Benim bir sıkıntım var ama tarif etmesi biraz zor. Ben 1 buçuk yıllık evliyim. Görücü usulü evlendik. Eşimle aramızda hep duvarlar var. Ne ben ona yaklaşıyorum ne o bana. Aramızdaki muhabbet sıradan insanlarla olduğu gibi. Örneğin sınavlar KPSS tercihler ya da ne bileyim evle alakalı eksikler filan. bu gibi konulardan konuşuyoruz. Duygusal anlamda hiç bir konuşmamiz yok. Eve geldiginde de hiç gidip yanında oturmuyorum. o da gel yanıma otur filan diye çağırmiyor. o cagirmadikca ben de cekiniyorum hic gidemiyorum. aramizda bir kavga filan geçmedi bir saygisiZligimiz da yok birbirimize karşı. cinsel anlamda da bir sorun yok. Yatarken filan sarılıp yatıyoruz ama normal hayatta hep mesafeliyiz. Bu durum canımı çok sıkıyor. s ebebi ne olabilir ve Bunu düzeltmek için neler yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılvalla değişik bir durum ama söyle ona ya da sen konuştur canım cicim aşkım filan de git yanına otur öp aşkım günün nasıl geçti diye sor sende de suç var ayrıca günlük hayatında boş cümle kuran insanın yataktaki duruşu da tartışılır yani nasıl cinsel ilişkiye girdiğinizi bilmiyorum ama böyle sırf tatmin olmak l içinse kedi gibi sevişiyorsa sıkıntı var ama yatakta sevgi keleimeleri cümleleri kuruyorsa sıkıntı daha büyük bir terapiste gidin anlatın durumu ama sen benim ilk dediğimi yap bence
07 Yorumla- +1 yıl
valla sen yanaşacaksın o hâlde cilve yap git yanına otur gül sarılarak tv izle yani benim eski sevgilimle bu yüzden bitti çok sinir bozucu bir Durum ve çok acıdı içim yani 7 seneden sonra ve işin garibi Şu ben yapıyordum o yapmıyordu
- +1 yıl
sen adım at arkadaşım olmadı Son Çare konuşacaksın baktın olmuyor boşa gitsin ömür boyu çekilir mi lan böyle karı-koca olmaz
- +1 yıl
yemin edrrim sen söylüyorsun ben Sinir oluyorum
- +1 yıl
Çekilmiyor aslında ama belki bir çaresini bulurum diye bekliyorum. her gece uyumadan önce "yarin ilk adımı atAcam " diyorum karar veriyorum. Sabah oluyor ben yine ayniyim. Onun da suratı beş karış. Çekip gidiyor. ne bir sarılma ne bir güzel söz. Hiç bisey. Bu arada gün içinde de hiç aramaz beni.
- +1 yıl
valla belki başkasına aşıktı önceden seninle evlendi içinden gelmiyor ama dediğim gibi yani sen adım at gerisi artık olmuyorsa Uygun bir şekilde gerrekeni yaparsın mecbursun mutsuzsan
En İyi Cevaplar
Tabikide aranızda aşk yşmdğnız için şu an birbrnizi tanıma dönmndsnz yani saygı lı bir evlilğnz var.. sevgi alışma Hemen olacak bir durum değil.. ama o duvarı yıkmak için hergün biriniz sıralı bir şekilde adım atsın derim.. gerek harektlrlrle gerek konuşmlrla..
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen biraz daha yanaş utanma, belki o da utanıyordur, isten gelince öp mesela otururken yanina sokul biraz, sonra basit bisey derken bile gozlerinin icine gulerek bak ;) öyle Allah muhabbetinizi artirsin :)
26 Yorumla- +1 yıl
Aynen bu çok işe yarar.
Cevap sahibi+1 yılopmelisin gelince falan kapıdan girince op gerçekten muhabbetinizi çok artırır. Bir kaç defa opsen zaten o da ister ve eksikliğinde arar emin ol.
Cevap sahibi+1 yılevde biraz daha süslü giyin kendine biraz daha özen inan ilgisini daha çok verir farkeder zaten :)
Cevap sahibi+1 yılne olduğunu bilmiyorum ama bunu duzeltmelisin bir şekilde üstesinden gelmelisin, evliliğiniz ve muhabbetiniz icin çok önemli
- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılEşin sonuçta öyle ömür geçmez kasma bence aynı yatakta yattıktan sonra yanına oturup başını omzuna koymaya mı çekiniyorsun
15 Yorumla- +1 yıl
Ya zaten aslında bunu eşinin çözmesi gerekiyor bence ama farz edelim ki o da senden çok çekiniyor yap 2 cilve nolacak sen mutlu o mutlu
- +1 yıl
Eıg için teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
bu gibi durumlarda sizin eşinize biraz daha yakın olmanız gerekmektedir biraz daha cazibeli. ona daha yakın olmanız ortamı yumşatacak duvarları kaldıracaktır ve tabi olmazsa olma bir yumurcak şart
111 Yorumla- +1 yıl
Bence insanin yargilanmaktan korkucagi en son kisi esi olmalidir. Millet ne derse desin esim beni biliyo deyip rahat davranmali insan. Herkese ve herşeye karşi "bir" olmaniz lazim. Sizin sorununuz bence "Biz" olamamaniz. Ikiniz bir olup tüm dünyayi karşiniza alabilmelisiniz. Bunun için her konuyu hiç korkmadan konuşun bence. Samimiyetiniz artsin birbirinize. Sadece ikinizin bildiği çilginliklariniz olsun mesela. Sadece ikinizin bildiği aptalliklariniz, ikinize alan ve zaman yaratin derim ben.
- +1 yıl
@prensesnela hepsinin farkındayım da o ilk adımı atmak zor geliyor bana:( hep kafami kurcalıyor bu dusunceler acaba ne yapsam ne şekil bir yol bulup yaklassam diye bütün gün düşünüyorum. Devamlı da evde olduğum için kafamda kurmak için bir sürü zamanım oluyor :). Bu konu gerçekten benim için büyük sıkıntı oldu. Acaba sevmiyor mu diye dusunmekten yoruldum. Psikologa bile gittim. ilac tedavisi uyguladı cesaretlenmek için filan. Gene de olmadı. Bunun sonu ne olur bilemem. Ben iyi olmasını istiyorum. Hiç bir zaman ayrılmak. gibi bir düşüncem olmadı. İnşallah kendimden bulamadığın cesareti Allah kısa zamanda bana versin. Dua et sen de benim için :)
- +1 yıl
Kendinizi ve onu çözümlemeniz lazim. Yani insan kendini tanimadan karşisindakini taniyamaz. Umarim istediginiz gibi olur herşey.
- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkinizin de adım atması gerekiyor o atmiyorsa sen at belki o da cekiniyordur. Sen yaklaş o da yaklaşacaktır bence çekinme koçan sonuçta
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlayacağını sanmıyorum sonuçta evlisiniz siz. Bence sen yaklaş ondan beklersen belki daha geç olabilir en azından tepkisini görmüş olursun ki kötü bir tepki vereceğini de zaten sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle dusunme altta telefonu bile ilk ben istemiştim demişsin belli ki çekingen biri. Bence ilk adım falan bekleme kötü de düşünme geç bile kalmişsiniz o yapmıyor sen yaklaş bari
Cevap sahibi+1 yılİyi de sen ona karşı bu durumdan yakinmadiysan sen onu umursamiyor mu oluyorsun
Cevap sahibi+1 yılBence daha fazla düşünme bile
görücü usulü olduğu için tam sevememiş gibisin yakınlaşmanız daha iyi olur o yaklaşmazsa sen yaklaş birinizin öncülük yapması lazım bu iş böyle yürümez
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bakın ben bu sebepten ayrıldım sen bir bayan olarak onu açmayı dene git konuş hayatım neden böyle yapıyoruz böyle yapsak daha iyi mutlu oluruz de emin olki oda bir çok hatasını kapatır hersey iyi olur mutluluklar
02 Yorumla
+1 yılAaa cok ilginc. Cok sasirdim cidden. Duygusal hicbirsey paylasmadan evlilik nasil olur ki. Birlikte şarki dinleyip farkli alemlere akmadan, çok derin konular konuşmadan filan...
22 Yorumla- +1 yıl
Cok ilginc geldi bana yaa. Ben evli degilim ama cok arkadasimla derin sohbetler yapmisimdir. Kendimizden gecmisizdir yani.
gayet normal ne bekliyorsun yani liseli çocuklar gibi fingirdeşmeyimi kusura bakma cicim ayı bitti artık olgunluk çagına giriyorsunuz. Eşiniz olgun birine benziyor eger cinsellikte yatakta sorun yoksa digeri yapmacıktır?
013 Yorumla- +1 yıl
ne alakası var abi ya saçmalama cicim ayı bitti ama sevgi de mi bitti illa fingirdesmek değildir olay böyle tatlı iki söz mesela hayatım bugün daha güzelsin gibi veya gel yanıma otur Birlikte tv izleyelim ulan ne saçma insanlar var ya
- +1 yıl
@persprensı kimisi içten sever dışına vurmaz eşine hep saygı çerçevesinde görenler var çevremdede böyle insanlar var bu yüzden mesafe koyuyorlar bu yüzden dedim.
- +1 yıl
evli ise içten sevmek Diye bişey yoktur kardeşim mesafe koyuyorsa o erkekte sıkıntı vardır sen eşine sevgini belli etmeyeceksin sonra da mutlu evlilik bekleyeceksin yok öyle bir saçmalık
- +1 yıl
@persprensı haklisin. İnsan bir güzel söz bir bakis bekliyor. Özellikle de bir bayan için bu çok daha önemli.
- +1 yıl
@persprensı saygı duyarım kardeşim görüşüne o zaman bu bayan boşansın sana göre bana göre normal.
- +1 yıl
eğer ilgisizlik devam ederse halinden şikayetciyse boşanması kadar doğal birşey yok
- +1 yıl
@persprensı işte boşanmalarda sorun bu işin kolayını buluyorlar yok benle ilgilenmiyor diye hemen bir mahkemeyle boşa git yok öyle kardeşim bu bayan eşine ilgi göstersin zorla yani akılmı vereyim eşi kimbilir işyerinde kimlerle ugraşıyor ne kadar yoruluyordur ya da maddi bir sıkıntısı vardır onu üzen birşey vardır bu bayan ilgilensin eşini neşelendirsin eşi dövmüyorsa sövmüyorsa hakaret etmiyorsa evine saatinde gelip gidiyorsa iyi eştir. tam tersiyse boşasın..
- +1 yıl
babamın bir sözü var ben dışarda ne yaşarsam ne kadar sıkıntı olursa olsun Size yansıtmam hakaret olur o kapının kenarında kalır Ayrıca bak kardeşim herşey dövecek sövecek Diye birşey yok değildir eşi ilgilenecek ha baktı erkekte yjne iş Yok s. kerim böyle evliliği yani yok öyle bir dünya ilgilenecek iki tarafta öyle benim yapım bu yok olmaz demiyecek sevdiğini belli edecek ha çiçek alsın demiyorum ama normal cümlenin sonuna hayatm koysun canım desin ya bunu da beceremiyorsa siktirip gitsin her kim Olursa olsun
- +1 yıl
@persprensı bu bayanın kocasıda eve yansıtmıyor babanın dedigi gibi sen neden bayanın ilgisizligini düşünmüyorsunda erkege yükleniyorsun ben iki taraflı düşünüyorum bak sen tek taraflı düşündügünden sorunu çözemiyoruz kardeş.. öyle degilmi sence?
- +1 yıl
ben buradaki bayana da söyledim başta çünkü onada dedim o yapmıyor sen yap baktın konuş ha yinede olmuyor boşa gitsin ya dedim sen Birden erkeği savundun bak bazı noktalar vardır anlatılmaz burda ki ben yaşadım benim sevgilim böyleydi 6 senemi verdim ya çöp oldu Gitti kız bitirdim herşeyi
- +1 yıl
@persprensı valla kardeşim 20 yıllık evliyim bende eşime öyle fazla ilgi göstermem ama evliligimiz çok süper gidiyor çocukları büyüttük kocaman oldular bende yaşadıgım için söyledim bilmem kim haklı kardeş bayan karar versin
- +1 yıl
şimdi abi şöyle bişey var ben haklı olmanın derdinde değilim eğer senin eşin mutluysa öyle sıkıntı yok ama bu kadın mutsuz herkez aynı değilki kimi kadınlar var diyor karnımı doyursun benimle yatsın isterse iki kelime etmesin kimiside diyor aç kalayım ama sevsin mutlu etsin hissettirsin
- +1 yıl
@persprensı daha 1.5 yıllık evliymiş daha önünde çok zamanı var zaman herşeyin çaresidir düzelir bence diyorum şahsi görüşüm bu...
Ilginc sen bir girisim yap bak sonuc verecekmi mesaj atabilsem atardim konusurduk ama bende atamiyorum :(
026 Yorumla- +1 yıl
Ne yalan doyliyim kesinlikle haklisin bide gorucu usulu evlenmissiniz onun seni rahatlatmasi lazim acmasi lazim galiba nasilsa evlendik kendimi ispatlayip sevdirmeme gerek yok diye dusunuyor galiba :) kari koca cilvelesmesi bu isin en guzel yanlarindan ve sizde eksik bu :( heralde sen pek sevmiyorsunda esini
- +1 yıl
Yoo seviyorum. Sevmesen zaten buralarda çözümler aramam. Ben düzelmesini istiyorum. gorunce içim kaynıyor ama hiç bir tepki vermiyorum. Ne acı de mi? Çünkü çoğu zaman suratı asık oluyor. zaten ben içe kapanık biriyim ve o suratı görünce beni istemiyor diye düşünmeye başlıyorum ve geri cekiliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılYani sana çok iş düşüyor burda.. sen neşeli ve muhabbeti olursan adam da seninle konuşur.. sana eşlik eder bence
02 Yorumla- +1 yıl
Evin için evliliğin için fedakarlık yapmak gerek..
daha yeni evlisiniz heralde, normal böyle olması hatta daha iyi, diğerleri ne varsa tüketti boşanıyorlar
13 YorumlaBurada asıl sorumlu olan eşin.
O aradaki duvarı kaldırmali...117 Yorumla
+1 yılcinsellikde birbirinize aşkım filan demezseniz özellikle de sen aşkım filan o yakınlık olmaz bence eksik birşeyler var
04 Yorumla- +1 yıl
seks anında zevke gelerek de erkeğim de sen adım at oda yola gelecektir sexden sonra dönüp yatma göğsünde kal iyiki hayatımdasın de
- +1 yıl
kocan be kocan hatta abart bu gün performansın çok iyi filan de ya da sana çok ısındım de de işte ben mi öğreteyim
Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. ee sebebi ne olabilir sence? normal insanlar gibi tanışıp evlenseydiniz böyle olmazdı. bu devirde hala görücü usülü.
00 Yorumla
+1 yılGüzel çekici kıyafetler giy sürprizler yap çekingenligini at üstünden bu şekilde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılhiç yakınlaşmaya çalıştınız mı hanımefendi yakınlaşmaya çalışın
08 Yorumla- +1 yıl
ilk adımı siz atın hanımefendi peki Onu seviyormusunuz mutlumusunuz
- +1 yıl
ama hanımefendi Bu şekilde Bu evlilik nasıl yürür değil mi yürümez bence
- +1 yıl
cesaret etmelisiniz hanımefendi çünkü cesaret önemli cesaret insanı zafere kararsızlık tehlikeye korkaklık İse ölüme götürür
- +1 yıl
mesaj atarmısınız hanımefendi oradan konuşalım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz erkekler çok karmaşık varlıklar değiliz. Mutfakta ve yatakta mutlu et, tav olur kocan.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBurada detay vermeyeceğim ama kadınsın. İşini bilmen lazım.
Cevap sahibi+1 yılSaçmalıyorsun, fakında mısın? :/
Cevap sahibi+1 yılElden geleni burda mı anlatayım?
Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı. Sırnaş biraz, konuşacak konu bul.
01 YorumlaGit yanına niye gitmiyorsun
02 YorumlaTuhaf gelcek ama utanıyor adam
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy darısı başıma ne güzel
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMesafeli olmak
+1 yılabla git konuş bu ne böyle ergen gibi tavırlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel yonden nasilsiniz durum nasil bu acidan
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman nasil yaklasiyorsun ki peki cinsel olarak garip bir durum bu
Cevap sahibi+1 yılYa yanlis anlama ama cinsellik nasil oluyur bu durumda o garip geldi
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsel anlamda nasılsınız peki
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok garip ya detaylı sormak lazım ama yazamadım özelden
Cevap sahibi+1 yılyazdım mesajdan
+1 yılsevgi yok
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi