Kaynanam cok fazla ilgi bekliyo?

Arkadaslar kaynanamdan yana sıkıntilarim var.. aslinda iyi bir kadin ama bazen yaptigi seylere cok. gicik oluyorum. 5 aylik evliyim arada bir Mesela oturmaya gidiyoruz her gittimizde burda kalin diye israr ediyo. Her hafta mutlaka 1 gun orda kalmamizi istiyo. Ben bundan rahatsiz oluyorum bizimde bir evimiz var sonucta ve yeni evliyiz bunu dusunmesi lazim. Ne yaparsa yapsin iyilik melegi gibi etrafta dolanmasina gicik oluyorum. Asla bir saygisizlik yapmam yapmadimda ama sinirime. dokunuyo. esim beni cok iyi tanidigi icin anliyo bazen noldu biseymi var sorunmu var diye ama annesinede toz kondurmuyo hemen savunmaya geciyo. . Annesi surekli ilgi bekliyo ve surekli bizle vakit gecirmek istiyo. Ilk gelinim bu arada.. 2 sene sonra ayni binadan ev alip o sekilde yasamayi dusunuyolar babasi alicak mis bize.. ama ben ayni binada bile yasamak istemiyorum surekli dip dibe istemiyoeum.. derdimi anlatamiyorum bir turlu. Torundan konu acilinca sanki ben sadece tasiyici anneyimde dogurup ona vericekmisim gibi davraniyo. Cocuk dusunuyoruz ama bu tarz seyler olunca korku doluyo icim. Yardim edin ne yapmam lazim
Kaynanam cok fazla ilgi bekliyo?