Sabredenlerle beraberim... Sabredenlerin mükafatını, yaptıklarının daha güzeliyle vereceğiz...
"Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana kalbindekini verecek, seni hoşnut kılacak." [ Duha,5]
elbette var Efendimizin iki sözü vardır derki
''KIRIP İNCİLTTİĞİNİZ GÖNLÜN AHINDAN KORKUN''
''CANI YANAN SABRETSİN CANI YAKANDA CANININ YANACAĞI GÜNÜ BEKLESİN''
UNUTMA HAYATTA HER NE OLURSA OLSUN HERŞEYİN BİR BEDELİ VARDIR VE O BEDEL ZAMANI GELİNCE MUTLAKA ÖDENİR BUNDAN KAÇIŞ ASLA VE ASLA YOKTUR...
DEĞİLMİ AMA BAZEN BEDEL ÇOK AĞIR OLUYOR DUYDUĞUNDA Kİ KESİN DUYARSIN BUNA SEN BİLE ÜZÜLEBİLİRSİN EMİN OL AMA ALLAH ÖYLE BUYURMUŞ UYGUN GÖRMÜŞ YAPACAK BİRŞEY YOK EDEN FAZLASIYLA BULUYOR
İnşallah Allah hesabını bu tarafta gösterir. Kün feyekün.
GÖSTERECEKTİR MERAK ETME GERÇEKTEN CANINI YAKTIYSA CANI FENA YANACAKTIR
Teşekkür ederim inşallah
RİCA EDERİM NEDEMEK
Sen bir şey yapma Allah her şeyin en iyisini bilir biri de beni fazlasıyla kırdı oynadı benim üzerimden başkalarından imtikan aldı deymiyor insanlara Allah'a bırak deymeyen insanlarında arkasından cook üzülüp yaş akıtma deymez o senin göz yaşını gördüğünde üzülmez ama sevinebilir bu yüzden güldürme düşmanı
Yaptığı yanına kalmayacaktır. Değmeyecek birisi için hiç de üzülme. Yarınlarına umutla bak. Sevip de gerçekten haksızlığa uğradıysan biiznillah mükafatını alacaksın.
onun mutlu olduğunu ve sen onun aklına bile gelmediğini düşün, unutursun... elbette karşılıksız kalmaz
Cevap
11Cevap
Elbet olucak Allah büyük , kimsenin ahı kalmaz, hele bir masumu bu duruma düşüren Allah fazla geciktirmez ve o yuvayında bereketi olmaz, eşi hayırsız olur evlatları, ille bişeyler gelecektir başlarına, madurun bedduası fazla gecikmez, Allah öylelerini kahıreder inşallah ve iyi gün görmezler
Çok doğru, intikam Allah'ın adaletine inanmamak onun büyüklüğünü inkar etmek, senin elin kolun bağlı değil onları Allah'a uzat ve Allah onları boş bırakmaz, sabrın sonu selyametmiş ve Allah sabredenleri severmiş, Allah'a havale etmeli ve hayata kaldığımız yerden devam etmeliyiz, asla kötülük düşünmeden ve imkansızı istemeden, sonuçta herzaman hayat adil değil ve bazen kaybede biliriz böyle yazılmış deyip devam etmeliyiz, o cezasını ödiyecektir kardeş
Çok teşekkür ederim. Benim gönlüm paramparça çok asaglandim ezildim kullanildim. O mutlu ama Allah beni sınıyor biliyorum.
Emin ol ki mutluluğu uzun sürmiyecektir, bir bakmışın karşına temiz biri çıkmiş ve sende sevmişin zamanla, her ilişki aşkla başlamıyor bazen zaman gerektire biliyor, önemli olan temiz yürekli olsun ve her zaman yanında olsun, yanında olmayan biri ya da bir başkası ile giden biri için nezamana kadar üzüleceksin yaşamak mutlu olmak anne olmak seninde hakkın geçmişini göm ve asla ardına bakma kardeş Allah elbet onun cezasını verecektir sen hiç merak etme bol bol dua et bak ozaman nasıl olucak :)
Ben bir baskasina bakamam soylediklerinizin hepsi bana cok uzak artik bir erkekle normal olarak bile konusmak istemiyorum. 22 yasindayim 50 gibi hissediyorum ne dersime calisabiliyorum ne de herhangi bir sey yapabiliyorum sanki aglarsam her şey gececek. Ben kimseyi böyle uzmemistim neden bu kadar büyük sınandım anlamadim
Sınav işte bu böyle miş, bende hayım boyunca hep el alemin derdini, el alemin sorunlarını çözmeye çalışıyordum ve kendimi unutup hep onlara yardım ettim ama olduğu zaman oluyor vuran sormuyor iyimisin kötümüsün vurup geçiyor vede hiç umurunda olmuyor, onlar Allah'ın varlığını Allah'ın büyüklüğünü unutmuşlar ama Allah kimseyi unutmuyor, inş af edilirler kimsenin acı çekmesini istemiyorum
Artık bitmis durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum.
Allah büyük ben dualarla ayakta kaldım, ailene sığın en iyi onlar anlar seni, ve istediğin zaman benle de dertleşe bilirsin
Cok tesekkur ederim Allah razı olsun.
senden değil ama başka birşeyden mutlaka bulurlar canım.. bende yaptığım kötülüğün bedelini çok fena ödedim2 katıyla
eski sevgilime çok büyük bir kazık attım ardından başkasıyla çıktım o bana daha fenasını yaptı bir buçuk yıl sonra
bu dünyada olmasa bile öbür dünyada var cezası. sen intikam falan düşünme. bırak allahından bulsun.
Heyyy sadece kendine gell ve bir an önce umursamama duyguusunu kendinde olusturmaya çalış. Hayat devam ediyorr . Yaşinda genc olmali.
her zaman kalır kalmasını soyluyen bir ton insan cıkıcak ama kalıyo:)
yok emin ol yok sen üzülürsün onlar mutlu olur keşke var diyebilseydim ama yok hayat bazılarına daha adil
Allah kötülük yapanın cezasını bu dünyada vermesin
hatta bu dünyada sefa içinde yaşasın
ki
ahıretde vebalin karşılığı tam olsun
Boş ver,kötülük onda kalsın,iyiler hep kaybeder zaten.
Dünyada çekmese bile ahirette illaki o kişi cezasını çeker. Ama ne olursa olsun beddua etme derim
katılıyorum değmeyecek biri için günah alma o0 göreceği varsa allah katında asıl cezasını bulur
o yolunu seçmiş sende kendi yoluna git.
Sen vermezsen cezasını bulmaz.
Var var da kendini heba etmene de var.
ilahi adalet er ya da geç devreye girer
ne yapmışki sana bu kadar dert ediniyorsun!
seni nasıl kullandı?
ne yaptı sana?
Kimin hakli olduguna gore degisir
kalmaz asla
yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar