Sevdiğim kızı anlamıyorum?

Sevdiğim kıza ondan hoşlandığımi ve ilerde şans verebilir misin dedim. bana seni kız arkadaşlarımdan çok daha yakın gördüğünü dedi. bn tabi üzüldüm. ertesi sabah yanına gittim çok mutluydu ama bn kotuydum havadan sudan konuştuk 😁aramız soguklasti. dün derste ona sürekli bakarken bana kaçamak bakış attığini gördüm her bakmamdan sonra gülüyo anlamıyorum dün gece dedimki seni sevmem rahatsız ediyormu dedim hayır sadece sen fikrini değiştirir diye uzaklaştım dedi sonra bn sevmekle ilgili bir konu açtığımda bni susturmak çalıştı susar misin konuyu kapat tarzında bugün boş olan derste yanına çağırdı kız arkadaşına vardı gittim tabi bütün erkekler başka yerde toplanmış oturuyodu neyse yanindaki kız arkadaşı sevdiğiné seviyorum demiş red yediğini felan anlattı işte sonra bnde dedimki red yemek çok kötü bir duygu felan dedim kıza onu hala sevdiğimi imama eden laflar dedim. yüzü eksidi umursamaz tavırlar yapti.öğle arasından sonra konuşmadık bu kız ne yapmaya caliseyi msnden sevdiğin var mı dedim yama yok yok yazmış. Bn ne yapacağımı bilmiyorum
Sevdiğim kızı anlamıyorum?