Yollarınızın ayrılacağını hissettiğiniz bir zaman, onu gün geçtikçe unutacak olmaktan korktunuz mu? Bir gün farkında olmadan, anılarınızı ve onu daha az hatırlayacak olmanız sizi hiç korkuttu mu?
Ben büyüdükçe, annemde yaşlandıkça bu korku büyümeye başladı içimde. Bir gün yanımdan ayrılacağını ve bir daha hiç dönmeyeceğini düşünür oldum. Bazen annem, ölen anneannemin simasını tam olarak hatırlamak için resimlere bakıyor. Demek bütün simalar silinip gidiyor, arkada sadece hatırlanabilen anılarla yetinmek kalıyor. Bunları düşünmek gerçekten üzücü ama dünyanın kanunu işte..
Korktum. Yarın bir kaldırımda karşı karşıya gelirsek hissedeceğim yabancılaşma hissinden korktum. Lakin korkunun ecele faydası olmazmış, yabancılaştık git gide.
evet en güzel anılarım onunlaydı bir yandan unutmak isterken diğer yanımda o güzel anılarımın sahibi olan o insanı bir yabancı gibi hissetmekten korkuyo
Yani bir zaman sürekli düşündüğün, çok fazla anlam yüklediğin, onu ne kadar çok sevdiğini tüm kalbinde hissettiğin birisi yollarınız ayrıldığı günden sonra, zamanla sıradanlaşmaya başlıyor. Sanki değer verdiğin insan o değilmiş ve sandığın kadar çok sevmemişsin gibi. Bi' illüzyon gibi. Bence korkutucu.
En İyi Cevaplar