Eski sevgilim evlendi ama hala görüşmelere devam ediyoruz?

6 yıllık bir ilişkim vardı 3 yıl önce Ailem istemiyor diye bitirdim. Eski sevgilim benimle ayrıldiktan 2 sene sonra biriyle evlendi. o 4 aylik evliyken Nisan ayinda ona mesaj attim yani 2 bucuk yil ayrı kalmistik ben bu acıya dayanamadim vee biz gorusunce baristik. 2 ay herşey cok iyiydi eşiyle arası bozuk ve ayrilma asamasindaydi buralardan el ele gidicektik hayallerimizi yasayacaktik zaten bu yüzden biseler yaşamak için tekrar beraber olduk maalesef benden once esiyle beraber olmus esinin 3 aylik hamile oldugunu sonradan ogrendik bizim icin bir soktu neyde bir küs bir aşık hala görüşüyoruz. Ben 2 ay once tamamen hayatindan cikmaya karar verdim çünkü onun cocuğu doğdu. Tam bu anda inanılmaz bir sey oldu ben 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim dünyam altüst oldu gel gelelim bir karar vermemiz gerekiodu aldirma karari verdim o bana 3 ay bekle hersey normal giderse seni buralardan götüreyim hayatımız nasil olur bilemiyorum dedi cesaret edemedim 20 gun once aldirdim bebeğimi ama icim o kadar kotu ki bu yaptığım asla affedilir değil kınamayın kizmayin lütfen bana simdi ne yapmam gerekiyor akil verin yola devammi etmeli yoksa bitirmelimiyim. Biz cok tutkulu ask yasadik cok sevdik cok agladik beni sevdiginden gram şüphem yok ilerde beraber olcaz mutlaka ama nezaman bilemiyorum diyo haklida Şu an 1 aylik bir oğlu var aşkım mi aklimmi diyorum cok aci çekiyorum intihari bile düşündüm çıldırmak üzereyim rabbim kimseye boyle dert vermesin vazgecersem birdaha beraber olma şansımız var mı yok mu ama ben bu saatten sonra onun disinda baskasiylada yapamam
Eski sevgilim evlendi ama hala görüşmelere devam ediyoruz?