üstün zekalı erkeği nereden bulabilirim? kız da olur ama kızlardan pek çıkcağını zannetmiyom
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl. Oncellikle sunu soyleyim hani kuçuk. testler yetmiyor bunu bilmek için hele internette olan testleri bosver derin bir test lazim! Soyle bir sey anlatayim kendimle ilgili : Ben kuçuk yasta hep farkli dusunurdum, mesela 7 yasindaki çoçuklar bebekleriyle oynarken, ben bilimle ilgilenir veya çoçuk yasta « Biz nerden geldik» gibi tuhaf sorular sorar ve arastirirdim.. Kendi yasitlarimla oynamazdim... Annem o zaman farkli oldugumu anlamisti, ogretmenler falan cagirmisti iste, neden bu çoçuk boyle diye! Lise'de mesela kendimi hep sey gosterirdim, hani tembel ogrenci, fazla puan almamaya çalisiyordum! Uni'ye geçtigimde senede sadece 4-5 kez katilmisimdir derslere ( yurt disinda okuyorum ) genel puanim 13/20 derslere katilmadan, arkadaslarim. hep sorardi nasil yapiyorsun diye, kitaplar bana yeterliydi! Neyse yani lafin kizasi, psikologa gittim, çok derin testlerden geçtim 1 aylik gibi, ustun zekali oldugumu soylediler! Aslinda bu kuçuklukten farkediliyor!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılahahh neden böyle bir arayıştasın anlamadım ama benim liseden belgem var.
09 Yorumla- +1 yıl
ne belgen var?
Cevap sahibi+1 yılüstün zeka test sonuç belgem
- +1 yıl
fotosunu at buraya
Cevap sahibi+1 yılben ünv bitirmişim ne bilym nerde delismn😂
Cevap sahibi+1 yılodamın duvarına asck halim yok üstünde 8 yıl geçmiş
- +1 yıl
üni mi bitirdin
Cevap sahibi+1 yılevet bu sene
- +1 yıl
ismin nedir?
Cevap sahibi+1 yılesra
+1 yılBugün 3. Bahsedişim bu kızdan ama zeka seviyesi hayran kalınası. @sorqulayanKıss
Şimdi sen bu kıza dünyanın çapını sorma. O akıldır, bilgiyi depolar gerektiğinde çıkarır.
Zeka, sorgulama yeteneği yüksek biri için kullanılan kavramdır.
Mesela, adam Profesör ama doğaüstü saçmasapan şeylere inanmış. Veya bir yankesicinin izinden gidiyor, onu önder olarak görüyor. Garip garip şeyler. ok sayıda var.
Ancak bu kız, tanıdığım birçok profesörden kat kat iyi sorgulayabiliyor. Tek kelime hayranım ve donup kaldım113 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim her şey için.
Üstün zeka alçak zeka diye nitelendirmek doğru olmayabilir aslında. Zeka herkeste vardır. Önemli olan kullanmak :) Sorgulamak :)
- +1 yıl
sadece yalakalık yapıyorsun bence
- +1 yıl
Evet öyle yapıyorum.
Sen bu kızı çok iyi tanıyorsun ve çok boş bir insan olduğunu hemen şıp diye çözdün. Ben de o dediğini yapıyorum.
Güzel düşüncelerin için teşekkürler - +1 yıl
😊😊 Ben de sana hayranım
- +1 yıl
@SorqulayanKıss Kıskandı ablası 💋
- +1 yıl
😄😄 @üye-ismi-bulamam-hiç ay nicki yaz ana kadar öldüm. d
- +1 yıl
@SorqulayanKıss Oldu bir hata ponçik. Şimdi değiştiremiyorum da 😁
- +1 yıl
Ama nick yazmasan da sorun olmas kş 😋
- +1 yıl
ya bildiri gelip duruyo gidin özelde flörtleşin
- +1 yıl
Aynen. s
- +1 yıl
Ne flörtü. d
- +1 yıl
@SorqulayanKıss Girme araya. Flörte saygı 😜
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılÜstün zekalı demeyelim ama farklı bir düşünme şeklim var. Yani iyi bir şekilde sorgulayabiliyorum. Küçük şeyleri birleştirerek büyük parçaya ulasabiliyorum. Mesela ikili ilişkide aylar öncesi olan bir şey ile şu an olan bir şey arasındaki bağı bulup bütünü ya da tutarsizligi görebiliyorum. Şu 15 Temmuz olayının reklamı vardı ya gülen bebek. İşte o mesajı çözmüştüm sonra gidip kime anlatıcam ki kimse bana inanmaz. Komplo teorisi derler diye kimseye bir şey dememiştim. Meğer bildiğin darbeyi çözmüşum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
33Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı. büsra hanim aradiginiz bireye su anda ulasilamiyor. üstün zekadan kastin atomu parcalamaksa isin zor. he ama sinekleri bir kavonoza biriktirip onlara piano calmistim. pianoda ger bastigim akorda ucuslari degisiyodu. kaosdan bir duzen yaratttim ben 😈😈 o sayiliyosa ben varim 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
şu an mesleğin ne
Ben ve çoo kötü birşey çünkü sorumluluğu daha yüksek yani üstün zekalısım diye karda değilsin aynı şekilde çok zararı var mesela uygun arkadaş çevresi bulman gerek kendine benzeyen çünkü espirilerin normal insanlara göre çok farklı oluyor espirilerini anlamayınca seni mal sanıyorlar ve çok düşünüyosun empati yeteneğin yüksek oluyor ama herkesin öyle değil ve eğitim hayatımda sıkıntı yaşıyorsun mesela en basit bir konuyu bile anlama güçlüğü çekiyosun yani daha doğrusu bilgiler biranda kafanda canlanıyor çünkü işin mantığını öğreniyorsun örneğin matematik dersinde hoca soruyu çözmüş formüller var filan ama üstün zekalı bireyin algoritması çok çok muhteşem ve farklı çalışıyor kendi çözüm yöntemini buluyor karmaşıklıklarlan uğraşıyor bazen 1 soru için 1 saat bile uğraşabiliyor çünkü formül ispatı peşine koştuğu tabi bunlar üstün zekalı kişinin ailesi tarafından erken keşfedilmemesinin zararlı yöneleri ama zamanda keşfedilirse ne mutluki ona...
00 Yorumla
+1 yılSenin için seviye önemli burada. Çengel bulmacayı eksiksiz çözen biri seni etkileyebilir belki. Belki de atomu parçalayan birinin boş bir işle uğraştığını da sanabilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
e tabi ki
- +1 yıl
O yüzden radarlarını açık tutmalısın.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÜstün zekalı olduğuna inanmak yetmez.
Onun testleri var. 12-16 yaş aralığında yapılan 3,4 saat süren bir ıq testi.02 Yorumla- +1 yıl
canı sıkılırsa testi bırakırsa?
- +1 yıl
O zaman puanlama olmaz. Boşuna para vermiş olur.
+1 yıl1.5 yıldır kullandığım kapak resmimi neden çalıyorsun mk
15 Yorumla- +1 yıl
senden çalmadım googleden indirdim
- +1 yıl
ppmi çalanları temizledim şimdide kapağımı kullananlar türüyor
- +1 yıl
kullanmasaydın sende
- +1 yıl
özenti insanlar çok acınası.
- +1 yıl
yaw he he
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Geneli 6 yaş grubu cocugun zekasina daha dogrusu duygusal zekasina sahiptir
Cocuk gibidirler03 Yorumla- +1 yıl
evt de bunu zaten biliyordum
- +1 yıl
hahaha
Gizli Üye(36-45)+1 yıliq testi yaptım defalarca ve hep 140 143 dolaylarında seyretti 😊 üstün zeka belli konularda profesyonellikle olabilir, çok basit birşeyi bile bilemeyebilir bu kişi. sen arayışını söyleseydin keşke
03 Yorumla- +1 yıl
yaw he he türkiyede ne işin var o zaman
Cevap sahibi+1 yıldoğru söylüyorsun iq su iki hane üstüne çıkamayanlara cevap veriyoruz burada
- +1 yıl
öyle değil ya avrupa devletleri ıq testi yapılan yerlere ajan koyuyor eğer ıq su yüksek olanlar çıkarsa haberleri oluyor ve davet ediyorlar seni yurtdışına prof yapıyolar seni
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. zekanın z'si yok bende valla ama diğerlerini bilmiyorum. illa vardır ama
04 Yorumla- +1 yıl
neden öyle düşünüyon?
- +1 yıl
onunla alakası yok zekanın stres ve ailevi problemler yaşadıysan üstün zekalı olmana rağmen bunlar olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılzeki bir insan asla ben zekiyim demezki ancak aptallar kendilerini zeki zanneder
04 Yorumla- +1 yıl
zeki birisi zeki olduğunun farkına varamaz mı?
- +1 yıl
peki aptal biri zeki olmadığının farkına varabilirmi
- +1 yıl
kanıtlayamadıklarında ortaya çıkıyor herşey rahat ol :D
- +1 yıl
ama kendilerinin aptal olduklarına bir türlü inanmıyorlar😂 hem zeki olmak doğuştan gelen bir durum kim istemez sherlock holmes gibi olmayı
Genelde arkadaşlarımın ortak görüşleri olsada bence onlar abartıyorlar :D
00 Yorumla
+1 yılsayılırım elimde belgelerim var. övünmek gibi olsun da
16 Yorumla- +1 yıl
fotosunu at buraya
- +1 yıl
niye teşhir edeyim ki kendimi? hele ki böyle bir sitede?
- +1 yıl
demin övünmek gibi olsun da diyodun noldu :D :D
- +1 yıl
övünüyorum ama sitede ki Neandertallere bunu göstersem ne göstermesem...
- +1 yıl
yaw he he kaybol
- +1 yıl
Seninkini de öğrenmiş olduk bu yorumdan sonra
Valla pazarda satılıyor diyorlar. Trolleme demissin ama oyle de sorulmaz ki😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ortalamanın üstündeyimdir. Ama üstün zekalı olmak ayrıcalıklı birşeydir. Olaydık iyiydi
05 Yorumla- +1 yıl
ortalamanın üstünde olduğuna delil?
- +1 yıl
En basitinden çalıştığım şirket yemek kartı olarak multinet veriyor. Multinet in parantez adında bir uygulaması var. Yemek etmeden önce yediğin yerde işaretleme yaparsan paranın %10 unu geri veriyor. Ben de her seferinde onunla uğraşmak yerine bir kod yazdım benim yerime her öğle öncesi işaretleme otomatik yapılıyor
- +1 yıl
iyiymiş de bu üstün zeka delili olmaz ki başka bişey söle
+1 yılHer gece istisnasız satranç oynarım her seferinde yenilirim ama üstün zekalımıyım ben
01 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle hayır
+1 yılÜstün zeka olarak kendimi nitelendiremem Egoist bir yapım yok benim :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKuzenim var 12 yaşında üstelik kız alayınızı susturur ayık olun😄
00 Yorumla
+1 yılBen gelecekten geldim ve kiminle evlendiğini biliyorum
05 Yorumla- +1 yıl
kim?
- +1 yıl
Kocan 😂
- +1 yıl
kocam kim?
- +1 yıl
İnsan 🤢
- +1 yıl
fuhreruakbar!
dostum bir erkek fakirse zekası çok büyük şeyle gelişmez zaten
00 YorumlaStephen hawkins
Git evlen02 Yorumla- +1 yıl
bana bakar mı :D
+1 yılÜstün zekalı olduğumu söylerler hep
09 Yorumla- +1 yıl
neye dayanarak?
- +1 yıl
Ne bileyim ilkokuldan liseye öğretmenler, liseden dershaneden sokaktan falan çoğu kez bana zeki olduğumu söylediler bazı şeylere diğer insanlardan farklı şekilde bakabiliyorum
- +1 yıl
örnek ver?
- +1 yıl
Ne bileyim aklıma pek örnek gelmiyor mesela bu olur mu lisedeyken matematik sorusu sorulmustu tam 22 ayrı cevap vardı sınıfta doğru cevabı bilen bir kişi vardı o da bendim üstelik herkes başarılıydı iyi okuldu
- +1 yıl
başka örnek ver?
- +1 yıl
Işte bazen iki grup tartışır gelir içine girerim ve konuyu çok güzel kendi istediğim gibi yonetirim ve orada bildiğim yerden girer övgüleri toplarim yani biraz farklı açılardan bakabiliyorum
- +1 yıl
Bir de merak ediyorum ne yapacaksın üstün zekaliyi
- +1 yıl
hmm güzelmiş :)
- +1 yıl
Üstün zekalı ne için lazımdı
Degilim. olmakta istemezdim
02 Yorumla- +1 yıl
neden istemezdin?
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Abim var
Ben 🤓değilim00 Yorumla
+1 yılNiye seytan topuklu giyer
00 YorumlaOha şu an bizi gömdü.
00 YorumlaSalagın tekiyim klsdgs
02 Yorumla- +1 yıl
kanıt?
+1 yılkimse ben gerizekaliyim demez ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. bilmem bunu nereden test ediyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı.
+1 yılzeki sayılırım ama üstün olduğunu hiç sanmıyorum
00 Yorumla odtüde felan vardır heralde :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen kendini üstün zekalı sanıyorsan bulamazsın
01 Yorumla- +1 yıl
kendimi zeki görüyorum diye aptal mı olmak zorundayım birşeylerin farkında olamaz mıyım?
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır kendi türünü ezen gzekalı
00 Yorumla
+1 yılYok çok malım
01 Yorumla- +1 yıl
neden?
Malım ben
04 Yorumla- +1 yıl
neden öyle düşünüyon
- +1 yıl
kanıt?
+1 yılŞüpheliyim
04 Yorumla- +1 yıl
neden?
- +1 yıl
Hiç çabalamadan mühendis olabildim daha bir çok şey var üstün zekâlı olduğuma inanıyorum
- +1 yıl
hiç çabalamadan derken?
- +1 yıl
Zaten mühendis olmak için çabalamaya gerek yok ki :D
+1 yılben varım yavrum
19 Yorumla- +1 yıl
kanıt?
- +1 yıl
hangi sandalye
- +1 yıl
- +1 yıl
böyle zekan olsa türkiyede ne işin var ayrıca ksde ne işin var
- +1 yıl
halkın arasına karışmaya çalışıyorum
- +1 yıl
yaw he he
- +1 yıl
@PooLparty tuzağa düşürmeye çalıştım yemedin neyse bu da bir gelişme :D
+1 yılBenim
02 Yorumla- +1 yıl
kanıt?
- +1 yıl
Uzatma ne lazım
+1 yılyokkkk
00 Yorumlasen :)
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aranızda üstün zekalı olduğuna inanan var mı lütfen trollemeyin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne