Bir flört sitesinin yaptığı ankete göre kadınların ilk buluşma kararını vermesinde en etkili şey dış görünüş. Eller, dişler, kaslı bir vücut ilk görüşme kriterleri arasında. Ama dış görünüşünü çok beğendiğin biriyle ikinci görüşme kararını almak o kadar kolay değil.
Kadınlar iletişimi devam ettirebileceği kişilerde keyifli sohbet, kendinden eminlik, ukala olmayan tavırlar gibi kriterlere önem veriyormuş.
Bana göre doğru, sizin kararınızı neler etkiliyor?
Sizce gerçekten kadınlar ilk buluşma için dış görünüşe, sonrası için keyifli sohbete mi önem veriyor?
8 kadınla (zengin) evlenip onları dolandıran bir adam yakalanıyor Bakıyorlar ki öyle aham şaham bir yakışıklılıkta yok Kadınlar dam biri polise şikayet ediyor ama şikayetçi olmak için değil bulunması için çünkü geri dön bütün servetim senin olsun diyor
Hal böyle olunca adamlar sormuş yahu bunun sırrı ne?
Yalan söylediğinizi anlamayacak şekilde doğayen olarak sürekli kadının kendinden bahsedin
Benim tek yaptığım şey buydu sürekli onlara kendilerini anlattım
Velhasıl kelam kadın kandırılmak üzere programlanmış Erkek ise kandormaya
her iki tarafta ilk dış görünüşe bakar. boyun kilon fiziğin ten rengin gülümsemen gözlerin saç şeklin ayakkabıların hepsi hatta ses tonun bile etkilidir. ilk 6 saniye bunlara bakılır yani hani ilk görüşte aşk denir ya bunlar etkendir burda. tabi yanından geçerken bazen döner bakarsın ya bu ise o an elektriklerinizin uyumundan dolayıdır. yani 40 yıldır birbirinizi tanıdığınız arkadaşınızdan daha çok birbirinizi anlar ve tanırsınız. bu sebeple uyum herşeyin başında gelir. ben beğendiğim ve dönüp dönüp baktığım kızla evlenmek isterim mesela
Buluştuğu kişiyi çok iyi tanıyorsa dış görünüşe o kadar vermez, ki zaten az çok biliyordur nasıl göründüğünü. Tanımıyorsa tabiki haliyle önem verir. Erkeğin tavırları çok önemli bence kadını karşısında rahat hissettirmesi lazım.
Doğru Kadınları Güldürüceksin Şımarık Olmucaksın Erkek Dediğin Biraz ciddi olur Ben tavrımı her zaman korurum Gülüceksin kadının yanında Dişler evet önemli ben mesala sigara icen bir kadınla asla birlikte olmam sigara alkol vs. Ben mesala 2 tane kızla görüştüm 2 side benden çakmak sordugunda sana kg diyip gittim bunlar böyledir. ben eylenmek icin kızlara umut vermem
Bu erkekler icin de gecerli yani ilk bulusmada herkes gorsele bakar. Ha tek fark, erkek sonraki bulusmalarda da gorselini begenmek ister ama kadin icin o gunun iyi gecmis olmasi yeterlidir. Kulturlu, zeki, esprituel ve nerde nasil konusacagini bilen bir adam 2. bulusma icin yerini yapabilir.
Bakışları, tavırları çok önemli. bir de kadının zevkine de bağlı şuana kadar 2 flört olayım oldu aynen bu şekilde buluştuk. Birinci buluşmamda çocuğun elleri falan titriyordu yerinde duramıyordu utangaç birisiydi bu halleri bana çok sevimli geldi. İkinci buluşmamda karşımda ki kişi olgun görünüyordu, davranıyordu. Bende onun yanında rahat olamadım. Yani 1. si o yüzden daha iyiydi ve ben ondan haşlanmıştım.
tabi ki birbirini tanımayan kişi ilk önce dış görünüşe bakar sonrasında sohbeti muhabbeti konuşması oturması kalkması düşünceleri fikirleri olgunluğu öz güvenli oluşu dediğin gibi kendisinden emin kişiler kendisini göstermesi ve karşı tarafın beğenmesi daha etkili oluyor :)
Hayır. Zaten bir kadın ilk buluşmaya geliyosa demekki hoşuna gitmişsin bile çoktan... İlk buluşmada tamamen yaptıgın hareket tavır ve konuşmandan senden daha çok hoşlanır veya oracıkta bitirir. Olay bundan ibaret.
hikaye, tabi onunda olması lazım ama piyasa da yakışıklı olmadığı için yalnız harbi delikanlı, kibirsiz tonla adam var. Ama nerde serseri kendini b*k sanan umursamaz adam varsa hepsinin peşinde koşan kızlar var Sırf karizma var diye.
Dış görünüşe kim ne derece dikkat eder bilemem ki herkes az çok bunu önemser, ama bir insanla görüşmeye devam edebilmek için gerçekten bir sohbeti devam ettirebiliyor, konuşurken keyif alıyor olmak gerekir.
ilk dışına bakılır sonra hal hareketine duygulaırna vicdanına..
yanı bazı kadınlar oluyor fiziği harıka bayılır gibi oluyorum ama ne vizdan ne ahlak hiçbirseye sahıp olmuyorlar buda .. ilgimi arzumu nefrete cavırıyorr
Dış görünüş önemli bence çünkü beyen medigin bir insanla gidip konuşmassın kimse kendini kandırmasın ilk etapta disgorunuse bakar insan iyi günler ler.:)
Bunu en iyi kadınlar bilir bir erkekte nelerden hoşlanırlar neleri itici bulurlar. bir kadının hoşlandıgı şeylerden diğer kadın hoşlanmaya bilir bu erkekler içinde aynı. neticede renkler ve zevkler tartışılamaz
Dışı önemsiz değildir ama içi daha önemlidir İnsnalar hem içi hem dışı güzel olan arıyor
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
öncelikle dış görünüşü önemli yani yanıma yakışmalı bir kere saygılı biri olmalı en başta romantik olmalı etkileyici olmalı ki bende tekrar görüşme isteği uyandırmalı
Hepsinin Harmanlanmasını ister rüyada hayal ettiği gibi fakat kusursuz erkekte yoktur kimi yakısıklıdır fakirdir kimi egoisttir bu biraz kadına göre de değişir nasıl baktıgıyla alakalı olarak :)
Bunların hepsi boş laf. Zeki olsun, kültürlü olsun, romantik olsun, aldatmasın vs. Çevir kazı yanmasın. Büyük bir çoğunluğunun olmazsa olmazı para. Para işini çözdüyseniz gerisi faso fiso
Bende soruyorum o zaman bu anketi yapanlara veya düşünenlere. Erkekler kobay fare mi gel deyince gel git deyince git! Bütün karar mekanizması kadınlar gibi gösteriliyor.
Yav he he tipine bakıyo işte sonra parası pulu varsa devamını getiriyor bakıyo yakışıklı ama çulsuz serserinin teki hadi başka kapıya diyo bu kadar basit.
Bilakis tam tersi. Kadınlar daha çok mental olarak etkilenir karşı cinsten. Yani onu duygusal yönden etkilemesi gerektiğini düşünür. Ukalalık da dozunda iyidir.
Dış görünüş herşey değildir ama ihmale de gelmez :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
dış görünüşü iyi olmayanı istediğim de hırs zannediyorum yakışıklıları begeniyorum ama çirkinlerden de etkilendiğim oluyor demek ki değişiyor bu tavırları, davranışı karizmatik geldiğinden :)
İlk buluşma dış görünüş sonra hem dış görünüş hem de kişilik
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ay erkek dediğin tuttu mu saçından sürüyüp mağaraya sokacak.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bana göre de öyle dışına bakarım bir yarım saat kadar sonra muhabbet güzelse yarın yüzünü sivilcede kaplasa sıkıntı Yok ama ilk gün öyle gelseydi Emin'im konuşmam :/
dış görünüşün fazla önemi yok asil olan erkeğin konusmayi iyi bilmesidir bendce
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dis gorunus 1 se (cok yakisikli olmasina gerek yok ama elektrik almaliyim bu benim dogal hakkim) digerleri yanindaki 0 dir. Mesela ukalaysa bir anonce gitmek isterim yanindan
Şöyle ki o çocuklar kadınları kandırmakta usta oldukları için ilk başta güveniyoruz sonra gerçek yüzlerini görüyoruza geç kalmış oluyoruz yani biz napalım nasıl anlayalım
Kesinlikle; ilk dış görünüşe bakarım ama tipten öte giyim kuşamı, sonra konuşmasına bakarım saçma ve gereksiz bir kişiyse o günden sonra bir daha görüşmem ama konuşmalarıyla bana bişeyler aşılayan biriyse başımın üstünde yeri var.
En İyi Cevaplar