Eski sevgilimle arkadaşım konuşmuş ben bu çocuğu geri nasıl kazanabilirim

Bence hiç geri kazanma küfür ediyor baksana. Yani geri kazanma ihtimalini veren bir konusma da yapmamış.. Bence değmez.
yaş 15 heralde kızım git dersini çalış bu ergene kafani yorma
yemin ediyorum bu kadar ezik durumuna düşülmez ya abi saçmalamayın allah aşkına ya
ben olsam bu çocukla bir daha aynı yerde bulunmak bile istemem
Ne kadar uxak kalmak istesemde uzak duramıyorum oda bunun farkında
Cevap
4Cevap
cocugun umrunda bile degilsin konusmalarina bir bak ya daha ne pesine dusmussun bak onundeki yola salla onuda gitsin
böyle birini kazanmak istiyorsan hem cinsim olarak hiçbir şey demiyorum zaten. aklina şaşırıyorum sadece.
ne meraklisiniz sizin sevmeyenlerin gotunu kaldirmaya pesinden kosmaya.. sanki o oglan mal anlamicak senin yazdirdigini
Uf kendını ne dıye bu kadar düşürüyorsun çocuk umursamıyor sen napıyosun cok sınırlendım gururlu ol bıraz bı aptal ıcın ne ugrasıyosun
Cocuk seni umursamiyor bile. Sende onu unut. Bosuna canin yanicak. Vazgec bu sevdadan
çocugun seni bir tarafına taktığı yok kazanıp napacaksın turşusunu mu kuracaksın?
ya napıcan bunu kazanipta neden kendini kucuk dusuruyosun dik dur
İğrenç ya konuşmaya bak sen de hala salak gibi nasil kazanabilirim diyosun ne seviyesiz insanlarsiniz
Emir'in ilgisini çekmek zordur. Ve kaybettiğinde geri kazanman da imkansız gibi bir şey.
Çok üstüne gitmişsiniz ya. Nefret ettirirsin kendinden bu şekilde olmuyosa peşinde koşma
Emin misin bu çocuğu geri kazanmak istediğine?
Biliyorum çok saçma ama gerçekten çok seviyorum
Ne yaparsa yapsın vazgeçemiyorum
Senden nefret ediyor bence bosver
bu yavru seni istemiyır.
Ders çalışın yavrum.
mal mısın didem
Bu ne be.
Yalan
Ne yalan
Bugün 1 Nisan mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar