Film ve dizilerde izlediğimiz zengin oğlan/kız ve durumu çok iyi olmayan kız/oğlan aşkı sizce gerçek hayatta mümkün mü? Böyle bir olaya hiç tanık oldunuz mu? Siz zengin olsaydınız, durumu kötü olan biriyle evlenir miydiniz?
Film ve dizilerdeki gibi zengin oğlan fakir kız evliliği gerçek hayatta mümkün mü? Hiç böyle bir olaya tanık oldunuz mu?
Çok zor. Gerçek hayatta millet birbirini para pul ile ezmeye çalışıyor, zengin kızlar/ erkekler kendileri gibi zengin olmayan insanların yüzüne bile bakmıyor. Halka karışmıyorlar ki bir kere, özel lüks otomobillerinde kıyıdan köşeden işine gidip evlerine gelip pahalı mekanlarda takılıyorlar sonra evlerine gidiyorlar o sırada fakir insan bulma veya görme olasılığı nedir ki bir de üstüne üstlük aşık olsunlar 😂😂😂
Mümkündür neden mümkün olmasın. Neticede kast sisteminde yaşamıyoruz. Ama nesnel gerçeklik diye birşeyde var. İkisinin aynı ortamlarda bulunması/tanışması zor bir olay. Tabi bir de farklı yetiştirilme tarzlarından kaynaklı dünya görüşlerinde farklılık vs. Bunlar aşılabilecek şeylerdir elbette ama ben henüz aşanına rastlamadım. Yani olsa bile dizilerdeki kadar kolay değil demeye getiriyorum lafı.
evet bir zamanlar benden çok daha zengin biriyle çıkmıştim amanın saatinin fiyatı bile benim maaşımin kaç katıydi ama 30 yaşına gelmiş kendi başına hiçbir şey başaramamış 8 senedir hala bir üniversiteyi bitiren emiş bana parası yiyen biriydi üstelik beni aldattı aldattı
Zengin taraf erkekse mumkun cunku erkekler sahip olduklarini kadinlarla paylasir ve kendi dunyasina adapte olmasini saglar. Ama zengin taraf kadinsa zor cunku kadinlar paylasmaz kendi imkanlarini. Ne kadar imkani varsa o kadar artirir karsisindalinden beklentilerini.
Yani olur Beni kendine çeker bakışlarıyla alt eder Mutlu olurum onun yanında huzur ondadır Cezbedicidir Sokaktan dahi alırım Eğitimine gelicek olursak 3 seneye kalmaz Yarış atı gibi çeviririm kaplunbagyı
sonra ekrana bakıp bakıp iç çekiyoruz. illaki olan vardır da özendirmenin de gereği var mı? : maddi farklılıkları göz ardı edebilecek çok az insan var bence. o yüzden evlenirim evlenmem de demek istemiyorum
Zengin oğlan fakir kız toplumda kabul görüyor ama nedense zengin kız fakir oğlan kabul görmüyor maalesef çok saçma buluyorum ben, maddiyat aşka engel olmamalı ama oluyor.
Hayat görüşleri ve evlilikten beklenen maddiyat uygun ise her ay 500 harcayan bir kıza bir asgari ücretli adam gitmez sevgi falan da demeyin 3 güne biter
Tanık oldum kadın 40 yasinda zengin ama hic evlenmemis erkek 20 yasinda fakir hic evlenememis bunlar bir aşk yasadilar ama teyze 80 yasinda vefat etti şimdi amca kendi yaşıyor
Şahit olmadım.. Bir kez ben öyle bir hata yapmaya kalktım, ama gördüm ki arada maddi fark çok fazlaysa karşı taraf seni sadece sömürmek için istiyor.. O yüzden davul bile dengi dengine..
Kültür çatışması olacaktır. Yani okuduysa üniversite, bir mesleği varsa, olur tabii. Çünkü ben okumuş birisi olacağım, okumamışla anlaşamayız ne yazık ki... Ondan ötürü, yoksa durumu beni ilgilendirmez. Anlaşabilelim de.
böyle birşey mümkün değil şimdi kız zengin adamla tanışması için onun bulunduğu ortamlara girmesi lazım e bu olamicana göre bu masal, sadece aşk kitaplarında ve filmlerde olur.
gerçekte görmedim ama bn zengin olsam durumu kötü biriyle evlenir kurtatırdım o hayattan. ve ailesine elimden geldiği kadar yardm ederdim maddi ve manevi yönde.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Film ve dizilerdeki gibi zengin oğlan fakir kız evliliği gerçek hayatta mümkün mü? Hiç böyle bir olaya tanık oldunuz mu?
En İyi Cevaplar