemler ayrı kalınca çözülmez ya da sinirler yatışmaz beraber olunca her şey daha iyi olur
10 Yorumla hayır.. kabul etmem.. ayrı olunca problemler çözülecek mi? Esas olan zor zamanda bir arada durabilmek !
10 YorumlaBiraz hangi konuda tartıştığımıza bağlı ama sonucunda evlilik bitmicekse bir süre kafasını dinlemsini isterim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 432 cevap paylaştı. Hayır.. Eşler araları kötü de olsa yatakları bile ayırmamalıdır. Böyle birşey istiyorsa onun sonu iyi gitmez zaten.. Araya mesafe koymak da ne demek? Ergen sevgililer değiliz artık evliyiz ve evlilik ciddi bir müessesedir.
00 YorumlaAyrilik alternatifi gibi bir sey olur daha da soner aradaki iliski bitme noktasina gelir
20 Yorumla
+1 yılHayır etmem araya uzaklık girerse daha kötü olur herşey
10 Yorumlabir kaç günlüğüne en fazla 1 ayı geçmeyecek şekilde olabilir
10 YorumlaOlabilir de olmayabilirde o psikolojide olmak lazım muhim konu
20 YorumlaKabul etmem oda etmez ayri odalarda sakinlesebiliyoruz.
10 Yorumla
+1 yılSevgi var ise kisa bir sure kabul edilebilir, sonucta makul bir dusunme sureci olur iki taraf icin de, daha kotuye gitmesindense..
10 Yorumla
+1 yılEger amac gercekten evliligi kurtarmaksa, bence denenebilir, aksi halde evlilik bitecek zaten.
20 Yorumlaaraya mesafe girmesi sarsar evliligi sogukluk getirir aliskanlik yapar ve benim kadinim benden ayri olamaz buna firsat vermem
10 Yorumla
+1 yılyani şimdi bazı insanlar sinirlenince sakinleşmek için sinirlendiği kişiden uzak kalmaya ihtiyaç duyar ama bunu öbür odaya giderek de halledebilir yani niye ayrı yaşıyonuz yani
11 Yorumla- +1 yıl
Hay yaşa yaa. Çok doğru.
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKabul ederim kimse için dur demem gideceği varsa yolu açık olsun.
10 Yorumla Kesinlikle hayır o ev o yatak ayrılırsa olmaz bence insan eşinden ayrı olmamalı
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,3b cevap paylaştı. bir süre değil 1-2 gün en fazla çünkü ondan sonrası bence ayrılıktır.
10 Yorumla
+1 yılUzaklaşmak kimi zaman iyi gelebilirken kimi zaman iyice uzaklaştırabilir kişileri
10 Yorumla
+1 yılÖfkemizden kurtulup kendimizi kırmadan anlayışlı olmaya çalışsak dese daha iyi olmaz mı
10 Yorumla
+1 yılBana böyle bişey teklif ettiği an bitmiştir ne demek ya ayrı kalma isteği bile çok kötü burdan gelecekteki kocama sesleniyorum benimle küs bile kalma lütfen
10 Yorumla
+1 yılaslinda iyi gibi duruyo ama cokk tehlikeli.. ayriyken araya mesafeler ve baskalri girmesin sonra
10 Yorumla- Devamını Gör (270)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat