Yanlış bir kadın sevdim ve maalesef onu unutamıyorum, na yapabilirim, yokmudur buna bir ilaç?

ben Rusya, Ufa'da (Başkurtistan) yaşayan bir Tatar kadını sevdim.
Üç ay messenger ve Whatsapp üzerinden görüşmeden sonra, dört haftalığına onun yanına gittim.
İlk gittiğim günden itibaren hemen hemen her gün birbirimizin olduk. Her şey güzeldi fakat dikkat ettim ki, gözü hep erkeklerdeydi. Ben çok rahatsız oldum, onun bu halinden ve içimi çok sızlattı bu yüzden. Aynı zamanda namaz kılan bir kadındı, onun bu hali benim çok hoşuma gitti. Kendisi çalışıyordu, maalesef beraber geçirecek çok zamanı yoktu fakat her akşam Hotel odasında beraberdik.
Aynı zamanda ben yürüme engelli bir insanım, o beni nasıl bir insan olduğumu bilerek beraber oldu. Onun yanında olduğumda ne yazık ki, hep bahaneler getirdi.
Benim engelli bir insan olmam onu sonradan rahatsız etti. Oysa her beraber olduğumuzda birbirimizden çok memnunduk ve her şey çok güzeldi.
Aynı zamanda ilişkimiz bayağı ciddiydi ve evlenmek istiyorduk.

Ben Almanya'da yaşadığım için, onsuz hiç kalmak istemedim. Sonradan tatsızlıklar oldu ve yaklaşık dört haftadan beri ayrıldık ve o bütün iletişimleri kapattı, hatta telefonunu bile kapattı. Artık onu arıyamıyorum ve ne yaptığını soramıyorum.
Onun nasıl bir kadın olduğunu öğrendim fakat yine de onu hiç unutamadım ve onu yine sevdiğimi görüyorum. Onu düşündükce içime sıkıntılar giriyor.
Bu durumdan nasıl kurtulurum bilemiyorum.

Oysa o defalarca beni sevmediğini söylemişti. Rusya için tekrardan vize almak için başvurmuştum. Ona sorduğumda o gün gel demişti ve inşaallah vizeyi bu sefer daha çabuk alırsın demişti. O gün Vize için gerekli yere Pasaportu verdim, ertesi gün o değişti ve şaşırdım. Seni sevmiyorum dedi. Çok şaşırdım, bir insan bir günde nasıl değişir, anlıyamadım.

Onu unutamadım, ne kadar unutmak istesemde. Ben onu karım olarak gördüm ve onu ona göre sevdim. Ne yapacağımı bilemiyorum, acaba onu nasıl unutabilirim. Maalesef çok zor geliyor bana. Oysa ben onu hiç unutmak istemiyorum. Gerçekten sevmek ne çok zormuş, birde onun yanlış kadın olduğunu bilirsen.
Yanlış bir kadın sevdim ve maalesef onu unutamıyorum, na yapabilirim, yokmudur buna bir ilaç?