Tip neden bu kadar önemli karakterden kızlar neden tipten aşağılar erkekleri insan yerine koymaz tipi yoksa?

Tip neden bu kadar önemli karakterden kızlar neden tipten aşağılar erkekleri insan yerine koymaz tipi yoksa?

22 yaşına geldim tipim yüzünden her kız alay edip dalga geçti hayatım mahvoldu neyim eksik benim neden acımasız bu kadar çekingen heyecanlı biri oldum çıktım Alay ederler diye merhaba bile değemez oldum yardımcı olun bana neyim eksik benim başkasından öz güvenimi kaybetmek üzereyim bana yardımcı olun lütfen kızlarla hiç iletişimim yok çok tecrübesizim tipi mi de yorumlaya bilirsiniz eksiklerimi görmek hoşuma gider

Güncellemeler
+1 yıl
Bu tipe kimse bakmıyor hep alay konusu oluyor kızlarda neyim eksik benim çok merak ediyorum her kızın red edip ezmesi de ayrı dokunuyor insana özgüvenim bitti kurtarmaya çalışıyorum bu durumdan kurtulmam gerekiyor benim arkadaşlar da nisbet yapıyor zaten kız arkadaşım sevgilim yok diye iyiceçöktüm iyice battim kızlarla da güzel arkadaş olmak sohbet etmek istiyorum benim de sevgilim olsun diye ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun bana kafayı yemeden
Güncellemeler
+1 yıl
Balık burcuyum alıngan utangaç çekingen terslenmekten red olunup ezilmekten korkuyorum kalbimi grurumu kıran çok oldu çünkü yanina bile gidemiyorum galiba ayran gönüllü konuşamayan kızlar dan utanan biriyim ne yapmalıyım yabancı insanlarla da öyleyim çekinirim yardım ederseniz sevinirim bu konuda