Senin adını kol saatimin kayışına tırnağımla kazıdım... Nazım Hikmet

piraye'yi falan boşver et, nazım hikmet denilince şu muhteşem hikaye gelir hep aklıma.. çok güzel değil mi ya /:
Kutsal meme askina merak edip acayim dedim, demez olaydim.
Ozet gecebilecek yakisikli ve zeki biri araniyor
@4llah-Diyen-Portakal yakışıklı ve zeki birini neden arıyorsun kanka? hangi konuda özet geçecek ki sana? /:
Ben cevabimi aldim kanka saol =/
:D :D
Kadın gibi kadın
#piraye
öyle aşkından ölse de dönmemiş aldatılmak kadar berbat bişi olmadığını burada da görmüş bulunmaktayız
Örneğin aşkından ölse de dönmemiş piraye nazıma aldatılınca kadında kendimi gördüm iyi etmiş
aynen takdir ettim bende çok iyi etmiş
Piraye öldü aşkından yinede dönmedi nazıma. Aldatılıp barışmak isteyenlere duyurulur
öyle cidden. o değilden piraye aşkında ölse bile dönmemiş ya ne büyük vicdan azabı olmuştur nazıma
evet bak bide olaya bak saatinde piraye yerine vera yazıyormuş dilim varmıyor nazıma bişiler demek istemiyorum
Cevap
4Cevap
Nazimi cok tanimamda aldatmiycak adam cok taniyorum
bilemiyorum nazımdan sonra hayal kırıklığı o kadar çok sevdiği kadına bunu yapabilen biri için bizim şansımız yok gibi bişi
nazımın pirayeyi bile aldattıysa 21. yy erkeğinin sevebileceğine inanmıyorm
sen bari yapmayaydın nazım bizim hiç inancımız kalmadı
bir insani sevmek sonsuzluk ebabinda kalbinde yatmasidir. Başka bir kadini sevmekte.. komse bir insana saplantili kalamaz. Bu ahmaklik. tabiata aykiri. Pirayede Nazimdan önce temiz değildi..
piraye de mi aldatıldı yav
evet maalesef ondan diyorum ya biz ölelim
Nazım hikmette az kazanova değil
sende mi nazım diyorum ben
olur ya bu saatte normal :D
Piraye mi aldatılmış? Hak etmiş gibi duruyor :D
bak ya
Bazi hatalarin geri dönüsü olmuyo
Aynen öyle 😔
Krakter meselesi
Öyle
malesef