uzak dur bundan. insan aşık olduğu kıza karşı bunları söylemez/düşünmez... tamam herkesin boşlmaya ihtiyacı var ama bunun için mast yapılabilir. sen bununla daha çok sevgili olursan emin ol bu senin içeceğine birşeyler atar seni tava getirir ve sen kendine hakim bile olamazsın. ve 1 2 saat sonra bir pişmanlık ve artık bakire değilsin... birde bunun aile boyutu var. ailenin yüzüne nasil bakacaksın? onun için uzak due. bunun gibi seven insan çok ama kalpten seven kişi nadir bulunur ve sende namuslu bir kızsın bence. sende nadir bulunuyorsun pi-c erkeğe kaşar kız yakışır bırak yakasını gitsin
3
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklisin niyetini cabuk belli etti birden bire bunu yapmasi hayal kirikligina ugradim hoslanmistim cunku denemiş olsa bile beni fazla agir
yok onu yap bunu yap a. mk erkeklerde salak salak yazio buraya * ... k mal. lları cocuk nasıl bilcek ne sorcakta kızın niyeti ne takılcak bir kızmı yoksa yataga atmalıkmı bilcek !! sizde her boku yazmayın buraya kizlar ben olsam cocugun yerinde senin kasarmi degilmi ogrenmek icin sordum derim cocuk duzgunce sormus niyetide belli ufak tefek seyler olabilir iliskide ki hepimiz yasiyoruz bole seyleri bastan soylemesi daha iyi seninde isine geliosa devam et gelmiosa cocugu oyalama enerjisini baska kizda harcasin :)
5 gunluk birisine böyle bisi soramaz ben 7 yıl sevdim ve sorduğu için bitirdim eğer seni tanıyor sa zaten bilir ama siz erkekler sadece kendinizi düşünürsünüz eğer bir enerji harcancaksa oda evlilikten sonradır.
sen konuşma SAHTEKAR profiline baktım bir cinsellik sordugu icin bitirdim diosun bune peki
SelenElif bana kültür yok mesafe varmis arkadaş kalalım diyor kalbim acıyor birinin senin onu sevdiği gibi sevmemesi ne kadar acı olabilir. ben onu çok sevdim
buda senin yazın lutfen arkadaslar konu erkeklere cinseellige gelince g. t. unuz basiniz oynamasın ayrica selenelif denen sahtekar donup bakinca hic mi uzulmedin 7 yılına ulan 7 yıl yeminle kafayi yemisssiniz keske bu cocuk gibi basta soraydi senin 7 yilini almayaydi bos muhabbete gerek yok başka sorusu olan?
Yanlis düşünü yosun bir erkeğin Birden bire bunu yazmasi bütün kizlarda sapik imani birakiyor benimde isime gelseydi burada bunu paylasip fikir almazdim
bana bak düzgün konus benimle evet ben çok sevdim yanlız bilmediğin konuda yorum yapma yaramida desme kaldıki ben onu 7 yıl sevdim. o beni değil hayatında başkaları. oldu. sadece seyrettim ve 6 yıl sonunda sevgili olduk ne kadar canım acıyor ama siz erkekler igrensiniz bir kizi kullanmak istiyorsunuz ve ben o bunu istediği anda bitirdim size bacım lazım istediğinizi yapacak bilmediğiniz konuda yorum yapmayın insanlara iftira atmayın ne yaşadığımı ben biliyorum.
simdi olayı tam yazmamissin 5 gun oncemi tanistin cocukla 5 gunde neler yasandi cokmu vakit gecirdin ve bisuru sey var anladinmi yani 5 gun 10 gun 1 ay bu sorulacak ya da denencek muhakkak ama erken sormasi bunun nasil olduguna bagli ha hic bisey yokken cokta sey yasanmadan 5. gun soruosa biraz dolmustur cocuk abazan kalmistir dedigim gibi bole seyleri cok ustelemeyin akisina birakin en önemlisi zorlamayın kendinizi o olmaz baskasi olur emin olun bosanmalar bu yuzden oluo birbinizi biseylere zorladiginiz veya bir kaliba sokmak istediginiz icin... olmuosa baska biri cikar karsina milyonlarca insan var bunlar onemli seyler.. zaten bir kac püf noktaya dikkat ederek bir iliskiye baslarsaniz bole sorulara filan gerek kalmaz zamanin farkina bile varmazsiniz...
Selenelif bla bla bla anlat kizım bir 7 senede bunu anlat sen salaklıgina doyma devam et biz igrenciz duygusuz adi insanlariz erkekler olarak evlenene kadar biz kullaniyoruz evlendikten sonra siz yok araba istiom ben aksam yoksa basim agrir yok onu bunu istiom ben yoksa aksam basim agrir trip atarim kızim bos muhabbeti bırakın cinselligi en cok kullanan siz kadinlarsiniz burda cogul konusuluo bende genele konusuorum ustune alinan alinsin icimden hayırdır a. mk sizin gibi hatunlar bu dunyaya hakim olarak mi geldi demek gelio ama bu zaten cok acık ortada yok o erkek bunu isterse sapiktır yok su cocuk erken biseyler konustu amaci ne dedigim gibi kizlar sizin gibi kizlar 3.5.7.10 bole salak gibi cok senelerinize yanarsiniz.. isinize gelen erkekle takılın gelmiosa bosa kendinizi harap etmesin gidin eczaneden meme alın onlar avunun :) bazi seyleri bilmeyede gerek yok senin herseyin ortada sen kafani duvarlara vursan az bir soru icin cinsellik icin 7 sene aahauuajhahahauajahha 😂😂😂😂
İlk sevgili olduğumuz gün bukistugumuzda dudagimdan öptü sasirdim baya kendimi geri çektim sonra daha fazla öpmeye başladı çareye gittik eli sürekli belinde karnimla çok oynuyordu ve sonrada 5 gün içinde bu konuyu acti bana
ozman cocuk söle böyle demek yerine karşındaki insan sana uymuo demek daha dogru... aşirı olmadigi surece karsindaki insan bole seyleri hızlı yasamak isteye bilir nasıl sen istemiosan garip geliosa senin isteklerinde ona garip ve degisik gelebilir kısacası gordun baktın uymadı sende 7 sene harcama 😀 bana uymuo dicen zamana bırakcan sana gore birisi gelene kadar hem bole seyleri sevgili olana kadar anlaman lazim daha cok soru sorun bunda ayip bisey yok konusmadan bole seyleri anca basina glince anlarsin... yani burda demek istedigim suçlu aramak yanlıs onun yapisi bu seninde bu uyumsuzsunuz yani istemlere ve isteklere dikkat edin...
5 günlük birisi böyle bisi isteyemez soramaz benimde sevgilim vardı sormaya bile cesaret edemezdi ve sorduğu anda bitti zaten bak canım seninle ciddi düşünen biri bunlari. soylemez evlenir hersey zamani zamanı gelince yaşanır ben 7 yıl sevdim sevgili olduk ve bunu istedi bitti hersey seven erkek dokunmaya kiyamaz bana sorarsan bitir derim birak ip koptuğu yerden kopsun sonra daha çok canım yanar sen kiymetlisin o değil.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anladim en son yazdiim cümle şuydu ona seni seviyorum ama böyle bir şey yapmam ihtiyaç ini karsilama gibi sana kalmis bana gelmez bunlar dedim
Ayy yemin ediyorum sana ayrıldığım sevgilimin konuşmalarının aynısı aynı cümleler bu kadar mı aynı olur bu erkekler niyeti cinsellikti ayrılığım çocuğun bunu anlayınca ayrıldım sakın durma ayrıl bu çocuktan yaşanmış bir olaydan tavsiye veriyorum sana sakın bak
canım soğuk davran önce o sana sorsun ne oldu falan diye. Sende de ki aklımı kurcalayan şeyler var falan filan anlat sonra ben böyle bir ilişki istemiyorum bana en başından bu konuları açmamalıydın yapamam ben böyle de. Ağzı çok iyi laf yapar onun yeminler eder sevdiğine kendince içmiş gibi yapar gece seviyorum der şu bu sakın inanma ver yolu gitsin
Ben sana şunu söyleyeyim. Bu çocuk seni kandırıyor. Gerçekten ama gerçekten sevse böyle konulara girmez. Bu kaar rahat konuşmaz çekinir. Öyle değil mi? Bunun aklı fikri malum olayda. Birde masum gözükmek için senden başkasıyla yapmam falan demiş. Ölümüne sallıyor. Elde edince istediğini terk edecek seni. O yüzden sen buna bas tekmeyi yol yakınken. Yoksa sana istemediğin şeyler yaptırabilir. Seni gerçekten seven birisiyle birlikte ol.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gerçekten seven biri cikmiyor biktim cikarci insanlardan
Yani bana sorarsan 5 günlük bir ilişkide konuşulmaması gereken konular. Seninde dediğin gibi çocuk sırf bu yüzden seninle sevgili gibi geldi bana da. Ya zaten bu konuların hiç konuşulmaması lazım çünkü hakikaten ilişkiye zarar veriyor.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet bence de öyle çok sasirdim zaten kafamda bir suru tereddütler var
İt herifin teki. Daha kac gün olmus konustuğu seylere bak. Elbette ki sevgilimle yapacağim baskasiyla mi yapcağim diyor. Sen bana uymazsan seni aldatacağim da, tekmeyi de basacağim diyor iste. Ayy cildiriyorum ya soyle insanlara firsat vermeyin..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Böyle biri olduğunu sevgili olduktan sonra öğrendim 5 gün icinde
Erkek , cinsel ihtiyaçlarinı karşılamak zorunda ve tabiki sevgilisini yani seni tercih etmiş ve başka kızlara yönelmemiş gayet normal bişey ve sana açıkca söylemiş samimi , çok normal sıkıntı yok
Hayvanlar ihtiyaç giderme peşindedir. İnsanlar ihtiyaç gidermek için karşı cinse yakınlaşmaz. Sevdikleri için yakınlaşırlar. Kimse o işi yapmadı diye de ölmez merak etme.
Artık muhabbetimi kesersin. Görüşmeyimi kesersin bilmiyorum ama açık açık sana gel benimle ilişkiye gir diyoru. Sonra kıçına tekmeyi basacak adın kötüye çıkacak.
o erkek den hayır gelmez niyeti belli karaktersizin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ayrıl bundan seninle cinsellik icin birlikte sana yol yapmis sen hayır diyince geri yapmış ama şimdilik geri yarin oburgun bunlarin hepsini yapman yasaman icin seni zorlicak
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bak sana erkek olarak erkek gözüyle yorumlayarak söylüyorum. Aklinca seni kiskandirmaya çalışıyor başkasıyla yapmicam senle yapcam bak ne kadar samimiyim sana senden beklentiside ayy kiyamam aşkım tabi benle yap ilkin ben olurum sakin baskasina bakma oyarim seni demeni bekliyo. Sakin taviz verme bugun yanakdan oper yarin dudağa gelir dudaktan boyuna iner gerisini. Anlatimmi?
Evet sana sonuna kadar katılıyorum bu sadece erkek bulmakda değil bayandada böyle. Bakire olabiliyolar ama her haltı yemis oluyorlar bende bundan bıktım. Bu cinsellik gelip gecici sacma sapan bir istek. Adabi muhaseret bilmeyen insanlar edebten yoksun insanlar yuzunden bende bıktım. Dün @niiloya diye bir bayanın yorumunu ya da sorusunu okudum gercekten tebrik ettim hatta mesajda attim şahsına 3 yıl sevgili olmus elini bile tutmamış tebrik ettim. Bende 3 yıllık iliski yaşadım tamamen bir hataydi benim elimi o bıraktı. Ben bırakmak icin tutmamistim...
En İyi Cevaplar