selam :) hic arkadasi olmayan bir kizla cikarmisiniz veya cok hoslandiniz bir kizdan snra tanistiniz ama kizin yakin arkaslari olmadigii ogrendiniz...ne dusunursunuz:)
Cevabın nedir?
+1 yılaslında hiç arkadaşı olmaması bir avantaj çünkü bazı tartışmalar yakın arkadaşlar yüüznden oluyo ama söyle bir dejavantaj hiç arkadaşı olmadığı için erkek arkadaşını bunaltabilir, bazıları baskıya gelemiyo, böyle bir durumda erkekte fedakarlık yapıp sevdiği kıza daha çok vakit ayırmalı ve anlayış göstermeli
43 Yorumla
Soran+1 yıl:)) afferin , dogru, ben arada bir kafasini sisiriyorum hic ilgi gostermiyon bana diye :))onunda hakki tabi arkadaslariyla gezcek tabide fazla geziyor :))ilk baslarda hep benleydi simdi bana ck az zmn ayirir oldu:D bakalim sonumuz ne olcak
- +1 yıl
sevgili olmak illaki hergün görüşmek değil yani, belli vakitlerde birbirinizi görürsünüz, telefondan sık sık konuşursunuz, bu böyle gider güven oluşur aranızda, ilerisi için temel oluşur
Soran+1 yıltamam cok sagol:))
En İyi Cevaplar
Ben aşka ac bir insanim isterdim sahsen ben
36 Yorumla
Soran+1 yıl:) sende sagol cevap icin...cogunluk olurum diyor;)
Soran+1 yıl:D seni mi kiricam)))
Soran+1 yıloleyimdir:D
olur.s*n*m var bizim.huysuz az.bir de ev hali genelde depresif.bir de bir olay gerçekleşmeden önce olabilecek tüm varyantları hesaplar.yakın arkadaşı pek yok.ama çok tatlı kız.bir ara ondan hoşlandım sanmıştım.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
doru düzgün , samimi bir arkadaşı olmayan bir erkek arkadaşım vardı ün ayrıldık :) sonradan anladım paracının kibirlinin birisiymiş ve şimdi taşlar yerine oturuo demek ondan arkadaşı yokmuş :)
19 Yorumla
Soran+1 yılama arkadasi olmayan herkes onun gibi degildir bee :))
Soran+1 yılhihih :D ya var arkadasim ama liseden ortaokuldan , fakat hepimiz farkli yerlerdeyiz:)) ya tabi konusutgum cok var ama bole hadi haftasonu sunu yapaim , magaza gezelim dedigim biri yok:)3 secenektende hic biri bana uymuyor:D
Soran+1 yılkimseyi aramiyorum :D biri beni arayincada bahane bulup gitmiyorum:D ama neden bole yapiyorum ne bileyim :D
Soran+1 yıl:D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
hiç yakın arkadaşı yok.bir tane vardı onunla da uzun zaman konuşamadılar aralarındaki bağları koptu.aramızda mesafe olduğu için bir kız arkadaşı olsun isterdim.onunla gezsin tozsun canı sıkılmasın evde bunalmasın.ama çevresinde kafa dengi diyebileceği bir kız arkadaşı yok
42 Yorumla
Soran+1 yıltam ustune bastinn :))
+1 yılDhaa güzel olur arkadaşlarıyla zaman geçirmek yerine benmle zaman geçirir benimle ilgilenir ne güzel işte
33 Yorumla
Soran+1 yılya ordan bakinca oledir:DD siz erkekler sonar o ilgidende bikarsiniz:D
- +1 yıl
He hiç sorma bazıları öyle oluyo ama benimle ilgilenilmesini çok severim
İşte tam aradığım nitelikte bir kız,bence önüne gelenle arkadaş olmaktansa seçici davranmak en iyisi... :)
312 Yorumla
Soran+1 yıl:)) insallah benimkide bole tepki veriri:D
Soran+1 yılhihi ben ona cok arkadasm var diyorum :D hihih yalan soluyorum , hic arkadasim yok diyemiyorumda :DDD
Soran+1 yılyaaaaaaa sende simdi canımi skma:DD ya ben ona sakayla karisik var diyorum :D ama yok demiyorum :DD ya solucem ya ff :Dhazir degilim daha
Soran+1 yılsen artk canımi sktn:D hihi saka saka ya haklisin yalan solememm lazimdi ama simdi beyaz yalan canım bu :D hic bisye olmaz bir ara dank diye soleyiveririm:Daz daha keyfini cikarayim belli olmaz snra birakir mirakir:D
Soran+1 yılsus daha fazla canımi skma benim :D:D yeter garii
Soran+1 yılhhaha bende tsk ederim:))
+1 yılHoşlanmışsam onunla çıkarım. Sonuçta o kızla ilgilendiğim için bunu öğrenmem pek bir şeyi değiştirmez. Onu tanıyıp beğendiysem gerisini önemsemem.
33 Yorumla
Soran+1 yılhmm oke:) thanks
- +1 yıl
you're welcome :)
benim kiriterlerim arasinda olan bir secenek ve insanlar nasilsa karsilarina oyle insanlarin cikmasini isterler hatta bircok kisiyle cikmis erkek bile tecrubesiz kizlardan hoslanir yani cogunluk boyle kiz ister
31 Yorumla
Soran+1 yılhmm:)
yani bir tane ya da 2 tane arkadaşı olsun.benim de arkadaşım şuanda çok az.beraber geçinip gideriz.
13 Yorumla
Soran+1 yılorasi ole:)
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. hiç arkadaşı olmayan bir kız asosyal demektir. merhamet ederim ama çıkmam yani beceremez diye düşünürüm. :)
215 Yorumla
Soran+1 yıl:D cok biliyon sen:))
Soran+1 yılyok komsumuzu :D
Soran+1 yılhahaha:)) ya o nasl profil resmi ole gordukce kahkaha atasim geliyor :)))
Soran+1 yılhhaaa ya cek su fotoyu :D mesleginde basarilar dilerim:)
Soran+1 yılnesi varkii:)) gorebilcegi en guzel en duzgun foto :D
Soran+1 yıl:D siradan ama benim :D begenmiyorsan bakmazsin
Soran+1 yılhahaa:D
Soran+1 yıl:D may be
Ben kimle çıkacam kızlamı arkdaşlarıylamı olmaması işime gelirdi hani rahat olurdu kafalar.
Varsa bana hemen yolla bir kız arkdaş :D13 Yorumla
Soran+1 yıl:))) ya mesela senin cok arkadasin var ama sevgilinin hic yok garip gelmezmi bu durum sana :) neden diye sormazmisn
Soran+1 yıltamam thanks :)
+1 yılkızdan sonra sırf onu kıskandırmak için arkadaşları ile çıkmayacağımdan sorun olmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılok mersi:)
çok mutlu olurum ben ya ne güzel işte oraya buraya gezmeye çağıranı yok işte bütün zamanını benimle geçirir ne kada güzel var mıöyle bir kız yav :-)
228 Yorumla
Soran+1 yıleminmisin :)) bizimkide eskiden boyleydide zmn gectikce o kdr zmn ayirmaz oldu :D arkadaslariyla falan ck takilir oldu:D
Soran+1 yıl:D hih
Soran+1 yıl:D sen kendini iyice rolune kaptirdin :DDee sonar sonraa?
Soran+1 yılsanirim orda kalmissin:))
Soran+1 yılo zmn sen girecen devreye pata kuta dovus yetenegini sergilecen:D bundan iyi firsat mi olur bruce lee :DDD
Soran+1 yılo zmn tek secimin var - ayrilmak:)sahi hala berabermisniz 2 yil onceki olaydan sonar:)
Soran+1 yılanladim :D kiskancliktan yiyip bitiriyordun kenedeni dimi:D hahahaa cok komik hahaha '' nezaman arasam arkadaşlarla okeydeyim yemekteyim yok piknikteyim yok manzara izliyoruz felan filan "haha" ha
Soran+1 yılolurum tabi:)
Soran+1 yıl:):))
Soran+1 yılevt bu yuzdende insan yeni arkadaslik istemiyor , hayal kirikligina uragmaktan korkar...sen GSlisin sanirim:)
Soran+1 yılprofil resminden akillim:D bundan snra benle konusma cunku ben bir FBliyim:))
Soran+1 yılyok ya sen beni ciddiye m aldin:)) GS lisin diye konusmicam mi sandin:) kdrda degil ya
bırak çıkmayı anlaşırsak evlenirim bile nerde öylesi varmı
11 Yorumla
+1 yılçook süper olur ne güzel işte benden başka kimsesi yok :)
12 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
((((:
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafa dengi arkadaşlar bulamamısın, kendini hiç bir ortama yakıştıramamısın, bunda kötü bişey yok ki, iyi düşünceler içindedir
28 Yorumla
Soran+1 yıl:)) guzel cevap sevdimm:)
Cevap sahibi+1 yılEn azından böyle düşünürdüm
Soran+1 yılkesin sen terazi burcusun:)
Cevap sahibi+1 yılSende falcısın :D nerden anladın :D
Soran+1 yılbnde teraziyim:))ordan bildim
Cevap sahibi+1 yılAnladım iyi bir burç :)
Soran+1 yıliyidir iyidir:))
Cevap sahibi+1 yıl;)
neden olmasın daha da hoşuma giderdi keşke böyle biri olsa sevgilim
222 Yorumla
Soran+1 yıl:))oki
Soran+1 yılanladim:) allah gonlune gore versin;)
Soran+1 yıl:))bazen uzaklarda degil yakinlarda aramak lazim:)cok uzakta olamaz o kisi:) dort ac gozlerini:))
Soran+1 yıleminmisn bidaha bak:))
Soran+1 yılkiyamam :)deme ole...aniden gelir ask, hic beklemedigin anda bir bakmissin aradigini bulmussun:)
Soran+1 yılkc ysindasinki?
Soran+1 yılannen anneannen sana kiz bakmiyolar mi:))
Soran+1 yıltamam tamam kizma:) saka yaptim ya..hem niye dertleniyorsunki daha 25 yasindasin ohoooooo kimler kimler cikcak karsina:)cok dusunme bunu tamammi bazi seyler kismet isi kendini yirtsanda olmaz:))
Soran+1 yılhic sevgilin olmadi mi senin , nedne bu kdr karamsarsin?
Soran+1 yılbegenmedin mi kimseyi , yoksa teklif ettiklerin red mi etti
Soran+1 yıluzme tatli cnni sen tamam mi...olur elbet...dilerm en yakinda zmnda ardigin aski bulursun
gayet makul. zaten arkadesi olan kendi yolun agider.
13 Yorumla
Soran+1 yılwhat?
+1 yılAsosyal der, bağrıma basardım. (:
31 Yorumla
Soran+1 yıl:D hahhaaha
+1 yılHiç arkadaşı olmayan bir erkekle asla sevgili olmam mesela!
03 Yorumla
Soran+1 yılcok ykisikli cok iyi biri olsa bile mi:))
- +1 yıl
o zaman olur :D
Soran+1 yıl:D asla asla dememeli insan diye bosuna dememmisler :D hih
+1 yılolurum arkadaşları ile ne alak
22 Yorumla
Soran+1 yılsordum iste merak ettim:)
+1 yıl:) mümkünse dili olmasın..
21 Yorumla
Olurum neden olmıyım.
21 Yorumla
Soran+1 yılok cevap icin sagol:)
anınada üzerine atlarım daha da bırakmam
116 Yorumla
Soran+1 yılbana pek hosuna gidecek gibi gelmiyor ama :) bakalm hihi birazck yalan soyluyorum hihi bu konuda :D:D
Soran+1 yılyok ben onu cok begeniyorum:) yakisiyor ona cok arkadasi olmasi :)) havali tip
Soran+1 yılo beni begenmez diye korkuyorum ck arkadasm yk dersem :D
Soran+1 yılne yani simdi gercegi solesem , biter mi diyorsun
Soran+1 yılbak ya bitir diyor :))oldu baska:))
- +1 yıl
ya bak şimdi. senin birsürü kız arkadşın olsa ne olur? kız içmeye gidiyoruz gel olur, boşver kız zaten sana layık değil olur, aman unutrsun kızım gel eğlenelim olur, erkekerin hepsi aynı değil mi olur. olur babam olur. olur allah olur. hangi erkek birsürü kız ya da erkek arkadaşı olsun ister sevgilisinin ya. eğer bu onun hoşuna gitmeyecek bir durumsa gitsin 70000 aboneli kızlar var facebookta bnde gırla var veriyim konuşsun kızla. tabi kız ağzında lokma varken konuşabilirse...
Soran+1 yıl:)) azck haklisin..anladm demek istedigini:)
Soran+1 yılhah iste bu son yazdigin hosuma gitti:))daha once davransaydin seni secerdim ama arkadas once soledi napim:))
Soran+1 yılok sagol:)
arkadaşlarıyla çıkmayacak sonuçta
25 Yorumla- +1 yıl
Dimi yani :)
Soran+1 yılya ama diyelim bir parti falan olcak ya da kalabalik gidelim diyecek:) hic arkadasn yok mu dersen sevgilinde yok derse :) hmm demezmisin:)
Soran+1 yılne bileyim sordum:) benim hic yok demeye cekiniyorumda :D cok arkadasim var gibi yapiyorum...bizimki cok konuskan yarisa giremiyorum onla :D masallahi var...amannnnnnn neyse :)
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok Şey Düşünürüm Öyle Böyle Değil.
13 Yorumla
Soran+1 yılmesela ne ...3 tane sayarmisn:)
- +1 yıl
Şimdi Düşününce Düşünmem.
Soran+1 yılne dedin anlamadim
+1 yılSeve seve olurum :)) kıskançlık derdim olmaz.
12 Yorumla
- +1 yıl
:))
+1 yılBende oyleyim bayan arkadasim yoktur erkek vardir daha cok kafa dengi de bulamadigimdam. Yani bence 1 erkek icin gusel 1 durum
00 Yorumlaolmammı ya seve seve :)
22 Yorumla
Soran+1 yılniyee :))
+1 yılarkadaşını ne yapacaklar
23 Yorumla
Soran+1 yılya ornegin arkadaslar falan toplanip sevgilileryle tatile olsun e bileyim olesine gezmeye olsun bar falan cikarlar ya...garip gelmez mi mesela sevgilinin hic arkadasi olmamasi :)
- +1 yıl
sizde beraber çıkın işte daha romantik xd
Soran+1 yıl:))ole yapalim madem:D
Brnim aradigim nitelikse tabiki olurum..
11 Yorumla
Atlarım direk :) ondan iyisimi olur :)
20 Yorumla
+1 yılolmam sorunludur
16 Yorumla
Soran+1 yıl:D farkli bir cevap aldm sonunda:) peki ne gibi sorunlari olabilir sence
- +1 yıl
iki türlü sorunu olabilir asosyal yaşar ailesini bile sevmez arkadaşlarınla tanıştırsan yabani gibi davranır 2.si kendine beğenmiştir insanlara hep tepeden bakar kendini bir pok zanneder öyle kızlada işim olmaz ben bu sebeplerden olmam sevgili;)
Soran+1 yılpekii:))ben daha ck 1ci kategoride gibiyim tanistirma kismi-- yabani gibi davranabilirimde ama seyden utandigimdan cekindigimden :D bu ailesi icinde gecerli :))asosyalligi belkide utangacligindandir:))
- +1 yıl
umarım utangaçlıktandır o zaman o zamanla geçer:)
Soran+1 yılgecer mi acaba:)
- +1 yıl
geçer geçer buda geçer anasını satım:D
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri