2 yıldır evliyim ve gayet severek evlendik.2 yıldır beyfendi bana yavru kedi, sevimli kız kardeş muamelesi yapıyor. Kadın olduğumu unutturdu. Resmen kankam devrem oldu artık. Dışarda hiç gözüm yok sadakatin doruklarını yaşıyorum fakat çok yoruldum. Artık beraber lol oynayıp ali g gibi filmler izliyoruz. Mahmutlaşıyorum yardım edin.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sen de kadinligini kullanmalisin yani adamin dikkatini cekecek seyler yap ayaklarina oje falan sür tahrik edecek camasirlar giy o birsey yapmiyor diye sen de ipin ucunu birakma bu tabii ki iliskiyi sogutur, esin isten geldi mi güleryüzlü karsila gerekirse ayaklarini sıcak suda yıka adam desin bu kadin benimle ilgileniyor bir degisiklik var diye ama sen yok onu yapmam yok bunu yapmam dersen adam da soğur tabii kır zincirlerini aktif ol.
021 Yorumla
Soran+1 yılSen ne diyosun neler yapıyorum aklın durur kardeşim. Ama o ısrarla küçük sevimli kız kardeş muamelesi yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılNeler yapiyorsun mesela cidden hic esinin ayaklarini alip yikadin mi ya da ona karsi süslendin mi?
Soran+1 yılTabiki ayağını yıkadığım da oldu. Evde fönsüz gezmem zaten. Fiziksel bir mahmutluk yok ruhsal olarak tükendim.
Cevap sahibi+1 yılYani süsleniyorsun bakimlisin devamli yaninda, peki seni hiç kıskaniyor mu başkalarindan?
Soran+1 yılKıskanmıyor. Bazen eve 3 -4 erkek arkadaşı geliyor beraber film izlyoruz muhabbet ediyoruz aynı odada uyuyakalıyoruz hep beraber falan. Bildiğin umrunda değilim.
Cevap sahibi+1 yılYalniz bu anormal bir durum 😨erkek dedigin ayni odadayiz esimin biryeri mi acilir ya da esime mi bakarlar diye kislanmasi gerekiyor bu durum garip ben sevdigim kisii kiskanirim bakkala dahi tek göndermek istemem.
Soran+1 yılEn çok o koyuyor zaten. Hani dişi maymun olsa kıskanır insan. Kendime güvenimi kırıyor.
Cevap sahibi+1 yılPeki once bir git kucagina oturmayi falan dene tahrik etmeye calis butun disiligini kullan olmadi bu sefer de tam tersi hic muhattap olma bakalim birkac gün bakalim farkina varacak mi senin?
Soran+1 yılBen onu önemsemeyince dışarıya dönük davranınca kısacası evli kadına yakışmayacak şekilde davranınca etkileniyor. Ama bu da bana gelmiyor. Onursuz geliyor.
Cevap sahibi+1 yılYapmalisin ki degerini anlasin yap dene birkac kere.
Soran+1 yılOnur mu bıraktılar be insanı zorla kötü yapıyorlar. Yapıyım dimi :D
Cevap sahibi+1 yılYapmalisin bakarsin hic belli olmaz adam yalniz kalinca hormonlari harekete gecer arkadan kucakladigi gibi dogru yatak odasi 😀
Cevap sahibi+1 yılYapmalisin bakarsin hic belli olmaz adam yalniz kalinca hormonlari harekete gecer arkadan kucakladigi gibi dogru yatak odasi 😁-
Soran+1 yılO zaman dans !
Cevap sahibi+1 yılBana haber et ama sonucu muhakkak 😀
Soran+1 yıl1 hafta sonra görüşürüz :D
Cevap sahibi+1 yılUnutma ama merak ettim simdi bu soruyu silme unutursan hatirlatirim zaten bu sorunun altina yaz haber et bana 😀
Soran+1 yılTamamdır yine hatırlayınca birşeyleri umutsuzluğa kapıldım. Kendime olan güvenimi yok ediyor.
Cevap sahibi+1 yılDedigimi yap haber et haftaya 😀
Soran+1 yılPeyki.
Cevap sahibi+1 yılMuhakkak yap ve kaytarmak yok unutma haber et 😀
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu dosdoğru onunla konuş.. ne istiyorsan dupeduz ondan iste.. o senin hayat arkadaşın... utanma olmaz eşler arasında.. bazi şeyler yanlış başlamış sanirim.. sakın ola ki ne kendinin nede onun başını yere eğdirme.. erkeği hep bulursunda o seninle su şartlarda bile lol oynayan adamı zor bulursun!! Baştan çıkartın birbirinizi habire ve hergun yeniden..
00 Yorumla
+1 yılonla konuş bu durumu. bana da sevgilim sürekli çok tatlısın diyip birçok hareketime gülüyor ben de kankam veya ağabeyim gibi hissediyorum arada. sanırım biz tatlı kızların olayı bu
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum kalbini kırmadan özeleştiri de yaparak sorun belki de bende fakat göremiyorum. Sürekli kanka muamelesi görmek can sıkıcı -_-
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak bence biraz sen çaba göster. Ne biliyim fanteziler üret, git kucağına otur. Değişik kıyafetler giy o da kadın olduğunu anlasın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
51Cevap
Aslında ne kadar eğlenceli ha ben isterdim kocamla eğlenmek arkadaş gibi olup aktiviteler yapmak beraber falan 😊
10 Yorumla
+1 yılBazen çocuk olduğunda anne kutsallaşıyor, erkek cinsellik düşünemiyor. Çocuk yoksa artık onu heyecanlandırmıyorsundur.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi askerde iken vefat etmiş kafasındaki anne idolü mü oldum bilmiyorum.
- +1 yıl
Doğru yoldayız ayrımı farkettir geçer.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 605 cevap paylaştı. hani bir filmi izler her sahnesini bilirsin ya bu adamda seni o şekil çözmüş bitirmiş anlıyacagın buda sıkıntı tabi inşallah guvendigin kadardır yani dışarıya kaymaz gözü
05 Yorumla
Soran+1 yılYani dışarda da gözü yok gibi sanki ya da farkedemiyorum. Tamamen kadınlara ilgisi yok gibi.
Soran+1 yılbir sigara yakmak en iyisi.
Soran+1 yılTabiki efenim.
+1 yılSana Yardım Edemeyiz Sadece Kocana Ayar Veririz... Kocana Sen Erkek Değilmisin Neden Benim Hakkımı Veremiyosun Diye Çıkış Sonrasın da problemin ne olduunu öğrenirsin ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbicim bu adam aslan iken kediye mi dönüştü ne oldu ben anlamadım yorumları ve görüşleri biraz okudum da gülermisin ağlarmısın çok kötü bir durum ne demek kanka ya biraz empati yaptım da herkes yerini bilmeli bence
00 Yorumla
+1 yılBence al eline kırbacı için de ki vahşi keidyi çıkar
017 Yorumla
Soran+1 yılPompalı çıkarsam ay canım diyip çocuk taklidi yapıp sarılıyor.
- +1 yıl
hayda =D =D böyle boyu kısa tatlı minik bir şey misin?
Soran+1 yılHayır uzun boylu iri yarıyım aksine :D
- +1 yıl
boyun kaç kilon ne kadar? =D
Soran+1 yılboy 1.70 kilo 78
- +1 yıl
=D =D hiç öyle çocuk olarak görülcek biri değilsin =P =P bence sevgilinde bir sıkıtnı var =D 0D
- +1 yıl
bence ağır bir makyaj yap çok sexsi bir gecelik giy ojeler sür çık karşısına tut boynundan yatağa fırlat hiç konuşma bir anda oral felan yap üstünde zıpla felan =P
Soran+1 yılNerde o günler bir kere yaptım üşüceksin üstüne bişeyler giy dedi
- +1 yıl
oha penisinin çalıştığına emin miisin =D =D acaba bir erkek arkadaşa ihtiyacı vardı da bulamadı onun yerine mi seni kullanıyor anlamadım ki
Soran+1 yılBilmiyorum ama benim psikolojik sorunlarım vardı sırf kahraman olcam diye kendini de beni de ateşe attı bence. Koruma içgüdüsü tamamen
- +1 yıl
bende sevdiğim bir kadına çok iyi davranırım sorunlarını çözmeye çalışırım ama olay cinselliğe geldiğinde insanlıktan çıkıyorum o an bana çok büyük bir güç geliyor ama normal güç değil yani 80-90 kilo bir bayanı kuş gibi oynatabilcek bir güç düşün =P =P umrumda ollmuyor hiç bir şey sırf bu bende değilim çoğu erkek de durum budur senin sevgilin neden böyle hiç anlamadım biraz abazanca bir yorum oldu kusura bakma ama yani karşılaştırma yapmak istedim
Soran+1 yılBenim yaptıklarımı dişi maymun yapsa sıradan biri yola gelir. Ama çok dost canlısı biriyle karşı karşıyayım malesef
- +1 yıl
onunnla bbunu konuşmayı denedin mi peki?
Soran+1 yılKonuştum. O çok sevdiğini iddia ediyor fkat eski sevgilisi için adam yaralayan adam bana biri asılsa umrunda olmuyor. Bu beni sevmiyor ya oluru yok gibi.
- +1 yıl
Cinselik yaşamak istiyorsun anladığım kadarıyla git de ki ona bugün bir oyun oynıycaz 3 kuralımız var
1. konuşmak yok
2-3 maddeyi de sen belirle istediğin gibi bir gece geçir bırak en azından biraz doyarsın
Soran+1 yılGözünde kudurmuş bir kadın imajı mı çizdim bilmiyorum ama doyum değil tek mesele. Sevdiğim adam tarafından sevilmemek.
- +1 yıl
bana sorun cinsellik olarak geldi ondan ötürü öyle bir şey yazdım ama konu sevgiyse tek yorumum şu olur hayat cidden zorluklarla dönemeçlerle dolu yorucu bir yol gibi sürekli engeller çıkar mutsuz olursun ve bir de aşk hayatında mutsuzluk sevgisizliğe yer vermemeli insan en azından orda yüzün gülmeli azda olsa bundan ötürü eğer mutsuzsan sevgi hisetmiyorsan direkt bırakk bence
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılsimdi yeri gelince kadinligini hissediyorsa sikinti yokta hep boyleyse ciddi bir sıkıntı var
00 Yorumla Sana nasıl davransa yine bir bahaneniz olur. Kadınlar asla mutlu olmaz çünkü doyumsuzlar.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 31,3b cevap paylaştı. bu sorunları onunla konuşmayı dene ve gerekeni yapmasını sağla tabi sende değişmen gerektiğini unutma
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğişmem gerek tabi haklısın da her türlü kadın modelini denedim üzerinde. Gayet mantıklı kalbini kırmadan konuştum anlattım değişim göremiyorum.
- +1 yıl
başka kadın modelleri denemek yanlış yol neysen o ol ama olduğun kişide bir hata varsa o yönleri düzeltmeye çalış sürekli değişen bir kişi karşı tarafa olumsuzluk verir kendi hatasını görmezden gelir sen olduğun kişi olmakta kararlı olup onun hatalarını düzeltmesi konusunda ısrarlı yapıcı tutumunu sürdürürsen bende bir hata var nedir diye düşünmeye başlıyacaktır
Soran+1 yılMantıklı. Görüşün için teşekkürler değerlendireceğim.
Fantazi elbiselerini giy ve ona nerdesinnn Haşin Erkek.. Umarim pencereden atlamaz
00 Yorumla
+1 yılErken yaşta tanımadan etmeden evlenirsen olacağı o 😂😂
00 Yorumla
+1 yılAhahahha nenguzel işte arkadaş olmak daha zordur eşl
00 Yorumla
+1 yılKankam devrem oldu iyiymiş güldüm 😊 samimiyet fazla olduğu içindir
00 Yorumla:D sende ona ayşe ya da mehtap gibi davran. belki ciddileşir
00 Yorumla
+1 yılpuhahahaa hayalimde evlilik ne güzel işte daha ne istiyon
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 5,1b cevap paylaştı. lolu sevmem ama beraber bır pc oyunu oynamanız güzel.
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlar arasında yapılacak herşey gayet güzel keyifli. Ama sürekli arkadaş gibi davranması çözülmesi gereken bir sorun olduğunu farkettiriyor.
+1 yılSurekli fantezi pesinde mi koşsun
Kirbac ve kelepce oneriririm size00 YorumlaVericen kirbaci agzina yuzine nasil erkeksin diyeceksin duzelir
05 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum keratayı çare arıyorum fellik fellik
Soran+1 yılYazamıyorum yeni üyeyim
ben evli olsam karımı bıktırırdım ilgiden ve sexden
015 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyin fazlası zarar. Sevgiliyken çok farklıydı şimdi çok farklı. Sevgiliyken atlara fısıldayan adam gibi kulağımın zarına konuşuyodu. Üstelik o zamanlar erkek tişötleriyle falan gezecek kadar özensizdim
Soran+1 yılFiziğim çok sorunlu değil mükemmel de değil tabi. Evlendiğimden daha zayıfım şu an. O zaman beğenen şimdi de beğenmesi lazım
Soran+1 yılKısıtlama yok ama bekar kadar özgür de değil.
Soran+1 yılDirek cinselliğe yaklaşmıyor ayda 2 kez keyfi gelirse.
Soran+1 yılHayır en başından beri böyle gidiyor.
Soran+1 yılO moda girmeden hiçbir şey olmuyor malesef.
Gizli Üye(36-45)+1 yılnicinden de anlaşıldığı gibi sende devam ediyorsun :-) yazık olmuş kocana desene ve seks hayatınız nasıl
00 YorumlaSen hissettir ona kadın oldugunu devrem. :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kadın gibi davranınca o kadın olduğunu hissediyor :S
Soran+1 yılNaz falan yapıyor ona yaklaşınca direk başım ağrıyor moduna giriyor. O gözle yaklaşmasam bile ödü kopuyo bişey olcak diye.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bunu bize değil de eşine söylesen nasıl olur?
00 YorumlaHerşeyi eşinden bekleme olmaz aklını kullanderim
02 Yorumla
Soran+1 yılAklımın tükendiği noktadayım. Erken evlendim çok ilişki tecrübem olmadı erkekler nedir neleri sever pek kestiremiyorum.
+1 yılGüldürdün baya gece gece :D
00 Yorumla
+1 yılIste aradigim askk ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılYok be tontişim bir süre sonra dönüşüyorsun :)
+1 yılOtur konuş laftan anlasın azıcık
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılBunu bize değil kocana soylemen gerekmez mi?
00 Yorumla
+1 yılkadın oldugnu hissetirecek şeyler nelerdir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ona erkek olduğunu hissettır önce bence
01 Yorumla
Soran+1 yılElimden geleni yapıyorum aslında ilk başlarda çok uğraştım artık mücadele edemeyecek kadar mahmutum.
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılKolay gelsin bacım. bir çözüm bulamadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılDostlar sağolsun.
cinsel anlamdamı istediğini bulamıyorsun?
012 Yorumla
Soran+1 yılYani o taraklarda çok bezi yok. Fakat karakteri güçlü iyi birisi. İyi olmasa bu kadar çabalamazdım. Kız arkadaşının sana kız arkadaşı gibi davrandığını düşün. Öyle birşey.
Soran+1 yılBaşta böyle değildi ki imzadan sonra oldu herşey.
Soran+1 yılTatlı sertti sevgiliyken şimdi sadece tatlı.
Soran+1 yılSorma çok seviyorum. Nasıl hissettiriyorsam artık canım ya çok seviyo beni falan egoları beynine sıçramış durumda.
Soran+1 yılYok gözü dışarda kadın modelini çok seviyor. O da bana uymuyor işte.
Soran+1 yılBen de deneyeceğim zaten. Öyle seviyorsa madem
+1 yılHahahaha lol oynuyorsan iyiymiş ya 😄
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 594 cevap paylaştı. ahahajah😂😂mahmutlasiyoruma koptum
10 YorumlaEsinin kankasimı yok acaba 😂😂
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 13,6b cevap paylaştı. ona kadın oldugunu hissettir öyleyse ;)
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılMillet arar bulamaz sen bulmuş bunuyorsun.
00 Yorumla Hep bir kardeş abla ilişkisi özlemi olmuş sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılKız kardeşi var aslında. Bana sarkıntılık yapan olur görmezden gelir kız kardeşini benden çok kkıskanır. Enteresan bir modelle karşı karşıyayım.
+1 yılkadın degilsindir belki nebilk
00 Yorumla
+1 yılMahmut abi durumlar fena😂
00 Yorumla
+1 yılpeki ilk zamanlar nasildi bu durum
00 YorumlaBu konuda yardmci olabilirm
00 Yorumla
+1 yılDişiliğini hissettir ona
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha ne istiyorsun 😂
00 Yorumla
+1 yılsende azdır adamı biaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAzmıyor. O biçim gitsem yanına oy canım canım diyip yanaklarımı sıkıyor. Tepki sıfır. Başım ağrıyo falan diyor bazen
- +1 yıl
siz rolleri değişmişsiniz? kız yoksa kuş mu öldü
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılBu soru eskiden de soruldu
00 Yorumla bir sıkıntısı vardır belki neden sormuyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılYarıldım asdfgb :)
00 Yorumla
+1 yılSert birini mi istiyorsun
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. bıyıkta bırak
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen hilal bıyık lazım
Soran+1 yıl:D güzel karikatür
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,6b cevap paylaştı. İyi geceler Abla
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılYazik sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu senin elinde.
00 Yorumlazamanla geçer kanks
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok güldüm :)))
02 Yorumla- +1 yıl
Bende:)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 968 cevap paylaştı. Yapma yaa 😊😊
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
+1 yılDegisikmis :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGay olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeceremiyormu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kadin oldugunu hissetiriyim sana olurmu
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoruyu begendim
- +1 yıl
ulan it oğlu it kadın evli sapık asıl fetoyu değil senin gibileri assınlar pislik
Soran+1 yılDaha seviyeli olalım rica ediyorum.
- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem