Kendime bile itiraf edemiyorum bu soruyu?

Yaşım şu an 24 bundan 9 yıl önce yani 14 yaşında köyden bir çocuğa aşık oldum oda 18 19 yaşlarındaydı ve o zamanlar bu kadar serbestlik yok tabi utanıyorsun çekiniyorsun korkuyorsun ailenden bir çocukla bırak konuşmak gözünün içine bakmak bile ayıp günah sayılan bir ortamda yaşıyorsun sadece düğünlerde bakışmak falan en yakın haliniz ve gerçekten aşıktım 18 yaşıma girmeme bir kaç ay vardı askere gitti sevgilim olmamasına rağmen ben gün saydım hayaller kurdum hep neyse askerden döndüğü zaman yüzünü görmek bile kısmet olmadan ailesini ona bir kız bulup evlendirdi zira o zamanlar askerden gelen erkekler evlendiriyordu şu an aradan 9 küsür yıl geçti ve sanırım bir kızı var ve ilkokul çağına gelmiş ve ben hala herşeye rağmen unutamıyorum bazen facebook profiline girip bakıyorum çok utanıyorum çünkü o evli birisi şimdi benimde evlenmemi istiyorlar insanlar görücü gelmek için haber gönderiyor ama ben hazır değilim kendime bile itiraf edemiyorum fakat benim kalbim ona ait yanlış bir evlilik yapmak istemiyorum ama ömür boyu bekarda kalamam ne yapmam gerekiyor bilmiyorum içimdeki ateş küllendi ama sönmüyor 1 gün bile sevgili olamadık ama bilmiyorum insan artık imkansız ve görmediği üstelik hiç sevgili olmadığı birine bu kadar bağlı aşık olabilir mi acaba
Güncellemeler
+1 yıl
güncellllllllllllllllllll
Kendime bile itiraf edemiyorum bu soruyu?