Kadinla erkek arkadas olamaz. Bunu kadinlar cok iyi yapabiliyorlar ama erkeklerin bir kadinla arkadasligi soz konusu olmuyor pek. Yalanci arkadaslik oluyor. Bu nedenle erkeklerin yuzde 90i bu soruya olabilir derken yuzde 10u da durust olmayip yalan soyleyecektir.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence çok güzel ve cok temiz arkadaşlıklar kurulabilir bir kadınla bir erkek arasında duygu değişimi olabilir ama o arkadaşlık evresinde ki mutluluk bence hiç bir arkadaşlıkta olmaz bu yüzden evlilik oldu mu çok güzel olur
Tabi ki de bu senin duyguların kesme yargilayamaz. kardes penceresinden bakmak ayrı arkadaş penceresinden bakmak ayrı mesela senin her huyunu suyunu bilen biriyle evleneceksin yeri geldigin de arkadaş yeri geldigin de karı koca olacaksın bu pozitifligi yakaladin mi bence çok güzel olur
Ben çok zor aşık oluyorum herkese o gözle bakamıyorum işte, o duygu varsa var yoksa çok samimi olmakla bile oluşmuyor. değişik işte anlatamadım ama aşka hürmetim sonsuz, konduramıyorum herkese, benim gibi çok insan yok emin olun, kim aşksız bir birlikteliğe aşkla olan yalnızlığı seçer ki?
Allah büyük, kalplerin anahtarı O'nun elinde. nasip olan zamanda düşürecektir yüreğe, katı değilim sadece zorlamıyorum kendimi. olacak olan oluyor zaten
yanii.. sevgiline bin türlü suslenirsin ya da ne blyim şöyle cikmiyim bole bulusmyim dersin. ama arkdsnsa seni en dogal halinle bile biliyodur. baskalarina tavirlarini biliyodur. herseyi ya. bir de arkadassiniz. yani sevgililik disinda da zaman gecirebiliyosunuz ve super bsey bu. bence cok mantıklı o yzden.
okadar iyi anlattın tam olarak söylemek istediğim buydu seni sevgililik dışında da tanıyan biri olacak hayatında bazen arkadaş bazen dost bazen de sevgili olmak paha bicilemeyecek bir guzelikte olur bence de 😊😊
Bence de bu yüzden bitiyor evlilikler çünkü sadece sevgili olduğun kadarıyla taniyorsun aynı çatı altında yaşamaya başlayınca farklılıklar ortaya çıkıyor ve bu da sorunlar oluşturuyor ve evlilikleri bitiriyor
Var ama 1 tane degil🙄 bir tanesi ile cok daha farkliyiz ama sevgilisi var. Kaldi ki ben kendisi hakkinda degisik dusuncede yaklasimda bulunamam erkek arkadaslarim icin. 😊
Anlatması güç. Ben hep yakın arkaşımı düşünerek cevap verdim. :D bir ilişkim var bu arada. O yüzden ilişki için sevgi ve uyum dışında neler lazım bana biliyorum.
bir de tam aksi aşka dönüştürmek o bağı mahvedebilir de..
Bu da senin fikrin saygiliyim. Bu arada inşallah musmutlu olursunuz enisteyle ☺dediğin de olabilir terste tepebilir ama ben mutluluk tarafının daha ağır basacagini düşünüyorum
En İyi Cevaplar