• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Nedir bu kızların ve erkeklerin askerlik psikolojisi?

siyahgelinlik
siyahgelinlik Takip Et
Xper 2 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
bakıyorumda bay ve bayanlar ın soruların çoğu askerlik dönemindeki üzüntü ve belirsizlikle gçeiyor. yani askerlik dönemi ilşkiden muaf tutulmalımı sizce?
Nedir bu kızların ve erkeklerin askerlik psikolojisi?
Nedir Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• acıpamukşeker
    acıpamukşeker Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı.

Sevgilim şuan askerde.. Gideli tam 45 gün oldu... Gittiğinden ber, her gün telefonda konusuyoruz bilgisayar odasında gorevlı oldugu ıcın gunduzlerı belırlı saatlerde ınternette konusuyoruz aksamları ben arıyorum. Gunde 3-4 defa rahat konusuyoruz.. Gitmiş olması ılıskımızı kotu yonde etkılemedi cunku o bana herseyden guvenıyor bende onun bana olan guvenıne ve sevgısıne ınanıyorum.. Hersey karsılıklı oldugu ıcın ılıskımızde asla sallantı söz konusu olmadı.. O orda gun gecırıyor ben burda gün sayıyorum her gun safak dusuyorum.. Huzunlendıgım cok an oluyor elbette sabahlara kadar ağladıgımda.. Ama bunu ona asla belli etmiyorum cunku onun orda sadece benım desteğime ihtiyacı var.. Yuzum daıma ona karsı hep gülüyor sesim hep neşeli ve asla ayrılıktan söz etmiyorum.. Elbette bunları yapmak kolay değil yumrugumu sıkıyorum konusurken cogu zaman kelımeler dugumlenıyor bogazımda ama kapatana kadar renk vermıyorum telefonu kapattıktan sonra baslıyorum cogu zaman aglamaya... Hayatının 460 parçaya bölündüğünü anlıyorsun. onsuz gecen her gun onun kıymetını daha ıyı anlıyorsun. Gerçi biz vedalasmadık ta sadece giderken ben ona "aşkım iş için uzunca bir seyehate çıkıyorsun işin biter bitmez dön tamam mı ? " dedim o da "Tamam askım dedi" o sekılde gönderdim... İlk 1 ay zordu elbette yemın törenınden sonra evcı ıznıne geldı o 1 gun gormek bile yetti de arttı o gun ayrılırken daha bır can yaktı ama mesafeler sevmeye engel olmaz.. En azından bize engel değil şimdi o gittiğinden beri her gun safak sayıyorum her gun ıcın birer cumle yazıyorum ki kita haline getiricem her 100 gun 1 kıtap olucak :) O oradan bana ilaçlarımı kullanmam ıcın akıl verıyor ben burdan ona kasıklarını sılmeden yemek yememesi için sürekli uyarıyorum kımseyle yakın temasta muhabbbet etmemesı ıcın temhıhlıyorum :) ilk 1 ay şapkasınıı yazmıs bana hedıye etti.. ha 45 ha 145 benım ıcın sevgılım , sevgim ve ilişkim mesafeye dayalı değildir bizim için mesafeler problem değil biz zaten bütün planları yaptık şu anlık hersey tıkırında gidiyor.. Elbette üzülüyorum o da keza ama bunu bırbırımıze yansıtmıyoruz konusutken daha cok makara yapıyoruz guluyoruz eglenıyoruz asla birbirimizin canını yakmıyoruz.. Baglılıgımız hala ılk gun kı yerını koruyor hatta her gun daha da guclene guclenee. Bizim ilişkimiz bu sınavı geçiyor :) Allah herkese böyle bır bırlıktelık nasip etsin.. Mesafeler aşka engel değildir.. Yeter ki sadakat ve baglılık sorunu olmasın... Verilen sözler tutulsuın... Bizde hersey ılk gun ku gibi verilen sözler bırer bırer yerıne getırılıyor :) ona tamamaen kavusmak ıcın daha 415 gun beklıcek olmama ragmen tum benlıgımle sabredıyorım " bıtecek bu kısa ayrılık ve bir ömür beraber olacağız :)

8
    6 Yorumla
    • pskll
      pskll
      +1 yıl

okurken için garip oldu ya :)

Yorumla
    • acıpamukşeker
      acıpamukşeker
      +1 yıl

neden :)

Yorumla
    • kalbimderdi
      kalbimderdi
      +1 yıl

Çok uzun yazmışsın okuyamadim gılgamış destani gibi.. :) ama sevindim adınıza yani olumsuz yönde etkilenmemeniz ve iletişim kopuklugunun olmamasi güzel.. Cok güzel haberlesmissiniz buda bir nevi şans sanırım.. Insallah bizde rahatlikla atlatiriz bu evreyi

Yorumla
    • acıpamukşeker
      acıpamukşeker
      +1 yıl

İnşallah

Yorumla
    • cooby
      cooby
      +1 yıl

sonuç?

Yorumla
    • Bozkurtlar4024
      Bozkurtlar4024
      +1 yıl

Şöyle diyim ; ben askerliğe 15 ay acemi askerlik değildr teğmen olarak 6 ay komandoluk yaptım. Çünkü üniversiteyi deniz astsubay okulunda özel kuvvetlerde su altı taaruz komandosu olmak üzre okumuştum. Ve sevgilim bu konuda endişeleniyordu. E tabi erkek olarak asla üzüldüğümü fazlasıyla dile getirmedim.. çünkü zaten kendisi yıkılmış onun bana tutulabilmesi için benim sağlam durmam lazımdı. Zaten bize yeminlik töreninden sonra psikoloji eğitimleri verildi ( 15 ay askerlikte verilmez ) askerde arardığımda açmıyordu. Zor bela tam eğitimi bitirip eve dönüp temmuzdada sat eğitimine giricekken. Eve döndüğümde telefonumu açmamaya başladı. Ayrıldığını mesaj olarak dile getirdiğinde 1-2 gün ağlamıştım... Ve ben o zaman askere giderken iyi eş seçmemiz gerektiğini anladım...

Yorumla

En İyi Cevaplar

• lucyvanpelt
    lucyvanpelt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 51%
    +1 yıl

ben şartlar ne kadar zor olsa da ona ulaşmaya çalışırım. sonuçta biliyorum ki, orada kendi kişiliğini bile rafa kaldırıyor, emir alıyor, normalde hiç konuşmayacağı insanlarla 7/24 takılıyor, istediği saatte yatıp kalkamıyor, yani kukla gibi orada. ama sevdiklerinin desteğini hissetmek ona iyi gelirmiş gibi geliyor. biz şu anda problem yaşıyoruz. ailesini kendinden uzaklaştırmazken, beni neden uzaklaştırıyor diye düşünüyorum. demek ki sevmiyor, birbirinden ayrılmaz bir parça olmamış diyorum. ona duyduğum sevgim onu sabırla beklemeyi hak ediyor. yani muaf tutulmamalı bence, taraflar her zamankinden daha şeffaf olmalı birbirine karşı.

5
    3 Yorumla
    • lucyvanpelt
      lucyvanpelt
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim! :)

Yorumla
    • RenaC
      RenaC
      +1 yıl

Çok güzel bir yaklaşım.Çok beğendim yüreğine sağlık.Çok güzel düşünüyorsun gerçekten +1

Yorumla
    • lucyvanpelt
      lucyvanpelt
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim RenaC, teveccühün :)) Umarım o da böyle düşünür ve yüreğim sessizliğe boğulmaz...

Yorumla
  • mr_bombastic
    mr_bombastic Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Askerlik ; o.ç bir astsubayın akşam yemeğinde önümde karısıyla kavga edip sabah bizi sebebsiz yere küfür eşliğinde koşturması,devrecilik zamanında üst devrelerimin,biz alt devrelere birliğin önünü temizletmesi SONRASINDA ise , dışarda bunları gören halkın! işte askermiz sabah sabah komutanı koşturtuyor böyle güçlü ordumuz diye görüp algılaması ve temizlik yaptıgımızıda gorunce askeriye boyle disiplinli ve temiz bir yer demesine sebeb olan HAYATIM BOYUNCA NEFRET ettiğim,üst devre oldugumda ise ALT DEVRELERİME nefret ettirdiğim yerdir.böyle bir teşkilatı ATATÜRKün bıraktıgına inanmıyorum! o yüzden oradaki psikoloji erkekler hariç kimse tarafından anlamanaz! orası ayrı bi dünya ve aşk,kadın sabredip bekleyecek.bekleyemeyende gidecek.kesin ve kesin budur !

3
    0 Yorumla
  • Desmonth
    Desmonth Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Askerlikteyken gerçekten psikolojin biraz berbat olabiliyor fakat bazen öyle zamanlar oluyor ki kimseyi istemiyosun hayatında herkesten sıkılıyosun bi anda sebepsizce.. ( ordaki psikolojiden dolayı) bir yandan da hayatıda başka bi kız veya kadın her neyse işte ondan olsun istiyosun değişiklik istediğin oluyo zaman zaman.. Kızlar ordaki psikolojiyi bilmediği için genelde askerdeyken ayrılıklar ve tartışmalar olur .

2
    2 Yorumla
    • kalbimderdi
      kalbimderdi
      +1 yıl

Benim sevgilimin askere gitmesine bir hafta var. Ama bir aydir tam da böyle... Kimseyi istemiyor bende dahil ariyorum acmiyo mesaj atiyorum cevap yok! Soruyorum ayrilmak istemediğini diyo. Peki ama neden? Askere gitmeden daha böyle davranıyor. Napcam ben... :(((

Yorumla
    • Kalbimmmm
      Kalbimmmm
      +1 yıl

@kalbimderdi bnmde sevdigim askerde bole seyler oluyor askere gitmeden once piskoljk sorun. Olark bunalima giriyor ama gitigi zamn değerini daha iyi anlayacgni umuyorum.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

7

Cevap

• Hades
    Hades Takip Et
    Bilge Yaş: 53
    +1 yıl

Askerlik dönemi genelde bir çok ilişkinin bitişidir. Kadın için gözden ırak olanın gönülden de ırak olduğu bir dönem. Erkek için ise askerlik zamanın durduğu bir dönemdir. Herşeyi bıraktığı gibi bulacağını zanneder ve yanılır. Yani bir ilişki için en zorlu sınavlardan biridir. Çoğu ilişki bu sınavı geçemez.

2
    0 Yorumla
  • mmmmmmmmmmmm
    mmmmmmmmmmmm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

askerlik bir süreç benim sevgilim de askerde davranışları değişiyor arada soğuk olabiliyor ama normal karşılıyorum çok bunaldığını söylüyor neler yaşıyor bilmiyorum ama zor bir dönem geldiğinde düzelir herhalde en iyisi askerliğini yapmış biriyle beraber olmak çok zor çünkü asker için de sevgilisi için de

2
    1 Yorumla
    • skdfkflm
      skdfkflm
      1 yıl

Peki düzeldi mi? Bende muzdaribim bu konuda 🥺

Yorumla
  • Guuldenn
    Guuldenn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Benim askerliği bitmesine az bir süre varken ha bitti ha bitecek sonları oynuyoruz her anında yanında oldum benimde hatalarım oldu bazen hor gördü bazen askerde olmasını kullanarak demediğini de bırakmadı döndüğünde yeni Bir hayata başlayacağını içinde hiç ben olmadığımı söylüyor kaç gündür yemek yiyemiyorum ağlamaktan gözlerim şişmiş durumda aslında istediği de bu acı çekmem döndüğünde onu karşılamak bile istedim o kadar çok özledim ki sarılmak öpmek doyasıya gözlerine bakmak ben onun yaptığı hataları unutmuşken o benim yaptığım hataların hiçbirini unutmamış iyiyi de kötü yü de hatırlıyorum diyor bana fikirlerinizi bekliyorum sağolun.

1
    1 Yorumla
    • Deniz_drn1
      Deniz_drn1
      +1 yıl

Aynısı ya peki sonra ne oldu?

Yorumla
  • cooby
    cooby Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

valla milletin ar damarı çatlamış arkadaşım, ellerinden gelse sevgilisi askerden gelene kadar başkalarıyla çıkacaklar askerden gelince işlerine devam edecekler bekleyin hasret çekin özleyin sevdiğinizi. sevgi böyle şeylerle değer kazanır bence...

3
    2 Yorumla
    • kalbimderdi
      kalbimderdi
      +1 yıl

Katılıyorum ! Bi sınav bence bu dönem..

Yorumla
    • GMavişimm
      GMavişimm
      +1 yıl

evet aynen ole bu ben ve askerim icin bizim icin bir sınav ne olursa olsun sevip beklicem

Yorumla
  • burcummm
    burcummm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

asker sevgilim beni terketti..ama sanmıyorum sebebinin askerlik psikolojisi olduğunu..o bensiz mutlu olduğunu düşündü..demekki mutlu..askerde bile benim yanımda olduğundan daha fazla mutlu olabiliyorsa..ben baya kabiliyetsiz mutlu etmeyi bilmeyen biriyim..burdan bu sonuç çıkıyor.

1
    2 Yorumla
    • Igotbored
      Igotbored
      +1 yıl

telefonla sık arayamıyor olmasın seni, ayrılmak niyetinde değilde..

Yorumla
    • burcummm
      burcummm
      +1 yıl

ayrılmak istiyorum beni arama sensiz daha mutlu olucam demezdi değilmi...eğer ayrılmak istemeseydi.

Yorumla
  • şkrportakalı
    şkrportakalı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 54%
    +1 yıl

Sevgilim askere gitti gideli 10 gün oluyo oni cok ozledim sanki kolum kanadim kırılmış gibi gunde bir ya da iki kere ariyor konuşuyoruz 3 dk filan bilmiyorum sanki sesi bana souk gibi geliyo arkadaslarim askerligin kolay olmadigini onun orda neler yaşadığını soyluyorlar cok Üzgünüm cok mutsuzum :(

0
    0 Yorumla
  • matematikzede
    matematikzede Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

sonuçta bir süreçtir o süreci sağlam atlatabilenler devam eder ilişkiye.bazılarının ilişkilerinin bitmesine sebep olur daha doğrusu taraflara o kişinin yanlış insan olduğunu göstermesi açısından bir fırsattır hayatın onlara sunduğu

2
    0 Yorumla
  • BiLLyy
    BiLLyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

cunku erkek tamamen degısıyor.aramıyor sormuyor hep bı off hep bı pofflamalar.eeee kızlarda aman sevmıyor aman unuttu benı trıbıne gırıyor çatışma cıkıyor halbukı olay oyle degıl 4 duvar arasına gırıyor o erkek tabıkı bıraz uzaklasıcak cok normal

1
    0 Yorumla
  • Titero
    Titero Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Askerlik döneminde diş dünyayla ilişigin zaten kesiliyor, yani dişarda kalanlar sivil hayatdaki gibi ilişkinin canlı olacagını düşünmesin.

1
    0 Yorumla
  • Esperanza
    Esperanza Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47
    +1 yıl

Tabi tutulmalı. Hatta devlet bu dönem için aşıklara "Musluk kapandı" parası ödemeli..

2
    0 Yorumla
  • serkanserkaaan
    serkanserkaaan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

15 ay askere gidersem sevgilimden ayrılırım.kafayı yemeye niyetim yok.5 ay gidersem düşünürüm.

0
    2 Yorumla
    • siyahgelinlik
      siyahgelinlik
      +1 yıl

uzun süreli ilşki olunca bırakçağnı düşünmüyrm serkan çok seviorsan heleki

Yorumla
    • serkanserkaaan
      serkanserkaaan
      +1 yıl

Evet bu imkansız gibi gözüküyor.ama insan kendini biliyor işte.en azından kendimde ki potansiyeli biliyorum:))

Yorumla
  • Burrows
    Burrows Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

askerliği kolay bişey sanıyosun sen galiba

1
    1 Yorumla
    • siyahgelinlik
      siyahgelinlik
      +1 yıl

abicim soruyu bidaha oku oyle cevap ver emi. kendimle alakalı sormamışım show olsn diye cevap verme eksileniyosn zeka küpü

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nedir bu kızların ve erkeklerin askerlik psikolojisi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Meslek olarak askerlik yapan insanların psikolojileri nasıldır? 9 cevap verildi
Ordulu insanlar nasıllar özellikle kızları nasıl? 12 cevap verildi
Askerlik Psikolojisi Nasıldır? 6 cevap verildi
Kızlar, Kızlar asker olan erkeklere bakış açınız nedir? 6 cevap verildi
Kızlar askerlik yapan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz? 10 cevap verildi
Askere gidecek olan erkeklerin psikolojisi nasıl olur? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siyah giyinmenin cazibesi var mı?
  • Erkekte prenses tavırları ne kadar normal sizce, böyle birine erkek denir mi?
  • Boş ver her şeyi, gel seninle burada dertleşelim ne dersin?
  • Hayatınıza giren insanlar size neyi öğretti?
  • Kolay manipüle olur musunuz?
  • Hangi burçsun size hangi yaz çiçeği çıktı?
  • Yorgunluğu kahve ile mi atarsınız, size iyi gelen ne oluyor?
  • Tartışırken kendini frenleyebiliyor musun yoksa patlar mısın?
  • Güncel flörtünüz var mı?
  • Tenhaları sever misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨