Sizin için kafa dengi nasıl olmalı ki mutlu bir aşk hayatınız olur o insanla?

Bir kere birlikte eğlenebilmek çok önemli, mizah anlayışının aynı olması gerekir. Bir komedi filmini bir taraf kahkahalara boğularak izlerken, diğer taraf zoraki tebessümlerle izlememeli mesela, çünkü aynı eylem bir taraf için eğlenceli iken diğer taraf için katlanılması gereken bir faaliyet haline dönüşebilir.
Bunun haricinde "kafa dengi insan" tanımımda şu da var, beraber bir çok şey yapabilmeliler her iki tarafın da keyif aldıkları etkinlikler, ortak zevklerin olması gerekir.
Bir insanın kafa dengi olduğunu anlamak için ise, bir olay, haber, kitap veya bir konu hakkında ne düşündüğü sorulduğunda, karşı tarafın adeta zihnini okumuşçasına onun fikirlerini söyleyebilmelidir. Kafa dengi diye tabir edilen insanlar, mesela bir araya geldiklerinde, asla suskunluk olmaz, konuşacak konu bulamamak gibi bir sorun da yaşamazlar.
1-müzik zevklerimiz uyuşacak, o olmazsa bitti demektir.
2-psikolojiye ilgisi olacak.
3-herkesin izlediği harry pother vs tarzı film ve dizileri takip etmeyecek.
en önemli 3 maddem bu.
Hemen stoktan gonderiyorum. 3 gun icinde elinizde olacaktir.
Benim için kafa dengi benle benzer görüşlere sahip olan değildir. Felsefe yapmayı bilen ve bunu hayatına oturtmuş birisi benim kafa dengimdir.
Sakin Sevecen Leb demeden corum diyen tanidiklariyla cocuk tanimadiklariyla ciddi olan
Cevap
4Cevap
Benim için kafa dengi samimi olmali yeri gelip benimle cocuklasmali bazen kavgalarimiz olsun ama ozur dilemesini bilelim yani kafa dengi insan bence espirituel olmali saygili nazik olmali eğlenmeyi bilmeli ama civitmadan , sahiplenici olmali.
Espiri, mizah anlayışının bana uymaması durumunda birşeyler hissetmeyi bırakıyorum.
Eğlenceli ağır karakter ve baskın olmalı.
özellikle zeka konusunda benimle yarışabilmeli.
Müzik zevki benimle uyuşsun mümkünse 😀
espirili espiriden anlayan enerjik sporla ilgileniyor olsunn. aşırı kıskanc olmasin. cok romantik olmasin ben biraz odunum çunku kaldiramayabilirim.
huyu suyu hoşuma giden zıt düşüncelerde olsak da saygı duyarim güven veren dostluğa sahip insandır bana göre
Beni anlayabilsin, benim onu anlamama izin versin, kendini gizlemesin, ruhunu gösterebilsin ve eğlenceli olsun. Kafa dengi insan benim için bu
spontane gelismelere acik olacak gezmeyi sevecek, bir bavul kapimizda hazir duracak hep :)
İyi anlaşabiliyorsan ortak noktanız çoksa o kafa dengi oluyor
Anime izlesin yeter biraz insan olabilir
Birbirimizi tamamlarız, güzel vakit geçiririz...
zeki ve kıvrak dilli olucak
Hayırdır aşk falan noluyor? asdfgdsad
Espirili, duygusal, bakımlı, saygılı.
Uyumlu biri ise kafa dengidir zaten
Kendim ile aynı düşüncede olan diye anlatırım.
Kafa yapısı uyusmali gibi gibi..
Kafa dengi olmasi lazim. Uyumluluk sart
Ortak zevkler olmalı
kafa dengi sart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar