erkek derdini anlattığı kızı severmi?
evet sever
hayır sevmez
en güzel aşk derdini anlattığın kıza olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2 ay önce bana aşık olduğu kızın terkedişini ve ona olan aşkını anlatmaya başladı ve 1 ay boyunca her gün onu güldürmeye çalıştım epeyde başarılı oldum ama bana kızı anlatmaya başladığı ilk günden ona tutuldum. birlikte çok eğlendik bu bir ayda. sonra bir gece beraber kaldık sabaha kadar konuştuk sonra sevgilim oldu o gece. çok güzeldik ama hala o kızdan kalan bilekliği takıyordu. bir gün telefonundan hala eski sevgilisiyle olan resimleri hala silmediğini ya da benim görmeyeceğim bir yere koymadığını gördüm. kendime neyse dedim sen çocuğun hayatına o kızla birlikte girdin birden atmasını bekliyemezsin dedim sabır ettim ama çok kırıldım. sonra geçen hafta çok büyük bir kavga ettik. o, eski sevgilisini hala unutamadığını fark etti hatta benimle birlikte olduktan sonra daha çok özlediğini onu. işte bu geçen hafta da bana ölüme soğuk davrandım sabrettim geçer sandım ama beni 8 saat önce terk etti... sonuç; evet görüyor dertlerini dökmek için geliyorlar ama seni kırıp döküp gidiyolar kazanan kaybeden olmuyor oyuna bile dahil olamıyorsun. sorunun bendeki cevabı bu
geçmiş olsun
Erkek her zaman her kadını sevebilir! Fakat bu bahsettiğiniz konuda başka önemli bir husus var. Diyelim ki sevdiler. Sonra? Genelde sonradan evlenenleri oluyor bu ikililerin! Fakat ondan sonra sonları hüsran oluyor! Bu evre de birbirinizi çok fazlasıyla tanıdığınız için ilişki start aldıktan sonra paranoyalar başlıyor! Mesela sizinle birlikte olursa, siz size anlattığı gibi başkasına da benimle ilgili bir derdini anlatıyor mu diye düşünmeye başlayabilirsiniz :)
var hatta hiç konuşmadığı kızdan daha çok.
Cevap
15Cevap
Bence olabilir ama sevgilisi olduğun andan itibaren sana eski kız arkadaşına dair hiç bir şey anlatmamalı ve sen eski kız arkadaşıyla yaşadığı herşeyi göz ardı etmelisin burda işin zor kısmı sen de unutma sürekli o kızla yaşadıklarını hatırlatacak bir şeyler sana sen bununla baş edebilirsen ne ala ama baş edemezsen ikinize de yazık olur.
Tabii ki, sever. Erkekler kadınlar gibi yapmacık hareketleri çok uzatamaz. Biriyle sırlarını paylaşacak kadar yakınsa onu zaten seviyordur. Gerisi bir kıvılcım meselesi.
Çok az sayıda ki bazı tipleri saymıyorum.
en güzel aşk derdini anlattığın kızla olur evet ama, her derdini anlattığın kıza aşıksın anlamına da gelmez bu yani. ya bir kız ve bir erkek gerçekten dost arkadaş olabilir. bir şunu kabullensek artık...
çoğu erkek konuştuğu kadınla sevişme hayali geçirir içinden ama kadının tepkisinden çekindiğinden adım atamaz. emin ol sana karşı nasıl davranırsa davransız onun eline geçersen affetmez seni
eğer sana sevdiği kızdan dert yanıyorsa sevmiyordur
Çok nadir anlatan erkek vardır
var ama çabuk sıkılır ve ayrılık çabuk olur.
kız biraz cabalasa rahatlıkla sevgili olur
sana ve davranişlarina bağlı
Genelde sevmez.
belli olmaz
vardır
Sana bağlı
Neden olmasın
evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar